Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen: waar moet je op letten? 0 295

kantoormeubelen

Kwalitatief kantoormeubilair is van essentieel belang voor het verhogen van het werktempo en het bevorderen van de efficiëntie. Bovendien is het kantoorinterieur ook wel het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het geen wonder dat er goed over het interieur nagedacht moet worden. Bij het bepalen van de juiste kantoormeubelen komt echter nog wel wat kijken. Weet jij immers welke design kantoormeubelen je precies nodig hebt? Waar dien je nog meer rekening mee te houden als je nieuwe kantoormeubelen aanschaft? In dit artikel lees je waar je precies op moet letten.

Bezoek een showroom 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, zal je al snel overweldigd worden door het grote aanbod. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende winkels en webshops die kantoorinterieur verkopen, dat je eenvoudig door de bomen het bos niet meer ziet. Bezoek daarom gerust een showroom om al het interieur in het echt te bewonderen. Bovendien zie je zo verschillende opstellingen en combinaties, waardoor jouw inspiratie wordt geprikkeld.

KSB Kantoormeubelen
Bron: KSB Kantoormeubelen

Zorg dat je, voordat je een showroom bezoekt, wel al weet wat je met de ruimte wilt doen en wat er nodig is. Op basis van die informatie kan je de juiste meubels bij elkaar zoeken. Daarnaast is er doorgaans een medewerker aanwezig die jou van de nodige informatie kan voorzien.

Kies voor ergonomische kantoormeubelen

Het is bovendien belangrijk om ieder personeelslid van een ergonomische werkplek te voorzien. Dit geldt ook als je enkel een werkplek in huis wilt realiseren. Je wilt immers over een goede werkhouding beschikken om fysieke ongemakken te voorkomen. Maar wanneer spreken we over ergonomische kantoormeubelen?

Ergonomische kantoormeubelen zijn te herkennen aan het feit dat ze verstelbaar zijn. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat zowel het bureau als de bureaustoel en eventueel het beeldscherm van de computer verstelbaar zijn. Hierdoor kan de ideale werkhouding gerealiseerd worden.

Vaak zijn mensen bang dat ze direct de hoofdprijs voor ergonomische kantoormeubelen moeten betalen. Dit hoeft echter zeker niet zo te zijn. Zo vind je genoeg winkels die kwalitatieve en ergonomische kantoormeubelen voor een scherpe prijs aanbieden. Zo zie je bij KSB Kantoormeubelen dat ze enorm veel meubelen in één keer inslaan, hierdoor kunnen ze design kantoormeubelen tegen scherpe prijzen verkopen. Bovendien zijn hier ook complete sets en tweedehands kantoormeubelen verkrijgbaar. Zo hoeven ergonomische meubelen niet per definitie duurder te zijn.

Kantoorruimte inrichten

Bij het kopen van nieuwe kantoormeubelen is het natuurlijk ook belangrijk om aan de ruimte zelf te denken. Je kunt natuurlijk ontzettend veel meubels kopen, maar ga je deze ook wel gebruiken? En als je deze gebruikt, hoe wil je deze dan plaatsen? Maak daarom eerst een plattegrond van de beschikbare ruimte. Hou vervolgens rekening met de in- en uitgangen, de verlichting en apparatuur wat eventueel nog geplaatst moet worden. Vervolgens weet je precies welke afmetingen de kantoormeubelen mogen hebben en wat je precies kwijt kunt in de ruimte.

Bedenk bovendien of je moet investeren in middelen om het voor klanten zo prettig mogelijk te maken. Zodra je klanten ontvangt, is het natuurlijk wel zo fijn om een kopje koffie aan te kunnen bieden of ze een extra stoel te geven. Hou hier dan ook rekening mee bij het bepalen van het kantoorinterieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 18

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 28

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks