Geen gezeur met een nieuwe auto voor je deur! 0 354

Geen gezeur met een nieuwe auto voor je deur!

Je kent het vast; je koopt een auto en betaalt je scheel aan onderhoudskosten. Bij het kopen van een nieuwe of tweedehandsauto is nog niet alles gedaan. De aankoop van jouw auto was duur genoeg en jouw langgespaarde centen zijn in één op! Maar dure reparatie- of onderhoudskosten van je auto had je het komende jaar niet ingecalculeerd. Met een leaseauto kom je nooit voor zulke verrassingen te staan. Hieronder leggen we uit waarom. 

Waarom leasen? 

Vergeleken met het kopen van een auto, is leasen goedkoop. De prijs van een aanschaf van een leaseauto ligt ten eerste veel lager dan die van een koopauto, maar dat is niet het enige waarin een leaseauto goedkoper is. Bovendien hoef je voor het leasen van een auto geen spaargeld te hebben. Je betaalt een vast bedrag per maand. Zo weet jij waar je aan toe bent en regelt de leasemaatschappij de rest. Daarnaast betaal je minder wegenbelasting voor een leaseauto’s. Alle leasemaatschappijen zitten in Noord-Holland gevestigd. Daar is de wegenbelasting het laagst van heel Nederland. In het vaste maandbedrag zitten reparatiekosten, banden, wegenbelasting, verzekeringen en onderhoud inbegrepen. Je betaalt een vast lease bedrag per maand en hoeft je dus nooit zorgen te maken over dat de kosten hoger uitvallen. 

Geen gezeur, geen onderhoud

Een nieuwe auto voor de deur betekent ook minder onderhoud. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. De kans dat een nieuwe(re) auto-onderhoud of reparatie nodig heeft, is aanzienlijk kleiner. Maar het is nooit uitgesloten. Het voordeel van leasen is dat je een vast bedrag per maand betaalt en daar zit alles bij inbegrepen. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat de kosten hoger uitvallen. Bij leasen kun je ervoor kiezen om een nieuwe of een gebruikte auto te leasen. Een droomauto die voldoet aan je wensen, het kan allemaal. Een breed aanbod aan leaseauto’s biedt voor ieder wat wils. Zo heb je geen gezeur met een nieuwe auto voor je deur! 

Leasen wat voor jou? Lees dan snel verder. 

Overweeg je toch om een auto te leasen in plaats van te kopen, dan biedt autolease.nl een breed aanbod. Met een overzichtelijk platform kun je al jouw wensen filteren zodat alleen de leaseauto’s die voor jou interessant zijn, tevoorschijn komen. Heb je nog vragen over Autolease? Laat je dan adviseren door een van onze specialisten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgemaakte fouten tijdens het handelen in cryptocurrencies 0 75

Veelgemaakte fouten tijdens het handelen in cryptocurrencies

De cryptomarkt is booming. Steeds meer mensen starten met handelen in cryptocurrencies. Mede door de Oekraïne-oorlog is dit aantal opgelopen. Meer en meer zijn mensen op zoek naar beleggingsvormen waarbij geen direct contact met een bank is. Toch maakten vrijwel alle cryptocurrencies een moeilijke start dit jaar. Momenteel is zowel de BTC koers als de koers van andere crypto’s met een opmars bezig. De bitcoin heeft zelfs zijn hoogste punt bereikt in drie maanden tijd. Genoeg reden om je dus eens te verdiepen in crypto’s.

Voordat je start met handelen in cryptocurrencies is het echter wel goed om ook met een aantal dingen rekening te houden. Investeren doe je niet zomaar. Een fout is snel gemaakt. Om je voor die fouten te behoeden, hebben wij de meest gemaakte fouten voor je op een rijtje gezet.

Onrealistische verwachtingen

Er is vrijwel geen andere markt zo populair als de cryptomarkt. Dit heeft vooral te maken met de talloze succesverhalen die online te vinden zijn. Mensen die na een kleine investering plotseling miljonair zijn geworden. Het heeft echter geen zin om onrealistische verwachtingen te hebben. Net als bij alle aandelen geldt namelijk dat er een zeer gezonde dosis aan geluk te pas moet komen om écht succesvol te kunnen zijn.

Verwacht dus ook zeker geen wonderen van jouw investering. Als je het goed doet, dan kan je best wel wat geld verdienen. Verwacht echter niet dat je jouw inzet verdubbeld of zelfs verdrievoudigd. Hetgeen wat veel mensen toch beloven.

De cryptocurrency wereld is erg gecompliceerd. De kans dat je dus enkele fouten maakt en verkeerd handelt is enorm groot. Wanneer je op het punt staat om je geld te investeren, is het dan ook goed om voorbij de meute te kijken en je eigen plan te trekken.

Veel meer dan alleen bitcoin

Bitcoin is verreweg het populairst in ons land. Ook omdat deze crypto het meest in het nieuws is gekomen. Er is echter nog zoveel meer dan alleen bitcoin. Ook ethereum kopen of een andere crypto kan een goede keuze zijn. Het is allemaal een kwestie van strategisch inkopen. Kijk dus verder dan de standaard crypto’s en doe goed research alvorens je begint met investeren.

Vermijd het FOMO-effect

Het FOMO-effect is een bekend fenomeen in de cryptomarkt. FOMO staat voor Fear Of Missing Out. Kortom: je ziet dat iedereen geld investeert in een specifieke crypto en bent bang om de kudde niet te volgen. Kuddegedrag is heel normaal voor mensen. Ook bij het maken van investeringen. Als je succesverhalen van anderen hoort, dan wil je natuurlijk ook graag meedelen in het succes. Je zal dan ook niet de eerste zijn die met dit in het achterhoofd een investering aan gaat.

Helaas zie je juist vaak het FOMO-effect als de koers tijdelijk op het hoogste punt staat. Wanneer je op dat moment instapt, dan ben je dus eigenlijk al te laat om in het succes mee te delen. Het is dan ook beter om het buy low, sell high principe toe te passen. Hoe meer ervaring je krijgt met het handelen in crypto’s, hoe beter je leert te beseffen wanneer het beste moment is om in te stappen.

5 sportieve mannenhobby’s 0 146

5 sportieve mannenhobby’s

Wil jij aan jouw conditie werken, van de buitenlucht genieten of een uitlaatklep hebben na een drukke werkdag? Gelukkig bestaan er talloze oplossingen om de bovenstaande wensen waar te maken. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij en kom erachter welke sportieve activiteit het beste bij jou past.

1. Fietsen

Fietsen is dé perfecte hobby wanneer je wil genieten van de natuur om je heen, of dat nou op de mountainbike, wielrenfiets of Stromer Speed Pedelec is. Vooral wanneer het mooi weer is, is fietsen heerlijk. Met de zon in je gezicht en de wind in je haren kun je even alles vergeten. Maar naast dat is fietsen ook nog eens heel gezond voor je. Koop een goede fiets, doe de Castelli wielerkleding aan en maak heel wat kilometers. Zeg maar hallo tegen een goede conditie!

2. Yoga

Yoga is een goede manier om jouw lichaam te laten ontspannen. Zo is yoga prettig voor na een heftige workout, maar ook wanneer je behoefte hebt aan een relaxmomentje. En wanneer men aan yoga denkt, denken de meeste mensen dat dit geen sportieve activiteit is. Toch kun je yoga zo zwaar mogelijk maken als jij zelf wil, met verschillende yogaoefeningen.

3. Golfen

In Nederland wordt het steeds populairder om een potje te golfen. En het fijne van deze sport is dat je een paar uur, of zelfs wel een hele dag, intensief aan het bewegen bent. Je loopt namelijk heel wat kilometers op de golfbaan en slaat heel wat ballen weg. Het leuke van golfen is dat er verschillende banen zijn in Nederland én het buitenland. Een goede smoes om op vakantie te gaan.

4. Krachttraining

Sluit een abonnement af bij de sportschool en ga je focussen op krachttraining. Krachttraining heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Zo word je er niet alleen sterker van, het is ook heel goed voor jouw hart en bloedvaten. Ook is het goed voor jouw botten en je kunt er veel calorieën mee verbranden. Bovendien is krachttraining de ideale manier om even de hectiek van de dag te vergeten. Redenen genoeg om wat vaker een bezoekje te brengen aan de sportschool.

5. Calisthenics

Wil je liever jouw vrije uren niet doorbrengen in de sportschool, maar in de buitenlucht? Wellicht is calisthenics dan wat voor jou. Dit is namelijk ook een vorm van krachttraining waarbij er wordt gefocust op de grote spiergroepen. Vaak gebeurt dit met lichaamsgewicht, waarbij je moet rennen, springen, opstaan en duwen. Je kunt dit buiten doen bij een calisthenics-park.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks