Welk horloge kopen? 0 56

welke horloge kopen

Een herenhorloge is een ware must voor iedere man. Ondanks dat we eigenlijk nooit veel geven om sieraden of andere accessoires, zien we dat horloges onder een hele andere noemer vallen. Een horloge is niet alleen de ideale toevoeging voor iedere outfit, maar geeft je ook nog eens direct een andere uitstraling. Zakenlui gebruiken een herenhorloge al snel om een professionelere indruk te maken en met een sportief horloge maak je met iedere alledaagse outfit een statement. Als je een nieuw horloge wilt kopen, kom je direct voor een heel veel nieuwe beslissingen te staan. Het aanbod is reuze. Dit maakt de uiteindelijke keuze er niet makkelijker op. Welk horloge moet je kopen?

Alleen functioneel?

Laten we eerlijk wezen: een horloge wordt allang niet meer voor functionele doeleinden gebruikt. Als we willen weten hoe laat het is, kijken we simpelweg even op onze smartphone of raadplegen we de dichtstbijzijnde klok. Je hebt geen horloge nodig om over de juiste tijd te beschikken. Je zou zeggen dat een horloge dan overbodig wordt. Waarom iets dragen wat je niet per se nodig hebt? Het antwoord is simpel: wij zijn massaal gevallen voor de uitstraling van het horloge. Deze is niet alleen functioneel, het biedt de drager ook een geheel nieuwe look. Een goed horloge is goud waard.

uitstraling horloge

Welk horloge past bij mij?

Herenhorloges vind je in alle soorten en maten. Van stoere en sportieve horloges tot stijlvolle en zakelijke modellen. Op wowwatch.nl vind je het allemaal! Ondanks dat we heel blij met het grote aanbod zijn, moeten we ook toegeven dat het hierdoor lastiger is om een definitieve keuze te maken. Hoe weet je nu nog welk horloge bij jou past? Om deze vraag te beantwoorden, is het belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • In welke situaties ga je het horloge dragen? Wanneer je het horloge zowel privé als op het werk wilt dragen, is het belangrijk dat deze bij alle situaties past. Een sportief horloge staat prachtig bij een alledaagse outfit, maar kan een zakelijke uitstraling teniet doen. Denk daarom goed na wat je wilt bereiken met het horloge. Is het belangrijk dat het horloge de zakelijke uitstraling complimenteert of is deze vooral voor alledaags gebruik? Wanneer je voor beide situaties een passend horloge zoekt, raden wij de dress watch aan. Dit is een horloge dat iedere look compleet maakt. Niet té opvallend, maar ook niet nietszeggend. Mooi in al zijn eenvoud.

Welke kleur is geschikt? Herenhorloges vind je tegenwoordig ook in allerlei verschillende kleuren. Waar de meeste mannen nog steeds voor zilver of zwart kiezen, zijn er ook genoeg mannen die iets anders willen. Een lekkere felle en opvallende kleur om een waar statement te maken. Dat is natuurlijk geweldig als dit bij je persoonlijkheid past, maar is het ook wel zo geschikt voor het alledaagse leven? Een goed horloge is niet goedkoop. Het zou daarom ook zonde zijn als je hem slechts incidenteel kan dragen. Een fel en opvallend horloge is vaak minder geschikt op de werkvloer. Daardoor worden de gelegenheden om hem te showen beperkt. Denk hier daarom goed over na om teleurstellingen

herenhorloge diesel

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke dashcam moet ik kopen?  0 14

Dashcams, dat zijn toch die apparaten waarmee je bijzondere gebeurtenissen en ongelukken kunt vastleggen? Precies! Wellicht heb je op internet al eerder filmpjes van grappige of klunzige ongevallen, vreemde gebeurtenissen of misschien zelfs mystieke verschijnselen gezien, die dankzij een dashcam werden vastgelegd. Is een dashcam dan alleen geschikt voor puur vermaak? Niet per se. Een dashcam wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Ook in Nederland zien we deze auto-camera’s steeds meer verschijnen. Wil jij een dashcam kopen? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten en hoe je de beste auto-camera uitzoekt.

dashboard cam

Waarom een dashcam kopen?

De reden waarom er enorm veel video’s van ongelukken en vreemde verkeerssituaties in Rusland te zien zijn, is omdat de meeste auto’s met een dashcam zijn uitgerust. Dit is bij de wet verplicht in Rusland. Dit heeft vooral te maken met het rechtssysteem. Bij een auto-ongeluk is het vaak moeilijk om een dader aan te wijzen en de getuigenissen van omstanders wegen niet altijd even zwaar. Dankzij een dashcam is er duidelijk een dader en slachtoffer aan te wijzen. Een bijkomstig voordeel is dat je soms ook nog eens zeer bijzondere beelden kunt opnemen. Heel Youtube staat bijvoorbeeld vol met filmpjes van auto-ongelukken, vreemde gebeurtenissen en zelfs vliegtuigcrashes.

Ook in Nederland groeit de populariteit van de dashcam. Het is inderdaad een handige manier om een dader aan te wijzen tijdens een auto-ongeluk, maar het biedt ook mogelijkheden om speciale gebeurtenissen vast te leggen. Dashcams zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het wordt dan ook hoog tijd om meer over dit onderwerp te weten te komen!

Opnamekwaliteit

Wat is het belangrijkste waar je op moet letten als je een videocamera aanschaft? De opnamekwaliteit natuurlijk! Dit is bij een dashcam dan ook niet anders. Als de camera van zeer slechte kwaliteit is en de filmpjes alleen maar onscherpe beelden tonen, heb je hier uiteindelijk helemaal niks aan. De opnamekwaliteit kan zeer uiteenlopend zijn. Hier betaal je dan ook voor. Een goedkope dashcam heb je al voor €20, maar hierbij is het bijvoorbeeld niet mogelijk om nummerborden te onderscheiden. Dure dashcams beschikken weer over heel veel extra functies, niet elke functie is even belangrijk. Vergelijk de dashcams daarom altijd op beeldkwaliteit en eventuele extra’s. Bedenk ook wel extra’s voor jou niet van toepassing zijn en maak dan pas een keuze.

Camera

De meeste dashcams filmen alleen de gebeurtenissen die door de voorruit gezien worden. Er zijn echter ook camera’s die zowel op de voor- als achterruit gericht zijn. Dit is natuurlijk super handig, omdat je zo een duidelijk overzicht krijgt van het verkeer om je heen. Ook bij ongelukken die achter je gebeuren, krijg jij een duidelijk beeld te zien. Een dashcam hoeft overigens niet alleen als camera gebruikt te worden. Tegenwoordig zijn er zelfs dashcams op de markt verkrijgbaar die over een ‘lane departure warning system’ beschikken. Hierbij kan de dashcam een melding geven als je van de rijstrook afwijkt. Er zijn zelfs dashcams verkrijgbaar die verkeersborden kunnen lezen of je een waarschuwing geven als je de maximum snelheid overtreedt.

Welke dashcam voor jou het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van jouw eigen wensen en de reden waarom je een dashcam wilt installeren. Vind je het vooral erg fijn om beelden terug te kijken of gebruik je hem enkel om sterker in je schoenen te staan bij een verkeersongeval? Kies dan voor een dashcam met een hoge beeldkwaliteit. Geniet je liever van meer extra’s? Ga dan voor een dashcam uit een wat duurder segment. Er is voor ieder wat wils!

Een vloer om trots op te zijn! 0 41

Visgraat parket

Veel mannen vinden het leuk om te klussen in en rondom het huis. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en het kluswerk van laminaat leggen. Martijn de Wit vloeren is gespecialiseerd in vloeren leggen en biedt prachtige, kwalitatieve vloeren.

Origineel en dynamisch

Een visgraat parket is een aparte vorm van laminaat plaatsen. Zo worden de houten onderdelen in een schuin patroon neergelegd, wat een fantastisch dynamische uitstraling geeft aan je woning. Zorg voordat jij begint aan het leggen van deze vloer, dat je genoeg kennis hebt ingewonnen bij een expert. Het is namelijk een lastige klus en niet iedereen beschikt over de juiste kennis en kunde om een mooi visgraat parket neer te leggen.

Kijk naar de ruimte

Het is belangrijk goed te kijken naar welke ruimte van je woning je wilt verbouwen of renoveren. De slaapkamer, woonkamer of de keuken zijn allemaal andere kamers die in vele huishoudens op een eigenzinnige wijze zijn ingericht. Maak daarom een doordachte keuze in ontwerp en stijlen. Het aanschaffen van materiaal met goede kwaliteit is essentieel, voordat je begint aan een grote klus. Op deze manier voorkom je dat je twee jaar later de klus opnieuw moet doen.

Trends 2019

De nieuwste trends in interieur zijn de; vintage, minimalistisch en industriële stijl. Daarnaast is het dit jaar erg in trek om kleuren met elkaar te combineren, maak hierbij gebruik van kleurenpallets. Kies kleuren door meerdere tonen van één kleur te nemen (bijvoorbeeld donkerblauw) en combineer deze met één contrasterende kleur (bijvoorbeeld okergeel) die voor een fascinerend en levendig balans zorgen.

Grafische prints op kussens, tafelkleden of ingelijste afbeeldingen bieden een welkome toevoeging voor een inspirerend interieur.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks