De vloer van je auto onderhouden? Schaf tijdig nieuwe vloermatten aan 0 105

vloer auto onderhouden

Ben jij een autoliefhebber in hart en nieren en is autorijden jouw grote passie? Dan behandel jij jouw gekoesterde stalen ros ongetwijfeld zoals het een heilige koe betaamt. Een ritje door de beste wasstraat bij jou in de buurt is natuurlijk zo gemaakt. Een poetsbeurt voor de lak en de velgen kun je met gemak uitbesteden aan een specialistisch bedrijf. Maar net zoals het interieur van jouw paradepaard op wielen, kun je de complete auto met de juiste middelen ook perfect zelf onderhouden! In dit blog voorzien we je graag van diverse tips waarmee die helemaal spik en span blijft.

Een tip die niet alleen de uitstraling van je interieur ten goede komt maar ook het behoud daarvan, is het tijdig vervangen van de vloermatten. De bekleding op de vloer is immers zeer moeilijk opnieuw aan te brengen en daarom zijn automatten van hoogwaardige kwaliteit essentieel.

Het poetsen van de lak

Het schoonhouden van je auto begint natuurlijk bij een wasbeurt. Met behulp van een handborstel die is aan te sluiten op de tuinslang en een speciale autoshampoo, doe je dit gemakkelijk zelf. Er bestaan ook wash & wax- middelen die je kunt aansluiten op de tuinslang. Op die manier worden de zeep en het waxmiddel automatisch met het water verdund. Na het inzepen en afspoelen is je wagen weer blinkend schoon. Dankzij de waslaag die achterblijft, blijft de lak perfect beschermd tegen invloeden zoals straatvuil en uv-straling. Je kunt de lak ook polijsten om het voertuig te laten glanzen alsof het nieuw is. Dat kun je doen met een praktische poetsmachine of simpelweg met de hand. Breng een speciaal polijstmiddel aan en wrijf dit net zolang in tot het niet meer is te zien. Kleine verkleuringen en krasjes verdwijnen met deze methode als sneeuw voor de zon.

Gespecialiseerde webshop

Je houdt het interieur netjes tot in de puntjes door de vloer, de automatten en waar nodig de stoelen regelmatig te stofzuigen. Geef het dashboard en andere oppervlakken een fraaie glans met een speciale cockpitspray. Die zorgt ook dat je auto van binnen weer als nieuw ruikt. Voor autogekken is dat natuurlijk de lekkerste geur ter wereld. Heeft jouw auto stoelen van leer? Om slijtage en scheurtjes te voorkomen, is het ook belangrijk om dit op de juiste manier te onderhouden. Bij een speciaalzaak kun je hier de juiste poetsmiddelen en sprays voor kopen. Vloermatten zijn dé accessoires die zorgen voor een nette uitstraling.

Daarnaast zijn ze cruciaal voor veiligheid onderweg. Zijn de automatten die nu op de vloer liggen versleten of lukt het niet meer om ze schoon te maken? Bij een gespecialiseerde webshop bestel je ze eenvoudig en snel op basis van je kenteken of het merk en model van je auto.

Gelijk aan de originele mattenset

De automatten van een specialist doen op geen enkele manier onder voor de originele set. Want ze worden met behulp van een computergestuurde snijmachine precies op maat gemaakt. Ze worden tevens voorzien een bevestigingssysteem dat gelijk is aan dat van de automatten die er en fabrique in zitten. Als je voor een luxe uitstraling gaat, kun je kiezen voor een mattenset van tapijt. Je hebt daarbij de keuze uit Naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Je personaliseert je matten door het kiezen van een aansprekende kleur en een randafwerking naar jouw persoonlijke smaak. Houd je van het outdoor leven of heb je een baan waarbij je modder, zand en vocht mee naar binnen neemt?

Dan zijn rubber automatten ook een optie. Die worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit slijtvast natuurrubber dat lang meegaat zonder te verkleuren of te barsten. Dankzij de stevige noppen aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven. Hoe laat jij je auto-interieur weer stralen?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 58

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks