Verschillende soorten horloges voor mannen 0 2360

Tegenwoordig zie je steeds meer mannen met sieraden lopen. Van horloges voor mannen tot armbanden, ringen en kettingen. Er zijn veel mannen die een ‘horloge tik’ hebben en niet één horloge hebben maar toch wel meerdere. Echte horloge fans dus. Horloges zijn er van veel verschillende merken en je hebt allerlei soorten horloges. Stoere, nette, digitale, ronde en vierkante horloges. Voor ieder wat wils.  Maar wat zijn de horloge trends voor mannen van dit moment?

De vintage stijl

Niet alleen in de mode wereld is vintage een begrip, ook op het gebied van horloges is vintage de trend. De retrostijlen en vintage zijn al jaren een begrip als het om horloges gaat. De vintage horloges hebben vaak een dun ontwerp en de wijzerplaten zijn vaak klein. Veel horloge merken brengen dan ook een vintage ontwerp uit. Vintage ontwerpen zijn vaak gewild bij zakenmannen. De vintage horloge is een mooi en elegant ontwerp dat eigenlijk bij alle kleding past. Of je nou stoer of zakelijk gekleed bent een vintage horloge maakt het plaatje altijd compleet.

Smartwatches

Wat je steeds vaker ziet zijn smartwatches. Met een smartwatch kan je berichten ontvangen, muziek luisteren, de telefoon op nemen en nog veel meer. Ideaal dus als je in een vergadering zit en een berichtje kijkt. Zo kan je toch even kijken zonder dat je je  telefoon hoeft te pakken. Het leuke van een smartwatch is ook dat je vaak zelf kan kiezen welke wijzerplaat je wilt. Zo kan je kiezen voor een digitale klok of bijvoorbeeld de vintage look. Zo kan je nog wisselen ook van uiterlijk. Voorheen waren maar enkele horlogeontwerpers die een smartwatch in de collectie hadden. Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende merken met een smartwatch. Zo ook Hugo Boss. De nieuwste uitbreiding in hun collectie is de smartwatch. Een Hugo Boss horloge, in het bijzonder de smartwatch, is dan  eigenlijk ook onmisbaar voor een man.

hugo boss smartwatch
Hugo Boss smartwatch

De mechanische horloge

De mechanische horloge kan eigenlijk altijd. Deze is tijdloos en toch hip. Mechanische horloges zijn anders dan andere horloges, omdat je hier het hele uurwerk ziet zitten. Eigenlijk alles wat een horlogemaker doet zie je hier in terugkomen. Het voordeel van mechanische horloges is dat de batterij niet gewisseld hoeft te worden, waardoor in theorie de horloge een leven lang mee kan gaan. Natuurlijk leert de praktijk anders, want je weet maar nooit wat er met een horloge gebeurt. Mechanische horloges wekken vaak de indruk dat deze duur zijn, maar natuurlijk zijn er genoeg betaalbare exemplaren te vinden.

Klein en simpel

Hoewel je vaak grote horloges ziet bij mannen, zijn ook de kleine en simpele horloges niet meer weg te denken. Het hoeft niet altijd groot en speciaal te zijn, ook kleine horloges zijn perfect voor mannen. Zo heeft MVMT een grote collectie aan mooie herenhorloges. Deze horloges zijn perfect voor bij een overhemd of gewoon om lekker casual te dragen. Met niet al te veel poespas zijn deze horloges perfect voor elke man. Soms zijn simpele horloges met niet al te veel kleur juist perfect voor de man. Waar sommige mannen willen pronken met hun horloge zijn er ook genoeg mannen die houden van simpel en wat kleiner.

MVMT Horloge
MVMT Horloge

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een ideale tuin voor de alleenstaande man 0 68

Een ideale tuin voor de alleenstaande man

In het hedendaagse leven is het steeds normaler om single te zijn. Zowel het percentage van alleenstaande volwassene mannen als vrouwen groeit explosief. Aan het vrijgezelle leven zitten uiteraard een aantal voordelen. Een groot voordeel is dat je als man zijnde niet naar de wensen van een vrouw hoeft te luisteren en de regie van je leven volledig zelf in handen hebt.

Het zojuist genoemde voordeel speelt op allerlei vlakken: van het kiezen van het eten tot de vormgeving van het huis en de tuin. Je kunt er in je eentje het beste van maken! In de tuin van een vrijgezelle man is het altijd een feestje, zoals bovenstaand!

Het terras

De tuin van een vrijgezelle man moet voldoen aan een aantal eisen, om er gezellige avonden te hebben met vrienden. Om te beginnen moet het terras groot zijn, om er te kunnen barbecueën of te borrelen met een groep vrienden. Als alleenstaande man kun je er zelfs voor kiezen je tuin in te richten met enkel tegels. Dit betekent minder onderhoud en meer ruimte voor gezellige avonden met een grote groep vrienden.

Het gazon

De keuze voor een gazon is helemaal aan jou: er is immers geen vrouw die een andere mening heeft. Als je vindt dat een gazon bij jou ideale tuin hoort, moet je het vooral laten aanleggen. Aan het hebben van een gazon zit een groot voordeel: je kunt nu niet alleen in de tuin borrelen met je vrienden, maar ook lekker een potje voetballen! Helaas zitten er niet louter voordelen aan een gazon. De nadelen worden hieronder toegelicht.

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk wel weten, vergt een gazon onderhoud. Het gazon moet namelijk eens in de paar weken gemaaid worden. Daarnaast komen er bij een gazon nog een aantal andere klusjes kijken, zoals het water geven, het gazon beluchten en het bemesten. De luie man die liever de hele dag op de bank zit en voetbal kijkt met een biertje, kan dus misschien beter kiezen voor een terras met uitsluitend tegels.

De lounge

Hoe je terras er ook uitziet, een lounge set is natuurlijk een echte must voor de perfecte borrelavond. Daarnaast voegt de lounge set ook nog iets toe aan het uiterlijk van de tuin. Om de tuin op te leuken, is het mogelijk om wat decoratie toe te voegen. Een aantal lampjes leuken de tuin enorm op!

Een keuken in de tuin

In de echte droomtuin kun je niet alleen chillen, maar ook koken op de warme zomeravonden. Dit koken is in de meeste tuinen tegenwoordig zeer beperkt. De ‘keuken’ van de meeste Nederlanders bestaan vaak enkel uit een barbecue. Wees een uitzondering en schaf een echte buitenkeuken aan!

Met een goed gevoel op vakantie: beveilig je huis met domotica 0 97

huis met domotica

Ga je dit jaar nog op vakantie? Je voelt je prettiger wanneer je weet dat je je huis en alle spullen die zich daarin bevinden veilig achterlaat. Tegenwoordig zijn er manieren waarop je je huis ook goed in de gaten kunt houden wanneer je er niet bent.  Ook kun je het steeds realistischer laten lijken alsof je wel gewoon thuis bent. Dat ontmoedigt inbrekers en zorgt ervoor dat je met een gerust hart van je reis kunt genieten. Hoe je dat doet? Door je huis uit te rusten met een domotica-systeem.

Wat is domotica?

Domotica staat voor het automatiseren van je huis. Met slimme producten en systemen kun je van je huis een ‘smart home’ maken. Onder domotica vallen aanpassingen waarmee je bijvoorbeeld je ramen automatisch kunt openen en sluiten, je apparaten kunt aan- en uitschakelen en een slimme deurbel kunt installeren. Je kunt domotica-technieken goed gebruiken om je huis mee te beveiligen, bijvoorbeeld met een systeem als Satel Integra. Met een app op je smartphone houd je precies in de gaten wat er in je huis gebeurt en kun je te allen tijde controleren of je bijvoorbeeld de ramen en deuren wel op slot hebt gedaan.

Alsof er iemand thuis is

Ook kun je het met een domotica-systeem laten lijken alsof je thuis bent. Met een levensechte aanwezigheidssimulatie lijkt het van buitenaf alsof je in je huis aanwezig bent. Je kunt bijvoorbeeld op bepaalde momenten de radio aan en uit laten gaan, de gordijnen automatisch openen of sluiten en het licht in verschillende kamers laten branden. Heb je een hond? Dan kun je het systeem zo instellen dat er geblaf wordt afgespeeld wanneer er bijvoorbeeld wordt aangebeld of iemand dicht langs de ramen loopt. Door een combinatie van slimme elektronica en software leid je inbrekers met gemak om de tuin.

Alles in de gaten houden

Ook is het met domotica mogelijk om je huis van een afstand in de gaten te houden. Dat kan met bijvoorbeeld bewegingssensoren en camera’s die je vanaf je smartphone kunt controleren. Activeert iemand zo’n sensor of proberen inbrekers je huis binnen te komen, dan krijg jij een seintje op je telefoon en kun je snel actie ondernemen. Zo kun je een alarm af laten gaan en je buren of familieleden een digitale sleutel geven, zodat zij tijdelijk het huis binnen kunnen komen om te controleren of alles in orde is.

Domotica-advies

Domotica is een ware kunst, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt bij een expert namelijk gemakkelijk domotica-advies inwinnen. Zo’n expert, zoals bijvoorbeeld Comfortica, kan je persoonlijk adviseren over welk domotica-systeem het beste bij jouw huis en wensen past. Ieder huis is anders, en het integreren van een domotica-systeem is vrijwel altijd maatwerk. Samen met de domotica-expert breng je jouw wensen in kaart en rust je je huis uit met de beste technologie. Dan kan jij vervolgens met een gerust hart op vakantie.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks