5 tips voor het kopen van nieuwe schoenen 0 40

We hebben allemaal wel een paar schoenen in de kast staan die eigenlijk nooit gedragen worden. Vaak zitten ze net niet lekker of passen ze gewoon niet bij een alledaagse outfit. Dat is natuurlijk zonde van het geld. Je hebt ze immers niet alleen gekocht omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken. Daarnaast snappen de meeste mannen niet waarom ze ooit zo’n miskoop hebben begaan. Als een schoen niet lekker zit, voel je dat toch direct? Vaak is dit echter niet het geval. Gelukkig kan je een miskoop in de toekomst wel voorkomen. In dit artikel geven we je 5 tips voor het kopen van niet alleen mooie, maar ook zeer comfortabele schoenen!

Kies voor kwaliteit

Op schoeisel mag je eigenlijk nooit bezuinigen. Je moet nog heel lang met je voeten doen. Het is daarom goed om deze altijd zorgvuldig te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het verschil in prijsklasse is echter enorm groot. Niet alleen tussen verschillende merken, maar ook bij non-merk schoenen die online en in de winkels worden aangeboden. Is goedkoop direct duurkoop? Soms wel, soms niet. Daarom is het verstandig om eerst alle schoenen goed uit te proberen en het materiaal onder de loep te nemen.

De basis van een kwalitatieve schoen ligt vooral bij de materiaalkeuze. Zo zijn de leren schoenen van floris van bommel een zeer populaire keuze. Leren schoenen zijn misschien wat duurder qua prijsklasse, maar bieden de voeten wel extra comfort en stevigheid. Bovendien kan leer zeer goed ventileren, hierdoor heb je minder snel last van zweetvoeten. Niet alleen een voordeel voor jou, maar ook voor je naaste omgeving!

floris van bommel schoenen

Als je kiest voor een kwalitatieve schoen, kan je de komende jaren zeker vooruit. Misschien betaal je wel wat meer, maar op de lange termijn bespaar je geld doordat je minder snel een nieuw paar hoeft te kopen.

Pas schoenen pas aan het einde van de dag

Heb je een tijdje terug schoenen online besteld en zijn ze vanochtend binnen gekomen? Dan kunnen we het ons goed voorstellen als je ze het liefst direct aan wilt trekken. Wacht hier echter nog wel eventjes mee. Gedurende de dag zetten je voeten steeds meer op. Dit komt omdat jouw voeten de zware taak hebben om jou continu van A naar B te verplaatsen. Aan het einde van de dag zijn je voeten vermoeid en opgezet. Als de nieuwe schoenen dan nog lekker zitten, weet je zeker dat ze de gehele dag lekker zullen lopen.

Ook als je naar de winkel gaat is het verstandig om op de koopavonden of in de namiddag langs te gaan. Zo zijn je voeten alvast wat dikker en kan je ze goed uitproberen.

tips kopen nieuwe schoenen man

 

Beide schoenen passen

Vaak zien we dat mensen in een schoenenwinkel even snel een schoen passen en deze vervolgens meenemen. Maar wist je dat geen enkele paar voeten identiek is? De ene voet kan net wat breder, langer of misschien zelfs wel smaller zijn. Hierdoor kan de schoen aan de ene voet heerlijk zitten en aan de andere kant knellen. Pas daarom altijd eerst allebei de schoenen. Ook als je snel een aankoop in de heren schoenen sale doet. Zo voorkom je een miskoop!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een nieuwe hobby? Kies voor een drone! 0 14

nieuwe hobby drone

Elke hobby helpt bij ontspannen, je vrije tijd goed besteden en het stimuleren van de geest. Een hobby is daarmee van grote invloed op je gemoedstoestand. Genoeg redenen dus om zelf ook aan de slag te gaan met het vinden van een nieuwe hobby. Enkel zeggen ‘ik zoek een hobby’ doet echter niks. Je moet wel echt op zoek gaan, de mogelijkheden bekijken, research doen. Op zoek naar een nieuwe hobby? Heb je dan wel eens een drone overwogen? Een drone? Ja, je hoort het goed. Steeds meer mannen genieten van de talloze mogelijkheden van een drone. Drones zijn dan ook echt te gek en je kunt er ontzettend veel mee ondernemen. In dit artikel vertellen we alles wat je wilt weten over een drone en hoe je deze als hobby kunt gebruiken.

Grote snelheid bereiken

Drones zijn, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, ontzettend snel. Door de aerodynamische vormgeving is het voor een drone heel gemakkelijk om snelle bochten te maken en hoge snelheden te bereiken. Hierdoor is het mogelijk om mee te doen met stuntvliegen of races. Soms worden dit soort activiteiten op grote schaal gehouden in ons land. Dan komen er drone-vliegers vanuit het hele land samen om een race te houden. Super leuk en zo ontmoet je ook nog eens andere mannen die deze hobby delen!

snelheid Drone

Let wel op: als je je drone voor stuntvliegen of races wilt gebruiken, zal je veel vragen van het apparaat. Daarom is het belangrijk dat je deze voldoende bescherming biedt. Online vind je gelukkig enorm veel accessoires die de drone beschermen als je hem op deze manier wilt gebruiken.

Verkennende functie

Drones worden ook steeds vaker door Nederlandse hulpdiensten ingezet. Vooral om de situatie van afstand te beoordelen en alvast te verkennen. Zo kunnen de hulpdiensten adequaat handelen en komt de situatie niet rauw op hun dak. Ook bij incidenten met bergbeklimmers of zwemmers wordt de drone regelmatig ingezet Deze kan met behulp van een warmtesensor mensen lokaliseren. Daardoor kunnen reddingsdiensten sneller ter plaatste zijn. Ook als amateur kan je de drone gebruiken als verkenner. Misschien wel om de situatie in de straten rondom het huis te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Filmpjes en foto’s maken

Dit is voor veel mensen de belangrijkste reden om voor een drone te kiezen. Een drone is namelijk uitstekend geschikt voor het maken van foto’s of filmpjes. Doordat je de drone op afstand kunt besturen, kan je vanuit de lucht de mooiste plaatjes maken. Het is bij de meeste drones zelfs mogelijk om van een externe camera gebruik te maken.

filmpjes en foto's drone

Denk er echter wel aan dat er wettelijke regels gelden voor het gebruik van een drone. Zo is het niet toegestaan om op alle locaties gebruik te maken van een drone. Hiermee probeert de regering te voorkomen dat mensen in privé situaties gefilmd worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je mag de drone dan ook alleen op aangewezen plekken gebruiken en je mag het vliegverkeer onder geen beding storen. Hou altijd rekening met de wetgeving. Wil je toch een keer de regels wat buigen? Waarborg dan in elk geval de privacy en veiligheid van anderen. Zo geniet je van een fijne hobby, zonder dat dit van overlast is voor anderen.

Lekker makkelijk: vliegen vanaf Eindhoven 0 30

vliegen vanaf Eindhoven

Ga je binnenkort op vliegvakantie en begint deze reis vanaf Eindhoven Airport? Dan geniet je straks van vele voordelen. In Nederland kiezen de meeste mensen tussen een vliegreis vanaf Schiphol Amsterdam of Eindhoven Airport. Logischerwijs zal je, als je in de buurt van Eindhoven woont, eerder voor Eindhoven Airport kiezen. Dit is immers wel zo gemakkelijk. Maar wist je dat vliegen vanaf Eindhoven ook nog eens talloze voordelen oplevert? Wij zetten die voordelen voor jou op een rijtje.

Gemakkelijk bereikbaar

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is luchthaven Schiphol voor de meeste mensen minder goed bereikbaar dan Eindhoven. Om op dit luchthaven aan te komen, moet je vaak al een hele reis afleggen en dan moet de echte vlucht nog beginnen. Daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. Eindhoven Airport is naast de snelweg gelegen en is vanuit meerdere hoeken van ons land makkelijk te bereiken. Vooral wanneer je hier natuurlijk al niet zo ver vandaan woont. Eindhoven Airport biedt zo een oplossing voor mensen die de reis naar Schiphol te lang vinden.

Gemakkelijk bereikbaar vliegveld eindhoven

Kleine luchthaven

Eindhoven Airport is veel minder druk dan luchthaven Schiphol. Dit komt vooral omdat er alleen Europese vluchten uit Eindhoven vertrekken. Daarnaast is het een veel kleinere luchthaven, waardoor ze over minder vluchten beschikken. Dit vinden veel mensen een groot voordeel. Het is veel overzichtelijker en de loopafstanden tussen de verschillende gates zijn kleiner. Hierdoor is het niet noodzakelijk om uren van tevoren op de luchthaven aan te komen. Je bent snel ingecheckt en kunt snel vertrekken. Urenlang wachten is niet meer nodig. Bovendien is er maar één bagageband bij terugkomst. Hierdoor ben je ook weer snel vertrokken als je moe bent na een lange vliegreis.

Hou wel in je achterhoofd dat er minder winkeltjes en bezienswaardigheden op het vliegveld te vinden zijn. Neem daarom altijd iets mee om de tijd te doden. Zeker als je met kleine kinderen reist is het belangrijk om ze af te leiden totdat de vlucht begint.

kleine luchthaven eindhoven

Welke vliegmaatschappijen vliegen via Eindhoven?

De meeste Nederlandse vliegmaatschappijen beschikken over vluchten vanaf Eindhoven Airport. Bij sommige vluchten is het zelfs enkel mogelijk om via Eindhoven te vliegen. Controleer dit daarom altijd goed bij het boeken van een vliegticket. Zo voorkom je nare verrassingen voordat de vakantie begint. Naast de bekende dure vliegtuigmaatschappijen, zien we ook dat prijsvechters vanaf Eindhoven vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Transavia. Met deze vliegtuigmaatschappij is het mogelijk om naar diverse Europese bestemmingen te vliegen via Eindhoven Airport. Zo beschik je niet alleen over de goedkoopste tickets, maar ook nog eens een fijne en makkelijk te bereiken luchthaven.

Jij houdt je bezig met het vinden van de perfecte mannenvakantie en de luchthaven staat al op jou te wachten. Vliegen wordt zo een waar feestje!

Ideaal voor zakenreizen 

Vaak zien we dat mannen via Eindhoven Airport op zakenreis vertrekken. Dit is ook niet zonder reden. Door de snelle in- en uitcheck regeling, ben je binnen no-time op de plaats van bestemming en ben je ook zo weer thuis. Daarnaast gaan de meeste zakenreizen naar plaatsen binnen Europa. Hierdoor worden deze meestal via Eindhoven Airport geregeld. Makkelijk en snel, dat is Eindhoven Airport!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks