Waarom elke man een tas zou moeten dragen 0 387

Tas

Hoe het komt weet eigenlijk niemand, maar het is bijna ingeburgerd dat enkel vrouwen tassen dragen. Onzin als je het ons vraagt. Gelukkig denken ook steeds meer mannen hier hetzelfde over. De afgelopen jaren is de populariteit van herentassen enorm toegenomen. En dat is zeker niet zonder reden. Herentassen zijn namelijk ontzettend stoer en hebben niets weg van een handtas die je bij een vrouw zou zien. Bovendien beschik je ook nog eens over talloze voordelen wanneer je voor een herentas kiest. Nog niet geheel overtuigd? Wij geven je enkele redenen waarom elke man een tas zou moeten dragen!

Ideaal voor op de werkvloer

Tegenwoordig moeten mannen ontzettend veel spullen met zich mee brengen. Bedenk alleen maar eens wat je allemaal meeneemt wanneer je naar het werk gaat. Laptop, iPad en dat zijn nog maar enkele zaken die dagelijks mee worden genomen. Je kunt deze natuurlijk niet zomaar in je hand meenemen of simpelweg in een plastic zakje verstoppen. Ze verdienen de juiste bescherming en jij verdient een praktische manier om ze te vervoeren. Een schoudertas heren biedt dan zeker de uitkomst.

Vermijd overvolle zakken

Het is geen gezicht die overvolle zakken. Toch kiezen veel mannen ervoor om hun sleutels, smartphone en portefeuille in hun zak te steken. Zodra ze gaan zitten, geeft dit een gek beeld. Daarnaast zit het ook nog eens helemaal niet lekker. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als je ook kunt genieten van de vrijheid van een stoere tas? Zo kun je gemakkelijk al je spulletjes meenemen.

Wist je dat sommige broeken zelfs naar beneden zakken? Simpelweg omdat er teveel spullen in vervoerd worden? Dat ziet er natuurlijk niet echt charmant uit. Door een tas te dragen, zet je een fashion statement meer. Je hebt toch liever dat ze je herinneren aan je tas dan aan een afgezakte broek?

Bewaar je bril veilig

Heb je een leesbril? Dan heb je deze (hopelijk) nog nooit vervoerd in je zak. Als dat wel zo is, dan is de kans groot dat deze al gebroken was voordat je op je bestemming aankwam. Bewaar je bril veilig in een tas en je weet zeker dat deze mooi blijft. Dat bespaart je een hoop extra kosten.

Fashion statement

En last but not least… een herentas is ook nog eens heel stijlvol. We hebben bij een tas al gauw het beeld van een vrouwelijke accessoires, maar een herentas is hier echt niet mee te vergelijken. Ze zijn in heel veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor deze geheel naar eigen wens afgestemd kan worden.

Wist je dat herentassen tegenwoordig ook veelvuldig op de catwalk verschijnen? Een tas dragen is geen taboe meer. Het behoort tot de grootste modetrends van dit moment. Het dragen van een tas is niet alleen heel praktisch, maar het staat ook nog eens stijlvol. Twijfel je nog? Werp dan eens een blik op de moderne zakenman. Grote kans dat ook hij een tas bij zich heeft. Geen angst. Gewoon doen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Een ideale tuin voor de alleenstaande man 0 68

Een ideale tuin voor de alleenstaande man

In het hedendaagse leven is het steeds normaler om single te zijn. Zowel het percentage van alleenstaande volwassene mannen als vrouwen groeit explosief. Aan het vrijgezelle leven zitten uiteraard een aantal voordelen. Een groot voordeel is dat je als man zijnde niet naar de wensen van een vrouw hoeft te luisteren en de regie van je leven volledig zelf in handen hebt.

Het zojuist genoemde voordeel speelt op allerlei vlakken: van het kiezen van het eten tot de vormgeving van het huis en de tuin. Je kunt er in je eentje het beste van maken! In de tuin van een vrijgezelle man is het altijd een feestje, zoals bovenstaand!

Het terras

De tuin van een vrijgezelle man moet voldoen aan een aantal eisen, om er gezellige avonden te hebben met vrienden. Om te beginnen moet het terras groot zijn, om er te kunnen barbecueën of te borrelen met een groep vrienden. Als alleenstaande man kun je er zelfs voor kiezen je tuin in te richten met enkel tegels. Dit betekent minder onderhoud en meer ruimte voor gezellige avonden met een grote groep vrienden.

Het gazon

De keuze voor een gazon is helemaal aan jou: er is immers geen vrouw die een andere mening heeft. Als je vindt dat een gazon bij jou ideale tuin hoort, moet je het vooral laten aanleggen. Aan het hebben van een gazon zit een groot voordeel: je kunt nu niet alleen in de tuin borrelen met je vrienden, maar ook lekker een potje voetballen! Helaas zitten er niet louter voordelen aan een gazon. De nadelen worden hieronder toegelicht.

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk wel weten, vergt een gazon onderhoud. Het gazon moet namelijk eens in de paar weken gemaaid worden. Daarnaast komen er bij een gazon nog een aantal andere klusjes kijken, zoals het water geven, het gazon beluchten en het bemesten. De luie man die liever de hele dag op de bank zit en voetbal kijkt met een biertje, kan dus misschien beter kiezen voor een terras met uitsluitend tegels.

De lounge

Hoe je terras er ook uitziet, een lounge set is natuurlijk een echte must voor de perfecte borrelavond. Daarnaast voegt de lounge set ook nog iets toe aan het uiterlijk van de tuin. Om de tuin op te leuken, is het mogelijk om wat decoratie toe te voegen. Een aantal lampjes leuken de tuin enorm op!

Een keuken in de tuin

In de echte droomtuin kun je niet alleen chillen, maar ook koken op de warme zomeravonden. Dit koken is in de meeste tuinen tegenwoordig zeer beperkt. De ‘keuken’ van de meeste Nederlanders bestaan vaak enkel uit een barbecue. Wees een uitzondering en schaf een echte buitenkeuken aan!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks