Gebruik de juiste materialen voor het isoleren van de buitenmuren. 0 1405

juiste materialen voor het isoleren van de buitenmuren.
Spouwmuren hebben twee lagen baksteen metselwerk met een luchtruimte ertussen. Soms gebruiken de metselaars afstandhouders om de twee muren te scheiden. Vooral bij de wat oudere huizen is deze tussenruimte gewoon open, lucht is een goede isolator. Om te zien of uw huis een spouwmuur heeft kunt u het beste op de oorspronkelijke tekening kijken of de architect ernaar vragen.

Tips voor het beter isoleren van een buitenmuur.

Er zijn diverse mogelijkheden om een of meer buitenmuren te isoleren. Glaswol matten en dekens kunnen aan de binnenkant van de bestaande muur aangebracht worden, en daarna afgedekt met bijvoorbeeld gipsplaten. Maar de isolatiewaarde van een dergelijke behandeling is klein, de besparing op energiekosten minimaal.

De meest effectieve optie voor het isoleren van bakstenen spouwmuren is het gebruik van een ingepompt los muurisolatie-materiaal. Dit product wordt aangebracht door gaten in de muur te boren en de isolatie in de bestaande muurholte te pompen. Daarna worden de gaten weer opgevuld en afgewerkt. Online isolatiemateriaal bij Bouwbestel.nl bestellen.

Er zijn veel soorten losse vulisolatie materialen op de markt, waaronder speciaal behandelde (hydrofobe) gegranuleerde steenwol en speciaal behandelde cellulosevezels, waarmee de ruimte tussen het metselwerk opgevuld kan worden. U kunt ook polyurethaanschuim overwegen dat uitzet nadat het in de wandholte is gepompt.

Controleer de thermische weerstand van het product: hoe groter de weerstand tegen warmteoverdracht, de R-waarde, hoe groter het isolerende effect en hoe groter de besparing aan energie. Voor welk isolatiemateriaal u kiest is dus belangrijk voor het uiteindelijke isolerende effect van de muur of muren.

Toegang krijgen tot de spouw in spouwmuren.

Soms is het mogelijk om dakpannen op te heffen en zo toegang te krijgen tot de bovenkant van de muurholte. In dit geval wordt een slang in de wandholte neergelaten en wordt de tussenruimte van beneden naar boven gevuld. In huizen met metalen daken kunt u de tinnen afdichting optillen om toegang te krijgen tot de muurholte.

Als het niet mogelijk is om de isolatie via het dak aan te brengen, boort de installateur gaten door de mortel tussen stenen of verwijdert een of meer bakstenen om de ruimte tussen de bakstenen muren te vullen. De gaten worden vervolgens gevuld met mortel en de stenen worden vervangen.

Milieureferentie.

Onderzoek de milieuprestaties van uw isolatieproduct en zoek naar producten die niet toxisch zijn.

Waterdichtheid.

Zorg ervoor dat de isolatie waterdicht is en geschikt is voor gebruik in een wandholte. Het moet speciaal worden behandeld, zodat het geen water via de ruimte in de muur afvoert. Wanneer u een offerte aanvraagt, controleer of die behandeling inbegrepen is.

Elektrische bedrading en overige installaties.

Elektrische bedrading wordt vaak afgedekt wanneer isolatie is geïnstalleerd. Vraag advies aan uw elektricien om ervoor te zorgen dat de bedrading geschikt is om afgedekt te worden. Controleer ook opvolgende klusjes van uw elektricien of van andere installateurs, de kwaliteit van de isolatie moet behouden blijven. Als u een installatiebedrijf gebruikt, zal het meestal een elektricien regelen en de kosten opnemen in de opgegeven prijs.

De risico’s van spouwmuurisolatie.

Het installeren van isolatie is natuurlijk niet zonder risico en vereist vakkennis. Het niet goed aanbrengen van het materiaal, of een verkeerde keuze voor het materiaal heeft invloed op de isolerende capaciteit en uw potentiële kostenbesparingen. Neem daarom altijd contact op met een bedrijf dat garanties levert op het werk en het gebruikte materiaal.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks