Zo ga jij stoer het water op 0 32

Zo ga jij stoer het water op

Ben je graag op het water met je boot? Dan wil je waarschijnlijk uniek zijn en opvallen tussen al die andere boten. Hoe ga je stoer het water op? Heb je er al eens aangedacht om een bootvlag te laten bedrukken? Bootvlaggen bedrukken, is een unieke manier om op te vallen op het water. Laat een stoere bootvlag bedrukken geheel in eigenstijl!

Versier je boot met een vlag

Versier je boot met een opvallende vlag. Zoek een passende afbeelding voor je bootvlag en laat deze (online) op een vlag bedrukken. Je kunt ze fullcolor laten bedrukken in verschillende formaten. Je kunt online eenvoudig collecties bootvlaggen bekijken. Laat je hierdoor inspireren en kies de vlag waarmee je uniek het water zult gaan. Je kiest een formaat vlag, het materiaal en de bedrukking. Zo eenvoudig gaat dat! En dat allemaal online, eenvoudiger kan haast niet. Mag je zomaar elke afbeelding op een bootvlag laten drukken en deze meevoeren op je boot? Bestaan er eigenlijk bootvlag reglementen? Lees verder!

Belangrijke bootvlag etiquette

Bootvlaggen bedrukken, is een superleuk idee. Je kiest uiteraard voor het ontwerp waarmee je jouw boot helemaal eigen maakt. Voordat je dat doet, is het verstandig om je in de bootvlag etiquette te gaan verdiepen. Er staan in het binnenvaartpolitiereglement (BPR) onder artikel 3.03 (lid 4) duidelijke regels over onder anderen de afmeting van de bootvlag. De grootte van de vlag moet kloppen met de afmeting van het vaartuig. Meestal is dat een vlaggenstok van minimaal een meter. De vlaggen moeten niet geraffeld zijn en uiteraard schoon, zeker wanneer het om het recht gaat om een nationalevlag te voeren. Deze moet aan de achtersteven op de vlaggenstok door het vaartuig gedragen worden. Welke vlaggen bestaan er zoal voor een boot en waar moet je deze plaatsen?

  • clubvlag (in de top van de mast)
  • beleefheidsvlag (aan stuurboord)
  • eigenaars-of bezoekersvlag (in de top van de mast of aan stuurboord, onder de zaling)
  • geusvlag (herkomstvlag) (op de voorsteven)

Alle andere vlaggen mogen meegevoerd worden aan bakboord onder de zaling. Je kunt bootvlaggen verkrijgen in een rechthoekige vorm, standaard vorm en met wimpel.

Bootvlag op maat laten bedrukken

Een bootvlag op maat laten bedrukken, valt onder alle andere vlaggen en plaats je dus aan bakboord onder de zaling, wanneer je je aan de vlagetiquette houdt. Kies je voor een eigen ontwerp waardoor je boot een unieke uitstraling krijgt? Dan val je op en zul je als trotse vaarder stoer het water opgaan. Laat je online inspireren door verschillende ontwerpen of kies uit eigen prachtige afbeeldingen, die je vervolgens (online) op je bootvlag laat afdrukken. Wappert er binnenkort een unieke vlag met eigen afdruk op je boot?

Vlaggen bedrukken en bestellen

Door bootvlaggen kun je boten herkennen op het water. Kies voor een origineel eigen ontworpen bootvlag en laat je op die manier zien op het wijde wateroppervlak. Je kunt voor een rechtformaat bootvlag kiezen of voor een puntvorm bootvlag. Je kunt kiezen voor de naam van je boot als afdruk of een uniek logo. Op een rechthoekige bootvlag heb je meer ruimte om een ontwerp te laten bedrukken. Een puntvlag staat net iets vrolijker. Online kun je de afbeelding naar keus, haarscherp laten afdrukken. Ontwerp een eigen bootvlag eenvoudig online. Kies voor specialisten die je bootvlag op een professionele manier bedrukken. De bootvlaggen zijn (onder anderen) van Poly-glans en worden eenzijdig geprint, ze hebben meestal een doordruk van ongeveer 95% tot 100% op de achterzijde. Vraag eventueel online informatie aan bij specialisten met als vakgebied bootvlaggen bedrukken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks