Het sneakerseizoen gaat weer van start! 0 1091

Hoewel sneakers het hele jaar door gedragen kunnen worden, kunnen we stellen dat het echte ‘sneakerseizoen’ pas vanaf maart van start gaat. Dit is het moment dat de temperaturen in de dubbele cijfers komen. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dat vraagt om luchtige, sportieve schoenen die iedere outfit compleet maken. Sneakers zijn de meest gedragen schoensoort ter wereld. Dit is dan ook niet zo vreemd als je bedenkt hoe veelzijdig deze schoenen zijn. Ze passen onder vrijwel iedere outfit en kunnen een waar statement maken. De sneaker is dan ook een geweldig fashion-item die niet mag ontbreken in jouw kledingkast. In dit artikel geven we een aantal handige tips voor de aankoop van nieuwe sneakers.

Hou de sale in de gaten

Wellicht ben je al maanden aan het sparen voor een nieuw paar New Balance Sneakers. Nu de prijzen voor sneakers steeds hoger oplopen, zien we dat het voor mannen steeds vaker een item is waar lang voor gespaard wordt. Daarom is het verstandig om de sale af te wachten. In maart spreken we van een waar sneakerseizoen, maar in de winter zien we vaak dat dezelfde schoenen weer in de sale gaan. Kies daarom zelf of je nu al over de nieuwste modellen wilt beschikken of liever tot de winter wilt wachten. Zo bespaar je een hoop geld en geniet je altijd van nieuwe sneakers.

New Balance Sneakers groen

 Veters strikken

Al op de basisschool leer je hoe je netjes je veters strikt. Als je nieuwe sneakers koopt, hoef je echter deze manier van strikken niet meer bij te houden. Om echt met de mode mee te gaan, is het belangrijk dat je je strikmethode ook aanpast. Iedere sneaker vraagt tegenwoordig om een nieuwe methode. Zo zien we bij sommige sneakers dat de veters in de schoen worden gestopt. Zo komen de sneakers nog beter uit. Kies vooral niet voor een dubbele knoop, dat is anno 2019 echt niet meer hip.

veters in schoenen

Zo voorkom je zweetvoeten

Sneakers worden eigenlijk de hele dag door gedragen. Of dat nu naar het werk is, naar een festival of tijdens het sporten. De kans op zweetvoeten is dan ook best wel groot. Veel mannen schamen zich voor hun zweetvoeten. Maar wist je dat het mogelijk is om je schoenen fris te houden door de keuzes die je maakt tijdens de aankoop? Hieronder geven we 2 tips om jouw schoenen fris te houden:

  • Na aankoop van je nieuwe paar sneakers is het belangrijk om deze eerst een nachtje in de vriezer te leggen. Dit klinkt misschien gek, maar de vrieskou doodt alle bacteriën en brengt een nieuw beschermlaagje aan. Hierdoor wordt de grootste boosdoener direct aangepakt. Ook als je de sneakers al een tijdje gedragen hebt en deze naar begint te ruiken, kan een nachtje in de vriezer wonderen doen.
  • Schaf speciale zooltjes of reinigingsmiddelen aan. Vaak vind je deze in de winkel waarbij je de schoenen koopt. Je kunt hier ook specifiek naar vragen. Zij kunnen je direct aan de juiste middelen helpen om zweetvoeten te voorkomen.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips voor het kiezen van de juiste autorijschool 0 649

Tips voor het kiezen van de juiste autorijschool

Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven, maar welke rijschool kan jou het beste helpen om die mijlpaal te bereiken?

Het aanbod is enorm groot, dus het kiezen van de juiste rijschool kan lastig zijn. Daarom delen we in dit blog een aantal handige tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste autorijschool.

Check klantervaringen

Eén van de manieren om snel een eerste selectie van autorijscholen te maken, is door naar klantervaringen te kijken. Kijk bijvoorbeeld naar reviews op Google en sites zoals klantenvertellen.nl.

Selecteer de rijscholen waarvan jij vindt dat de klantervaringen goed genoeg zijn. Wat ook kan helpen is om aan vrienden en kennissen te vragen waar ze rijlessen hebben gevolgd.

Vraag naar de ervaring en kwalificaties van de instructeurs

De kwaliteit van de instructeurs is cruciaal bij het kiezen van een autorijschool. Vraag naar de ervaring en kwalificaties van de instructeurs. Hoe lang geven ze al rijlessen? Een ervaren instructeur kan een wezenlijk verschil maken in het aantal rijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Boek een proefles

Eén van de beste manieren om een rijschool te kiezen is door een autorijles af te nemen. Op die manier kun je in de praktijk ervaren of er een klik is tussen jou en instructeur en of de manier van lesgeven bij jou past.

Let op de lesplanning en flexibiliteit

Controleer of de autorijschool flexibiel is met de lestijden. Zeker als je in de avonduren wilt lessen of in het weekend is dit belangrijk.

Vraag ook naar het beleid voor annuleringen en het opnieuw plannen van lessen. Een rijschool die begrip toont voor onverwachte veranderingen in je planning is vaak de beste keuze.

Prijs en lespakketten

Hoewel prijs niet de enige factor moet zijn bij het kiezen van een autorijschool, is het belangrijk om de prijzen en lespakketten te vergelijken. Veel rijscholen bieden lespakket aan waardoor je kunt besparen op de kosten voor de rijlessen.

Een nadeel van lespakketten is dat wanneer je niet alle lessen gebruikt je als het ware geld weggooit.

Om het risico daarop zo klein mogelijk te maken, kun je op basis van de proefles een advies vragen voor het aantal lessen dat je nodig hebt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een klein pakket af te nemen en lessen die buitenpakket vallen tegen het uurtarief te betalen. Op die manier pak je toch een stukje voordeel van een pakket en elimineer je het risico op betaalde rijlessen die je niet benut.

Check de wachtlijsten

Ter afsluiting: tegenwoordig is er vrijwel overal een personeelstekort. Dat is ook bij rijscholen het geval. Doe daarom navraag naar de termijn waarop je kunt starten met het volgen van lessen.

Bijzondere geschenken voor mannen: hoe bloemen je cadeau naar een hoger niveau tillen 0 593

Bijzondere geschenken voor mannen: hoe bloemen je cadeau naar een hoger niveau tillen

Het vinden van een origineel cadeau voor mannen kan een uitdaging zijn. Vaak grijpen we naar de standaard cadeaus, zoals sokken, parfums of gereedschap. Maar wat als we eens buiten de box denken? Wat als we iets geven dat niet alleen bijzonder is, maar ook een blijvende herinnering creëert? Hier komen bloemen in beeld! Bloemen zijn niet alleen voor vrouwen, maar kunnen ook een uitstekend cadeau vormen voor de man in je leven. In deze blog bespreken we enkele creatieve ideeën voor bloemengeschenken voor mannen.

  1. Bloemenkransen

Bloemenkransen zijn niet alleen voor Hawaii. Als je man een beetje avontuurlijk en trendy is, kan zo’n krans een perfect geschenk zijn. Bloemenkransen zijn niet alleen voor feestjes of bruiloften, maar kunnen ook perfect zijn voor festivals, fotoshoots, of zelfs een zomers day-off. Combineer de bloemenkrans met een trendy outfit en jij bent klaar om samen van de dag te genieten.

  1. Bloemensetjes

Is jouw man een echte tuinier in hart en nieren? Dan is een bloemensetje een perfecte manier om hem aan te moedigen. Verzamel verschillende zaden, tuintoestellen en plaats ze in een uitnodigend mandje. Voeg een persoonlijk kaartje toe en je hebt het ideale cadeau, voor een verjaardag, Vaderdag of zomaar een fijne dag. 

  1. Bloemenabonnement

Wil je het hele jaar door een bijzonder cadeau voor de man in je leven? Dan is een bloemenabonnement iets voor jou. Kies uit verschillende bloemenstijlen en frequenties en geniet maandelijks van verse bloemen. Zo verwen je je man elke maand met een nieuwe bloemenbeleving. Een bloemenabonnement is perfect voor mannen die de schoonheid waarderen en zich in hun eigen interieur willen omringen met prachtige bloemen.

  1. Bloemstukken

Bloemstukken zijn veelzijdige bloemencadeaus, omdat je kunt kiezen uit verschillende soorten arrangementen. Van bontgekleurde bloemstukken tot stijlvolle minimalistische ontwerpen: bloemstukken zijn de perfecte manier om jouw man te verrassen. Geef de bloemstukken een extra dimensie door ze te combineren met persoonlijke cadeaus, zoals een fles favoriete wijn of een luxe kaars.

  1. Cadeauboeketten met mannelijke touch

Als we aan bloemen denken, denken we vaak aan roze, paars of geel gekleurde boeketten. Maar bloemen zijn veelzijdiger dan dat. Tegenwoordig zijn er veel bloemen die bij een mannelijke stijl passen. Denk bijvoorbeeld aan monochrome boeketten, boeketten met takken of robuuste bloemen. Combinaties van bonte veldbloemen of elegante orchideeën in donkere tinten zijn hierbij verrassend gevarieerd. Zo zijn er bloemen die perfect passen bij de persoonlijkheid en stijl van je man.

Bloemengeschenken zijn veelzijdiger en geschikter voor mannen dan we denken. Of je man nu van avontuurlijk, romantisch of stoer houdt, er zijn genoeg mogelijkheden om hem te verrassen met een creatief bloemencadeau, zo kun je rozen bestellen als hij echt een romanticus is. En vergeet niet: bloemen zijn meer dan een materieel geschenk. Ze creëren een blijvende herinnering, zorgen voor een unieke beleving en tonen jouw liefde en waardering. Dus durf buiten de gebaande paden te treden, en verras jouw man vandaag nog met een bijzonder bloemen geschenk!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks