Leuke cadeaus om jezelf mee te verwennen voor je verjaardag  0 349

Mannen

Je verjaardag blijft natuurlijk ieder jaar weer een moment om even bij stil te staan. Weer een jaar verder. Wat heb je het afgelopen jaar gedaan? Wat heb je bereikt? Waar mag je trots op zijn? En wat zijn de dingen die je graag het komende jaar zal willen veranderen? Naast dit soort diepzinnige gedachten, horen bij een verjaardag natuurlijk ook cadeaus. Maar waarom zou je wachten tot de mannen van jouw vriendenclub een cadeau komen brengen? Het is helemaal niet gek om je dit jaar eens goed zelf te verwennen. Geef eens wat geld uit aan jezelf. Je weet zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen én het is stiekem ook gewoon nog eens heel leuk om te doen. 

Wil jij jezelf eens echt een leuk cadeau geven voor je verjaardag? Gewoon omdat je vindt dat dat je dit verdiend? Hier zijn een aantal leuke cadeaus waarmee je zeker een glimlach op je eigen gezicht tovert.  

Een horloge 


Een horloge maakt de man, nietwaar? Als het om sieraden gaat, dan zullen de meeste mannen al direct uitgekeken zijn op het gesprek. Er is echter één sieraad waar geen enkele man genoeg van krijgt. Dat is het horloge. Niet dat we die in de huidige tijden écht nodig hebben. Niet voor het zien van de tijd. Die kun je ook gemakkelijk op je smartphone zien. Met een horloge maak je een fashionstatement. Laat je zien wat voor man je bent. Bovendien staat het ook nog eens enorm stijlvol bij iedere outfit. 

Ben jij toe aan een nieuw horloge? Maar heb je een ongelooflijk dure smaak, waardoor je eigenlijk nooit de aankoop durft door te zetten? Dan is nu het moment om dat wél te doen en jezelf eens een keer te verwennen. Laat je niet leiden door de prijs, maar door je eigen smaak en voorkeuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig houten horloge? Uniek en smaakvol. 

Dagje op een terras met vrienden 

 

Misschien zit je helemaal niet te wachten op cadeaus en geef je dit geld liever uit aan lekker drinken, eten en ontzettend veel gezelligheid. Gelukkig kunnen we ondanks de corona pandemie inmiddels weer steeds meer en behoort een terrasje bezoeken dan ook zeker tot de mogelijkheden. Nodig daarom je beste vrienden uit, kruip op een terras en blijf hier de rest van de dag zitten. Ondertussen lekker drinken, snacken en kletsen. Wat kan je nog meer wensen? En die rekening? Die betaal jij! 

Inschrijven voor een sport 


Ben je altijd al dol geweest op sporten, maar vind je hier simpelweg de tijd niet meer voor? Of vind je de drempel om jezelf in te schrijven nog een beetje te hoog? Maak dan van je verjaardag gebruik om deze stap toch te wagen. Sporten is gezond en het maakt vrolijk. Een beter cadeau kan je jezelf toch niet geven? 

Wil je eens iets anders dan anders? Kies dan voor een sport waar je in Nederland nog niet al te vaak over hoort. Het is alleen maar leuk om iets geheel nieuws onder de knie te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Padel tennis. Een super leuke sport om te doen, maar er is nog vrij weinig over bekend in Nederland. Een leuke manier om jouw sportskills uit te breiden. 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het BBQ seizoen staat voor de deur. Deze twee barbecues zijn populair 0 400

Het BBQ seizoen staat voor de deur. Deze twee barbecues zijn populair

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat de barbeque weer uit de berging, schuur, garage of stalling kan worden gehaald! Menig barbeque liefhebbend man kan niet wachten om de eerste T-bone steaks, biefstukken, gemarineerde entrecotes of de wat subtielere kipspies perfect te bereiden. Logisch, want laten we eerlijk zijn, vlees kan niet nóg lekkerder bereid worden dan op de BBQ!

Heb je nog geen BBQ? Of wil je graag een nieuwe om je mancave naar the next level te brengen? Dat is mooi want in dit artikel vertellen we jou alles over de twee populairste BBQ’s in barbecueland.

De Pellet Smoker: De T-Bone steak onder de barbeques

Hoewel de pellet smoker al een tijdje onder ons is, begint deze grote vleesbereider steeds meer terrein te winnen. Niet voor niets, want je bereidt serieus lekker vlees met deze barbeque!

Maar we beginnen even bij het begin. Wat is een pellet smoker eigenlijk? De naam van een pallet smoker geeft al iets weg van de werking van dit type barbeque, namelijk dat deze werkt op pellet snippers in plaats van houtskool. Een ventilator zorgt dat het vuur niet uit gaat. Een karakteristiek kenmerk van de pellet smoker, is dat hij voorzien is  van een plaat in de rookkamer die de warmte evenredig verdeeld. Zo voorkom je makkelijk dat het biefstukje die nét boven de vlam lag, aanbrandt.

Pellets bieden nog een voordeel ten opzichte van houtskool: pellet snippers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo geef je jouw steak een unieke twist! Probeer het verschil maar eens tussen beukenpellets en kersenpellets. Je kunt zo lekker variëren of gewoon áltijd je favoriet nemen.

De Kamado BBQ: Het ei van Columbus

De Kamado BBQ mag gerust ‘het ei van Columbus’ genoemd worden. Want uitgerust met good old houtskolen en een dikke keramische deksel, geef je je vlees met deze barbeque de meest verfijnde rooksmaak!

Het schijnt niet helemaal bekend te zijn of de Kamado van origine uit Japan of uit China komt. Algemeen bekend is echter wel dat veel wijsheid uit het oosten komt. Waar de Kamado BBQ dus ook vandaan komt, over de bereiding van vlees in een eivormige barbeque is hoe dan ook goed nagedacht. Met die kennis op zak bereid jij in een Kamado BBQ het lekkerste vlees.

Het geheim van de Kamado zit hem in de vorm, en de mogelijkheid om de lucht af- en toevoer te regelen. Door de ei-vormige deksel circuleert de hete lucht in de barbeque. Doordat je de temperatuur zelf kan bepalen is de Kamado BBQ veelzijdig. Grillen, braden en wokken, het kan allemaal met deze barbeque. Als kers op de taart kan je er zelfs pizza’s mee bakken! Een echte allrounder dus.

Welke gaat het worden?

Heb je al een keuze gemaakt? Hier zetten we de belangrijkste zaken nog even voor je op een rij.

Wil je je steak gelijkmatig garen? En houd je van een sappig stukje vlees? Neem dan een pellet smoker. Niet dat het onmogelijk is om sappig vlees te bereiden in een Kamado, maar dat is nou eenmaal meer een allrounder. Als je ervan houdt om je vlees eens een andere twist te geven, dan is een pellet smoker jouw barbeque. Met de verschillende soorten pelletsnippers geef je je vlees een unieke twist, die met houtskolen niet te evenaren is. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat er voldoende snippers in de voorraadbak liggen. Lekker makkelijk dus!

Houdt je van de traditionele steenkool barbeque? Of wil je juist meer dan alleen barbecueën? Ga dan voor de Kamado BBQ. Grillen, stomen en bakken, het is allemaal mogelijk met een Kamado. Handig aan dit barbequewonder is ook dat het maar weinig houtskolen verbruikt. Het risico dat je geen houtskolen meer hebt terwijl je biefstuk nog maar half gaar is, is minimaal. Dat is toch een prettige gedachte.

Met de perfecte barbeque in huis is het tijd om het te vieren! Weten hoe je het perfecte barbeque feest organiseert voor je vrienden? Hier lees je hoe je dat doet.

Gereedschap waar je blij van wordt 0 506

Gereedschap waar je blij van wordt

Ben jij een echte fan van bouwgereedschap? Welk werk je ook uitvoert, iedereen wil gereedschap die het werk makkelijker en leuker maakt. Als bouwvakker, hovenier, tegelzetter enzovoort ben jij er weg van. Er zijn altijd handige en leuke elektrische gereedschappen waardoor jij sneller je werk kan uitvoeren. Tijd is geld en dat maakt het voor veel bedrijven ook belangrijk om goed gereedschap in huis te hebben. Met een elektrische boormachine bespaar je bijvoorbeeld al heel veel tijd en kun je dus meer werk verrichten in een kortere tijd. Hiermee kun je een hoop extra geld verdienen. Je leest hier over verschillende bouwgereedschappen.

Welk gereedschap voor welke klus?

De technologie blijft zich maar uitbreiden en dat heeft natuurlijk een positief effect op veel klussen. Een boormachine helpt sneller gaten te boren, een schroevendraaier helpt bij het schroeven en een trilplaat helpt bij het aanstampen van zand en stenen. Zo zijn er nog veel meer gereedschappen die je zullen verbazen. Hieronder staan andere bijzondere gereedschappen en waarvoor ze gebruikt worden.

Bouwplaats gereedschap 
Er zijn verschillende gereedschappen die je op een bouwplaats tegen kan komen. De meest voorkomende is de betonmolen. Dit is toch vaak wel de 1ekeus van veel bouwvakkers. Want zonder beton kom je niet echt ver tijdens het bouwen van huizen. Een betonmolen zorgt ervoor dat je gemakkelijk zelf beton kunt maken of cement kunt laten draaien. De molen zorgt ervoor dat het beton niet stil komt te liggen door de constante draaiende beweging. De betonmolen is aan te sluiten op een normaal stopcontact en kan dus ook makkelijk thuis gebruikt worden.

Een ander bouwgereedschap is de bouwdroger. Die wordt vooral gebruikt om vochtige ruimtes zoals een kelder te drogen. Het is belangrijk dat de bouwdroger het water kan opvangen. Voor kleinere ruimtes kun je een kleinere bouwdroger aanschaffen, die bevatten een wateropslagtank. Voor grotere ruimtes kun je een bouwdroger aanschaffen met een afvoerslang.

Ga je een bestrating leggen? Of wil je een grond aanstampen? Dan kun je gebruik maken van een trilplaat of een trilstamper. De trilplaat is groter dan een trilstamper, maar beiden dienen om de grond of stenen aan te drukken. De trilstamper heeft een kleinere oppervlakte waardoor deze te gebruiken is voor kleinere ruimtes of voor plekken waar je minder goed bij kan. Ga je grotere gebieden aanstampen? Dan kun je het best voor een grote trilplaat kiezen. Zo ben je sneller klaar.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks