Werkschoenen voor mannen: zo blijven jouw schoenen in optimale conditie! 0 83

Werkschoenen voor mannen: zo blijven jouw schoenen in optimale conditie!

Mooie werkschoenen voor mannen zijn tegenwoordig bijna overal te vinden. Waar werkschoenen voorheen enkel heel praktisch moesten zijn, vinden steeds meer mannen het tevens belangrijk dat de uitstraling naar wens is. Want waarom zou een werkschoen niet zowel praktisch als mooi kunnen zijn? Gelukkig is dat tegenwoordig steeds beter mogelijk. Maar als je nou eindelijk zo’n mooi paar op de kop hebt weten te tikken, dan wil je natuurlijk wel dat je deze ook zo lang mogelijk mooi, waterdicht en comfortabel houden. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je jouw werkschoenen op de juiste manier kunt onderhouden. Hierdoor blijven ze langer mooi én functioneel.

Benieuwd hoe jij jouw werkschoenen het langst mooi en functioneel kunt houden? Hier volgen enkele onderhoudstips om je op weg te helpen.

Schaf de juiste werkschoenen aan

Dit klinkt misschien als een open deur, maar het zal je nog verbazen hoeveel mannen op de verkeerde werkschoenen lopen. Deze zijn tegenwoordig immers in alle soorten en maten verkrijgbaar, passend bij de werkomstandigheden waar ze voor bedoeld zijn. Maar wanneer je werkschoenen draagt die niet passen bij de werkzaamheden die je uitvoert, kan dat zowel onveilig als onpraktisch zijn. Het kan zelfs de levensduur van je schoenen zeer nadelig beïnvloeden. Het aanschaffen van de juiste werkschoenen is dan ook de eerste stap om ze in optimale conditie te houden. Laat je dan ook goed informeren door een goede schoenenwinkel, zodat je zeker weet dat je het juiste paar koopt.

Goed drogen

Soms kan je het gewoon niet voorkomen dat je werkschoenen nat zullen worden. Het is echter een grote fout om vervolgens niet de tijd te nemen om ze te laten drogen en ze de volgende dag weer nat aan te trekken. Dat zorgt er niet alleen voor dat je te maken krijgt met nare luchtjes, maar het kan ook het materiaal kapot maken. Haal daarom de inlegzolen en de veters er bij thuiskomst zo snel mogelijk uit en stop er dikke kranten in. Je kunt deze eventueel nog een keer vervangen voordat je naar bed gaat. De kranten nemen het vocht op, waardoor de schoenen de volgende dag weer heerlijk droog zijn. Let op: zet de schoenen nooit bij een verwarming neer of in de volle zon. Door de extreme hitte kan het leer uitdrogen en daarmee zelfs scheuren.

Koop 2 paren

Het is geen goed idee om slechts over één paar werkschoenen te beschikken. Er kan altijd een moment zijn waarop het ene paar nog moet drogen en dan zit je direct zonde. Bovendien zorg je er met twee paren ook voor dat je de werkdruk van de schoenen wat kunt verminderen. Hierdoor gaan ze allebei dubbel zo lang mee. Als je iedere dag dezelfde werkschoenen draagt en er geen mogelijkheid is om deze even te laten rusten, dan zal je ook weer veel sneller aan nieuwe werkschoenen toe zijn. Uiteindelijk ben je dan vaak zelfs duurder uit wanneer je slechts maar over één paar werkschoenen beschikt dan wanneer je er gelijk twee in huis haalt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe laat ik mijn bedrijfswebsite opvallen? Vier tips om klanten aan te trekken 0 64

bedrijfswebsite opvallen

Na lang wikken en wegen, heb je besloten om je eigen pad te kiezen en dat het ondernemerschap helemaal voor jou is. Je start je eigen bedrijf. Maar… hoe kom je nu aan klanten? De belangrijkste manier om tegenwoordig klanten aan te trekken is via het internet. Een opvallende bedrijfswebsite is daarbij essentieel. Hoe zorg je ervoor dat jouw website eruit springt? En dat klanten terug bij jou blijven komen? Met deze vier tips maak je alvast een goede start.

Tip #1: Maak je website overzichtelijk

Er is geen betere bedrijfswebsite dan eentje waarbij je in één oogopslag ziet welke producten en diensten het aanbiedt. Je belandt op de homepagina en je ziet gelijk een heel productenoverzicht met korte beschrijvingen erbij. Helemaal een bonus als er ook plaatjes bij staan. Goede visuals die de tekst ondersteunen zorgen er namelijk voor dat wat jij aanbiedt nog beter hangen in het geheugen van een websitebezoeker blijft hangen. Een goed voorbeeld van zo’n website is Scatters Casino Promotions. Als je daar op de homepagina uitkomt, heb je gelijk een goed overzicht van alle soorten promoties die zij aanbieden. Doordat er ook goed gebruik wordt gemaakt van ondersteunende visuals, blijven de verschillende promoties goed in het geheugen hangen.

Tip #2: Bied originele content aan

De meesten van je toekomstige klanten zullen je website via Google vinden. Hoe kom je nu zo hoog mogelijk in de ranglijst van deze zoekmachine? Originele content. De huidige Googlezoekmachine waardeert originele content en al helemaal als je vaker over eenzelfde onderwerp uit je eigen branche schrijft of blogt. Bedenk bijvoorbeeld wat voor een vragen klanten over jouw producten of diensten kunnen hebben. Gebruik deze vragen voor blog posts en andere nieuwsartikelen op je website en grote kans dat Google dit oppikt en jouw website hoog op de ranglijst neerzet. In een vorige blog post van Mannencenter, werden al wat andere tips voor het maken van content gedeeld.

Tip #3: Geef klanten een reden om terug te blijven komen

Het is gelukt, de eerste websitebezoekers stromen binnen! Maar… hoe laat je ze nu terug komen? Want hoe vaker een bezoeker jouw website bezoekt, des de groter de kans dat hij of zij ook daadwerkelijk iets koopt. Een goede manier om dit te doen is door promoties of aanbiedingen op een specifieke dag aan te bieden. Zoals bijvoorbeeld de free spins Wednesdays promotie van Scatters. Deze promotie geldt alleen op woensdagen, waardoor klanten sneller geneigd zijn op woensdagen terug te komen naar de website.

Tip #4: Vertel een verhaal

Hoe maak je jouw website nu zo memorabel dat bezoekers het niet alleen zullen onthouden, maar ook anderen erover zullen vertellen? Door het vertellen van een verhaal. Mensen zijn van nature geneigd om goede verhalen te onthouden en door te vertellen. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Vertel dit op een creatieve manier op jouw website en deze zal er echt uitspringen. Een heel goed voorbeeld van een website waarbij het verhaal centraal staat is Nomadic Tribe. Met video’s, foto’s en teksten aan het begin van de website vertellen zij eerst hun verhaal voordat ze onderaan hun homepagina hun product aanbieden.

 

Printen vanaf mobiele telefoon 0 54

Printen vanaf mobiele telefoon

Elke dag weer worden overal ter wereld miljoenen foto’s genomen met mobiele telefoons. We plaatsen de foto’s op social media of sturen ze door naar vrienden. Heel vaak worden de foto’s van de mobiele telefoon niet afgedrukt maar bewaard op het geheugenkaartje om uiteindelijk te verdwijnen. Hartstikke zonde want je geniet zoveel meer van een uitgeprinte foto. Ook foto’s vanaf je mobiele telefoon kun je eenvoudig en in hoge kwaliteit zelf afdrukken. We vertellen je graag hoe je dat doet.

Kwaliteit foto’s sterk verbeterd:

De kwaliteit van de foto’s die je kunt maken met je smartphone is sterk verbeterd. Qua aantal megapixels hoeft een smartphone vandaag de dag niet meer onder te doen voor een professionele camera. Neem eenvoudig panorama foto’s of macrofoto’s met je mobiel. Wanneer je de foto’s in originele afmeting bewaard is de kwaliteit prima voor een prachtige afdruk. Alleen hoe krijg je nou snel die foto vanaf je mobiel naar de printer zonder allerlei omslachtige handelingen. Wanneer je beschikt over een wifi printer kun je foto’s vanaf je smartphone direct versturen naar de wifi printer. Zonder kabeltjes of gedoe. Je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis app HP smart wanneer je een HP printer hebt, maar ook andere printers hebben inmiddels apps om snel foto’s af te drukken vanaf de smartphone.

Kleurenprinter of fotoprinter:

Voor veel mensen is een kleurenprinter of een fotoprinter hetzelfde apparaat. Niets is echter minder waar. Een fotoprinter is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en heeft daarom meer dan de 4 standaard cartridges die een kleurenprinter heeft. Vaak is fotozwart als extra cartridge toegevoegd of een cartridge met lichte tinten geel, magenta of cyaan. Op deze manier print je jouw foto’s op de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij moeten we nog wel even aantekenen dat niet alleen de printer verantwoordelijk is voor de kwaliteit. Ook het gebruikte fotopapier heeft een hoge invloed op het uiteindelijke eindresultaat. Hoe zwaarder het fotopapier des te beter de kwaliteit en levensduur van de foto’s is. Je kunt kiezen voor mat, glossy of hoogglans fotopapier

Print abonnement:

Wanneer je vaak foto’s en andere zaken print kan het voordelig zijn om een print abonnement af te sluiten. Op die manier kun je elke maand een bepaald aantal prints maken tegen een vaste lage prijs. HP instant ink is een prima voorbeeld van zo’n print abonnement. Je printer bestelt vanaf nu zelf inkt of een toner zodat je nooit meer zonder zit op een moment dat je wilt printen. Handig toch?

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks