Voetbalschoenen kopen: waar moet je op letten? 0 88

voetbal schoenen kopen

Zijn je huidige voetbalschoenen aan vervanging toe of pak je binnenkort weer je geliefde sport op en kan je wel nieuwe schoenen gebruiken? Dan ben je waarschijnlijk druk op zoek naar hét perfecte paar. Goed zo, want je weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk. Als jij de juiste schoenen aanschaft, weet je in elk geval zeker dat je goed voorbereid op het voetbalveld verschijnt.

Vol goede moed loop je dan ook een sportschoenenwinkel binnen. Als je je ogen langs het brede assortiment laat gaan, schiet je plotseling te binnen dat je geen idee hebt waar je op moet letten? Waarom zouden die nike voetbalschoenen beter zijn dan een exemplaar van een onbekend merk? Is het überhaupt verstandig om enkel op het merk te letten? Wij geven enkele richtlijnen waar jij op moet letten bij de aanschaf van nieuwe voetbalschoenen. Zo maak je zeker de juiste keuze!

Speel je op kunstgras of echt gras?

Op welke ondergrond speel je? Dat is de eerste vraag die je voor jezelf moet beantwoorden als je goede voetbalschoenen zoekt. Zo is het bij kunstgras niet toegestaan om met stalen noppen het veld op te gaan. Dan zou je zeggen dat de keus eenvoudig gemaakt is. Speel je op echt gras, dan speel je op stalen noppen voor een betere grip. Speel je op kunstgras, dan kies je voor rubberen of plastic noppen zodat het gras niet beschadigd.

voetbal schoenen kopen kunstgras

Zo simpel is het echter niet altijd. Zo zijn er veel voetballers die een grote variëteit aan velden tegen komen. Betekent dit dan dat je verschillende voetbalschoenen in huis moet halen? Welnee! Ook hiervoor is een goede oplossing bedacht. Hierbij denken wij voornamelijk aan voetbalschoenen met een FG-zool. FG staat voor Firm Ground. Deze kan echter op iedere ondergrond gebruikt worden. Zo ben je op ieder veld voorzien van de juiste paar schoenen!

Leer of synthetisch?

De meeste voetbalschoenen worden tegenwoordig van leer of synthetische stof gemaakt. Vooral synthetische voetbalschoenen zijn tegenwoordig enorm populair. Dit komt vooral doordat de schoenen makkelijker te onderhouden zijn en goed tegen slecht weer kunnen. De ontwikkelingen in synthetische voetbalschoenen staan niet stil. Toch krijgen de meest doorgewinterde voetballers nog steeds geen genoeg van echte leren schoenen.

Leren schoenen zijn van oudsher dé ultieme voetbalschoenen. Deze vormen zich gemakkelijk naar je voeten en voelen ontzettend soepel aan. Veel voetballers geven aan dat ze het gevoel veel subtieler vinden, waardoor ze prettiger zijn om mee te voetballen. Leren voetbalschoenen zijn bij alle bekende merken wel verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende adidas voetbalschoenen in leer variant, maar ook bij Nike en Puma zie je dit bekende materiaal terug. Natuurlijk beschikken leren voetbalschoenen niet alleen voordelen. Zo zijn ze minder goed bestand tegen water en hebben ze meer onderhoud nodig.

Welke kleur past bij jouw voetbaltenue?

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je voetbalschoenen over de juiste uitstraling beschikken. Hierbij speelt ook de kleur van de schoenen een grote rol. Belangrijk is wel dat deze bij jouw voetbaltenue past. Wil je voor een flitsend kleurtje kiezen? Bedenk dan eerst goed of deze wel matchen bij jouw tenue. Speel je liever op safe? Kies dan voor zwarte of witte schoenen. Die passen immers bij elk tenue!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 17

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks