Waarom een serverkast kopen? 0 17

serverkast kopen

Dankzij een stabiele huisvesting voor uw netwerk verkleint u de kans op oververhitting, kabelbreuken en andere problemen met servers en hardware. Een serverkast biedt dus veel voordeel. Eigenlijk is een serverkast van essentieel belang binnen een IT-netwerk. Zie het als het hart van een netwerk waar alle apparatuur overzichtelijk is verzameld. Als er zich onverhoopt problemen voordoen kan een installateur er gemakkelijk bij om herstelwerkzaamheden uit te voeren. Wereldwijd is er een standaard voor de breedte en hoogte van netwerkapparatuur. Voor de breedte geldt altijd een vaste afmeting van 19 inch (48,26 cm) en voor de hoogte wordt gewerkt met Units (U), in Nederland ook wel Hoogte-eenheden (HE) genoemd. 1 U/HE is altijd 1,75 inch (4,445 cm). De hoogte van netwerkapparatuur kan dus wel verschillen, maar er wordt altijd gebruik gemaakt van standaard hoogte-eenheden. Ook een serverkast kopen? Lees snel verder.

Voordelen serverkasten

De bovengenoemde voordelen zijn al zeer prettig, maar een serverkast biedt ook nog eens overzicht en structuur. Voor een netwerk van een bedrijf zijn al snel een server, router, switch en patchpaneel nodig. Voor een groot netwerk zijn al snel meerdere serverkasten nodig. Als dit allemaal los op de grond staat dan zal dit als snel erg chaotisch zijn. Dit ondervang je makkelijk door een serverkast. De kabelgoten in de serverkast zorgen dat de netwerkkabels netjes worden weggewerkt. Ook koeling is belangrijk. Een serverkast zorgt voor een betere luchtstroom doordat de apparatuur tussen de profielen gemonteerd wordt. Kies voor een geperforeerde deur voor extra ventilatie. Ook in een kleine ruimte komt een serverkast goed van pas, een kast met een glazen deur reduceert namelijk het geluid van een razende server flink.

serverkast kopen

Bestel uw serverkast online

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een serverkast te bieden heeft? Koop uw serverkast dan snel en gemakkelijk online bij UTP-Kabel.nl. U bent dankzij de ruime voorraad verzekerd van een snelle levertijd. Meer weten? Breng een bezoek aan de website of neem geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice. Deze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Mannen en seksspeeltjes, een taboe of niet? 0 24

Mannen en seksspeeltjes

Vrouwen die seksspeeltjes gebruikten, werden ooit als eenzaam of seksueel afwijkend beschouwd. Tegenwoordig is het gebruik van seksspeeltjes door vrouwen sociaal aanvaardbaar. Het stigma voor mannen die interesse tonen in speeltjes verandert langzaam, naarmate meer mannen zich de voordelen van het gebruik van een mannelijk seksspeeltje realiseren.

Betere seksuele relatie

Stellen die samen seksspeeltjes gebruiken, kunnen hun seksuele relatie verbeteren. Het gebruik van een seksspeeltje is een leuke manier om je relatie te verfraaien en tegelijkertijd je intimiteit en seksueel genot te vergroten. Veel mensen in langdurige relaties gebruiken seksspeeltjes in hun seksleven om de passie te behouden.

Het beeld van mannelijke seksspeeltjes

Het beeld van mannelijke seksspeeltjes dat veel mensen hebben is de simpele opblaaspop, terwijl de realiteit is dat mannelijke seksspeeltjes nu net zo innovatief en gevarieerd zijn als de speeltjes voor vrouwen. Mannelijke seksspeeltjes zijn in de afgelopen 10 jaar zo veel veranderd; met innovatie van vele fabrikanten die op zoek zijn naar het verbeteren van seksueel plezier voor mannen op welke manier dan ook. Maar het word toch niet altijd ‘gewaardeerd’. Er zijn vrouwen die verafschuwd zou reageren als ze erachter zouden komen dat hun partner seksspeeltjes zou gebruiken voor hun eigen plezier, terwijl ze zelf een lade vol hebben liggen. Ook kunnen vrouwen doodnormaal tegen hun vriendinnen zeggen dat zij bijvoorbeeld een vibrator gebruiken, terwijl als een man tegen een van z’n maten zou zeggen dat hij een of ander seksspeeltje gebruikt in veel gevallen bespot zou worden. Terwijl het tegenwoordig echt niet alleen maar je eigen hand is waar je jezelf een pleziertje mee kan doen!

De verkoop van mannelijke seksspeeltjes

De verkoop van mannelijke seksspeeltjes is de afgelopen tien jaar met 1000 procent gestegen! Het best verkochte seksspeeltje is de Fleslight, een realistisch uitziende vagina in een omhulsel die is ontworpen om eruit te zien als een zaklamp. Deze heeft inmiddels een hele reeks accessoires zoals varianten die je aan je douchekop kunt aansluiten. Er is zelfs een variant waarmee je door middel van een app voor je iPad de Fleslight bedienen kan.

fleslight

Online onderzoek

In 2014 voerde FHM een online onderzoek uit onder 5000 mannen om hun mening te krijgen over het kopen van mannelijk seksspeeltjes en de resultaten waren verrassend:

  • 51% van de mannen bezit een seksspeeltje met de penisring als het meest populaire speelgoed (30%), gevolgd door de populariteit van Fleslight, prostaatmassageapparaten, penispompen en stamina-ringen.
  • 78% van de mannen zei dat ze zouden overwegen om een ​​seksspeeltje te kopen voor sologebruik. 22 procent zei “nee, echt niet”.
  • 70% vond dat ze een mannelijk seksspeeltje mochten kopen zonder zich te hoeven schamen.
  • 69% wil graag dat hun partner een mannelijk seksspeeltje op hen gebruikt.
  • 60% zei dat ze een vrouwelijk seksspeeltje op hun partner hadden gebruikt en dat ze van de ervaring genoten hadden.
  • Slechts 4 procent zei dat het raar was.

Conclusie

Dus waarom zien zoveel mensen het gebruik van seksspeeltjes door vrouwen als ‘normaal’ en waarom zou het voor mannen iets belachelijks zijn? Het is eigenlijk in deze tijd vrij normaal aan het worden. We tolereren steeds meer en worden steeds opener. Dus is het nog taboe? Nah, niet echt. En dat is maar goed ook!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks