Overdag en ’s avonds genieten in de zomer 0 139

Overdag en ’s avonds genieten in de zomer

Waarom zou je alleen overdag genieten van de warmte in de zomer met een rechthoekige schaduwdoek als je ook ’s avonds heerlijk kunt borrelen rond een elektrische haard, kunt tafelen bij een terrasverwarmer of heerlijk kunt feesten met mooie verlichting? Om jouw tuin of balkon een opknapbeurt te geven kun je aan de slag gaan met een schaduwdoek, open haarden of een terrasverwarmer. Alle opties geven je buitenruimte een enorme upgrade omdat het bijna op een echt terras gaat lijken! Samen met mooie verlichting kan je in de avonduren langer genieten van een heerlijk zwoele zomeravond. Nu alleen nog zelf een drankje inschenken en genieten!

Een zomer met een rechthoekige schaduwdoek

In de zomer kan de zon erg fel zijn. De één geniet hiervan maar sommige mensen zitten liever achter een rechthoekige schaduwdoek dan op een handdoekje op het strand. Daarom is er ook veel aanbod als het gaat om schaduwdoeken. Er zijn verschillende maten, kleuren en materialen. Hierdoor is er veel keuze en zijn de mogelijkheden eindeloos. Toch is het vaak makkelijk om een keuze te maken. Zo is de afmeting enorm belangrijk, meet daarom goed op wat jouw buitenruimte verlangt. Een rechthoekige, een driehoekige of een vierkante schaduwdoek, alles kan! De kleur is vaak neutraal, denk aan beige, zwart of wit. Maar toch zijn ook andere kleuren mogelijk, maar dit kan weer veel aandacht trekken.

Waarom kiezen voor een elektrische haard?

In de zomer kan het ’s avonds soms wel flink afkoelen daarom is een elektrische haard een heerlijke oplossing voor bij een overkapping of een terras. Dan kun je langer genieten tijden het borrelen of avondeten. Maar ook binnenshuis is een elektrische haard een prachtige aanwinst. Zo geef je de ruimte in één keer enorm veel sfeer én warmte. Daarnaast kunnen elektrische haarden een prachtige eye catcher zijn in een ruimte. Dit kan door de vorm of de kleur. Tegenwoordig is een open haard niet meer oubollig en stoffig maar juist knus. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in prachtige organische vormen of in stoere stalen uitvoeringen voor binnen en buiten.

Kies voor borrelen met een terrasverwarmer!

Als je op een terras zit bij jouw favoriete tentje is een terrasverwarmer nooit ver te zoeken. Maar waarom zou je niet een terrasverwarmer toevoegen aan jouw eigen buitenruimte? Want dan kun je heerlijk dineren en borrelen terwijl je lekker thuis zit. Terrasverwarmers zijn dus bij uitstek de oplossing voor koukleumen die wel graag ’s avonds genieten van een heerlijk glas wijn ook als het koud is. Naast dat een terrasverwarmer in de zomer een aanwinst is kun je hier ook gebruik van maken tijdens andere seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan een winterse barbecue met een mok chocolademelk onder het genot van een warme temperatuur door het gebruik van een terrasverwarmer.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Organiseer jij een evenement? Dan moet je deze items hebben! 0 55

Organiseer jij een evenement

Als na de lockdown alle winkels en evenementen weer opengaan en gaan beginnen, wil jij erbij zijn. Heb je bijvoorbeeld een winkel of organiseer je een evenement, dan moet je producten hebben die tot de verbeelding spreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hekwerkbanner, vlaggen en spandoeken. Iedereen gaat in deze periode natuurlijk weer open en dit is dan ook het uitgelezen moment om je te onderscheiden van de concurrentie! Je onderscheiden kan je op verschillende manieren doen, dit kan zowel online als offline. Een goede balans hierin vinden is ideaal, maar er wordt verwacht dat de offline communicatie beter aan zal slaan bij de klant. Na het lange binnen zitten en niet kunnen winkelen, wil men weer fysiek kunnen winkelen en daadwerkelijk advertenties kunnen zien en voelen. Hier moet je op inspelen!

Hoe speel je hierop in?

Dat is eenvoudig, je moet adverteren met producten die niet iedereen gebruikt. Neem bijvoorbeeld een hekwerkbanner, dit wordt normaal gesproken gebruikt als dranghek- of bouwhekdoek. Het zijn grote doeken, waar veel informatie op gezet kan worden, zo kun je groot jouw logo erop zetten en kun je laten zien waar jouw winkel zit. Doordat de doeken in verschillende materialen komen, kun je zelf kiezen waar je hem wil neerzetten. Het materiaal meshdoek bijvoorbeeld is uitermate geschikt om buiten in de wind te zetten, vanwege de gaatjes in het doek die de wind doorlaten. Wil je liever een duurzaam doen? Dan kan dat ook, het ProPes materiaal is 100% recyclebaar.

En wat moet ik gebruiken voor binnen?

Binnen kun je natuurlijk ook verschillende producten gebruiken om klanten mee aan te spreken. Denk bijvoorbeeld aan roll up banners, dit zijn de ideale advertentie producten. Roll up banners kun je in verschillende formaten laten bedrukken met mooie beelden voor in de winkel. Naast mooie beelden kun je natuurlijk ook tekst erop drukken met bijvoorbeeld waar de rij begint. Je hoeft de banner alleen maar uit te rollen en hij staat. Wil je de print extra op laten vallen? Dan kun je er een aantal spots bij bestellen.

Met deze producten kun je jouw winkel of evenement extra op laten vallen en ervoor zorgen dat niemand het mist! Wij wensen je veel succes met de (her)opening van jouw zaak of eventlocatie.

Dit mag er sowieso niet ontbreken bij een bbq 0 90

Dit mag er sowieso niet ontbreken bij een bbq

Het is weer voorjaar en we kijken allemaal reikhalzend uit naar de eerste mooie dagen. Heerlijk uren in de tuin doorbrengen en natuurlijk de dag beëindigen met een fantastische bbq. Er is gewoon niets gezelligers dan na een warme dag, genietend van de laatste zonnestralen, ook nog met het hele gezin of familie en vrienden (wanneer corona dit weer toelaat) te genieten van een heerlijk stukje vlees, vis of groente van de grill. Langzaam lijken de weersvoorspellingen de komende tijd weer een beetje beter te worden en hopen we toch echt op de omslag naar mooi zomers weer. Ben jij alvast voorbereid op de eerste dag dat er weer gebarbecued kan worden? Nee? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Want met de goede voorbereidingen weet jij die eerste dag direct de heerlijkste bbq gerechten op tafel te zetten. Dit mag in elk geval niet ontbreken!

Heerlijk vlees

Vlees hoort bij de barbecue. Mits je niet vegetarisch bent kunt je dus helemaal losgaan met het uitzoeken van verschillende vleessoorten. Natuurlijk kan je standaard gemarineerde lappen vlees bij de supermarkt halen, maar het is nog lekkerder (en stiekem ook leuker) om dit geheel zelf te doen. Breng daarom op de dag zelf een bezoekje aan de slager en koop een aantal vleessoorten. Groot voordeel van een bezoekje aan de slager is dat ze je vaak ook enkele tips kunnen geven hoe je het vlees het beste kunt marineren.

Hou er rekening mee dat het marineren van vlees de nodige tijd in beslag neemt. Doe daarom óf de dag van tevoren boodschappen of doe dit in de vroege ochtend, zodat je het vlees daarna direct in de marinade kunt zetten. Vaak heeft het vlees namelijk wel minimaal twaalf uur nodig om alle smaken in zich op te nemen.

Naast vlees kun je natuurlijk ook kiezen voor een aantal visgerechten. Zorg er wel voor dat je vis altijd in aluminiumfolie bakt, anders loop je het risico dat ze aanbakken op de grill of dat al het andere eten naar vis gaat smaken. Ook handig van aluminiumfolie is dat je hier zeer gemakkelijk allemaal extra smaakmakers in toe kunt voegen, zodat de vis dit goed in zich op kan nemen.

Zelfgemaakte drankjes

Natuurlijk zeg je op een warme dag bij de barbecue geen nee tegen een heerlijk koel biertje, maar het is nóg leuker om een aantal zelfgemaakte drankjes samen te stellen. Zoek daarom gerust wat recepten op om heerlijke cocktails te maken. Vaak heb je de meeste dranksoorten al gewoon in huis en kun je deze dus binnen mum van tijd op tafel hebben staan. Maak gerust een grote hoeveelheid, want een cocktail gaat er bij iedereen wel in.

Zijn er ook kinderen bij de barbecue aanwezig? Maak dan ook een 0% alcohol cocktail, zodat zij lekker mee kunnen proosten!

Salades

Een huzarensalade of aardappelsalade uit de supermarkt gaat er altijd wel in. Maar deze salades zijn wel enorm zwaar en leveren de nodige extra calorieën. Om voor iets meer balans te zorgen, kun je er dus beter voor kiezen om zelf een wat gezondere en luchtigere salade te bereiden. Dat smaakt overheerlijk bij alle sterke smaken van vlees, vis en groente. En het is ook nog eens fijn om te eten als je zit te wachten tot je stukje vlees klaar is.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks