Zelf een kerstpakket samenstellen, zo gaat het in zijn werk! 0 429

herman-den-blijker-kerstpakket

Het is inmiddels alweer najaar en dat betekent voor veel bedrijven dat ze druk zijn met de voorbereidingen voor de feestdagen. Het kerstpakket is hierbij een belangrijk aspect. Het klinkt misschien gek om nu al aan kerstpakketten te denken, maar het zal je nog verbazen hoeveel werk hier uiteindelijk in gaat zitten! Het geven van een kerstpakket is een jaarlijkse traditie in ons land. De meeste bedrijven kiezen voor de standaard kerstpakketten, maar je kunt het ook een stuk persoonlijker aan pakken. Kerstpakketten leveren zowel de werkgever als de werknemer enorme voordelen op. Zo is de ontvanger niet alleen heel gelukkig met al die lekkernijen, maar voelt deze zich ook meer gewaardeerd, waardoor uiteindelijk de werkefficiëntie en het werkplezier weer omhoog zal gaan. Als werkgever profiteer je hier vervolgens weer van, bovendien geven kerstpakketten je de mogelijkheid om te laten zien waar jullie bedrijf voor staat. Dat levert ook nog eens goede reclame op. Een win-win situatie voor iedereen dus! Door een kerstpakket zelf samen te stellen, geef jij het kerstpakket een nog persoonlijkere noot. In deze blog lees je hoe dit in zijn werk gaat.

kerstpakket-chill-fun-cooler

Een persoonlijk kerstpakket samenstellen

Werknemers vinden het fijn als blijkt dat er naar hun geluisterd wordt. Dat er blijk van waardering en kennis over hun hobby’s en wensen wordt getoond. Dit is echter in de praktijk vaak een stuk moeilijker dan gedacht. Zeker in een groot bedrijf is het lastig als directeur om elke collega persoonlijk goed te kennen. In kleinere bedrijven is dit gelukkig weer een stuk gemakkelijker. Dat neemt niet weg dat het in elke situatie mogelijk is om een persoonlijk kerstpakket samen te stellen. Het vraagt enkel om wat meer organisatie. Wij geven je een aantal handige tips voor het persoonlijker maken van de kerstpakketten:

  • Directeur van groot bedrijf: praat met de leidinggevende van elke afdeling. Zij weten waarschijnlijk veel meer te vertellen over de verschillende werknemers. Laat ze een lijstje invullen met geslacht, persoonlijke situatie, eventuele hobby’s en wensen op het gebied van eten (vegetarisch, speciaal dieet, etc.). Het kost wat organisatie, maar stelt je wel in staat om de kerstpakketten een stuk persoonlijker te maken. Kom je er echt niet uit? Ga dan voor een cadeaubon van een grote winkel of laat de personeelsleden zelf iets uitzoeken.
  • Ondernemer van een klein bedrijf: in een klein bedrijf is de kans groter dat je veel weet over jouw personeelsleden. Je spreekt ze dagelijks en jullie kunnen tevens samen lachen over alledaagse dingen. Gebruik de informatie die je dagelijks hoort om een leuk en persoonlijk kerstpakket uit te zoeken. Denk aan themapakketten of pakketten op basis van interesses. Zo geef je jouw personeel echt een motivatieboost voor het komende jaar!

Kerstpakketten: te duur?

Ondanks het plezier dat je als werkgever beleeft om jouw personeelsleden eens extra te verwennen, moeten de kosten uiteraard wel binnen de perken blijven. Het moet niet zo zijn dat je omzet van die maand drastisch omlaag gaat door te gul omspringen met de kerstpakketten. Stel elk jaar een budget op voor de kerstpakketten en probeer je daar ook aan te houden. Daarnaast is ook een kerstpakket tot 15 euro een enorm leuk gebaar en zal deze zeker een lach rond de gezichten van jouw personeelsleden toveren!

kerstpakket-choco-fondue

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iTunes kaart inwisselen? De tips voor februari! 0 40

itunes logo

Deze maand zetten we weer de leukste, nieuwste apps voor je op een rijtje. Deze keer is er een erg divers aanbod van zowel zakelijke als creatieve apps die je stuk voor stuk waarschijnlijk wel kunt gebruiken. Lees snel verder, want deze iTunes tips wil je niet missen.

itunes-kaart wisselen

Family Organizer (maandabonnement)

Het leven van een familie wordt door ontwikkelaar KeepSolid een stuk makkelijker gemaakt met deze kalender. Met de app kun je namelijk persoonlijke en gezamenlijke evenementen, taken en zelfs boodschappen toevoegen. Op deze manier weet het hele gezin wie wat gaat doen en natuurlijk ook wanneer. Om alle functies te kunnen gebruiken, heb je een abonnement van € 1,99 per maand nodig.

GoodNotes (€ 8,99)

Vind je het heerlijk om bij teksten handgeschreven aantekeningen te maken? Dan is de app GoodNotes een must-have voor jou. Met je vinger of een speciale smartphone pen kun je notities maken op bijvoorbeeld PDFs, PowerPoints en Worddocumenten. Bovendien kun je zelfs in jouw geschreven tekst terugzoeken, want de app herkent de woorden die je schrijft. GoodNotes klinkt als een app die niet op jouw iPad mag ontbreken.

Prêt-à-Template (jaarabonnement)

Heb je nog geld op jouw iTunes kaart staan en ben je een echte creatieveling? Bekijk dan de app Prêt-à-Template, waarmee je je iPhone of iPad omtovert tot een schetsboek voor fashion. Dankzij alle templates en verschillende kleuren en patronen kun je jouw fantasie omzetten tot daadwerkelijke tekeningen van kledingstukken. De app kost wel wat geld, maar is het zeker waard wanneer jouw hobby of werk zich in deze branche bevindt.

itunes kaart

Tape a Call (€ 11,99)

Maak je dagelijkse werk gemakkelijker en geef jezelf wat rust tijdens die lange conference calls. Geen gemiste informatie meer! Tape a Call is jouw nieuwe zakelijke assistent.

Soms is het handig om bepaalde telefoongesprekken op te nemen, maar niet als je hier heel veel handelingen voor moet uitvoeren. De app Tape a Call maakt het je erg makkelijk door tijdens inkomende en uitgaande gesprekken met één druk op de knop een opname te starten. Vervolgens kun je ze eenvoudig downloaden en delen, net waarvoor jij de opnames nodig hebt.

Endel (maandabonnement)

Deze lijst met nieuwste apps wordt afgesloten met Endel, een mobiele omgeving waarin je tot rust wordt gebracht met heel fijne geluiden. Zo kun je na een drukke tijd eindelijk eens goed focussen, relaxen of juist slapen. De app is dus zowel op werk als thuis goed in te zetten.

Gemakkelijk een autoverzekering afsluiten
 0 34

Gemakkelijk een autoverzekering afsluiten


Een autoverzekering afsluiten is altijd belangrijk op het moment dat je gebruik gaat maken van een auto. Je kunt immers altijd in problemen komen, ook wanneer je dit niet verwacht. Dat je dan de dekking hebt van een goede verzekering kan heel veel zorgen bij je wegnemen. Natuurlijk is het dan wel zeer belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten en er zeker van te zijn dat je altijd meEnergie vergelijken is de laatste tijd erg populair geworden en is 1 van de manieren om te kunnen zien dat je kosten bespaart op jaarbasis. Omdat er vet de kosten die bijvoorbeeld ongelukken met zich meebrengen kan omgaan. Natuurlijk is het wel van enig belang om goed op te letten welke verzekering je dan moet hebben.

Eerst vergelijken, dan afsluiten

Een autoverzekering afsluiten doe je het best nadat je eerst een vergelijking hebt gemaakt. Dat kan heel gemakkelijk online worden gedaan. Daar zijn allerlei tools te vinden die je kunt gebruiken om de best mogelijke verzekering voor jouw situatie te vinden. Op die manier is het gemakkelijk mogelijk om de kosten goed laag te houden. Je kunt immers alle verzekeraars en alle verzekeringen die zijn in het aanbod hebben naast elkaar leggen en op die manier zorgen dat je niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Wanneer je dit weet kun je direct overgaan tot het afsluiten.

Goed opletten bij de keuze

Het is bij een autoverzekering afsluiten wel van belang om goed op te letten. Er zijn meerdere varianten. Daarbij is het goed om te weten dat de WA-verzekering voor iedereen die autorijdt verplicht is. Wanneer je echter meer dekking wilt, dan zijn er ook allerlei aanvullende vormen op de markt te vinden. Natuurlijk zitten er prijsverschillen tussen al deze vormen. Het is daarom dus ook van belang om goed op te letten dat je de juiste soorten verzekeringen naast elkaar legt en aan de hand daarvan uiteindelijk een besluit neemt welke je gaat afsluiten voor jezelf.

autoverzekering

Ook de kwaliteit bekijken

Een autoverzekering afsluiten die lekker goedkoop is, is altijd aan te raden. Er is wel nog meer om op te letten. Zo moet bijvoorbeeld de verzekering ook wel van enige kwaliteit zijn. Dat kan je tegenwoordig gemakkelijk achterhalen. Er worden immers steeds meer beoordelingen gegeven door mensen die er verstand van hebben, bijvoorbeeld mensen die al verzekerd zijn bij deze verzekeraar. Zo kun je dus ook direct zien of de kosten opwegen tegen wat ervoor geboden wordt. Dit is minstens zo belangrijk als je een keuze voor een autoverzekering moet gaan maken als consument. Let hier dus op.

Direct te regelen

Een autoverzekering afsluiten is tegenwoordig heel direct te regelen. Dat doe je gewoondirect nadat je de vergelijking hebt gemaakt met behulp van de vergelijkingstool. Alle reden om dit dus ook direct even te doen. Wanneer je de best mogelijke optie voor jouw situatie hebt gevonden, dan kan je hier direct mee aan de slag gaan. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om zelf ook even te kijken of er misschien een betere optie voor jou te vinden is. Je kunt dan veel besparen zonder dat het je ook maar enige moeite hoeft te kosten als consument.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks