Badjassen saai? Dit zijn de voordelen van heren badjassen! 0 2976

Over badjassen wordt eigenlijk nooit zo vaak gesproken. We weten van hun bestaan en ook waar ze voor worden gebruikt, maar over het algemeen vinden we ze een beetje saai. Wat is er nu interessant aan een vormeloos kledingstuk? Iets wat je misschien slechts een half uurtje per dag draagt? Denk jij ook zo over badjassen? Dan zal deze blog je verrassen!

Badjassen zijn niet alleen ontzettend praktisch maar bieden ook nog eens talloze voordelen aan de gebruiker. In dit artikel behandelen we de belangrijkste voordelen en leggen we uit waarom een heren badjas niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

Even geen zin in kleren

Soms is er niets fijner dan een luie zondag in je mancave door te brengen. Lekker gamen, spannende films kijken en ondertussen een biertje en een zak chips naar binnen werken. Op deze dagen heb je vaak helemaal geen zin om ook nog aandacht aan je uiterlijk te besteden. Een keertje met ongekamd haar en een saaie joggingbroek lopen is dan ook helemaal geen straf. Toch kan dat best wel koud zijn. Als je even geen zin hebt in praktische kleren (of überhaupt geen kleren wilt dragen) is een badjas de ideale oplossing. Deze houd je heerlijk warm en geeft de comfort waar je naar op zoek bent.

badjas man

Nooit meer afdrogen

Heb je er een gruwelijke hekel aan om je af te drogen na het douchen? Ga je liever direct aan de ontbijttafel zitten of wil je nog even de krant doorlezen? Er zijn zoveel dingen die je kunt doen in de tijd waarop je normaal gesproken bezig bent met afdrogen. Door een badjas te gebruiken bespaar je tijd. Kwalitatieve badjassen beschikken over vochtabsorberende kwaliteiten, hierdoor is het helemaal niet meer nodig om je af te drogen. Wikkel je snel in je badjas en je hebt nog even tijd om op je gemakje te ontbijten voordat de dag begint. Dat noemen we pas een win-win situatie!

Lekker warm

Word je ook wel eens in de nacht wakker om te plassen of kan je door piekergedachtes niet meer verder slapen? Grote kans dat je dan even een tripje naar beneden of het toilet maakt. In de zomers is dat goed te doen maar nu de winter aanbreekt kan dat erg koud zijn. Ook in het aantrekken van kleding heb je weinig zin. Een heren badjas heb je echter binnen mum van tijd aan en zorgt ervoor dat je lekker warm blijft. Zeker nu de meeste mannen enkel in hun ondergoed slapen is een badjas een ware aanrader. Zo hoef je niet meer de kou te trotseren als je je warme bed verlaat en kan je heerlijk comfortabel door het huis struinen.

badjas heren

Hoog draagcomfort van de badjas

Veel mannen doen een beetje lacherig als we het hebben over badjassen. Waarom zou je een badjas kopen? Tot het moment dat ze deze voor de eerste keer passen. Opeens snappen ze het heel goed en willen ze hem liever niet meer uittrekken. Een badjas beschikt over een zeer hoog draagcomfort

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 1604

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Emigreren: 3 fouten om te vermijden 0 1507

Emigreren: 3 fouten om te vermijden

Misschien is het altijd al jouw droom geweest om Nederland te verlaten. Om een geheel nieuw leven in een ander land op te bouwen. Er zijn ook mensen die hier nooit over nagedacht hadden, maar zich genoodzaakt zien om te emigreren. Bijvoorbeeld voor de liefde. Als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt, breekt een ongelooflijk spannende tijd aan. Je laat echt alles achter om iets geheel nieuws op te bouwen.

Jaarlijks emigreren talloze Nederlanders. In de praktijk blijkt dit echter ook regelmatig mis te gaan. Maar waar gaat het dan mis? En wat kunnen we leren van deze ervaringen? In dit artikel behandelen we de drie grootste fouten die je zeker moet kunnen vermijden.

1.      De taal niet leren

Hoe lastig is het als je niet met elkaar kunt communiceren? Als je de taal niet beheerst, wordt het leven al een heel stuk lastiger. Daarom goed om je ruim van tevoren al in te schrijven bij https://www.ste.nl/ en een taalcursus te volgen. Dit maakt het echt makkelijker. Bijvoorbeeld om een baan te zoeken, maar ook om met de lokale bevolking te spreken en gemeentezaken af te wikkelen. Het is vrijwel onmogelijk om in een land te leven als je de taal niet goed beheerst. Dit maakt het werken en leven gewoon veel lastiger.

De meeste mensen dromen al jaren over emigreren naar een specifiek land. Dit zijn ook de mensen die over genoeg voorbereidingstijd beschikken om de taal onder de knie te krijgen. Emigreren moet je sowieso nooit in een opwelling doen. Gebruik deze tijd dus om een cursus te volgen. Om alles te leren wat je moet leren. Zowel over de taal als de cultuur en het land zelf. Bij diensten STE kun je terecht voor zowel groepscursussen als één op één training. Zo bepaal je zelf hoe je leert.

2.      Overtuigd zijn van een beter leven

Sommige mensen zijn gewoon heel ongelukkig. Ze kunnen er de vinger niet echt op leggen, maar hebben het daardoor compleet gehad met het eigen land. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat ze gelukkiger zouden zijn in een ander land. Vergeet echter niet dat je gevoelens en problemen niet op magische wijze zullen verdwijnen als je de grens oversteekt. Dit kan flink tegenvallen als je hier juist wel vanuit ging. Blijf dus wel realistisch voordat je deze stap neemt, zodat je niet spijt achteraf zult krijgen.

3.      Zich niet professioneel laten begeleiden

Verhuizen naar het buitenland heeft nogal wat voeten in de aarde. Denk alleen al aan alles wat geregeld moet worden. Elk land heeft weer andere regels. Weet jij bijvoorbeeld hoe je een zorgverzekering in dit land moet regelen? Hoe je de belasting moet regelen? Waar je verder nog aan moet denken wanneer je hier grond koopt? Nee? Dan is het slim om contact te zoeken met een expert in dit land. Het is natuurlijk het allermooist wanneer dit een Nederlander is die ooit geëmigreerd is. Een ervaringsdeskundige. Iemand die niet alleen de taal beheerst en weet wat er geregeld moet worden, maar ook in het Nederlands met jou kan communiceren. 

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks