Zo ga jij stoer het water op 0 213

Zo ga jij stoer het water op

Ben je graag op het water met je boot? Dan wil je waarschijnlijk uniek zijn en opvallen tussen al die andere boten. Hoe ga je stoer het water op? Heb je er al eens aangedacht om een bootvlag te laten bedrukken? Bootvlaggen bedrukken, is een unieke manier om op te vallen op het water. Laat een stoere bootvlag bedrukken geheel in eigenstijl!

Versier je boot met een vlag

Versier je boot met een opvallende vlag. Zoek een passende afbeelding voor je bootvlag en laat deze (online) op een vlag bedrukken. Je kunt ze fullcolor laten bedrukken in verschillende formaten. Je kunt online eenvoudig collecties bootvlaggen bekijken. Laat je hierdoor inspireren en kies de vlag waarmee je uniek het water zult gaan. Je kiest een formaat vlag, het materiaal en de bedrukking. Zo eenvoudig gaat dat! En dat allemaal online, eenvoudiger kan haast niet. Mag je zomaar elke afbeelding op een bootvlag laten drukken en deze meevoeren op je boot? Bestaan er eigenlijk bootvlag reglementen? Lees verder!

Belangrijke bootvlag etiquette

Bootvlaggen bedrukken, is een superleuk idee. Je kiest uiteraard voor het ontwerp waarmee je jouw boot helemaal eigen maakt. Voordat je dat doet, is het verstandig om je in de bootvlag etiquette te gaan verdiepen. Er staan in het binnenvaartpolitiereglement (BPR) onder artikel 3.03 (lid 4) duidelijke regels over onder anderen de afmeting van de bootvlag. De grootte van de vlag moet kloppen met de afmeting van het vaartuig. Meestal is dat een vlaggenstok van minimaal een meter. De vlaggen moeten niet geraffeld zijn en uiteraard schoon, zeker wanneer het om het recht gaat om een nationalevlag te voeren. Deze moet aan de achtersteven op de vlaggenstok door het vaartuig gedragen worden. Welke vlaggen bestaan er zoal voor een boot en waar moet je deze plaatsen?

  • clubvlag (in de top van de mast)
  • beleefheidsvlag (aan stuurboord)
  • eigenaars-of bezoekersvlag (in de top van de mast of aan stuurboord, onder de zaling)
  • geusvlag (herkomstvlag) (op de voorsteven)

Alle andere vlaggen mogen meegevoerd worden aan bakboord onder de zaling. Je kunt bootvlaggen verkrijgen in een rechthoekige vorm, standaard vorm en met wimpel.

Bootvlag op maat laten bedrukken

Een bootvlag op maat laten bedrukken, valt onder alle andere vlaggen en plaats je dus aan bakboord onder de zaling, wanneer je je aan de vlagetiquette houdt. Kies je voor een eigen ontwerp waardoor je boot een unieke uitstraling krijgt? Dan val je op en zul je als trotse vaarder stoer het water opgaan. Laat je online inspireren door verschillende ontwerpen of kies uit eigen prachtige afbeeldingen, die je vervolgens (online) op je bootvlag laat afdrukken. Wappert er binnenkort een unieke vlag met eigen afdruk op je boot?

Vlaggen bedrukken en bestellen

Door bootvlaggen kun je boten herkennen op het water. Kies voor een origineel eigen ontworpen bootvlag en laat je op die manier zien op het wijde wateroppervlak. Je kunt voor een rechtformaat bootvlag kiezen of voor een puntvorm bootvlag. Je kunt kiezen voor de naam van je boot als afdruk of een uniek logo. Op een rechthoekige bootvlag heb je meer ruimte om een ontwerp te laten bedrukken. Een puntvlag staat net iets vrolijker. Online kun je de afbeelding naar keus, haarscherp laten afdrukken. Ontwerp een eigen bootvlag eenvoudig online. Kies voor specialisten die je bootvlag op een professionele manier bedrukken. De bootvlaggen zijn (onder anderen) van Poly-glans en worden eenzijdig geprint, ze hebben meestal een doordruk van ongeveer 95% tot 100% op de achterzijde. Vraag eventueel online informatie aan bij specialisten met als vakgebied bootvlaggen bedrukken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips bij het kopen van een tweedehands laptop 0 39

3 tips kopen tweedehands laptop

Steeds meer mensen verkiezen de laptop boven een desktop computer. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want een laptop kent enorm veel voordelen. Zo beschik je over veel meer flexibiliteit en zijn laptops vandaag de dag ook nog eens zeer kwalitatief. Door het brede aanbod zien we tevens veel prijs- en kwaliteitsverschillen ontstaan. Omdat de aanschaf van een nieuwe laptop een flinke investering kan zijn, is het dan ook niet gek dat veel mensen voor een tweedehands model kiezen. Toch roept dit ook wel wat vragen op. Want waar let je op als je een tweedehands laptop aanschaft? Hoe voorkom je een miskoop? In dit artikel geven we 3 handige tips.

1.    Breng je wensen in kaart

Waarom zijn er eigenlijk zoveel verschillende laptops te vinden? Het antwoord is simpel. Iedereen verlangt namelijk iets anders van zijn of haar laptop. Zo zijn er nog genoeg mensen die de laptop enkel voor recreatief gebruik inzetten. Bijvoorbeeld om lekker te chatten, over het web te surfen of simpelweg wat mails te beantwoorden. In dat geval is het niet noodzakelijk om over een zeer kwalitatieve of snelle laptop te beschikken. Een goedkoop model volstaat. Wanneer je deze echter voor je werk gebruikt of hier foto- of videobewerkingen op uitvoert zal je wellicht andere eisen aan de laptop stellen en kom je ook in een hogere prijsklasse terecht.

Breng je wensen in kaart

Voordat je naar een geschikte tweedehands laptop op zoek gaat, is het dan ook eerst belangrijk om al je wensen duidelijk in kaart te brengen. Wat zoek je precies? Waar ga je de laptop voor gebruiken en hoe hoog is je budget? Hierdoor kun je je zoektocht een stuk gemakkelijker maken.

2.    Particulier of via een tussenpersoon?

Daarnaast zal je een keuze moeten maken tussen de particuliere verkoop of een tweedehands aankoop via een tussenpersoon. Het grootste nadeel van een particuliere verkoop is dat je de aanbieder op zijn of haar woord moet geloven. Daardoor ben je nooit verzekerd van een optimale conditie van de laptop. Soms heb je mazzel, maar er zijn ook gevallen bekend die enorme pech hadden. Het voordeel van de particuliere verkoop is dat er vaak nog te onderhandelen valt over de prijs en het aanbod online ontzettend groot is.

Wil je minder risico lopen? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweedehands laptop via een tussenpersoon aan te schaffen. Zo zijn er tegenwoordig veel winkels en webshops die tweedehands modellen opkopen en weer doorverkopen. Het voordeel hiervan is dat je doorgaans over garantie beschikt, waardoor je van meer zekerheid geniet. Zeker bij een grote investering, zoals bij de aanschaf van een laptop, is dit natuurlijk enorm gewenst.

3.    Kies voor refurbished

Wist je dat er tegenwoordig ook heel veel laptops refurbished worden aangeboden? Refurbished staat voor gereviseerd. Dit betekent dat een gebruikte laptop grondig is gecontroleerd door een deskundige en tevens – zover dat mogelijk was – is opgeknapt. Hierdoor beschik je over voldoende zekerheid om een kwalitatief sterke laptop aan te schaffen. Hoewel je aan de buitenkant natuurlijk wel kunt zien dat de laptop gebruikt is, zal dit tijdens het gebruik eigenlijk niet opvallen. Bovendien ontvang je bij een refurbished laptop van Remarkt.nl ook altijd garantie. Indien er toch problemen optreden, heb je dus altijd een stok achter de deur. Je bent je geld dan ook nooit zomaar kwijt.

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar? 0 49

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar

De bijzondere periode die we doormaken heeft op alles z’n weerslag. Op ons werk, op ons dagelijks leven en zelfs op de mode die we dragen. Dit voorjaar zijn we voornamelijk aan huis gekluisterd. Dat nodigt uit tot het dragen van gemakkelijke kleding, gemaakt van stoffen die prettig aanvoelen. Ook onze schoenen moeten vooral comfortabel zijn en een goede pasvorm hebben. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je goed gekleed voor de dag wilt komen. Ben jij op zoek naar een paar trendy schoenen die zó lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer wilt uittrekken? Wij tonen je graag diverse merken die met hun voorjaarscollecties aan jouw vraag beantwoorden.

Uniek balanspunt

Hoewel je er deze lente misschien minder vaak op uitgaat, is het evengoed aangenaam als je schoenen als een tweede huid om je voeten zitten. Het Nederlandse merk Xsensible Stretchwalker speelt daar in alle toonaarden op in. Geïnspireerd op de traditionele Japanse sandalen, luidt het uitgangspunt dat lichaam en geest bij iedere schoen in balans moeten zijn. In het midden van de zolen is daarom het unieke balanspunt verwerkt. Deze gepatenteerde techniek draagt bij aan een goede lichaamshouding en een optimale balans. Je ervaart door de gelijkmatige drukverdeling dat je gewrichten veel minder worden belast. Ook loop je stukken lekkerder omdat je schoenen de afwikkeling van je voeten voor een deel overnemen. Er komt tijdens het lopen minder druk op je voorvoeten en door de betere belasting van je spieren, wordt ook je vetverbranding extra gestimuleerd. Onder de modellen Xsensible Stretchwalker voor heren zijn er tijdloze veterschoenen en stoere sneakers in tal van eigentijdse kleuren.

Xsensible Stretchwalker voor heren

Anatomisch gevormd

Onder de schoenen die bekend staan om het hoge loopcomfort, heeft ook het merk Mephisto een naam hoog te houden. Ieder model wordt met de hand gemaakt. Dit uit zich in de optimale pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit. Vermoeide voeten behoren tot de verleden tijd. Of je de schoenen nu in en om het huis draagt of tijdens een kilometerslange wandeltocht. Onder de Mephisto herenschoenen is de Rainbow uit de Originals Collectie al vijftig jaar een klassieker. Door de soft air technologie voelen de schoenen als fluweel aan je voeten. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor uitstekende schokdemping én ontlast je rug en gewrichten bij iedere stap die je zet. Vanzelfsprekend wil het oog ook wat. Wist je dat Mephisto tegenwoordig ook veel keuze biedt in sportieve en trendy modellen? Onder de veterboots en –schoenen, sandalen en klittenbandschoenen, vind je gegarandeerd jouw favoriete paar dat prima matcht met een zorgvuldig gekozen outfit. En in de huidige tijd ook niet geheel onbelangrijk, je bestelt je nieuwe paar schoenen gemakkelijk online.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks