Voordelen van een auto importeren uit Duitsland 0 69

Voordelen van een auto importeren uit Duitsland
We kennen het allemaal: je huidige auto begint nét iets te oud te worden, je heb eenvoudigweg iets nieuws nodig om praktische redenen, of je hebt gewoon zin in een nieuwe wagen. Splinternieuw uit de garage lijkt wat te duur, dus opteren we voor een knappe, gebruikte wagen. Maar waar gaan we deze vinden? En hoe zijn we zeker dat de wagen werkelijk betrouwbaar is?

De markt

Meer dan ooit is het eenvoudig geworden om wagens internationaal te gaan zoeken. Op deze manier kijk je buiten de grenzen en beperkingen van je eigen land: het aanbod wordt opeens heel wat groter. Dankzij het internet zijn de Europese grenzen geen echt obstakel meer, en niets houd je tegen om een wagen als particulier eenvoudigweg te importeren. Ook de Europese wetgeving heeft het leven hier vergemakkelijkt: de garantie op een wagen komt tegenwoordig steeds meer met een Europese dekking: je hoeft dus niet naar het buitenland indien er wat zou schelen met je nieuwe wagen.
duitse auto's

Duitsland

Hét autoland bij uitstek blijft nog steeds Duitsland: niet voor niets tufte Carl Benz (denk aan Mercedes-Benz)voor het eerst in Duitsland rond met zijn zelfgebouwde automobiel. De rest van de geschiedenis kennen we: Duitse kwaliteit, in combinatie met een smaak voor snelle én betrouwbare wagens hebben het land helpen groeien. De legendarische kwaliteit van Duitse automerken en de Autobahn zijn werkelijk uniek in de wereld te noemen maar ook op het gebied van occassiewagens zijn er in Duitsland écht goeie zaken te doen. Over het algemeen kan je stellen dat een wagen in Duitsland tot in de details perfect verzorgd word: de Duitser hecht heel wat belang aan zijn of haar wagen en zal weinig tot niet besparen op correct onderhoud en een binnenstaanplaats. Factoren dus die zeker meespelen in het kopen van een occasie.Daarnaast zijn de wagens heel vaak met volledig optiepakket uitgerust én ligt de prijs een heel stuk lager dan bijvoorbeeld in Nederland. De reden hiervoor ligt opnieuw in de grootte van de de markt: Duitsers zijn gek op hun wagens, en verkopen deze dan ook iets sneller dan ons. Uniek zijn ook de jahreswagen, heel erg jonge wagens met een laag aantal kilometers op de teller. Niet te vergeten is trouwens de fikse besparing die je kan doen op het BPM, wanneer je op de correcte manier aangifte doet.

jahreswagen

Haal er hulp bij

Indien dit allemaal wat vaag klinkt en het toch eenvoudiger lijkt om om de hoek een wagen te kopen, onthoud dan dit: een wagen in Duitsland is werkelijk goedkoper, veel luxueuzer uitgerust én in topconditie. Door het Europa dat we tegenwoordig kennen kan er eenvoudigweg over de grenzen heen gehandeld worden én wordt de garantie eenvoudig weg mee verplaatst. Het feit dat de markt er zo groot is, zorgt er uiteindelijk voor dat je al heel snel een goeie wagen vindt, in de exacte uitvoering die jij wil.Er zijn verschillende manieren en niveaus om hulp te krijgen bij de import van een wagen: zo kan je bijvoorbeeld je BPM laten berekenen of het transport en de inschrijving laten gebeuren. Het resultaat is echter hetzelfde: een betaalbare luxewagen waar je jarenlang van zal kunnen genieten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks