Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen: waar moet je op letten? 0 1071

kantoormeubelen

Kwalitatief kantoormeubilair is van essentieel belang voor het verhogen van het werktempo en het bevorderen van de efficiëntie. Bovendien is het kantoorinterieur ook wel het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het geen wonder dat er goed over het interieur nagedacht moet worden. Bij het bepalen van de juiste kantoormeubelen komt echter nog wel wat kijken. Weet jij immers welke design kantoormeubelen je precies nodig hebt? Waar dien je nog meer rekening mee te houden als je nieuwe kantoormeubelen aanschaft? In dit artikel lees je waar je precies op moet letten.

Bezoek een showroom 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, zal je al snel overweldigd worden door het grote aanbod. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende winkels en webshops die kantoorinterieur verkopen, dat je eenvoudig door de bomen het bos niet meer ziet. Bezoek daarom gerust een showroom om al het interieur in het echt te bewonderen. Bovendien zie je zo verschillende opstellingen en combinaties, waardoor jouw inspiratie wordt geprikkeld.

KSB Kantoormeubelen
Bron: KSB Kantoormeubelen

Zorg dat je, voordat je een showroom bezoekt, wel al weet wat je met de ruimte wilt doen en wat er nodig is. Op basis van die informatie kan je de juiste meubels bij elkaar zoeken. Daarnaast is er doorgaans een medewerker aanwezig die jou van de nodige informatie kan voorzien.

Kies voor ergonomische kantoormeubelen

Het is bovendien belangrijk om ieder personeelslid van een ergonomische werkplek te voorzien. Dit geldt ook als je enkel een werkplek in huis wilt realiseren. Je wilt immers over een goede werkhouding beschikken om fysieke ongemakken te voorkomen. Maar wanneer spreken we over ergonomische kantoormeubelen?

Ergonomische kantoormeubelen zijn te herkennen aan het feit dat ze verstelbaar zijn. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat zowel het bureau als de bureaustoel en eventueel het beeldscherm van de computer verstelbaar zijn. Hierdoor kan de ideale werkhouding gerealiseerd worden.

Vaak zijn mensen bang dat ze direct de hoofdprijs voor ergonomische kantoormeubelen moeten betalen. Dit hoeft echter zeker niet zo te zijn. Zo vind je genoeg winkels die kwalitatieve en ergonomische kantoormeubelen voor een scherpe prijs aanbieden. Zo zie je bij KSB Kantoormeubelen dat ze enorm veel meubelen in één keer inslaan, hierdoor kunnen ze design kantoormeubelen tegen scherpe prijzen verkopen. Bovendien zijn hier ook complete sets en tweedehands kantoormeubelen verkrijgbaar. Zo hoeven ergonomische meubelen niet per definitie duurder te zijn.

Kantoorruimte inrichten

Bij het kopen van nieuwe kantoormeubelen is het natuurlijk ook belangrijk om aan de ruimte zelf te denken. Je kunt natuurlijk ontzettend veel meubels kopen, maar ga je deze ook wel gebruiken? En als je deze gebruikt, hoe wil je deze dan plaatsen? Maak daarom eerst een plattegrond van de beschikbare ruimte. Hou vervolgens rekening met de in- en uitgangen, de verlichting en apparatuur wat eventueel nog geplaatst moet worden. Vervolgens weet je precies welke afmetingen de kantoormeubelen mogen hebben en wat je precies kwijt kunt in de ruimte.

Bedenk bovendien of je moet investeren in middelen om het voor klanten zo prettig mogelijk te maken. Zodra je klanten ontvangt, is het natuurlijk wel zo fijn om een kopje koffie aan te kunnen bieden of ze een extra stoel te geven. Hou hier dan ook rekening mee bij het bepalen van het kantoorinterieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks