Voordelen van een auto importeren uit Duitsland 0 30

Voordelen van een auto importeren uit Duitsland
We kennen het allemaal: je huidige auto begint nét iets te oud te worden, je heb eenvoudigweg iets nieuws nodig om praktische redenen, of je hebt gewoon zin in een nieuwe wagen. Splinternieuw uit de garage lijkt wat te duur, dus opteren we voor een knappe, gebruikte wagen. Maar waar gaan we deze vinden? En hoe zijn we zeker dat de wagen werkelijk betrouwbaar is?

De markt

Meer dan ooit is het eenvoudig geworden om wagens internationaal te gaan zoeken. Op deze manier kijk je buiten de grenzen en beperkingen van je eigen land: het aanbod wordt opeens heel wat groter. Dankzij het internet zijn de Europese grenzen geen echt obstakel meer, en niets houd je tegen om een wagen als particulier eenvoudigweg te importeren. Ook de Europese wetgeving heeft het leven hier vergemakkelijkt: de garantie op een wagen komt tegenwoordig steeds meer met een Europese dekking: je hoeft dus niet naar het buitenland indien er wat zou schelen met je nieuwe wagen.
duitse auto's

Duitsland

Hét autoland bij uitstek blijft nog steeds Duitsland: niet voor niets tufte Carl Benz (denk aan Mercedes-Benz)voor het eerst in Duitsland rond met zijn zelfgebouwde automobiel. De rest van de geschiedenis kennen we: Duitse kwaliteit, in combinatie met een smaak voor snelle én betrouwbare wagens hebben het land helpen groeien. De legendarische kwaliteit van Duitse automerken en de Autobahn zijn werkelijk uniek in de wereld te noemen maar ook op het gebied van occassiewagens zijn er in Duitsland écht goeie zaken te doen. Over het algemeen kan je stellen dat een wagen in Duitsland tot in de details perfect verzorgd word: de Duitser hecht heel wat belang aan zijn of haar wagen en zal weinig tot niet besparen op correct onderhoud en een binnenstaanplaats. Factoren dus die zeker meespelen in het kopen van een occasie.Daarnaast zijn de wagens heel vaak met volledig optiepakket uitgerust én ligt de prijs een heel stuk lager dan bijvoorbeeld in Nederland. De reden hiervoor ligt opnieuw in de grootte van de de markt: Duitsers zijn gek op hun wagens, en verkopen deze dan ook iets sneller dan ons. Uniek zijn ook de jahreswagen, heel erg jonge wagens met een laag aantal kilometers op de teller. Niet te vergeten is trouwens de fikse besparing die je kan doen op het BPM, wanneer je op de correcte manier aangifte doet.

jahreswagen

Haal er hulp bij

Indien dit allemaal wat vaag klinkt en het toch eenvoudiger lijkt om om de hoek een wagen te kopen, onthoud dan dit: een wagen in Duitsland is werkelijk goedkoper, veel luxueuzer uitgerust én in topconditie. Door het Europa dat we tegenwoordig kennen kan er eenvoudigweg over de grenzen heen gehandeld worden én wordt de garantie eenvoudig weg mee verplaatst. Het feit dat de markt er zo groot is, zorgt er uiteindelijk voor dat je al heel snel een goeie wagen vindt, in de exacte uitvoering die jij wil.Er zijn verschillende manieren en niveaus om hulp te krijgen bij de import van een wagen: zo kan je bijvoorbeeld je BPM laten berekenen of het transport en de inschrijving laten gebeuren. Het resultaat is echter hetzelfde: een betaalbare luxewagen waar je jarenlang van zal kunnen genieten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks