5 tips voor het kopen van nieuwe schoenen 0 294

We hebben allemaal wel een paar schoenen in de kast staan die eigenlijk nooit gedragen worden. Vaak zitten ze net niet lekker of passen ze gewoon niet bij een alledaagse outfit. Dat is natuurlijk zonde van het geld. Je hebt ze immers niet alleen gekocht omdat ze zo mooi zijn om naar te kijken. Daarnaast snappen de meeste mannen niet waarom ze ooit zo’n miskoop hebben begaan. Als een schoen niet lekker zit, voel je dat toch direct? Vaak is dit echter niet het geval. Gelukkig kan je een miskoop in de toekomst wel voorkomen. In dit artikel geven we je 5 tips voor het kopen van niet alleen mooie, maar ook zeer comfortabele schoenen!

Kies voor kwaliteit

Op schoeisel mag je eigenlijk nooit bezuinigen. Je moet nog heel lang met je voeten doen. Het is daarom goed om deze altijd zorgvuldig te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het verschil in prijsklasse is echter enorm groot. Niet alleen tussen verschillende merken, maar ook bij non-merk schoenen die online en in de winkels worden aangeboden. Is goedkoop direct duurkoop? Soms wel, soms niet. Daarom is het verstandig om eerst alle schoenen goed uit te proberen en het materiaal onder de loep te nemen.

De basis van een kwalitatieve schoen ligt vooral bij de materiaalkeuze. Zo zijn de leren schoenen van floris van bommel een zeer populaire keuze. Leren schoenen zijn misschien wat duurder qua prijsklasse, maar bieden de voeten wel extra comfort en stevigheid. Bovendien kan leer zeer goed ventileren, hierdoor heb je minder snel last van zweetvoeten. Niet alleen een voordeel voor jou, maar ook voor je naaste omgeving!

floris van bommel schoenen

Als je kiest voor een kwalitatieve schoen, kan je de komende jaren zeker vooruit. Misschien betaal je wel wat meer, maar op de lange termijn bespaar je geld doordat je minder snel een nieuw paar hoeft te kopen.

Pas schoenen pas aan het einde van de dag

Heb je een tijdje terug schoenen online besteld en zijn ze vanochtend binnen gekomen? Dan kunnen we het ons goed voorstellen als je ze het liefst direct aan wilt trekken. Wacht hier echter nog wel eventjes mee. Gedurende de dag zetten je voeten steeds meer op. Dit komt omdat jouw voeten de zware taak hebben om jou continu van A naar B te verplaatsen. Aan het einde van de dag zijn je voeten vermoeid en opgezet. Als de nieuwe schoenen dan nog lekker zitten, weet je zeker dat ze de gehele dag lekker zullen lopen.

Ook als je naar de winkel gaat is het verstandig om op de koopavonden of in de namiddag langs te gaan. Zo zijn je voeten alvast wat dikker en kan je ze goed uitproberen.

tips kopen nieuwe schoenen man

 

Beide schoenen passen

Vaak zien we dat mensen in een schoenenwinkel even snel een schoen passen en deze vervolgens meenemen. Maar wist je dat geen enkele paar voeten identiek is? De ene voet kan net wat breder, langer of misschien zelfs wel smaller zijn. Hierdoor kan de schoen aan de ene voet heerlijk zitten en aan de andere kant knellen. Pas daarom altijd eerst allebei de schoenen. Ook als je snel een aankoop in de heren schoenen sale doet. Zo voorkom je een miskoop!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 23

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks