Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen: waar moet je op letten? 0 439

kantoormeubelen

Kwalitatief kantoormeubilair is van essentieel belang voor het verhogen van het werktempo en het bevorderen van de efficiëntie. Bovendien is het kantoorinterieur ook wel het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het geen wonder dat er goed over het interieur nagedacht moet worden. Bij het bepalen van de juiste kantoormeubelen komt echter nog wel wat kijken. Weet jij immers welke design kantoormeubelen je precies nodig hebt? Waar dien je nog meer rekening mee te houden als je nieuwe kantoormeubelen aanschaft? In dit artikel lees je waar je precies op moet letten.

Bezoek een showroom 

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, zal je al snel overweldigd worden door het grote aanbod. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende winkels en webshops die kantoorinterieur verkopen, dat je eenvoudig door de bomen het bos niet meer ziet. Bezoek daarom gerust een showroom om al het interieur in het echt te bewonderen. Bovendien zie je zo verschillende opstellingen en combinaties, waardoor jouw inspiratie wordt geprikkeld.

KSB Kantoormeubelen
Bron: KSB Kantoormeubelen

Zorg dat je, voordat je een showroom bezoekt, wel al weet wat je met de ruimte wilt doen en wat er nodig is. Op basis van die informatie kan je de juiste meubels bij elkaar zoeken. Daarnaast is er doorgaans een medewerker aanwezig die jou van de nodige informatie kan voorzien.

Kies voor ergonomische kantoormeubelen

Het is bovendien belangrijk om ieder personeelslid van een ergonomische werkplek te voorzien. Dit geldt ook als je enkel een werkplek in huis wilt realiseren. Je wilt immers over een goede werkhouding beschikken om fysieke ongemakken te voorkomen. Maar wanneer spreken we over ergonomische kantoormeubelen?

Ergonomische kantoormeubelen zijn te herkennen aan het feit dat ze verstelbaar zijn. Hierbij is het voornamelijk belangrijk dat zowel het bureau als de bureaustoel en eventueel het beeldscherm van de computer verstelbaar zijn. Hierdoor kan de ideale werkhouding gerealiseerd worden.

Vaak zijn mensen bang dat ze direct de hoofdprijs voor ergonomische kantoormeubelen moeten betalen. Dit hoeft echter zeker niet zo te zijn. Zo vind je genoeg winkels die kwalitatieve en ergonomische kantoormeubelen voor een scherpe prijs aanbieden. Zo zie je bij KSB Kantoormeubelen dat ze enorm veel meubelen in één keer inslaan, hierdoor kunnen ze design kantoormeubelen tegen scherpe prijzen verkopen. Bovendien zijn hier ook complete sets en tweedehands kantoormeubelen verkrijgbaar. Zo hoeven ergonomische meubelen niet per definitie duurder te zijn.

Kantoorruimte inrichten

Bij het kopen van nieuwe kantoormeubelen is het natuurlijk ook belangrijk om aan de ruimte zelf te denken. Je kunt natuurlijk ontzettend veel meubels kopen, maar ga je deze ook wel gebruiken? En als je deze gebruikt, hoe wil je deze dan plaatsen? Maak daarom eerst een plattegrond van de beschikbare ruimte. Hou vervolgens rekening met de in- en uitgangen, de verlichting en apparatuur wat eventueel nog geplaatst moet worden. Vervolgens weet je precies welke afmetingen de kantoormeubelen mogen hebben en wat je precies kwijt kunt in de ruimte.

Bedenk bovendien of je moet investeren in middelen om het voor klanten zo prettig mogelijk te maken. Zodra je klanten ontvangt, is het natuurlijk wel zo fijn om een kopje koffie aan te kunnen bieden of ze een extra stoel te geven. Hou hier dan ook rekening mee bij het bepalen van het kantoorinterieur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips bij het kopen van een tweedehands laptop 0 39

3 tips kopen tweedehands laptop

Steeds meer mensen verkiezen de laptop boven een desktop computer. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want een laptop kent enorm veel voordelen. Zo beschik je over veel meer flexibiliteit en zijn laptops vandaag de dag ook nog eens zeer kwalitatief. Door het brede aanbod zien we tevens veel prijs- en kwaliteitsverschillen ontstaan. Omdat de aanschaf van een nieuwe laptop een flinke investering kan zijn, is het dan ook niet gek dat veel mensen voor een tweedehands model kiezen. Toch roept dit ook wel wat vragen op. Want waar let je op als je een tweedehands laptop aanschaft? Hoe voorkom je een miskoop? In dit artikel geven we 3 handige tips.

1.    Breng je wensen in kaart

Waarom zijn er eigenlijk zoveel verschillende laptops te vinden? Het antwoord is simpel. Iedereen verlangt namelijk iets anders van zijn of haar laptop. Zo zijn er nog genoeg mensen die de laptop enkel voor recreatief gebruik inzetten. Bijvoorbeeld om lekker te chatten, over het web te surfen of simpelweg wat mails te beantwoorden. In dat geval is het niet noodzakelijk om over een zeer kwalitatieve of snelle laptop te beschikken. Een goedkoop model volstaat. Wanneer je deze echter voor je werk gebruikt of hier foto- of videobewerkingen op uitvoert zal je wellicht andere eisen aan de laptop stellen en kom je ook in een hogere prijsklasse terecht.

Breng je wensen in kaart

Voordat je naar een geschikte tweedehands laptop op zoek gaat, is het dan ook eerst belangrijk om al je wensen duidelijk in kaart te brengen. Wat zoek je precies? Waar ga je de laptop voor gebruiken en hoe hoog is je budget? Hierdoor kun je je zoektocht een stuk gemakkelijker maken.

2.    Particulier of via een tussenpersoon?

Daarnaast zal je een keuze moeten maken tussen de particuliere verkoop of een tweedehands aankoop via een tussenpersoon. Het grootste nadeel van een particuliere verkoop is dat je de aanbieder op zijn of haar woord moet geloven. Daardoor ben je nooit verzekerd van een optimale conditie van de laptop. Soms heb je mazzel, maar er zijn ook gevallen bekend die enorme pech hadden. Het voordeel van de particuliere verkoop is dat er vaak nog te onderhandelen valt over de prijs en het aanbod online ontzettend groot is.

Wil je minder risico lopen? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweedehands laptop via een tussenpersoon aan te schaffen. Zo zijn er tegenwoordig veel winkels en webshops die tweedehands modellen opkopen en weer doorverkopen. Het voordeel hiervan is dat je doorgaans over garantie beschikt, waardoor je van meer zekerheid geniet. Zeker bij een grote investering, zoals bij de aanschaf van een laptop, is dit natuurlijk enorm gewenst.

3.    Kies voor refurbished

Wist je dat er tegenwoordig ook heel veel laptops refurbished worden aangeboden? Refurbished staat voor gereviseerd. Dit betekent dat een gebruikte laptop grondig is gecontroleerd door een deskundige en tevens – zover dat mogelijk was – is opgeknapt. Hierdoor beschik je over voldoende zekerheid om een kwalitatief sterke laptop aan te schaffen. Hoewel je aan de buitenkant natuurlijk wel kunt zien dat de laptop gebruikt is, zal dit tijdens het gebruik eigenlijk niet opvallen. Bovendien ontvang je bij een refurbished laptop van Remarkt.nl ook altijd garantie. Indien er toch problemen optreden, heb je dus altijd een stok achter de deur. Je bent je geld dan ook nooit zomaar kwijt.

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar? 0 49

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar

De bijzondere periode die we doormaken heeft op alles z’n weerslag. Op ons werk, op ons dagelijks leven en zelfs op de mode die we dragen. Dit voorjaar zijn we voornamelijk aan huis gekluisterd. Dat nodigt uit tot het dragen van gemakkelijke kleding, gemaakt van stoffen die prettig aanvoelen. Ook onze schoenen moeten vooral comfortabel zijn en een goede pasvorm hebben. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je goed gekleed voor de dag wilt komen. Ben jij op zoek naar een paar trendy schoenen die zó lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer wilt uittrekken? Wij tonen je graag diverse merken die met hun voorjaarscollecties aan jouw vraag beantwoorden.

Uniek balanspunt

Hoewel je er deze lente misschien minder vaak op uitgaat, is het evengoed aangenaam als je schoenen als een tweede huid om je voeten zitten. Het Nederlandse merk Xsensible Stretchwalker speelt daar in alle toonaarden op in. Geïnspireerd op de traditionele Japanse sandalen, luidt het uitgangspunt dat lichaam en geest bij iedere schoen in balans moeten zijn. In het midden van de zolen is daarom het unieke balanspunt verwerkt. Deze gepatenteerde techniek draagt bij aan een goede lichaamshouding en een optimale balans. Je ervaart door de gelijkmatige drukverdeling dat je gewrichten veel minder worden belast. Ook loop je stukken lekkerder omdat je schoenen de afwikkeling van je voeten voor een deel overnemen. Er komt tijdens het lopen minder druk op je voorvoeten en door de betere belasting van je spieren, wordt ook je vetverbranding extra gestimuleerd. Onder de modellen Xsensible Stretchwalker voor heren zijn er tijdloze veterschoenen en stoere sneakers in tal van eigentijdse kleuren.

Xsensible Stretchwalker voor heren

Anatomisch gevormd

Onder de schoenen die bekend staan om het hoge loopcomfort, heeft ook het merk Mephisto een naam hoog te houden. Ieder model wordt met de hand gemaakt. Dit uit zich in de optimale pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit. Vermoeide voeten behoren tot de verleden tijd. Of je de schoenen nu in en om het huis draagt of tijdens een kilometerslange wandeltocht. Onder de Mephisto herenschoenen is de Rainbow uit de Originals Collectie al vijftig jaar een klassieker. Door de soft air technologie voelen de schoenen als fluweel aan je voeten. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor uitstekende schokdemping én ontlast je rug en gewrichten bij iedere stap die je zet. Vanzelfsprekend wil het oog ook wat. Wist je dat Mephisto tegenwoordig ook veel keuze biedt in sportieve en trendy modellen? Onder de veterboots en –schoenen, sandalen en klittenbandschoenen, vind je gegarandeerd jouw favoriete paar dat prima matcht met een zorgvuldig gekozen outfit. En in de huidige tijd ook niet geheel onbelangrijk, je bestelt je nieuwe paar schoenen gemakkelijk online.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks