Wat hoort er in een mancave 0 2189

mancave

Stoere mannen hebben een mancave. Dat is een kamer, zolder of het liefst een grote kelder die compleet is ingericht voor mannen. Een mancave is het terrein van de man en zijn vrienden zonder dat de dames hierbij aanwezig zijn. Een echte mancave moet dan ook voorzien zijn van een aantal zaken waarmee je jezelf als man een groot plezier kunt doen.

Televisiescherm

Samen met vrienden een film kijken moet natuurlijk kunnen in een mancave. Een groot televisiescherm mag dan ook zeker niet ontbreken in een echte mancave. Met een groot televisiescherm krijg je ook al gauw het gevoel dat je een film in de bioscoop aan het bekijken bent. Wat dacht je trouwens van sportwedstrijden die je op groot scherm kunt volgen. Samen met vrienden genieten van jullie favoriete voetbalclub wordt dan helemaal een feest.

Speeltafels

Als je de ruimte ervoor hebt dan moet je zeker een speeltafel in de mancave neer zetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een pooltafel of tafelvoetbaltafel. Ook dat zijn leuke dingen om samen met vrienden aan te spelen. Naast speeltafels kun je er ook voor kiezen om een dartbord aan de muur te hangen. Helemaal als er een dartwedstrijd op televisie is, dan is het ook leuk om samen een potje darts te spelen.

Bar

De ultieme musthave voor in een mancave is een goed gevulde bar. Ook hier moet je net als voor speeltafels wel de ruimte voor hebben, maar als de mogelijkheid er is dan is dit zeker aan te raden. Door een bar in de mancave te plaatsen zorg je voor het echte café gevoel en kun je met plezier samen een biertje drinken. Als je dan ook nog goede muziek op de achtergrond kunt draaien dan kun je er met gemak een feestje geven!

Comfortabele slaapplek

Heb je het zo naar je zin in je mancave? Dan is het natuurlijk een leuk idee om er een comfortabele slaapbank neer te zetten. Overdag gebruik je deze als hangplek, of om op te gamen. Blijven er een aantal vrienden slapen? Maak van de slaapbank een echt bed door het makkelijk op te maken met een comfortabel en wasbaar dekbed, extra handig voor als je je drinken heb gemorst!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de meest prachtige foto’s met een drone 0 43

Maak de meest prachtige foto's met een drone

Hou jij van fotograferen, maar heb je vaak moeite om van bovenaf goede foto’s te maken. Denk er dan eens aan om te investeren in een drone. Een drone is een klein vliegtuig met een camera die je vanaf de grond kunt besturen. Fotografie is een dure hobby. De camera’s kosten vaak al veel geld. Wat heb je echter aan een dure camera als je niet de foto’s kun maken die je wil maken. Zeker voor degene die graag natuurgebieden of grote steden fotograferen is het lastig om een goede foto met vogelperspectief te maken. Je kunt namelijk niet jezelf de lucht in krijgen om van bovenaf een foto te maken. Dit is jammer, want luchtfoto’s leveren prachtige plaatjes op.

Met een drone heb je hier geen last meer van. Je kunt namelijk een camera op een drone bevestigen om toch dit soort foto’s te maken. De drone camera’s zijn tegenwoordig bijna net zo goed als normale camera’s. Lees hier waarom een drone online kopen een goed idee is voor de fotografen onder ons.

Hoe bestuur je een drone?

Een drone wordt bestuurd door middel van een controller. Met deze controller kan je heel gemakkelijk de drone van links naar rechts of van boven naar beneden bewegen. Om de drone te besturen heb je dus eigenlijk maar twee knopjes nodig. Een knop op de controller laat de drone naar de zijkant bewegen en de andere knop beweegt de drone naar boven of beneden. Veel simpeler kan het eigenlijk niet!

Een voordeel van foto’s maken met een drone is dat je geen last meer hebt van trillende handen. Zolang je de controller niet gebruikt om de drone te laten bewegen, blijft de drone stil in de lucht handen. Je maakt dus heel gemakkelijk scherpe foto’s. Daarnaast kun je zelf de richting en de hoek van de camera bepalen. Je kan de drone kantelen in elke richting die je wil. Ook als je stilstaat is de drone zelf naar beneden, boven, of de zijkant te kantelen. Hiermee richt je de camera op precies datgene dat jij wil fotograferen.

Verschillende perspectieven foto’s

Met een drone ben je vrij om vanuit elk perspectief een foto te maken. Het meest voor de hand liggende perspectief die je met een drone kunt maken is natuurlijk vogelperspectief. Met een drone kun je vanuit de lucht een foto recht naar beneden maken. Vooral in natuurgebieden levert dit mooie foto’s op, maar je kunt de drone ook gebruiken om vanuit dit perspectief een stad of dorp van bovenaf te fotograferen.

Een ander perspectief dat heel gemakkelijk met een drone te bereiken is en waar je misschien niet gelijk aan denkt bij een drone is een kikvorsperspectief. Zelf kun je dit perspectief ook goed bereiken, maar met een drone wordt het nog een stukje makkelijker. Als je bijvoorbeeld heel laag op de grond moet liggen om een foto te maken, lig je waarschijnlijk niet heel comfortabel. Met een drone kun je gewoon blijven staan, terwijl je de drone laag naar de grond brengt om een foto te maken. Andere perspectieven zijn ook makkelijk haalbaar. De drone is namelijk in alle richtingen en hoogtes te gebruiken.

 

De verschillende opties voor je e-sigaret 0 43

De verschillende opties voor je e-sigaret

Voordat je begint aan of switcht naar een e-sigaret is het goed om te kijken welk type het best bij jou past. Er zijn namelijk verschillende soorten e-sigaretten waarbij het onderscheid ‘m zit in de manier van inhaleren. Bij een reguliere sigaret kun je zelf bepalen hoe je inhaleert, bij een e-sigaret ben je ook afhankelijk van het type: ga je voor een Mouth to Lung (MTL) of een Direct to Lung (DL) variant? We leggen je de verschillen uit in deze blog, zodat jij goed voorbereid een keuze kunt maken.

Direct to Lung (DL) e-sigaretten

Bij deze variant e-sigaret gaat de damp direct naar je longen, het slaat daarbij je mond in feite over. Omdat je longinhoud een stuk groter is dan die van je mond wordt er bij de DL e-sigaret ook meer damp gecreëerd dan bij de MTL of een regulier sigaret. Bij deze variant is de smaak van de e-liquid ook sterker, evenals de geur.

Mouth to Lung (MTL) e-sigaretten

Zoals gezegd gaat de DL variant rechtstreeks naar de longen, bij de MTL variant komt de damp eerst in je mond terecht. Je kunt dan zelf de keuze maken of je het nog verder inhaleert over de longen, of dat je het direct weer uitblaast. Deze manier valt daarom ook het best te vergelijken met ‘regulier’ roken en wordt daarom vaak gekozen door mensen die willen stoppen of minderen met roken. Deze variant produceert dus ook wat minder damp dan de DL.

Verschillend opgebouwd

De beide varianten hebben dus een andere manier van inhaleren en hiervoor hebben ze ook een verschillende opbouw en zien er ook iets anders uit. Bovendien verschillende coils van elkaar. De coil is het gloeidraadje dat je vloeistof verwarmt om damp te produceren. Bij de DL is die een stukje sterker, omdat daar ook meer damp geproduceerd moet worden. Dit merk je ook in de batterij.

Meer weten?

Als je meer wil weten over de verschillende manieren van inhaleren, of als je direct een starterset wil bestellen kun je terecht bij betrouwbare webshop als Smokesmarter. Daar kun je terecht met al je vragen en vind je een breed aanbod aan e-sigaretten en accessoires.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks