Zo ga jij stoer het water op 0 121

Zo ga jij stoer het water op

Ben je graag op het water met je boot? Dan wil je waarschijnlijk uniek zijn en opvallen tussen al die andere boten. Hoe ga je stoer het water op? Heb je er al eens aangedacht om een bootvlag te laten bedrukken? Bootvlaggen bedrukken, is een unieke manier om op te vallen op het water. Laat een stoere bootvlag bedrukken geheel in eigenstijl!

Versier je boot met een vlag

Versier je boot met een opvallende vlag. Zoek een passende afbeelding voor je bootvlag en laat deze (online) op een vlag bedrukken. Je kunt ze fullcolor laten bedrukken in verschillende formaten. Je kunt online eenvoudig collecties bootvlaggen bekijken. Laat je hierdoor inspireren en kies de vlag waarmee je uniek het water zult gaan. Je kiest een formaat vlag, het materiaal en de bedrukking. Zo eenvoudig gaat dat! En dat allemaal online, eenvoudiger kan haast niet. Mag je zomaar elke afbeelding op een bootvlag laten drukken en deze meevoeren op je boot? Bestaan er eigenlijk bootvlag reglementen? Lees verder!

Belangrijke bootvlag etiquette

Bootvlaggen bedrukken, is een superleuk idee. Je kiest uiteraard voor het ontwerp waarmee je jouw boot helemaal eigen maakt. Voordat je dat doet, is het verstandig om je in de bootvlag etiquette te gaan verdiepen. Er staan in het binnenvaartpolitiereglement (BPR) onder artikel 3.03 (lid 4) duidelijke regels over onder anderen de afmeting van de bootvlag. De grootte van de vlag moet kloppen met de afmeting van het vaartuig. Meestal is dat een vlaggenstok van minimaal een meter. De vlaggen moeten niet geraffeld zijn en uiteraard schoon, zeker wanneer het om het recht gaat om een nationalevlag te voeren. Deze moet aan de achtersteven op de vlaggenstok door het vaartuig gedragen worden. Welke vlaggen bestaan er zoal voor een boot en waar moet je deze plaatsen?

  • clubvlag (in de top van de mast)
  • beleefheidsvlag (aan stuurboord)
  • eigenaars-of bezoekersvlag (in de top van de mast of aan stuurboord, onder de zaling)
  • geusvlag (herkomstvlag) (op de voorsteven)

Alle andere vlaggen mogen meegevoerd worden aan bakboord onder de zaling. Je kunt bootvlaggen verkrijgen in een rechthoekige vorm, standaard vorm en met wimpel.

Bootvlag op maat laten bedrukken

Een bootvlag op maat laten bedrukken, valt onder alle andere vlaggen en plaats je dus aan bakboord onder de zaling, wanneer je je aan de vlagetiquette houdt. Kies je voor een eigen ontwerp waardoor je boot een unieke uitstraling krijgt? Dan val je op en zul je als trotse vaarder stoer het water opgaan. Laat je online inspireren door verschillende ontwerpen of kies uit eigen prachtige afbeeldingen, die je vervolgens (online) op je bootvlag laat afdrukken. Wappert er binnenkort een unieke vlag met eigen afdruk op je boot?

Vlaggen bedrukken en bestellen

Door bootvlaggen kun je boten herkennen op het water. Kies voor een origineel eigen ontworpen bootvlag en laat je op die manier zien op het wijde wateroppervlak. Je kunt voor een rechtformaat bootvlag kiezen of voor een puntvorm bootvlag. Je kunt kiezen voor de naam van je boot als afdruk of een uniek logo. Op een rechthoekige bootvlag heb je meer ruimte om een ontwerp te laten bedrukken. Een puntvlag staat net iets vrolijker. Online kun je de afbeelding naar keus, haarscherp laten afdrukken. Ontwerp een eigen bootvlag eenvoudig online. Kies voor specialisten die je bootvlag op een professionele manier bedrukken. De bootvlaggen zijn (onder anderen) van Poly-glans en worden eenzijdig geprint, ze hebben meestal een doordruk van ongeveer 95% tot 100% op de achterzijde. Vraag eventueel online informatie aan bij specialisten met als vakgebied bootvlaggen bedrukken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks