Waarom moet je motorkleding dragen? 0 145

Jezelf vervoeren op een motor is niet weggelegd voor watjes. De avonturiers onder ons stappen graag op een motor. Motorrijden is echt jou ding en je verzorgt deze dan ook altijd tot in de puntjes. Op een goede manier je motor voorbereiden om op pad te gaan. Maar denk ook in de eerste plaats aan jezelf.
Motorongelukken komen helaas nog te veel voor en kunnen zorgen voor ernstige letsels. De motorhelm is in ieder geval voor de wet verplicht, maar hoe zit het met de kleding die je moet dragen op een motor? Als je op de grote weg zit zie je nog veel te veel mensen die in een spijkerbroekje op de motor zitten. Zich van geen kwaad bewust, racen ze met een vaartje van 100 kilometer auto’s voorbij en voelen zich heer en meester op de weg. Bedenk echter wanneer je onderuit zou gaan een goed motorpak veel leed kan voorkomen. Een aantal redenen om een goed pak te dragen lees je hieronder.

Snelheid

Snelheid is een moeilijk fenomeen en niet altijd te relativeren. Realiseer je echter, dat snelheden van 160 kilometer per uur serieuze verwondingen bij onderuitgaan kunnen geven. Een spijkerbroek is niet bestand bij een schuiver over het wegdek. Je kunt hele nare huidwonden oplopen die moeilijk genezen en waar je weken, zo niet maanden last van kunt hebben.

Geen slijtvaste huid

Wanneer je ten val komt, door wat dan ook, ga je zeker over het wegdek glijden. Er ontstaat weerstand, hitte en wrijving die je huid als het ware doet smelten. Er blijft van je vel niets over.
Rijd je met een snelheid van ongeveer 80 kilometer dan duurt het 4 seconden voordat je uitglijdt. Een goed motorpak kan deze 4 seconden van glijden overbruggen, door niet te scheuren. Ga je nog harder dan 80 dan neemt de glijcapaciteit enorm toe.

Regenachtige dagen

Rijd je ook op de motor met regen en kou, dan is het dragen van goede motorkleding een pré. Met regen op de motor is zonder deze beschermende kleding bijna niet te doen. Ga je toch in je gewone kleding motorrijden tijdens koude dagen, dan merk je dat deze kleding gaat flapperen aan je lichaam. Je wordt door en door koud en je reactievermogen neemt opzienbarend af. Motorkleding is essentieel, zeker met koude winterdagen. Bezoek voor de juiste kleding en schoeisel de webshop, Motorkleding van Bikeroutfit.nl.

moterkleding

Warmte

Tijdens warme dagen is het heerlijk om een motorrit te maken. De zomer modekleding is helemaal trendy en zorgt voor verkoeling tijdens het rijden. Ook is deze kleding veilig en beschermt je tijdens een valpartij.

Je voeten

Motorschoenen of laarzen maken je motoroutfit helemaal compleet. Motorschoenen zijn met de mode meegegaan en zien er trendy uit, maar zijn niet zo veilig als motorlaarzen. Motorlaarzen zijn verkrijgbaar in textiel en leer. Leer is veruit de beste keus. Dit materiaal is soepel, ademend, slijtvast, waterdicht en past zich aan bij de voet. Ook is de laars hoger en beschermt zo ook min of meer je onderbenen.

Je handen

Je handen…daar moet je extra zuinig op zijn. De hele dag gebruik je deze. Zonder handschoenen op de motor is geen optie. Handschoenen zijn uitermate belangrijk en kunnen vervellingen bij uitglijden voorkomen. Ook is het belangrijk om tijdens de winter, dikke handschoenen tegen de kou te dragen. Voor de zomermaanden zijn er geperforeerde en wat dunnere handschoenen verkrijgbaar, die slijtvast zijn. Schaf je géén goedkope exemplaren aan. Deze zijn vaak van nep- of heel dun leer gemaakt. Bezuinigen op handschoenen is not done.
Zware verwondingen is met de juiste kleding, helm en handschoenen te voorkomen en geven je alle bescherming die je nodig hebt voor een veilige motorrit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks