Welk horloge kopen? 0 243

welke horloge kopen

Een herenhorloge is een ware must voor iedere man. Ondanks dat we eigenlijk nooit veel geven om sieraden of andere accessoires, zien we dat horloges onder een hele andere noemer vallen. Een horloge is niet alleen de ideale toevoeging voor iedere outfit, maar geeft je ook nog eens direct een andere uitstraling. Zakenlui gebruiken een herenhorloge al snel om een professionelere indruk te maken en met een sportief horloge maak je met iedere alledaagse outfit een statement. Als je een nieuw horloge wilt kopen, kom je direct voor een heel veel nieuwe beslissingen te staan. Het aanbod is reuze. Dit maakt de uiteindelijke keuze er niet makkelijker op. Welk horloge moet je kopen?

Alleen functioneel?

Laten we eerlijk wezen: een horloge wordt allang niet meer voor functionele doeleinden gebruikt. Als we willen weten hoe laat het is, kijken we simpelweg even op onze smartphone of raadplegen we de dichtstbijzijnde klok. Je hebt geen horloge nodig om over de juiste tijd te beschikken. Je zou zeggen dat een horloge dan overbodig wordt. Waarom iets dragen wat je niet per se nodig hebt? Het antwoord is simpel: wij zijn massaal gevallen voor de uitstraling van het horloge. Deze is niet alleen functioneel, het biedt de drager ook een geheel nieuwe look. Een goed horloge is goud waard.

uitstraling horloge

Welk horloge past bij mij?

Herenhorloges vind je in alle soorten en maten. Van stoere en sportieve horloges tot stijlvolle en zakelijke modellen. Op wowwatch.nl vind je het allemaal! Ondanks dat we heel blij met het grote aanbod zijn, moeten we ook toegeven dat het hierdoor lastiger is om een definitieve keuze te maken. Hoe weet je nu nog welk horloge bij jou past? Om deze vraag te beantwoorden, is het belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • In welke situaties ga je het horloge dragen? Wanneer je het horloge zowel privé als op het werk wilt dragen, is het belangrijk dat deze bij alle situaties past. Een sportief horloge staat prachtig bij een alledaagse outfit, maar kan een zakelijke uitstraling teniet doen. Denk daarom goed na wat je wilt bereiken met het horloge. Is het belangrijk dat het horloge de zakelijke uitstraling complimenteert of is deze vooral voor alledaags gebruik? Wanneer je voor beide situaties een passend horloge zoekt, raden wij de dress watch aan. Dit is een horloge dat iedere look compleet maakt. Niet té opvallend, maar ook niet nietszeggend. Mooi in al zijn eenvoud.

Welke kleur is geschikt? Herenhorloges vind je tegenwoordig ook in allerlei verschillende kleuren. Waar de meeste mannen nog steeds voor zilver of zwart kiezen, zijn er ook genoeg mannen die iets anders willen. Een lekkere felle en opvallende kleur om een waar statement te maken. Dat is natuurlijk geweldig als dit bij je persoonlijkheid past, maar is het ook wel zo geschikt voor het alledaagse leven? Een goed horloge is niet goedkoop. Het zou daarom ook zonde zijn als je hem slechts incidenteel kan dragen. Een fel en opvallend horloge is vaak minder geschikt op de werkvloer. Daardoor worden de gelegenheden om hem te showen beperkt. Denk hier daarom goed over na om teleurstellingen

herenhorloge diesel

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Online zaden bestellen om je groene vingers te prikkelen 0 19

Online zaden bestellen om je groene vingers te prikkelen

Met het begin van de lente staan wij Nederlanders altijd te trappelen om weer lekker in de tuin aan de slag te gaan. Lekker met je handen in de aarde en de tuin klaarmaken voor een zomer vol barbecues, late avonden met vrienden of gewoon relaxen met een koud biertje. Bij die barbecue zorg jij als man met groene vingers natuurlijk voor je eigen groente. Toch?

Wat te kweken?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bepalen wat je precies wilt gaan kweken.

Zo is de start van het voorjaar de perfecte tijd om bijvoorbeeld radijs, knoflook, veldsla, wortels en spinazie in te zaaien. Op zoek naar iets meer exotisch om de gasten bij die barbecue straks te verbazen? Wanneer je kiest voor het online bestellen van zaad heb je de keuze uit honderden verschillende soorten zaden om niet alleen groenten maar ook kruiden en bloemen te kweken.

Daarmee zorg je dus niet alleen voor verse groente maar ook voor een kleurige achtertuin en lekkere kruiden voor andere gerechten.

Gezonde groenten

En het zelf zaaien van groenten heeft meer voordelen. Het kweken van gewassen in de frisse buitenlucht is leuk en het geeft voldoening om de groenten op te zien groeien. Daarnaast is het natuurlijk een gezonde bezigheid, al dat zaaien en spitten.

Maar misschien wel het belangrijkste argument is dat eigen gekweekte en onbespoten groenten smaakvoller en gezonder zijn dan die uit de winkel.

En we hadden het al over de variatie. Welke supermarkt of groenteman heeft er ruim tweehonderd soorten groenten op voorraad? Online heb je de keuze uit heel veel mooie en lekkere groenten die in de winkel vaak lastig te krijgen of erg duur zijn.

Altijd een bloemetje op tafel

Sommige mannen brengen zo nu en dan een bloemetje mee voor hun vrouw. Maar jij, jij gaat nog een stapje verder. Jij kweekt je bloemen gewoon zelf in de eigen achtertuin. Zo kan je geliefde er nog veel langer van genieten dan van dat in alle haast mee gegriste boeketje dat staat te verleppen op de keukentafel. Bovendien is het een veel persoonlijker gebaar.

De keuze in bloemzaad is enorm groot. Ook weer veel groter dan bij de gemiddelde bloemist, supermarkt of bij het benzinestation. Zo kun je dus net dat stapje extra zetten. Zaai nu alvast de lievelingsbloemen van je wederhelft in, dan heb je over een paar weken een prachtig attente verrassing. Van petunia tot leeuwenbek en van goudsbloem tot asters: je vindt het in het online aanbod van allezadenkopen.nl

Verse kruiden

Vergeet tenslotte ook de keukenprins in jezelf niet tot bloei te laten komen. Want ook heel veel kruidensoorten kun je prima zelf kweken. Dat kan zowel in potten als in de volle grond en ze nemen maar weinig ruimte in. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor een klein, verticaal kruidentuintje aan de keukenmuur: simpelweg een paar losse potjes aan haken boven het aanrecht. Dat is wel zo handig want zo zijn de kruiden tijdens het koken altijd binnen handbereik.

Basilicum, peper en bieslook mogen zeker niet ontbreken. Ook soorten als kamille, kervel en koriander zijn klassiekers in de keuken. En ook hier geldt weer, niets verslaat vers!

Enthousiast geworden? Dan word je er vast nóg enthousiaster van als je hoort dat online zaden bestellen ook nog eens erg snel kan. Bestel je vóór 12.00 uur? Dan kunnen je zaden al de volgende werkdag de grond in. Succes!

Hoe kies ik een geschikte energieleverancier? 3 slimme tips! 0 24

Hoe kies ik een geschikte energieleverancier

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Omdat je wellicht een nieuwe woning betrekt of omdat je niet meer tevreden bent over je huidige contract? Dan is er veel om op te letten tijdens het vergelijken. Waar je vroeger slechts een keuze had tussen enkele grote namen, is het aanbod van energieleveranciers vandaag de dag ontzettend groot. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een geschikte energieleverancier? Wij geven 3 slimme tips!

1.    Hoeveel energie verbruik je op jaarbasis?

Hoeveel energie verbruik je op jaarbasis? Deze informatie is essentieel bij het kiezen van de juiste energieleverancier. Weet je wat je nu per jaar betaalt en hoeveel je jaarlijkse verbruik is? Dan kan je middels eenvoudig rekensommetje bepalen of je bij een andere energieleverancier wellicht goedkoper uit zal zijn. Pak daarom eerst je meest recente jaarafrekening erbij, zodat je meer inzicht krijgt in je verbruik en de kosten. Vervolgens kun je gaan vergelijken.

Ga je voor het eerst op jezelf wonen en heb je nog nooit een energiecontract gehad? Of verhuis je naar een grotere – of juiste kleinere – woning en heb je geen idee wat je verbruik straks zal zijn? Maak dan gebruik van speciale rekentools om het mogelijke verbruik in te schatten. Wij adviseren om het jaarlijkse verbruik zo ruim mogelijk in te schatten. Zo voorkom je dat je aan het einde van het eerste jaar heel veel bij moet betalen.

Hoeveel energie verbruik je op jaarbasis

2.    Addertjes onder het gras?

Elk jaar weer adverteren energieleveranciers met de mooiste welkomstacties en hoge kortingen. Hoewel het afsluiten van een contract dan heel aantrekkelijk kan zijn, is het wel belangrijk om de voorwaarden goed door te lezen. Het komt regelmatig voor dat er zogenaamde ‘addertjes onder het gras’ zitten.

Zie je een aanbieding met een zeer lage prijs? Kijk dan hoe lang deze prijs geldt. We zien vaak dat energiebedrijven een variabele prijs hanteren. Zij mogen de prijs dan ook gedurende de looptijd aanpassen, waardoor je wellicht na enkele maanden een heel stuk duurder uit bent. Kijk tevens naar de vaste kosten per maand. Sommige energieleveranciers rekenen een hoog vast bedrag per maand en lagere prijzen voor het verbruik. Dit kan voordelig zijn als je een grootverbruiker in energie bent, maar wanneer je weinig energie verbruikt ben je juist duurder uit. Bekijk daarom goed hoe de maandelijkse kosten zijn opgebouwd en wat het meest gunstig is in jouw situatie.

 

3.    Duur van het energiecontract

Bij het kiezen van de juiste energieleverancier is het belangrijk om op de duur van het contract te letten. We kunnen grofweg twee verschillende contracten onderscheiden:

  • Contract voor onbepaalde tijd: hierbij wordt er geen einddatum van het contract afgesproken. Wanneer je besluit het contract op te zetten, hoef je doorgaans geen opzegvergoeding te betalen.
  • Contract voor bepaalde tijd: je spreekt vooraf met de energieleverancier af hoe lang het contract zal duren. Bijvoorbeeld 1 jaar. Wil je het contract voor de einddatum onderbreken? Dan is er sprake van contractbreuk en moet je meestal een opzegvergoeding betalen.

Beschik je momenteel over een contract voor bepaalde tijd en wil je toch de overstap naar een andere leverancier maken? Bereken dan eerst zorgvuldig of het niet goedkoper is om nog even te wachten. Zo snijd je jezelf niet onnodig in de vingers.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks