De vloer van je auto onderhouden? Schaf tijdig nieuwe vloermatten aan 0 441

vloer auto onderhouden

Ben jij een autoliefhebber in hart en nieren en is autorijden jouw grote passie? Dan behandel jij jouw gekoesterde stalen ros ongetwijfeld zoals het een heilige koe betaamt. Een ritje door de beste wasstraat bij jou in de buurt is natuurlijk zo gemaakt. Een poetsbeurt voor de lak en de velgen kun je met gemak uitbesteden aan een specialistisch bedrijf. Maar net zoals het interieur van jouw paradepaard op wielen, kun je de complete auto met de juiste middelen ook perfect zelf onderhouden! In dit blog voorzien we je graag van diverse tips waarmee die helemaal spik en span blijft.

Een tip die niet alleen de uitstraling van je interieur ten goede komt maar ook het behoud daarvan, is het tijdig vervangen van de vloermatten. De bekleding op de vloer is immers zeer moeilijk opnieuw aan te brengen en daarom zijn automatten van hoogwaardige kwaliteit essentieel.

Het poetsen van de lak

Het schoonhouden van je auto begint natuurlijk bij een wasbeurt. Met behulp van een handborstel die is aan te sluiten op de tuinslang en een speciale autoshampoo, doe je dit gemakkelijk zelf. Er bestaan ook wash & wax- middelen die je kunt aansluiten op de tuinslang. Op die manier worden de zeep en het waxmiddel automatisch met het water verdund. Na het inzepen en afspoelen is je wagen weer blinkend schoon. Dankzij de waslaag die achterblijft, blijft de lak perfect beschermd tegen invloeden zoals straatvuil en uv-straling. Je kunt de lak ook polijsten om het voertuig te laten glanzen alsof het nieuw is. Dat kun je doen met een praktische poetsmachine of simpelweg met de hand. Breng een speciaal polijstmiddel aan en wrijf dit net zolang in tot het niet meer is te zien. Kleine verkleuringen en krasjes verdwijnen met deze methode als sneeuw voor de zon.

Gespecialiseerde webshop

Je houdt het interieur netjes tot in de puntjes door de vloer, de automatten en waar nodig de stoelen regelmatig te stofzuigen. Geef het dashboard en andere oppervlakken een fraaie glans met een speciale cockpitspray. Die zorgt ook dat je auto van binnen weer als nieuw ruikt. Voor autogekken is dat natuurlijk de lekkerste geur ter wereld. Heeft jouw auto stoelen van leer? Om slijtage en scheurtjes te voorkomen, is het ook belangrijk om dit op de juiste manier te onderhouden. Bij een speciaalzaak kun je hier de juiste poetsmiddelen en sprays voor kopen. Vloermatten zijn dé accessoires die zorgen voor een nette uitstraling.

Daarnaast zijn ze cruciaal voor veiligheid onderweg. Zijn de automatten die nu op de vloer liggen versleten of lukt het niet meer om ze schoon te maken? Bij een gespecialiseerde webshop bestel je ze eenvoudig en snel op basis van je kenteken of het merk en model van je auto.

Gelijk aan de originele mattenset

De automatten van een specialist doen op geen enkele manier onder voor de originele set. Want ze worden met behulp van een computergestuurde snijmachine precies op maat gemaakt. Ze worden tevens voorzien een bevestigingssysteem dat gelijk is aan dat van de automatten die er en fabrique in zitten. Als je voor een luxe uitstraling gaat, kun je kiezen voor een mattenset van tapijt. Je hebt daarbij de keuze uit Naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Je personaliseert je matten door het kiezen van een aansprekende kleur en een randafwerking naar jouw persoonlijke smaak. Houd je van het outdoor leven of heb je een baan waarbij je modder, zand en vocht mee naar binnen neemt?

Dan zijn rubber automatten ook een optie. Die worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit slijtvast natuurrubber dat lang meegaat zonder te verkleuren of te barsten. Dankzij de stevige noppen aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven. Hoe laat jij je auto-interieur weer stralen?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 89

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks