Voetbalschoenen kopen: waar moet je op letten? 0 34

voetbal schoenen kopen

Zijn je huidige voetbalschoenen aan vervanging toe of pak je binnenkort weer je geliefde sport op en kan je wel nieuwe schoenen gebruiken? Dan ben je waarschijnlijk druk op zoek naar hét perfecte paar. Goed zo, want je weet wat ze zeggen: een goede voorbereiding is het halve werk. Als jij de juiste schoenen aanschaft, weet je in elk geval zeker dat je goed voorbereid op het voetbalveld verschijnt.

Vol goede moed loop je dan ook een sportschoenenwinkel binnen. Als je je ogen langs het brede assortiment laat gaan, schiet je plotseling te binnen dat je geen idee hebt waar je op moet letten? Waarom zouden die nike voetbalschoenen beter zijn dan een exemplaar van een onbekend merk? Is het überhaupt verstandig om enkel op het merk te letten? Wij geven enkele richtlijnen waar jij op moet letten bij de aanschaf van nieuwe voetbalschoenen. Zo maak je zeker de juiste keuze!

Speel je op kunstgras of echt gras?

Op welke ondergrond speel je? Dat is de eerste vraag die je voor jezelf moet beantwoorden als je goede voetbalschoenen zoekt. Zo is het bij kunstgras niet toegestaan om met stalen noppen het veld op te gaan. Dan zou je zeggen dat de keus eenvoudig gemaakt is. Speel je op echt gras, dan speel je op stalen noppen voor een betere grip. Speel je op kunstgras, dan kies je voor rubberen of plastic noppen zodat het gras niet beschadigd.

voetbal schoenen kopen kunstgras

Zo simpel is het echter niet altijd. Zo zijn er veel voetballers die een grote variëteit aan velden tegen komen. Betekent dit dan dat je verschillende voetbalschoenen in huis moet halen? Welnee! Ook hiervoor is een goede oplossing bedacht. Hierbij denken wij voornamelijk aan voetbalschoenen met een FG-zool. FG staat voor Firm Ground. Deze kan echter op iedere ondergrond gebruikt worden. Zo ben je op ieder veld voorzien van de juiste paar schoenen!

Leer of synthetisch?

De meeste voetbalschoenen worden tegenwoordig van leer of synthetische stof gemaakt. Vooral synthetische voetbalschoenen zijn tegenwoordig enorm populair. Dit komt vooral doordat de schoenen makkelijker te onderhouden zijn en goed tegen slecht weer kunnen. De ontwikkelingen in synthetische voetbalschoenen staan niet stil. Toch krijgen de meest doorgewinterde voetballers nog steeds geen genoeg van echte leren schoenen.

Leren schoenen zijn van oudsher dé ultieme voetbalschoenen. Deze vormen zich gemakkelijk naar je voeten en voelen ontzettend soepel aan. Veel voetballers geven aan dat ze het gevoel veel subtieler vinden, waardoor ze prettiger zijn om mee te voetballen. Leren voetbalschoenen zijn bij alle bekende merken wel verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende adidas voetbalschoenen in leer variant, maar ook bij Nike en Puma zie je dit bekende materiaal terug. Natuurlijk beschikken leren voetbalschoenen niet alleen voordelen. Zo zijn ze minder goed bestand tegen water en hebben ze meer onderhoud nodig.

Welke kleur past bij jouw voetbaltenue?

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je voetbalschoenen over de juiste uitstraling beschikken. Hierbij speelt ook de kleur van de schoenen een grote rol. Belangrijk is wel dat deze bij jouw voetbaltenue past. Wil je voor een flitsend kleurtje kiezen? Bedenk dan eerst goed of deze wel matchen bij jouw tenue. Speel je liever op safe? Kies dan voor zwarte of witte schoenen. Die passen immers bij elk tenue!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Woonkamer inrichten: van tv meubel tot speelhoekje!   0 14

Het stylen van de woonkamer is misschien wel de leukste klus als je een nieuwe woning betreedt of je huis een make-over wilt geven. De woonkamer is immers dé plek waar alle mooie momenten zich afspelen. De gezellige avondjes met vrienden en familie, het kijken naar romantische films met je partner of gewoon lekker gamen en genieten van je vrije tijd. De woonkamer is the place to be als je even heerlijk wilt ontspannen. Daarom is het zo belangrijk dat deze goed ingericht wordt. Niet alleen functioneel, maar ook gezellig en sfeervol. Een woonkamer waarin jij je thuis kunt voelen. Toch is het stylen van de woonkamer niet echt een klus waar de meeste mannen op zitten te wachten. Hoe pak je dat immers aan? Wij geven 4 handige styling tips!

1.         Schaf een fijn tv meubel aan

De woonkamer speelt een zeer belangrijke rol binnen de Nederlandse woningen. Vaak is hierbij het tv meubel van groot belang. Televisie kijken doen we immers bijna allemaal en daarbij hoort ook een mooi pronkstuk. Bovendien wordt een tv meubel niet alleen beschouwd als handig hulpmiddel om jouw favoriete apparaat op kwijt te kunnen, maar kan je hiermee ook nog eens een mooi statement maken. Kies daarom jouw tv meubel met zorg uit, dan is een succesvolle inrichting eigenlijk al gegarandeerd!

tv meubel mannen

2.         Wat is de functie van deze ruimte?

Een woonkamer is een woonkamer. Dat zou je misschien zeggen. Toch is de functie van de woonkamer voor iedereen anders. Zo is het voor veel mannen belangrijk dat de woonkamer vooral goed ingericht is op het gamen. Een mooi tv meubel met ruimte voor al je gameconsoles en games, een geweldig audiosysteem en een prettige bank om op te zitten. Dan heeft de fanatieke gamer al genoeg.

Wanneer je echter over een druk gezinsleven beschikt, is het waarschijnlijk belangrijker dat er aan het hele gezin wordt gedacht. Dat de kinderen een rustig hoekje hebben om te spelen en dat er voldoende ademruimte is voor iedereen. Ook als je de woonkamer als studeer- of werkkamer wilt gebruiken, vraagt dit natuurlijk om een andere aanpak. Als het helder is welke functie de woonkamer gaat vervullen, is het ook eenvoudiger om de juiste indeling te maken. Wat is de functie van deze ruimte

3.         Maak een moodboard

Tegenwoordig is het via apps als Pinterest heel makkelijk om een moodboard te maken. Je hoeft niet meer aan de slag met pen en papier, maar je kunt gewoon eenvoudig plaatjes opslaan van woonstijlen die je mooi vindt. Als je alleen woont is het vaak eenvoudig om te shoppen voor nieuwe meubels en decoratieve items. Woon je echter samen of zijn er ook nog kinderen in het spel? Dan wordt het direct een stuk lastiger. Hoe meer mensen, hoe meer meningen. Laat daarom ieder gezinslid een eigen moodboard maken en bekijk later welke overeenkomsten er tussen de verschillende stijlen en kleuren zijn. Zo krijg je een goed idee van welke stijl de woonkamer straks moet hebben.

4.         Laat je adviseren door een deskundige

Koop niet lukraak meubilair en items in een winkel, maar ga echt op zoek naar deskundig advies. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Woonboulevard Poortvliet. Hier kan je rekenen op deskundig advies, waardoor je, als je de winkel verlaat, precies weet hoe je de woonkamer moet stylen en welke tips & tricks je daarbij kunt gebruiken. Zeker als je het zelf lastig vindt om de woonkamer aan te pakken, kan advies winnen van een deskundige een verstandige keuze zijn. Zo geniet jij zeer snel van een woonkamer die een glimlach op je gezicht tovert! Echt thuiskomen!

Vakantie vieren in Kreta? Informatie en leuke tips!  0 64

kreta

Kreta is een toeristentrekpleister. Ieder jaar reizen meer dan honderdduizend Nederlanders af naar dit eiland. Opvallend is dat ook veel Grieken op vakantie gaan naar Kreta. De meeste toeristen reizen tussen april & oktober af naar het eiland. Daarna valt het stil. Heel stil, soms zien we zelfs hele spookdorpen ontstaan. Zeker als een dorpje over weinig cultuur of historische invloeden beschikt, zal deze tijdens de winterperiode verlaten worden. Toch blijft er wel een handjevol toeristen over die ook in de winterperiode het eiland bezoeken. Dan kan je immers in alle rust de hoogtepunten van Kreta onderzoeken. Kortom; Kreta is voor veel mensen de ideale vakantiebestemming!

Ga jij dit jaar lekker naar Kreta? En wil je goed voorbereid op reis gaan? Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt weten over Kreta en geven leuke en handige tips om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Zonovergoten strandbestemming

Het grootste voordeel van Kreta is dat hier werkelijk voor ieder wat wils is. Als je iets van een andere cultuur wilt proeven en je vakantie wilt vullen met uitstapjes kan je hier zeker terecht. Maar ook voor mensen die liever de hele vakantie zonnebaden en van het strand genieten is Kreta de ideale vakantiebestemming.

Zonovergoten strandbestemming kreta

Een vakantie naar Kreta in de zomer staat bijna altijd garant voor warme en mooie vakantiedagen. Gegarandeerd zomerse temperaturen, meer dan honderd langgerekte stranden en drieduizend zonuren per jaar maken dit de ideale vakantiebestemming voor iedere zonneaanbidder.

Huwelijksreis naar Kreta?

Ga je binnenkort trouwen met jouw geliefde? Dan kijk je waarschijnlijk niet alleen uit naar de trouwdag zelf, maar ook naar de dagen die daarna gaan komen. Een huwelijksreis is immers niet zomaar iets. Hier vier je de liefde, ontspan je eindelijk weer eens na de afgelopen stressvolle weken en maanden en maak je herinneringen voor het leven. Daar hoort natuurlijk ook een mooie vakantiebestemming bij. Kreta is hier uitstekend geschikt voor. Op het eiland zelf vind je meer accommodaties die speciaal zijn ingericht op toeristen die hun huwelijksreis hier willen houden.

Feesten op Malia en Chersonissos

Malia en Chersonissos staan wereldwijd bekend als twee geweldige dorpen waar je heerlijk kunt feesten en zonnen. Deze dorpen worden in Kreta dan ook veelvuldig door jongeren bezocht. Dit betekent niet dat je met jouw 30 jaar direct niet meer binnen de doelgroep valt. Er is namelijk voor iedere leeftijd wat te doen. Ook jonge kinderen kunnen zich hier prima vermaken in de talloze zwembaden en bij de verschillende animatieteams die de appartementen en hotels hier rijk zijn.

Chersonissos feesten

Op vakantie met (jonge) kinderen naar Kreta?

Ga je binnenkort met kinderen op vakantie naar Kreta? Dan is het natuurlijk helemaal belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Als je kinderen een leuke vakantie hebben, heb jij dit immers ook. Vaak is het met jonge kinderen niet zo prettig om lange afstanden af te leggen of veel aan sightseeing te doen. Gelukkig zijn er genoeg speciale familieappartementen in Kreta aanwezig. Als je echt in de grotere dorpen gaat kijken, vind je soms zelfs gigantische vakantieparken met luxe zwembaden en de hele dag door entertainment voor de kleintjes. Dat wordt pas écht genieten. Zowel voor papa en mama als de kindjes!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks