Zo vind je een goede iPhone voor een scherpe prijs! 0 13

iPhone scherpe prijs

Ben je op zoek naar een iPhone? Dan weet je direct dat je niet de goedkoopste beslissing hebt gemaakt. Alhoewel er natuurlijk goedkopere smartphones verkrijgbaar zijn, betekent dit zeker niet dat je geen iPhone kunt kopen met een beperkt budget. Een iPhone is net als een geweldige high-tech auto, je betaalt voor het design, het merk en de moderne snufjes. En er zijn ook zeker manieren waarop je op de aanschaf van deze smartphone kunt besparen. Zoek jij een iPhone die bij jouw budget past? Maak dan gebruik van de volgende tips!

Kies niet direct voor het nieuwste model

Ieder jaar weer worden er nieuwe modellen gelanceerd. Alhoewel je dan natuurlijk van de nieuwste en moderne snufjes profiteert, betaal je ook direct de hoofdprijs. Daarom spreekt het voor zich dat je, indien je op het budget moet letten, niet direct voor het nieuwste model moet kiezen. Bij elke release van een nieuwe iPhone, zien we de prijzen van voorgaande modellen dalen.

Door voor een ouder model te kiezen kun je dus eenvoudig veel geld besparen. Bovendien maakt Apple het nog steeds interessant om voor een ouder model te kiezen, want ze blijven ze altijd nog lang van nieuwe updates voorzien. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de belangrijkste functies en beveiligingsopties. Daarnaast blijft de werking van de iPhone nog steeds optimaal. Iets wat bij veel oudere Android toestellen nog wel eens anders is.

Prijzen vergelijken

Vind je het lastig om de juiste iPhone te vinden? En kun je maar niets vinden wat binnen jouw budget past? Maak dan gebruik van een handige vergelijkingssite of filter alle iPhones op prijs. Iphone toestellen op prijs vergelijken is tegenwoordig nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maak hier daarom dankbaar gebruik van, zodat je altijd van de scherpste prijs profiteert.

iPhone vergelijken

Wij adviseren wel om naar de verschillen in besturing en functies te kijken. Zo weet je zeker dat de iPhone aan al jouw wensen en eisen voldoet, zodat je nooit voor onverwachte teleurstellingen komt te staan.

Refurbished iPhone kopen

Beschik je slechts over een zeer beperkt budget en kun je hiermee nooit een geheel nieuwe iPhone aanschaffen? Dan is het ook nog mogelijk om voor een refurbished toestel te kiezen. Refurbished wordt vaak vergeleken met een tweedehands model, maar er is een duidelijk verschil aanwezig. Bij een refurbished toestel wordt de iPhone eerst uitvoerig gecontroleerd en opgeschoond. Bovendien profiteer je van een garantieperiode. Hierdoor weet je altijd zeker dat de iPhone nog naar behoren werkt.

Bij een tweedehands model is dit uiteraard niet het geval. Soms gaat een koop heel goed en geniet je van een onverwachts voordeel, maar in sommige gevallen begaat de koper ook een enorme miskoop. Behoed jezelf daarom voor teleurstellingen en kies, indien je een tweedehands model wilt kopen, voor een refurbished toestel. Zo weet je zeker dat je van een optimale kwaliteit profiteert en kom je nooit voor teleurstellingen te staan. Bovendien past de prijs waarschijnlijk ook prima binnen jouw budget!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen 0 10

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen

Binnenkort iets te vieren met je vrienden of collega’s? Organiseer dan een BBQ in je tuin. Iedereen houdt van een lekkere barbecue en tegenwoordig zijn er steeds meer opties voor culinair barbecueën. Imponeer je vrienden en familie bijvoorbeeld met zelfgemaakte pulled pork of chicken, of serveer gezonde snacks en lekkere IPA’s. Een barbecue organiseer je zelf heel eenvoudig met de juiste voorbereiding, of je besteedt je feestje uit aan een cateraar. Met een toffe loungeset in voor in de tuin en de juiste ingrediënten creëer je de perfecte avond uit bij jou thuis. Ook leuk als er een spannende voetbalwedstrijd aankomt die je samen wilt kijken. Daarvoor zet je een beamer met groot scherm in je thuis en regel je alles wat je nodig hebt voor een lekkere barbecue. Hieronder geven we je wat tips zodat je in een handomdraai zelf je barbecuefeest organiseert.

Wat heb je nodig?

Voor een gezellige barbecue heb je allereerst een goede locatie nodig. Je eigen achtertuin is ideaal, maar een binnentuin op je werk kan ook een prima plek voor een barbecue zijn. Kies bijvoorbeeld een mooie loungeset voor in de tuin en creëer daar omheen voldoende zitplekken. Statafels zijn ideaal als aanvulling op de loungeset voor in de tuin. Je beschikt dan over voldoende plaats voor mensen die willen relaxen en eten. Daarnaast heb je uiteraard een goede barbecue nodig. Huur of koop bijvoorbeeld een Green Egg, of schakel een cateraar in die gespecialiseerd is op het gebied van barbecues. Je cateraar kan ook op locatie een barbecue afleveren en het vlees bereiden, zodat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt op die manier alle tijd voor je vrienden en familie. Een tent of overkapping is handig als er regen wordt voorspeld. Zo organiseer je ook een barbecue in de herfst of in de winter. Een winterbarbecue kan prima, vooral als je zorgt voor heaters of een kampvuurtje naast de loungeset voor in de tuin. Ten slotte kun je je tuin aankleden met lampen en fakkels. Dat is vooral leuk als je familie en collega’s uitnodigt voor een feestelijke barbecue.

bbq

Speciaalbier

Bijna alles wat van de barbecue komt gaat uitstekend samen met een speciaalbiertje. We noemden al even de IPA, maar eigenlijk is elk soort speciaalbier prima voor tijdens een barbecue. Je maakt extra indruk met speciaalbier van een lokale brouwerij. Daarvan zijn er inmiddels honderden in Nederland. Verras je gasten dus met craft beer uit jouw omgeving! Daar geniet je zelf ook heerlijk van, bijvoorbeeld op je loungeset voor in de tuin. Naast bier kun je natuurlijk ook lekkere whisky en wijn op tafel zetten.

Op de gezonde toer

De kans is groot dat jij samen met je vrienden regelmatig in de sportschool te vinden bent. Je wilt al je harde werk natuurlijk niet tenietdoen door één avond barbecueën. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei opties voor een gezonde barbecue. Serveer bijvoorbeeld vis, of eiwitrijke salades en fruit. Geniet zonder zorgen van een heerlijke avond barbecueën.

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks