Kassarol vervangen? Zo doe je het! 0 79

Kassarol vervangen? Zo doe je het!

December staat weer voor de deur. Kortom, de maand waarin iedereen massaal naar de winkel gaat om cadeaus in te slaan en de restaurants vol zitten met families die gezellig uit eten gaan. Hierdoor worden er veel meer bonnen en aankoopbewijzen geprint dan normaal gesproken. Zorg daarom dat je genoeg kassarollen op voorraad hebt en op alles voorbereid bent. Welke rollen heb je dan precies nodig? Lees snel verder om het antwoord te weten te komen.

Stap 1: het juiste materiaal

Het eerste waar je op moet letten, is het type betaalautomaat dat je gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pinautomaat of kassa die thermisch papier vereist. Dit betekent dat dit apparaat geen inkt of toners verbruikt en dat je dit dus niet hoeft te vervangen. Wel zo makkelijk tijdens de drukke uren, als er een enorme rij voor je kassa staat. Deze thermorollen worden door middel van verhitting voorzien van een bedrukking. Een kleine kanttekening: thermische bedrukking houdt minder lang stand. De tekst op het bonnetje zal dus eerder vervagen, maar tenzij je een jaar garantie geeft bij het tonen van de bon, moet dit geen probleem zijn.

Wil je een dubbele afdruk creëren? Dan zijn duplorollen de juiste keuze voor jou. De naam van deze rollen zegt het eigenlijk al: de rollen hebben een dubbele laag, waardoor je bij de bedrukking altijd gelijk een kopie maakt. Hierdoor kun je een bon aan de klant geven en zelf ook een bewijs bewaren.

Aan het einde van de dag de balans opmaken? Dan komen telmachinerollen of rekenrollen goed van pas. Deze rollen zijn geschikt voor gebruik in telmachines of rekenmachines en maken het mogelijk om de resultaten van de dag snel en makkelijk op papier te zetten.

juiste materiaal kassarol

Stap 2: het juiste formaat

Het ligt erg voor de hand, maar let altijd goed op het formaat kassarollen dat je nodig hebt. De rollen hebben een lengte, een breedte en een diameter. Het veruit meest gebruikte formaat is 80x80x12 mm, maar ga er niet zomaar vanuit dat dit ook bij jou het geval is. Het zou natuurlijk zonde zijn als je een groot aantal rollen bestelt en er bij de bezorging achter komt dat ze helemaal niet passen! Controleer daarom goed welke afmetingen je nodig hebt voor jouw apparaat en zoek de juiste kassarollen tussen de kantoorartikelen van een winkel of webshop.

Stap 3: vervangen maar!

Nu je de juiste rollen in huis hebt, is het vervangen een fluitje van een cent. Zo kun je snel te werk gaan en voorkom je het ophouden van de rij. Met deze tips lopen ook de drukke decemberdagen op rolletjes. 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 20

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 31

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks