Voordelen van een auto importeren uit Duitsland 0 100

Voordelen van een auto importeren uit Duitsland
We kennen het allemaal: je huidige auto begint nét iets te oud te worden, je heb eenvoudigweg iets nieuws nodig om praktische redenen, of je hebt gewoon zin in een nieuwe wagen. Splinternieuw uit de garage lijkt wat te duur, dus opteren we voor een knappe, gebruikte wagen. Maar waar gaan we deze vinden? En hoe zijn we zeker dat de wagen werkelijk betrouwbaar is?

De markt

Meer dan ooit is het eenvoudig geworden om wagens internationaal te gaan zoeken. Op deze manier kijk je buiten de grenzen en beperkingen van je eigen land: het aanbod wordt opeens heel wat groter. Dankzij het internet zijn de Europese grenzen geen echt obstakel meer, en niets houd je tegen om een wagen als particulier eenvoudigweg te importeren. Ook de Europese wetgeving heeft het leven hier vergemakkelijkt: de garantie op een wagen komt tegenwoordig steeds meer met een Europese dekking: je hoeft dus niet naar het buitenland indien er wat zou schelen met je nieuwe wagen.
duitse auto's

Duitsland

Hét autoland bij uitstek blijft nog steeds Duitsland: niet voor niets tufte Carl Benz (denk aan Mercedes-Benz)voor het eerst in Duitsland rond met zijn zelfgebouwde automobiel. De rest van de geschiedenis kennen we: Duitse kwaliteit, in combinatie met een smaak voor snelle én betrouwbare wagens hebben het land helpen groeien. De legendarische kwaliteit van Duitse automerken en de Autobahn zijn werkelijk uniek in de wereld te noemen maar ook op het gebied van occassiewagens zijn er in Duitsland écht goeie zaken te doen. Over het algemeen kan je stellen dat een wagen in Duitsland tot in de details perfect verzorgd word: de Duitser hecht heel wat belang aan zijn of haar wagen en zal weinig tot niet besparen op correct onderhoud en een binnenstaanplaats. Factoren dus die zeker meespelen in het kopen van een occasie.Daarnaast zijn de wagens heel vaak met volledig optiepakket uitgerust én ligt de prijs een heel stuk lager dan bijvoorbeeld in Nederland. De reden hiervoor ligt opnieuw in de grootte van de de markt: Duitsers zijn gek op hun wagens, en verkopen deze dan ook iets sneller dan ons. Uniek zijn ook de jahreswagen, heel erg jonge wagens met een laag aantal kilometers op de teller. Niet te vergeten is trouwens de fikse besparing die je kan doen op het BPM, wanneer je op de correcte manier aangifte doet.

jahreswagen

Haal er hulp bij

Indien dit allemaal wat vaag klinkt en het toch eenvoudiger lijkt om om de hoek een wagen te kopen, onthoud dan dit: een wagen in Duitsland is werkelijk goedkoper, veel luxueuzer uitgerust én in topconditie. Door het Europa dat we tegenwoordig kennen kan er eenvoudigweg over de grenzen heen gehandeld worden én wordt de garantie eenvoudig weg mee verplaatst. Het feit dat de markt er zo groot is, zorgt er uiteindelijk voor dat je al heel snel een goeie wagen vindt, in de exacte uitvoering die jij wil.Er zijn verschillende manieren en niveaus om hulp te krijgen bij de import van een wagen: zo kan je bijvoorbeeld je BPM laten berekenen of het transport en de inschrijving laten gebeuren. Het resultaat is echter hetzelfde: een betaalbare luxewagen waar je jarenlang van zal kunnen genieten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 20

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 31

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks