Zoeken naar een jong gebruikte auto 0 73

Zoeken naar een jong gebruikte auto (1)

Zoeken naar een jong gebruikte auto kan lastig zijn. Natuurlijk worden er rechts en links auto’s aangeboden via leasemaatschappijen, dealers, opkopers en tweedehands verkopers. Maar de eisen die jij stelt aan jouw nieuwe auto zijn belangrijk voor je. Je gaat per slot van rekening niet zomaar even een krat bier kopen, maar een voertuig waar je dagelijks op moet kunnen rekenen. Het is niet gemakkelijk om precies te vinden wat je voor ogen hebt. Hoe meer eisen je hebt, hoe meer dealers je moet afstruinen voor je het door jou gewenste resultaat hebt bereikt.
Wie heeft daar tegenwoordig nog tijd voor?

Meer dan 2.000.000 auto’s om uit te kiezen

Een slimme jongen zoals jij kiest liever voor een dealer met iets meer keuze, die op zoek gaat naar jou ideale auto. Auto Import Garant is een grote speler in de internationale markt. Binnen een netwerk van talloze dealers wereldwijd zoekt het bedrijf tussen meer dan 2.000.000 auto’s naar de auto die het beste bij jou past.

Jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de teller worden geïmporteerd en in korte tijd geleverd. Via een handig digitaal formulier geef je precies aan in welke auto je wilt rijden. Vaak al binnen 2 dagen krijg je bericht, dat er een auto is gevonden die precies voldoet aan wat jij belangrijk vindt. Het invullen duurt slechts een moment. Een brede selectie van merken en types, inclusief een prijsindicatie en je voorkeur voor het type transmissie zorgt ervoor dat je wel héél dichtbij je droomauto kunt komen. Dat scheelt een hoop tijd, energie en frustratie.

2.000.000 auto’s om uit te kiezen

Is importeren niet veel te duur? 

Vaak denkt men dat het importeren van een auto uit het buitenland erg kostbaar is.
Het tegendeel is waar! Een auto importeren kan enorme prijsverschillen opleveren. Met name de kostenbesparing van een jonge gebruikte auto is aanzienlijk. Transport, een Nederlands kenteken, RDW leges, tenaamstelling en de BPM-aangifte worden allemaal voor je geregeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van een aantal zeer interessante voordelen.

  • Je nieuwe auto is maximaal 2 jaar oud, met niet meer dan 30.000 km op de teller.
  • De volledige onderhoudshistorie is bekend en de auto wordt volledig schadevrij opgeleverd.
  • Naast een zeer scherpe prijs krijg je een jaar fabrieksgarantie.
  • Een snelle levering met een tot in de puntjes verzorgde service. Zelf hoef je niet zo veel te doen.
  • Keuze en opties genoeg. Je hoeft geen concessies te doen. Een jong gebruikte auto die precies doet wat jij wil.

Laat je ontzorgen

Na het invullen van de keuzehulp hoef je alleen maar te wachten tot er contact met je op wordt genomen. Dit gebeurt doorgaans al binnen 48 uur. Bespreek de mogelijkheden en wees duidelijk over wat je precies wilt. Zodra alles is besproken en geregeld zal Auto Import Garant je ontzorgen door alles voor je te regelen. Je nieuwe auto haal je gewoon op in Nederland, met een Nederlands kenteken.

Zo zie je maar! Het zoeken naar een jong gebruikte auto hoeft helemaal niet lastig en tijdrovend te zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 22

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks