Echte mannen activiteiten 0 5417

karten

Als man zijn er genoeg dingen die je kunt doen buiten de deur. Sporten, samen met vrienden op pad of klussen. Echte mannen activiteiten hebben vaak een stoer karakter en gaan vaak gepaard met zwaar werk of fysieke inspanning. Als je eens iets anders wilt ondernemen met vrienden en samen de deur uit wilt dan zijn er genoeg mogelijkheden. Ook voor een vrijgezellenfeest zijn er tal van leuke mannen activiteiten te bedenken.

Outdoor

Echte mannen kun je in de natuur vinden. Als je aan activiteiten voor echte mannen denkt dan horen daar ook outdoor activiteiten bij. Met een vriendengroep paintballen en samen in de bossen op elkaar schieten is natuurlijk een geweldige outdoor activiteit voor mannen. Naast paintball zijn er ook genoeg andere activiteiten die je samen buiten kunt doen. Op verschillende plekken in het land zijn grote klimbossen te vinden waar je samen met vrienden op grote hoogte over touwbruggen en andere obstakels kunt klimmen en lopen.

Indoor

Een leuke indoor activiteit samen met vrienden is karten. Samen rond rijden op een baan in kleine autootjes is natuurlijk hartstikke leuk. Indoor kun je ook gaan lasergamen en in tegenstelling tot paintballen kom je dan niet terug met blauwe plekken. Tegenwoordig zie je op steeds meer plekken escape rooms. Escape rooms zijn vaak één of meerdere kamers waarin je samen met vrienden verschillende puzzels voorgelegd krijgt. Door logisch na te denken en deze puzzels samen op te lossen is het mogelijk om te ontsnappen uit de escape room.

Vrijgezellenfeest

De eerder genoemde activiteiten kunnen ook goed worden gedaan tijdens een vrijgezellenfeest. Als je met een groep mannen de laatste vrije dagen van een vriend gaat vieren dan moet er natuurlijk ook iets leuks worden ondernomen. Als vrijgezellenfeest kun je ook met de hele groep een aantal voertuigen huren en samen op pad gaan. Denk hierbij aan een tocht met solexen of de bossen verkennen in terreinwagens.

Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles over wedden op voetbal 0 70

Alles over wedden op voetbal

In Nederland is gokken enorm populair. Waar er vroeger slechts de mogelijkheid was om naar een fysiek casino te gaan, zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden om online te gokken op verschillende websites. Een potje pokeren of ouderwets blackjacken? Het kan allemaal. Iets wat ook steeds vaker te zien is in de online gokwereld is wedden op voetbal. Hier wordt geprobeerd om de uitkomst van een voetbalwedstrijd te raden. Als je het goed hebt, win je geld, maar je kunt uiteraard ook veel geld verliezen. Het blijft immers gokken.

Populariteit

Zoals ik al noemde, zijn er behoorlijk wat mensen die online wedden op voetbal. Er zijn echter ook andere sportduels waarop wordt gewed. Gemiddeld wordt er 26 euro per maand besteed aan online weddenschappen door gokkers. Hierin is het wedden op voetbalwedstrijden een uitschieter. Zo gek is dit niet, want voetbal is en blijft voorlopig de populairste sport in Nederland.

Informele weddenschappen

Gokken op wedstrijden wordt vooral gedaan rondom grote toernooien. Hierbij kun je denken aan een wereldkampioenschap of Europees kampioenschap. Als je gokt op een voetbaltoernooi of een andere sport, dan leg je een bepaald bedrag in. Op basis van voorspellingen van deze wedstrijden wordt er om bedragen gewed. Vaak worden dit soort weddenschappen gehouden onder collega’s, familieleden en vrienden die een pool organiseren. Dit wordt een informele weddenschap genoemd. Er zijn ook professionele weddenschappen, waarvan de toto een uitstekend voorbeeld is.

Wetsaanpassing

Zoals ik al vertelde is voetbal een geliefde sport in Nederland. Dat zal je niet verbazen en dat wist je waarschijnlijk al. Ook de toegenomen interesse in online gokken zal je niet onbekend zijn. Daaruit is het online gokken op voetbalwedstrijden ontstaan. Dit heeft er ook voor gezorgd dat er een wetsaanpassing heeft plaatsgevonden. Dit gaat om de Wet Kansspelen op Afstand. Inmiddels is deze wet al meer dan 55 jaar oud.

Sinds 2020 is het voor ondernemers toegestaan om in Nederland online weddenschappen te organiseren. Zij mogen zelf ook meenemen aan online weddenschappen.

Voordelen van de wetsaanpassing

Er zijn verschillende verwachtingen door het aanpassen van deze wet. Een van deze verwachtingen is dat de legale geldstromen zullen toenemen. Dit is vooral voordelig voor gokkers, voetballiefhebbers en de overheid. Voor de staat geldt dat zij hoge bedragen aan kansspelbelastingen zullen innen. Voor wedders zal het aantal gok mogelijkheden enorm divers zijn. Hiermee wordt het gokken ook een stuk toegankelijker. Doordat voetbalweddenschappen nu gelegaliseerd zijn, wordt het gokken op voetbalwedstrijden transparanter. Door deze transparantie kunnen criminelen makkelijker van de gokmarkt geweerd worden.

Verwachtingen over populariteit

Tegenwoordig is gokken razendpopulair, in het bijzonder het gokken op voetbalwedstrijden. Doordat de nieuwe wet ervoor gezorgd heeft dat dit gokken ook legaal is, zal naar verwachting de populariteit voor het online wedden op voetbalwedstrijden nog verder stijgen. Ook zijn voetballiefhebbers door de nieuwe transparantie makkelijker bereikbaar voor aanbieders, waardoor er vervolgens meer reclame gemaakt kan worden. Hierdoor wordt het gokken op voetbalwedstrijden onder de aandacht gebracht van een nog groter publiek. Ondanks de reeds bestaande populariteit, is de verwachting dat dit nog verder zal stijgen.

Een nieuwe auto kopen waar op te letten 0 80

Een nieuwe auto kopen waar op te letten

Wanneer het tijd is voor een andere auto is het soms lastig om de juiste te vinden. Er zijn namelijk veel verschillende automerken en verschillende soorten. Naast het grote assortiment zijn er ook nog eens veel aanbieders van auto’s, zowel bedrijven als particulier die auto’s aanbieden. In deze blog gaan we in op de verschillen tussen auto’s, om te helpen bij het vinden van de juiste occasion. 

Nieuw of tweedehands 

Het aanbod van occasion is zowel van bedrijven als van particulier heel groot. Maar is het nu slimmer om een nieuwe auto te kopen of een gebruikte auto? En kun je beter bij een erkend autobedrijf de auto kopen of van een particulier. Het antwoord op deze vragen is puur afhankelijk van wat je precies wil. Wil je gewoon een auto die je van a naar b brengt en die met garantie komt, dan kun je het beste bij een bedrijf een auto kopen. Of wanneer een bedrijf toevallig de auto verkoopt die je graag wil hebben, biedt dit wel meer zekerheid dat je geen onverwachte hoge kosten krijgt.

Maar ben je opzoek naar een specifiek model auto welke niet meer geleverd wordt, dan is het particuliere aanbod erg interessant. Het aanbod in oudere auto’s is vanuit de particulier groter dan vanuit een bedrijf. Daarnaast brengt het wel meer risico met zich mee maar kan het wel goedkoper uitpakken. 

Type auto 

Als het gaat om type auto zijn er veel variabelen waaruit je kun kiezen, en dus ook vele combinaties die je kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine automaat auto, of een grote handbak auto. Je kunt namelijk kiezen of je een auto handgeschakeld wil hebben, of dat je deze als automaat wil hebben. Naast de keuzen in versnellingsbak heb je ook nog een keuzen uit model auto. Wil je bijvoorbeeld een suv, een sedan, een station of toch liever een hatchback. Ook moet je voor jezelf bedenken op welke brandstof je wil gaan rijden. Wil je een benzineauto, of een dieselauto of misschien een elektrische auto.  

Wanneer je regelmatig de auto gebruikt maar niet veel kilometers maakt op jaarbasis, zou je voor een benzine of een elektrische auto kunnen gaan. In dit geval is een benzineauto makkelijker als je zo nu en dan een hele lange rit moet afleggen, aangezien een elektrische auto niet zo’n verre actieradius heeft. Maar wanneer je veel kortere stukken rijdt en je hebt budget voor een elektrische auto, dan is dat zeker een goede keuze. Maar wanneer je op jaarbasis veel kilometers rijdt zou een diesel ook uit kunnen.   

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks