Sneakers voor elke man: de voordelen op een rijtje 0 326

sneakers

Sneakers hebben zowel de mannen- als vrouwenwereld compleet veroverd. Al heel wat jaren zijn ze onverminderd populair. En ook in het najaar en de winter van 2020/2021 spelen ze een belangrijke rol in ons modebeeld. En dat is niet gek ook, want er zitten ontzettend veel verschillende voordelen aan sneakers verbonden. Maar waarom zijn we massaal zo enthousiast over sneakers geworden? Wij geven enkele redenen waarom sneakers in geen enkele kast mogen ontbreken!

Gemakkelijk te combineren

Een van de grootste voordelen van sneakers is dat ze op talloze verschillende manieren te combineren zijn. Sneakers met jeans doen het natuurlijk altijd goed, maar lage sneakers passen ook prima onder een pantalon. Ze kunnen zelfs een subtiele stoere touch geven aan iedere zakelijke outfit. Combineer een zwarte donkere jeans met een licht overhemd en geweldige sneakers. Je steelt gegarandeerd de show op het werk.

Super comfortabel

Natuurlijk zijn er ook nog ontzettend veel andere stoere herenschoenen. Maar er zijn maar weinig zó comfortabel als sneakers. Wanneer men aan sneakers denkt, denken ze vaak direct aan het hoge draagcomfort. Geen wonder, want het comfort van deze schoen is vrijwel niet te evenaren. Snoer de veters maar aan en je kan gerust de hele dag op pad zijn. Pijn aan de voeten bestaat bijna niet meer.

hoge sneaker

Geschikt voor elk seizoen

Er zijn maar weinig schoenen die echt ieder seizoen gedragen kunnen worden. Bij sneakers is dit echter wel het geval. In de zomer draag je luchtige lage sneakers in een lichte kleur en in de winter kies je voor hoge sneakers in mooie warme tinten. Zo beschik je altijd over de juiste sneaker voor elk moment.

Wist je dat er ook speciale sneakers verkrijgbaar zijn die zowel wind- als waterdicht zijn? Zo blijven je voeten warm en droog. Perfect voor het najaar en de winter dus!

In alle soorten en maten

Sneakers zijn letterlijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zowel geschikt voor de kantoor- als sportlook. Je kunt werkelijk alle kanten op met sneakers. De meeste mannen hebben dan ook meer dan één paar in de kast liggen. De sneaker heeft misschien nog steeds het imago van een ‘stoere sportschoen’, maar inmiddels worden ze nog maar weinig als dusdanig beschouwd. Sneakers zijn vandaag de dag niet alleen verkrijgbaar in sportieve uitvoeringen, maar ook in stijlvolle leren modellen.

Hierdoor is er voor werkelijk iedereen de perfecte sneaker te vinden. Of je nu dol bent op stoer, klassiek of verfijnd.

Voor alle leeftijden geschikt

En last but not least… sneakers zijn ook gewoon voor iedere leeftijd geschikt. Of je nu nog in de puberteit zit of al richting de vijftig loopt. Sneakers behoren tot één van de weinige schoensoorten die in werkelijk iedere leeftijdscategorie geliefd zijn. Ouderen kiezen vaak voor stijlvolle, comfortabele lage sneakers, tieners voor opvallende printjes en kinderen voor stoere sneakers met klittenband. Voor iedere leeftijd is er wel een geschikte sneaker te vinden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom ook jij van elektrisch rijden kan genieten 0 92

Elektrisch rijden

Het rijden in een elektrische auto klinkt misschien nog altijd niet aantrekkelijk in jouw oren. Toch zijn er allerlei redenen waarom je er toch voor zou moeten kiezen. Het is natuurlijk wel heel interessant om te zien dat alle grote en bekende merken zich meer en meer op het rijden op een batterij gaan storten. Daarnaast worden er steeds meer faciliteiten geboden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van een auto opladen van yeetpower.com. Daardoor kan je heel anders naar elektrisch rijden kijken.

Allerlei interessante modellen kiezen

In de eerste plaats is de overtuiging van veel autofabrikanten om in de auto ’s te investeren een belangrijke stap. Daardoor is het dus ook alleen maar beter mogelijk geworden om het soort auto te rijden waar jij je goed bij voelt. Denk bijvoorbeeld aan het merk waar je altijd al voor koos. Het is natuurlijk fijn dat je nog altijd dezelfde mogelijkheden hebt, maar dan met een elektrische krachtbron. Daardoor is er voor een veel grotere doelgroep het nodige uit te halen met elektrisch rijden.

De nieuwe mogelijkheden verkennen

Hoewel sommige dingen dus dichterbij je oude rijervaring komen, zijn er juist ook vernieuwingen die je kunnen aantrekken. Daar zijn er zelfs wel heel veel van. De elektrische auto’s zitten er vol mee. Bovendien komen er ook steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Het is aantrekkelijk om te ontdekken hoe het de ervaring van jou als bestuurder, maar ook die van de passagiers een stuk aantrekkelijker kan maken. Dat is uiteindelijk ook een reden waarom je voor dit soort auto’s moet kiezen. Het maakt autorijden opnieuw leuk.

Makkelijker te gebruiken

De elektrische auto is ook alleen maar gemakkelijker te gebruiken. Dat komt door de vele vernieuwingen in de voertuigen. Het komt echter net zo goed door de ontwikkelingen op het gebied van de faciliteiten. Denk aan de vele soorten mogelijkheden op het gebied van laden. Het is natuurlijk fijn dat dit duurzamer kan en dat er steeds meer punten om te laden in de omgeving opduiken. Daardoor stap je met een goed gevoel in de elektrische auto. Dat is ook een belangrijke ontwikkeling om te blijven volgen.

Ontwikkelingen op langere termijn

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mannen de interessante optie. Dat komt natuurlijk mede ook doordat er steeds meer zaken gebeuren op het gebied van elektrisch transport. Het is zeker ook de moeite waard om dit te blijven volgen. Het is daardoor mogelijk zo dat je binnenkort zelf ook ontdekt dat het voor jou de methode van voorkeur is. Het maakt het alleen maar leuker om ermee aan de slag te gaan. Zo kan je genieten van autorijden, maar dan wel op een verantwoorde moderne manier.

3 tips om je kind snel en veilig te leren fietsen 0 223

3 tips om je kind snel en veilig te leren fietsen

Het is een klusje die bijna voor iedere vader is weggelegd. Je kind leren fietsen. Stiekem ook wel heel leuk. Dit is een mijlpaal waar je kind zijn of haar hele leven profijt van heeft. Fietsen in een land als Nederland is namelijk heel vanzelfsprekend. Daarom leren de meeste kinderen al op zeer jonge leeftijd zelfstandig fietsen. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf en komt hier een hoop geduld bij van pas.

Is jouw kind eraan toe om te leren fietsen en kan je zelf ook niet wachten om te beginnen? Met de volgende 3 tips ben jij in staat om je kind snel en veilig te leren fietsen. Zo wordt fietsen een kinderspel.

1.    Koop een goede kinderfiets

Denk niet dat je je kind op iedere fiets kunt leren fietsen. Leren fietsen wordt namelijk een stuk gemakkelijker als de fiets ook daadwerkelijk bij de lengte van het kind past. Daarom is het belangrijk dat de fiets geheel op het kind is afgestemd. Een kinderfiets die te groot of juist te klein is, kan voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. En zo loop je zelfs het risico dat je kind het eng gaat vinden en daardoor voorlopig niet meer wil fietsen. Probeer dit te voorkomen en laat je van tevoren goed informeren over de juiste kinderfiets voor jouw kind. Kies tevens voor een stoer of juist lief exemplaar, zodat het nog interessanter is voor je kind om te oefenen.

kinderfiets roos

2.    Wacht tot je kind er zelf aan toe is

Dit is misschien wel het meest lastige om te bepalen. Ieder kind is er namelijk op een andere leeftijd aan toe. De meeste kinderen weten zonder hulp te fietsen zodra ze ongeveer vijf jaar oud zijn. Er zijn echter ook kinderen die op de vroege leeftijd van drie jaar al zonder hulp wegrijden. Dan is er natuurlijk ook nog een groep die al ruim zes is en er nog geen interesse in heeft.

Daarom is het belangrijk om op de signalen van je kind te letten. Motorisch gezien zullen de meeste kinderen er rond de leeftijd van vijf jaar aan toe zijn. Denk jij dat je kind er later of juist eerder aan toe is? Volg dan gewoon je gevoel. Lukt het niet, dan probeer je het later nog eens. Lukt het wel, dan is dit mooi meegenomen. Push je kind niet te hard en wacht af.

3.    Zorg voor het vertrouwen van je kind

Besef goed dat het ook voor je kind heel spannend is om voor de eerste keer te leren fietsen. Plotseling is er geen steun meer. Dat kan een heleboel spanning veroorzaken. Daarom is het goed om eerst het vertrouwen van je kind te krijgen. Begin bijvoorbeeld door de zijwieltjes eerst wat hoger te monteren dan je gewend bent. Zo komen de wieltjes nooit helemaal op de grond bij het stilstaan en geniet je kind niet van constante steun. Wanneer dit goed gaat, kan je de zijwieltjes verwijderen. Ook dan laat je je kind echter niet direct los. Loop de eerste keren mee en geef aanwijzingen tot je kind het onder de knie lijkt te hebben. Vervolgens kun je voorzichtig los gaan laten.

Let op: zorg er wel voor dat je kind over de nodige bescherming beschikt. Denk aan kniebeschermers, polsbeschermers en een fietshelmpje. Zo kan hij of zij altijd veilig vallen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks