Het sneakerseizoen gaat weer van start! 0 105

Hoewel sneakers het hele jaar door gedragen kunnen worden, kunnen we stellen dat het echte ‘sneakerseizoen’ pas vanaf maart van start gaat. Dit is het moment dat de temperaturen in de dubbele cijfers komen. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dat vraagt om luchtige, sportieve schoenen die iedere outfit compleet maken. Sneakers zijn de meest gedragen schoensoort ter wereld. Dit is dan ook niet zo vreemd als je bedenkt hoe veelzijdig deze schoenen zijn. Ze passen onder vrijwel iedere outfit en kunnen een waar statement maken. De sneaker is dan ook een geweldig fashion-item die niet mag ontbreken in jouw kledingkast. In dit artikel geven we een aantal handige tips voor de aankoop van nieuwe sneakers.

Hou de sale in de gaten

Wellicht ben je al maanden aan het sparen voor een nieuw paar New Balance Sneakers. Nu de prijzen voor sneakers steeds hoger oplopen, zien we dat het voor mannen steeds vaker een item is waar lang voor gespaard wordt. Daarom is het verstandig om de sale af te wachten. In maart spreken we van een waar sneakerseizoen, maar in de winter zien we vaak dat dezelfde schoenen weer in de sale gaan. Kies daarom zelf of je nu al over de nieuwste modellen wilt beschikken of liever tot de winter wilt wachten. Zo bespaar je een hoop geld en geniet je altijd van nieuwe sneakers.

New Balance Sneakers groen

 Veters strikken

Al op de basisschool leer je hoe je netjes je veters strikt. Als je nieuwe sneakers koopt, hoef je echter deze manier van strikken niet meer bij te houden. Om echt met de mode mee te gaan, is het belangrijk dat je je strikmethode ook aanpast. Iedere sneaker vraagt tegenwoordig om een nieuwe methode. Zo zien we bij sommige sneakers dat de veters in de schoen worden gestopt. Zo komen de sneakers nog beter uit. Kies vooral niet voor een dubbele knoop, dat is anno 2019 echt niet meer hip.

veters in schoenen

Zo voorkom je zweetvoeten

Sneakers worden eigenlijk de hele dag door gedragen. Of dat nu naar het werk is, naar een festival of tijdens het sporten. De kans op zweetvoeten is dan ook best wel groot. Veel mannen schamen zich voor hun zweetvoeten. Maar wist je dat het mogelijk is om je schoenen fris te houden door de keuzes die je maakt tijdens de aankoop? Hieronder geven we 2 tips om jouw schoenen fris te houden:

  • Na aankoop van je nieuwe paar sneakers is het belangrijk om deze eerst een nachtje in de vriezer te leggen. Dit klinkt misschien gek, maar de vrieskou doodt alle bacteriën en brengt een nieuw beschermlaagje aan. Hierdoor wordt de grootste boosdoener direct aangepakt. Ook als je de sneakers al een tijdje gedragen hebt en deze naar begint te ruiken, kan een nachtje in de vriezer wonderen doen.
  • Schaf speciale zooltjes of reinigingsmiddelen aan. Vaak vind je deze in de winkel waarbij je de schoenen koopt. Je kunt hier ook specifiek naar vragen. Zij kunnen je direct aan de juiste middelen helpen om zweetvoeten te voorkomen.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks