The right connection! 0 242

The right connection!

M2M connec… Wát? M2M connectivity. Het staat voor Machine to Machine connectivity. Vrij vertaald komt dat neer op de (online) verbinding tussen twee machines. M2M connectivity gebruikt een SIM-kaart om die connectie te maken. De variëteit aan mogelijkheden opent de deuren naar een speelveld van toepassingen. Wat begon als een handig snufje en nice to haves voor bedrijven en de industrie, vervormt naar musthaves en maakt ook steeds vaker de vertaalslag naar huis-tuin-en keukentoepassingen. Als jij de juiste connection maakt, dan ben jij the man!

Voorkom diefstal of vermissing

De meest gekende toepassingen van M2M connectivity is het voertuigvolgsysteem. Door de integratie van een SIM-kaart in een voertuig kan deze op elk moment van de dag getraceerd worden. De uitvinding is een must voor ritregistratie en bovendien kan het de (bedrijfs-)wagen beveiligen tegen sabotage en diefstal. Datzelfde systeem is ook perfect toe te passen in de geriatrie. Zo kunnen demente ouderen gemakkelijk opgespoord worden die de benen namen. Dat slim juweel rond de hals of pols is niet alleen praktisch om weggelopen ouderen terug te vinden, ook in nood kan met een simpele druk op de knop van het juweel een noodkreet gegeven worden en bepaalde processen in gang gezet worden.

Handige Harry

Sinds de geboorte van WI-FI zijn de toepassingen van verbondenheid en connectiviteit exponentieel gegroeid. Niemand kijkt er tegenwoordig nog vreemd van op dat je buitenshuis de opdrachten geeft tot het sluiten van de rolluiken van het huis, of aan de thermostaat doorgeeft om het huis te verwarmen. Overigens hoef je daar niet zo heel erg technisch of bouwkundig voor onderlegd te zijn. Een draadloos alarmsysteem voor thuis vereist geen breekwerk. Dat hoeft je inwonende partner natuurlijk niet te weten, Voor zover zij weten ben je als een echte man aan de slag gegaan voor de installatie ervan. Dit zijn slechts enkele van de vele voorbeelden van connectivity.

Smart cities

Steeds meer steden zijn bezig om alles slim (smart) te maken. De termen ‘urban’, ‘innovatie’ en ‘mobiliteit’ stelen de show. Nieuwbouwwijken wordt zo ingericht dat er rekening gehouden wordt met het milieu, automatische features, waste management en energiebesparing. Daarnaast zien we veel buzzwords.  Bereikbaarheid is het buzzwoord van de eeuw. Wat doe je in het geval dat een lift dienst weigert binnen het gebouw? Een haperende lift zorgt voor een groot ongemak, slechte bereikbaarheid en misschien zelfs ingesloten personen. Dankzij M2M connectivity kunnen onderdelen vanop een afstand gemonitord worden en kan het onderhoud efficiënt worden ingepland, waardoor storingen vermeden kunnen worden! Met slimme technologie kan uiteraard ook bespaart worden: op het milieu én in de portefeuille! De installatie van slimme lantaarnpalen met LED-verlichting zorg ervoor dat ze enkel branden wanneer het nodig is. Allemaal zaken die in deze eeuw meer en meer aandacht krijgen. Kunnen we straks nog wel iets zelf? Of wordt alles voor ons geregeld? En als dat allemala geregeld is, in hoever wordt onze privacy geschonden? Allemaal vragen waar veel partijen zich mee bezighouden, maar waar nog niet altijd een consensus over is. Wij zijn benieuwd wat er komen gaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks