Dit zijn de mannenkapsels voor 2020 0 5644

Dit zijn de mannenkapsels voor 2020

Welke mannenkapsels gaan het in 2020 helemaal maken? Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe look als man, waar moet je dan op letten als het om je haar gaat? Om al deze vragen van een goed antwoord te voorzien, is het interessant om eens te kijken naar de trends die op dit moment aan de orde zijn. Het is goed om te weten dat een aantal trends uit de afgelopen jaren zich verder zet. Daardoor heb je al een idee van wat je mag verwachten van bepaalde haarstijlen. Dit maakt het makkelijker voor je.

De stijl met de fade-out

De stijl die al langer te zien is, is die van de fade-out. Ook de mannenkapsels van 2020 zullen nog altijd van deze stijl gebruikmaken. Dat zijn kapsels die voor een deel opgeschoren zijn, maar die vervolgens overgaan in een gewoon kapsel. Daardoor krijg je dus daadwerkelijk het effect van een fade. Dit kapsel is al langere tijd populair, dus wanneer je eens goed om je heen kijkt, kan je al zien wat dit ongeveer oplevert wanneer je ervoor kiest. Vooral de low fade is al lange tijd populair. Alle reden om er dus voor te gaan.

Het opscheren van het haar

Het opscheren van het haar is ook één van de trends in de mannenkapsels van 2020. Dit is ook al een vorm die langer aantrekkelijk gevonden wordt. Deels komt dit voort uit het feit dat de serie Peaky Blinders het zo goed doet. Daarin is het deels opgeschoren haar heel belangrijk. Wel is het zo dat er inmiddels ook allerlei andere varianten op het opgeschoren kapsel zijn opgekomen. Daardoor heb je als man dus ook heel veel mogelijkheden om iets passends te vinden voor jezelf. Dat is daardoor dus ook zeker de moeite waard.

Het opscheren van het haar

Werken met lang haar

Er zijn onder de mannenkapsels voor 2020 ook opvallend veel mogelijkheden voor lang haar te zien. Dat betekent dus dat het laten groeien van je haar weer allerlei nieuwe mogelijkheden biedt. Bedenk je wel dat alleen maar laten groeien niet voldoende is. Het is de bedoeling dat je er op allerlei manieren mee aan de slag gaat. Het is bovendien zo dat een aantal van de eerdergenoemde trends ook te combineren zijn met langer haar bovenop. Je scheert het er dan onder en gaat er daarna mee aan de slag om iets bijzonders neer te zetten.

Een moderne kijk op de jaren vijftig

Het is leuk om te zien welke mannenkapsels in 2020 juist op gaan komen. Het gaat er dan dus om wat er echt nieuw is. De look van de jaren 50 krijgt een nieuwe kans. Dat betekent dus dat je opnieuw aan de slag kan met de rockabilly-look. Het leuke is dat je dit met kort haar, lang haar en krullend haar kan doen. Er zijn allerlei moderne varianten waar je mee aan de slag kunt. Dat maakt het dus ook goed mogelijk voor elke man om iets met je kapsel te doen dat past.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom elke man een tas zou moeten dragen 0 33

Tas

Hoe het komt weet eigenlijk niemand, maar het is bijna ingeburgerd dat enkel vrouwen tassen dragen. Onzin als je het ons vraagt. Gelukkig denken ook steeds meer mannen hier hetzelfde over. De afgelopen jaren is de populariteit van herentassen enorm toegenomen. En dat is zeker niet zonder reden. Herentassen zijn namelijk ontzettend stoer en hebben niets weg van een handtas die je bij een vrouw zou zien. Bovendien beschik je ook nog eens over talloze voordelen wanneer je voor een herentas kiest. Nog niet geheel overtuigd? Wij geven je enkele redenen waarom elke man een tas zou moeten dragen!

Ideaal voor op de werkvloer

Tegenwoordig moeten mannen ontzettend veel spullen met zich mee brengen. Bedenk alleen maar eens wat je allemaal meeneemt wanneer je naar het werk gaat. Laptop, iPad en dat zijn nog maar enkele zaken die dagelijks mee worden genomen. Je kunt deze natuurlijk niet zomaar in je hand meenemen of simpelweg in een plastic zakje verstoppen. Ze verdienen de juiste bescherming en jij verdient een praktische manier om ze te vervoeren. Een schoudertas heren biedt dan zeker de uitkomst.

Vermijd overvolle zakken

Het is geen gezicht die overvolle zakken. Toch kiezen veel mannen ervoor om hun sleutels, smartphone en portefeuille in hun zak te steken. Zodra ze gaan zitten, geeft dit een gek beeld. Daarnaast zit het ook nog eens helemaal niet lekker. Waarom zou je het jezelf moeilijk maken als je ook kunt genieten van de vrijheid van een stoere tas? Zo kun je gemakkelijk al je spulletjes meenemen.

Wist je dat sommige broeken zelfs naar beneden zakken? Simpelweg omdat er teveel spullen in vervoerd worden? Dat ziet er natuurlijk niet echt charmant uit. Door een tas te dragen, zet je een fashion statement meer. Je hebt toch liever dat ze je herinneren aan je tas dan aan een afgezakte broek?

Bewaar je bril veilig

Heb je een leesbril? Dan heb je deze (hopelijk) nog nooit vervoerd in je zak. Als dat wel zo is, dan is de kans groot dat deze al gebroken was voordat je op je bestemming aankwam. Bewaar je bril veilig in een tas en je weet zeker dat deze mooi blijft. Dat bespaart je een hoop extra kosten.

Fashion statement

En last but not least… een herentas is ook nog eens heel stijlvol. We hebben bij een tas al gauw het beeld van een vrouwelijke accessoires, maar een herentas is hier echt niet mee te vergelijken. Ze zijn in heel veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor deze geheel naar eigen wens afgestemd kan worden.

Wist je dat herentassen tegenwoordig ook veelvuldig op de catwalk verschijnen? Een tas dragen is geen taboe meer. Het behoort tot de grootste modetrends van dit moment. Het dragen van een tas is niet alleen heel praktisch, maar het staat ook nog eens stijlvol. Twijfel je nog? Werp dan eens een blik op de moderne zakenman. Grote kans dat ook hij een tas bij zich heeft. Geen angst. Gewoon doen!

Het is herfst, tijd om het bos in te gaan! 0 42

Het is herfst, tijd om het bos in te gaan

Misschien heb jij je kinderwens in vervulling laten gaan, en ben je inderdaad politieagent, brandweerman of cowboy geworden. Mocht dit bij nader inzien toch niet gelukt zijn, dan is de kans groot dat je nu ergens op een kantoor naar een computerscherm zit te kijken. Niks mis mee natuurlijk, er zijn genoeg uitdagende kantoorbanen. Maar er kleeft wel één nadeel aan vast: je zit waarschijnlijk de hele dag binnen.

De buitenlucht is belangrijk voor je

Voor ieder mens is natuur belangrijk. Je hoeft geen fanatieke vogelspotter of bioloog te zijn om te positieve effecten van de buitenlucht te kunnen ervaren. In ons dagelijks leven worden we overladen met prikkels. Schermen, reclames, notificaties: alles vraagt om aandacht. Het is belangrijk voor je brein om af en toe even tot rust te komen. Dit lukt nergens beter dan in de vrije natuur. De rust en ruimte maken dat je brein even niet bezig hoeft te zijn met het verwerken van externe prikkels. Af en toe een wandeling maken door het bos of over de heide is dus ontzettend waardevol. Zowel fysiek als mentaal zul je er van opknappen.

Bereid je voor en ga naar buiten

De herfst is dé periode om er heerlijk op uit te trekken. Niks is mooier dan een boswandeling op een vroege herfstochtend met laagstaande zon. Paddestoelen schieten uit de grond en bladeren kleuren prachtig rood. Los daarvan kent de herfst echter één nadeel: regen. Het kan in Nederland met bakken uit de lucht komen, en dat zorgt natuurlijk voor modder en plassen. Laat je witte sneakers en hippe spijkerjasje daarom thuis, maar kies voor kwalitatief hoogwaardige outdoor kleding. jachtkleding-online.nl biedt bijvoorbeeld stevige jassen van Fjällräven, en rubber laarzen van Le Chameau. Dankzij dergelijke kleding kun je optimaal genieten van de natuur, en hoef jij je geen zorgen te maken over natte voeten. Goede outdoor kleding is veelal een investering waar je lang plezier van zult hebben.

Wat te doen in de natuur?

Veel jonge mensen vinden wandelen saai, maar noem het ‘hiken’ en ze staan vooraan in de rij. Saai is niet het goede woord, het is eerder rustgevend. Toch op zoek naar iets meer uitdaging? Denk eens aan mountainbiken. Nederland kent veel trails speciaal aangelegd voor de fanatieke fietser. Mountainbiken is de manier om zowel actief bezig te zijn als te genieten van de natuur.

Andere leuke activiteiten in de buitenlucht zijn:

  • Vissen
  • Wildcamperen
  • Jagen
  • Klimmen
  • Kanoën

Nederland heeft voldoende mooie natuurgebieden om van te genieten; van Limburg tot aan Groningen. Dus trek je stevige schoenen aan, muts op, en ga eropuit!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks