Waarom een touw mannen armband zo populair is? 0 135

touw mannen armband

Tegenwoordig dragen steeds meer mannen een of meerdere armbanden. Dat zie je ook steeds meer bij mannen die op tv zijn. De tijd dat mannen niet of nauwelijks bezig was met zijn uiterlijk is echt wel voorbij. Ook wij mannen willen er graag verzorgd uit zien en dan kijken we niet alleen naar ons kapsel of baard maar ook naar hoe we ons kleden. Dus is een armband allang niet meer een sieraad dat alleen door vrouwen wordt gedragen.  De armband is misschien juist het sieraad voor mannen.

Passend bij elke outfit

Sinds een aantal jaar worden armbanden voor mannen steeds populairder. Naast het horloge is de armband het meest gedragen accessoires van de man. Tegenwoordig gaan beide sieraden hand in samen als de armband niet overheerst of patserig overkomt. Daarmee bedoelen we te zeggen dat een grove schakelarmband niet meer van deze tijd is. De kleur van staal is namelijk lastiger te matchen met de rest van de outfit en ook met een horloge. Daarom is de mannen armband touw zo ontzettend populair. Deze armbanden zijn gemaakt van scheepstouw en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor heb je op basis van de kleurkeuze uit verschillende heren armbanden. Belangrijk is om een kleur te kiezen die past bij huidskleur en je garderobe. Op dit moment zijn aarde kleuren ontzettend populair dus een mannen armband die groen of bruin is, zal goed passen bij verschillende outfits.

Robuust ontwerp

Naast dat een touw armband kunt afstemmen op garderobe, is het ook belangrijk om op het design te letten. Het design dient namelijk minimalistisch te zijn, hierdoor overheerst de armband niet. Door juist het minimalistische design wordt het een eyecatcher voor je outfit. Daarnaast is de combinatie van staal en scheepstouw perfect voor de robuuste uitstraling van de armband. Want wij mannen willen wel een stoer mannen armband die goed past om je pols. De armbanden van Wildenberg Wear hebben dit allemaal in een armband gestopt. De armbanden zijn gemaakt van scheepstouw of beter bekend als touw dat je gebruikt bij outdoor sporten, zoals bergklimmen. De mannen armband touw heeft een stalen sluiting, wat de armband een robuust en stoer uiterlijk geeft of juist een sportieve outdoor uitstraling.

Tijdloze armbanden voor mannen

Voor ons als mannen is het belangrijk dat een armband tijdloos is en levensgang meegaat. Daar speelt het design en het materiaalgebruik een belangrijke rol in. Daarnaast is het belangrijk dat de armband passend wordt gemaakt voor jou pols. Een goed aansluitende armband daar heb je levenslang plezier van. Ook laat je zien dat jouw outfit zorgvuldig is samengesteld en niks aan het toeval is overgelaten. Daarom geeft Wildenberg Wear een maatgarantie op alle armbanden voor mannen die zij verkopen. Mocht je de eerste keer een verkeerde armband bestellen, dan passen zij de armband kosteloos voor je én wordt dit ook nog gratis naar je toegestuurd. Dus welke armband je ook wilt touw, staal, leer of kralen Wildenberg Wear levert voor jou maatwerk.

Tijdloze armbanden mannen

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 58

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks