Zo ga jij stoer het water op 0 148

Zo ga jij stoer het water op

Ben je graag op het water met je boot? Dan wil je waarschijnlijk uniek zijn en opvallen tussen al die andere boten. Hoe ga je stoer het water op? Heb je er al eens aangedacht om een bootvlag te laten bedrukken? Bootvlaggen bedrukken, is een unieke manier om op te vallen op het water. Laat een stoere bootvlag bedrukken geheel in eigenstijl!

Versier je boot met een vlag

Versier je boot met een opvallende vlag. Zoek een passende afbeelding voor je bootvlag en laat deze (online) op een vlag bedrukken. Je kunt ze fullcolor laten bedrukken in verschillende formaten. Je kunt online eenvoudig collecties bootvlaggen bekijken. Laat je hierdoor inspireren en kies de vlag waarmee je uniek het water zult gaan. Je kiest een formaat vlag, het materiaal en de bedrukking. Zo eenvoudig gaat dat! En dat allemaal online, eenvoudiger kan haast niet. Mag je zomaar elke afbeelding op een bootvlag laten drukken en deze meevoeren op je boot? Bestaan er eigenlijk bootvlag reglementen? Lees verder!

Belangrijke bootvlag etiquette

Bootvlaggen bedrukken, is een superleuk idee. Je kiest uiteraard voor het ontwerp waarmee je jouw boot helemaal eigen maakt. Voordat je dat doet, is het verstandig om je in de bootvlag etiquette te gaan verdiepen. Er staan in het binnenvaartpolitiereglement (BPR) onder artikel 3.03 (lid 4) duidelijke regels over onder anderen de afmeting van de bootvlag. De grootte van de vlag moet kloppen met de afmeting van het vaartuig. Meestal is dat een vlaggenstok van minimaal een meter. De vlaggen moeten niet geraffeld zijn en uiteraard schoon, zeker wanneer het om het recht gaat om een nationalevlag te voeren. Deze moet aan de achtersteven op de vlaggenstok door het vaartuig gedragen worden. Welke vlaggen bestaan er zoal voor een boot en waar moet je deze plaatsen?

  • clubvlag (in de top van de mast)
  • beleefheidsvlag (aan stuurboord)
  • eigenaars-of bezoekersvlag (in de top van de mast of aan stuurboord, onder de zaling)
  • geusvlag (herkomstvlag) (op de voorsteven)

Alle andere vlaggen mogen meegevoerd worden aan bakboord onder de zaling. Je kunt bootvlaggen verkrijgen in een rechthoekige vorm, standaard vorm en met wimpel.

Bootvlag op maat laten bedrukken

Een bootvlag op maat laten bedrukken, valt onder alle andere vlaggen en plaats je dus aan bakboord onder de zaling, wanneer je je aan de vlagetiquette houdt. Kies je voor een eigen ontwerp waardoor je boot een unieke uitstraling krijgt? Dan val je op en zul je als trotse vaarder stoer het water opgaan. Laat je online inspireren door verschillende ontwerpen of kies uit eigen prachtige afbeeldingen, die je vervolgens (online) op je bootvlag laat afdrukken. Wappert er binnenkort een unieke vlag met eigen afdruk op je boot?

Vlaggen bedrukken en bestellen

Door bootvlaggen kun je boten herkennen op het water. Kies voor een origineel eigen ontworpen bootvlag en laat je op die manier zien op het wijde wateroppervlak. Je kunt voor een rechtformaat bootvlag kiezen of voor een puntvorm bootvlag. Je kunt kiezen voor de naam van je boot als afdruk of een uniek logo. Op een rechthoekige bootvlag heb je meer ruimte om een ontwerp te laten bedrukken. Een puntvlag staat net iets vrolijker. Online kun je de afbeelding naar keus, haarscherp laten afdrukken. Ontwerp een eigen bootvlag eenvoudig online. Kies voor specialisten die je bootvlag op een professionele manier bedrukken. De bootvlaggen zijn (onder anderen) van Poly-glans en worden eenzijdig geprint, ze hebben meestal een doordruk van ongeveer 95% tot 100% op de achterzijde. Vraag eventueel online informatie aan bij specialisten met als vakgebied bootvlaggen bedrukken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 19

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 29

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks