Leuke cadeaus om jezelf mee te verwennen voor je verjaardag  0 765

Mannen

Je verjaardag blijft natuurlijk ieder jaar weer een moment om even bij stil te staan. Weer een jaar verder. Wat heb je het afgelopen jaar gedaan? Wat heb je bereikt? Waar mag je trots op zijn? En wat zijn de dingen die je graag het komende jaar zal willen veranderen? Naast dit soort diepzinnige gedachten, horen bij een verjaardag natuurlijk ook cadeaus. Maar waarom zou je wachten tot de mannen van jouw vriendenclub een cadeau komen brengen? Het is helemaal niet gek om je dit jaar eens goed zelf te verwennen. Geef eens wat geld uit aan jezelf. Je weet zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen én het is stiekem ook gewoon nog eens heel leuk om te doen. 

Wil jij jezelf eens echt een leuk cadeau geven voor je verjaardag? Gewoon omdat je vindt dat dat je dit verdiend? Hier zijn een aantal leuke cadeaus waarmee je zeker een glimlach op je eigen gezicht tovert.  

Een horloge 


Een horloge maakt de man, nietwaar? Als het om sieraden gaat, dan zullen de meeste mannen al direct uitgekeken zijn op het gesprek. Er is echter één sieraad waar geen enkele man genoeg van krijgt. Dat is het horloge. Niet dat we die in de huidige tijden écht nodig hebben. Niet voor het zien van de tijd. Die kun je ook gemakkelijk op je smartphone zien. Met een horloge maak je een fashionstatement. Laat je zien wat voor man je bent. Bovendien staat het ook nog eens enorm stijlvol bij iedere outfit. 

Ben jij toe aan een nieuw horloge? Maar heb je een ongelooflijk dure smaak, waardoor je eigenlijk nooit de aankoop durft door te zetten? Dan is nu het moment om dat wél te doen en jezelf eens een keer te verwennen. Laat je niet leiden door de prijs, maar door je eigen smaak en voorkeuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig houten horloge? Uniek en smaakvol. 

Dagje op een terras met vrienden 

 

Misschien zit je helemaal niet te wachten op cadeaus en geef je dit geld liever uit aan lekker drinken, eten en ontzettend veel gezelligheid. Gelukkig kunnen we ondanks de corona pandemie inmiddels weer steeds meer en behoort een terrasje bezoeken dan ook zeker tot de mogelijkheden. Nodig daarom je beste vrienden uit, kruip op een terras en blijf hier de rest van de dag zitten. Ondertussen lekker drinken, snacken en kletsen. Wat kan je nog meer wensen? En die rekening? Die betaal jij! 

Inschrijven voor een sport 


Ben je altijd al dol geweest op sporten, maar vind je hier simpelweg de tijd niet meer voor? Of vind je de drempel om jezelf in te schrijven nog een beetje te hoog? Maak dan van je verjaardag gebruik om deze stap toch te wagen. Sporten is gezond en het maakt vrolijk. Een beter cadeau kan je jezelf toch niet geven? 

Wil je eens iets anders dan anders? Kies dan voor een sport waar je in Nederland nog niet al te vaak over hoort. Het is alleen maar leuk om iets geheel nieuws onder de knie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Padel tennis. Een super leuke sport om te doen, maar er is nog vrij weinig over bekend in Nederland. Een leuke manier om jouw sportskills uit te breiden. 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo ga je je relaxed op vakantie met de auto 0 1155

Zo ga je je relaxed op vakantie met de auto

Wat is er nu leuker dan het vooruitzicht van een vakantie met de auto. Om te kunnen genieten van een onbezorgde vakantie met de auto moet je auto tiptop in orde zijn en helemaal klaar zijn voor de trip. 

Waar moet je allemaal aan denken als je je auto vakantieklaar wilt maken? Wij zetten een aantal handige tips voor je op een rij om relaxed op vakantie te gaan met de auto.

Ga langs bij je garage voor een check

Voordat je naar het buitenland rijdt is het handig om eerst even langs te gaan bij je garage voor een check. Vraag je garage om de auto nog even na te lopen zodat eventuele mankementen kunnen worden opgespoord voordat je weggaat. Het laatste wat je wilt is dat je met pech langs de kant van de weg komt te staan, dat is een behoorlijke domper op de vakantievreugde. Vraag of de monteur onder andere om de conditie van je accu te controleren en het profiel van je banden, en laat vooral je remmen nakijken. Vraag ook om te controleren of je airco het goed doet als je naar het zonnige zuiden rijdt. 

Controleer vlak voor vertrek alle vloeistoffen van je auto

De avond voordat je weggaat controleer je zelf ook nog het peil van alle vloeistoffen in je auto: olie, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en remvloeistof. Neem voor de zekerheid in ieder geval olie en koelvloeistof mee, zodat je ook als je geen tankstation kunt vinden wanneer het nodig is kunt bijvullen. Is onderweg je ruitenwisservloeistof op dan kun je -mits je in een warm land bent- het aanvullen met gewoon kraanwater. 

Ga je met een caravan op pad, monteer extra spiegels

Een caravan is doorgaans breder dan je auto, zodat je in de zijspiegels van je auto alleen de caravan ziet. Om het achteropkomend verkeer te kunnen zien moet je extra spiegels monteren op je auto waarmee je voorbij je caravan kunt kijken. Controleer voordat je vertrekt of de spiegels goed vastzitten en of je daadwerkelijk iets kunt zien. 

Monteer een dakkoffer voor extra bergruimte

Als je veel wilt meenemen op vakantie of spullen die niet in de bagageruimte van je auto passen zoals wintersportartikelen, dan biedt een dakkoffer uitkomst. Ga je een dakkoffer kopen dan zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Past de dakkoffer wel op je dakdragers, steekt de dakkoffer niet te ver uit en overschrijdt het gewicht van de dakkoffer als hij vol zou zijn niet de maximum daklast van je auto. Koop niet bij voorbaat de grootste dakkoffer die op je auto past, want hoe groter de dakkoffer is, hoe meer luchtweerstand er ontstaat waardoor je meer brandstof verbruikt tijdens het rijden. 

Zorg voor een goed werkende autoradio en goede muziek

Als je op vakantie bent met de auto wil je onderweg de lokale radiostations kunnen ontvangen. Natuurlijk om te kunnen genieten van die geweldige zomerhits, maar vooral om op de hoogte te blijven van calamiteiten en filemeldingen. Zorg ook voor goede muziek voor onderweg, want dat maakt het rijden een stuk plezieriger. Maak voor vertrek een usb-stick met je favoriete nummers zodat je straks swingend de grens over rijdt. 

Een eigen werkplaats effectief inrichten: hier moet je aan denken 0 734

Een eigen werkplaats effectief inrichten hier moet je aan denken

Ga je een nieuwe werkplaats inrichten? Of ben je misschien wel niet tevreden met je huidige werkplek? Dan is het goed om de nodige voorbereidingen te treffen. Begin niet lukraak met veranderen of inrichten, want de kans is groot dat je dan enkele steekjes laat vallen. Belangrijk is dat je zo veilig en comfortabel mogelijk kunt werken. Een efficiënte inrichting is hierbij van essentieel belang. Daarnaast moet uiteraard ook de volledige ruimte goed benut worden. Maar waar denk je dan aan? Waar moet je op letten?

Veiligheid voorop

Veiligheid moet altijd voorop gesteld worden. Zeker wanneer er gewerkt wordt met potentieel gevaarlijke stoffen en gereedschap. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een milieukast om chemische oliën, vetten, verf en andere gevaarlijke stoffen in te bewaren. Het wordt sterk geadviseerd om deze in de werkplaats te gebruiken. Ook verzekeringstechnisch wanneer er onverhoopt toch iets zal gebeuren.

Natuurlijk zijn er nog meer dingen die je kunt toepassen om de veiligheid te verbeteren. Zo moet je bijvoorbeeld ook over de nodige beschermende middelen beschikken. Er moet altijd een EHBO-kit aanwezig zijn en ook een rookmelder mag niet ontbreken. Het is goed om van tevoren uit te zoeken wat verplicht is in een werkplaats, zodat hier geen fouten in gemaakt kunnen worden. Veiligheid blijft immers de hoogste prioriteit hebben.

Zorg voor meer overzicht

Het gebeurt nog al te vaak dat een werkplaats veel te onoverzichtelijk wordt ingedeeld. Als je eerst een half uur moet zoeken naar het juiste gereedschap en materialen, dan kan een klus natuurlijk niet efficiënt worden uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat alles een eigen, logische plek heeft. En dat alles ook weer snel opgeruimd kan worden. Zo mag een gereedschapswagen bijvoorbeeld niet ontbreken. Hier kan het meest gebruikte handgereedschap netjes op worden uitgestald, zodat je deze altijd bij de hand hebt tijdens het klussen. Na gebruik zet je deze weer eenvoudig terug op zijn plek, zodat de ruimte overzichtelijk en netjes blijft.

Vergeet ook niet om afspraken te maken met je collega’s. Zorg ervoor dat iedereen weet waar alles gelegd moet worden, zodat hier onderling geen verschillende gedachtes over kunnen bestaan.

Houd rekening met de lange termijn

Ben je een geheel nieuwe werkplaats aan het inrichten? Dan is het goed om niet alleen stil te staan bij het gereedschap en de machines die je nu nodig hebt, maar ook wat er op de lange termijn nodig zal zijn. Zullen werkzaamheden hetzelfde blijven of ben je van plan om die in de toekomst te veranderen? Wat als er meer geproduceerd moet worden? Ben je dan in staat om dit met de huidige machines en gereedschap te doen of heb je dan meer nodig?

Hier moet de ruimte ook op ingericht worden. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft voor eventuele uitbreiding. Zo hoef je niet direct bij de eerste groei al de gehele werkplaats om te gooien of op zoek te gaan naar iets nieuws.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks