Wat heb je nodig voor een kantoor aan huis? – 5 tips  0 51

Wat heb je nodig voor een kantoor aan huis? - 5 tips

Als echte man ben je graag de baas. Daarom kiezen steeds meer mannen ervoor om voor zichzelf te beginnen, in plaats van te werken voor een werkgever. Het heeft namelijk ook heel veel voordelen. Je hebt alle vrijheid om zelf je tijd in te delen. Een eigen bedrijf geeft je de ruimte om te doen wat je echt leuk vindt.

Je kan ervoor kiezen om te leven als een digital nomad, maar een kantoor aan huis is ook een goede optie. Wil je je klanten ontvangen op een mooie plek of wil je je eigen veilige werkplek? Maak dan een kantoor aan huis. Hieronder staat beschreven wat je daarvoor nodig hebt.

#1 De juiste kantoorspullen

Een goed begin is het halve werk. Daarom wil je goede kantoorspullen. Als alles snel werkt zoals jij dat wil, voorkomt dat een hoop frustratie. De beste laptop of computer is onmisbaar, want hier doe je al je werk op. Laat je goed adviseren in de winkel wat de beste computer is voor de werkzaamheden die jij dagelijks verricht. Een boekhouder heeft een heel andere machine nodig dan een technisch tekenaar. Vergeet daarbij ook de printer niet. Die heb je nodig voor facturen of brieven die je aan huis verstuurt. Een printer met toner bestel je het beste bij PrintAbout. Zij leveren je bestelling snel aan huis.

#2 Een comfortabele werkplek

Als je een aantal uur per dag achter je bureau doorbrengt, dan wil je wel in een goede houding zitten. Dit voorkomt rug- en nekklachten. Dat scheelt weer een paar ritjes naar de fysio. Bovendien doe je je werk het beste als je in een comfortabele houding zit. De juiste meubelen voor een thuiskantoor zijn een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een ergonomische bureaustoel. Dan kom je de dag veel beter door.

man werkt thuis

#3 Een stoere inrichting

Het mooie van een eigen kantoor is, dat je het volledig naar eigen smaak kan inrichten. Je hoeft nu niet tegen de smakeloze inrichting van een eventuele werkgever aan te kijken. Een stoere inrichting ontstaat door een mooie houten vloer, een leren bank om op te relaxen en een paar mooie schilderijen aan de muur. Hang bijvoorbeeld een canvas op van jouw mooiste moment. Zoals die ene rit op de motor, die verre vakantie of de skydive van afgelopen zomer. Het is jouw plek dus doe ermee wat je wilt.

Een stoere inrichting

#4 Voldoende opbergruimte

Opbergruimte is ook erg belangrijk. Hier kun je vakliteratuur in opbergen, die je nodig hebt voor jouw beroep of bedrijf. Kasten zijn ook handig als archief voor je administratie van de afgelopen tijd. Wil je echt iets unieks? Bij veel meubelwinkels kun je kasten op maat laten maken.

#5 Goede verlichting

Je kan nu zelf je eigen tijd indelen, dus je kan overdag werken maar ook in de avond. Voor elk tijdstip wil je wel de beste verlichting. De voorwaarden van verlichting is dat het prettig moet zijn voor de ogen. Je wil in volle focus onder deze lampen kunnen werken, maar je wil er ook niet bij in slaap vallen. Kies dan voor led verlichting met een dimmer. Hiermee kun je de lichttemperatuur naar voorkeur instellen. Met de juiste verlichting kun je elk moment werken in jouw eigen kantoor in huis.

Wat mag er nog meer niet ontbreken in een kantoor aan huis? Laat het ons hieronder weten in een reactie.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 22

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks