Sport voor mannen 0 548

sport voor echte mannen

Lekker bewegen is gezond voor iedereen. Om fit en soepel te blijven kun je daarom het best aan sport doen. Gelukkig zijn er genoeg sporten voor mannen waarbij je actief bent en je jouw mannelijkheid op de proef kunt stellen. De meeste mannensporten zijn echte teamsporten en kunnen met de juiste tegenstander in een echte strijd uitbarsten. Als je al jarenlang dezelfde sport beoefend, jezelf elke week naar de sportschool probeert te sleuren of als je helemaal niet sport dan wordt je misschien enthousiast van de volgende sporten.

Ijshockey

Een echte sport voor mannen waar het hard tegen hard gaat is ijshockey. Je zou het misschien niet denken maar in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden om aan ijshockey te doen en zijn er genoeg ijshockeyclubs om deze sport te beoefenen. Als echt schaatsland is deze sport echter niet heel bekend bij het grote publiek. Wat is er nu mooier dan met jouw team over het ijs te glijden jagend achter een puck aan om dat ene doelpunt te scoren dat het verschil kan maken!

Rugby

Nog een sport waar jouw krachten gemeten kunnen worden. Samen met een team de bal verdedigen of spelers van de tegenstander tackelen om de bal te veroveren. Rugby is een ruige sport en wordt steeds populairder in Nederland. Als je het over sport voor mannen hebt dan is dit zeker één van de sporten die niet in het rijtje mag ontbreken. Modder, kleerscheuren en schaafwonden horen zijn de normaalste bijzaken van deze sport. Dat maakt rugby dan ook tot een echte mannensport.

Vechtsport

Natuurlijk horen ook de vechtsporten thuis in het rijtje van sporten voor mannen. Boksen, kickboksen, karate, judo, jiu jistu en Mixed Martial Arts zijn allemaal vechtsporten waar je in de ring je tegenstander het vuur aan de schenen kunt leggen. Door rake klappen uit te delen en met de juiste combinaties de aanvallen van jouw tegenstander te ontwijken kun je ook in deze sport jouw krachten tonen en meten met die van de tegenstander.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oeps… telefoon kapot, kies dan voor tweedehands: dit is waarom! 0 13

telefoon kapot kies tweedehands

Door een noodlottig ongeval is je telefoon plotseling kapot gegaan. Na heel wat verwoede pogingen om de telefoon weer aan de praat te krijgen, moet je nu echt toegeven dat het tijd is om deze te vervangen. Balen, want je spaargeld is niet voldoende om direct een nieuwe aan te schaffen. Zonder mobieltje is echter ook geen optie? Wat nu? Wacht je en probeer je de tijd te overbruggen zonder telefoon of kies je voor het gemak en ga je voor een iPhone 8 tweedehands? Wij raden aan om voor een tweedehands telefoon te kiezen. Waarom? Dat lees je in dit artikel.

iphone 8 tweedehands

 

Tweedehands kopen is hot

Waar er vroeger altijd een duidelijk stigma kleefde op het kopen van tweedehands spullen, zien we dat dit tegenwoordig helemaal anders is. Sterker nog: tweedehands kopen is hot! Steeds meer mensen zijn te vinden op zogenaamde ruilsites of verkoopsites. Zelfs als je over de financiële ruimte beschikt om spullen nieuw te kopen, kan het fijn zijn om toch voor tweedehands te kiezen. Niet alleen omdat je zo meer spaargeld in je zak houdt, maar ook omdat er tegenwoordig veel meer aandacht is voor het milieu. We willen het milieu niet meer onnodig uitputten met productieprocessen. Door producten te recyclen, verminderen we de aanslag op het milieu. Met een tweedehands mobieltje lever je dus jouw bijdrage aan onze wereld.

Huidige abonnement behouden

Als je telefoon plotseling kapotgaat, is de kans groot dat je huidige abonnement nog niet verlopen is. Een nieuwe telefoon betekent voor veel mensen vaak ook dat ze een nieuw abonnement af moeten sluiten, zeker als ze niet voldoende financiële middelen hebben om een geheel nieuwe telefoon los te kopen. Dan betaal je echter iedere maand wel dubbele abonnementskosten. Hartstikke zonde natuurlijk! Dit voorkom je door een tweedehands mobieltje te kopen. Dat scheelt je in de toekomst veel kosten en het blijft betaalbaar voor iedereen.

abonnement houden telefoon

Betaalbaar

Dit is natuurlijk de voornaamste reden om voor een tweedehands mobieltje te kiezen. Een nieuwe telefoon is immers een flinke uitgave en door voor een tweedehands exemplaar te kiezen, zorg jij ervoor dat deze uitgave betaalbaar blijft. Daarnaast beschik je ook tweedehands uit enorm veel verschillende modellen. Van de nieuwste iPhones tot een simpele Nokia, alles is mogelijk. Het aanbod is reuze en er is voor ieder wat wils te vinden!

Wees voorzichtig

Een tweedehands mobieltje kent veel voordelen, maar het is wel belangrijk om op de betrouwbaarheid van de aanbieder te letten. Wij raden af om een telefoon via Marktplaats of andere kanalen te kopen. Bij deze websites heb je weinig zicht op de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bovendien weet je niet exact waar de telefoon vandaan komt. Het kan dus ook om gestolen goed gaan en dat wil je uiteraard voorkomen. Kies daarom voor erkende websites die tweedehands mobieltjes aanbieden. Dit zijn websites die speciaal gericht zijn op het verkopen van tweedehands telefoon. Zo weet je zeker waar de telefoon vandaan komt en dat de aanbieder betrouwbaar is.

Op zoek naar een nieuwe hobby? Kies voor een drone! 0 14

nieuwe hobby drone

Elke hobby helpt bij ontspannen, je vrije tijd goed besteden en het stimuleren van de geest. Een hobby is daarmee van grote invloed op je gemoedstoestand. Genoeg redenen dus om zelf ook aan de slag te gaan met het vinden van een nieuwe hobby. Enkel zeggen ‘ik zoek een hobby’ doet echter niks. Je moet wel echt op zoek gaan, de mogelijkheden bekijken, research doen. Op zoek naar een nieuwe hobby? Heb je dan wel eens een drone overwogen? Een drone? Ja, je hoort het goed. Steeds meer mannen genieten van de talloze mogelijkheden van een drone. Drones zijn dan ook echt te gek en je kunt er ontzettend veel mee ondernemen. In dit artikel vertellen we alles wat je wilt weten over een drone en hoe je deze als hobby kunt gebruiken.

Grote snelheid bereiken

Drones zijn, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, ontzettend snel. Door de aerodynamische vormgeving is het voor een drone heel gemakkelijk om snelle bochten te maken en hoge snelheden te bereiken. Hierdoor is het mogelijk om mee te doen met stuntvliegen of races. Soms worden dit soort activiteiten op grote schaal gehouden in ons land. Dan komen er drone-vliegers vanuit het hele land samen om een race te houden. Super leuk en zo ontmoet je ook nog eens andere mannen die deze hobby delen!

snelheid Drone

Let wel op: als je je drone voor stuntvliegen of races wilt gebruiken, zal je veel vragen van het apparaat. Daarom is het belangrijk dat je deze voldoende bescherming biedt. Online vind je gelukkig enorm veel accessoires die de drone beschermen als je hem op deze manier wilt gebruiken.

Verkennende functie

Drones worden ook steeds vaker door Nederlandse hulpdiensten ingezet. Vooral om de situatie van afstand te beoordelen en alvast te verkennen. Zo kunnen de hulpdiensten adequaat handelen en komt de situatie niet rauw op hun dak. Ook bij incidenten met bergbeklimmers of zwemmers wordt de drone regelmatig ingezet Deze kan met behulp van een warmtesensor mensen lokaliseren. Daardoor kunnen reddingsdiensten sneller ter plaatste zijn. Ook als amateur kan je de drone gebruiken als verkenner. Misschien wel om de situatie in de straten rondom het huis te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Filmpjes en foto’s maken

Dit is voor veel mensen de belangrijkste reden om voor een drone te kiezen. Een drone is namelijk uitstekend geschikt voor het maken van foto’s of filmpjes. Doordat je de drone op afstand kunt besturen, kan je vanuit de lucht de mooiste plaatjes maken. Het is bij de meeste drones zelfs mogelijk om van een externe camera gebruik te maken.

filmpjes en foto's drone

Denk er echter wel aan dat er wettelijke regels gelden voor het gebruik van een drone. Zo is het niet toegestaan om op alle locaties gebruik te maken van een drone. Hiermee probeert de regering te voorkomen dat mensen in privé situaties gefilmd worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je mag de drone dan ook alleen op aangewezen plekken gebruiken en je mag het vliegverkeer onder geen beding storen. Hou altijd rekening met de wetgeving. Wil je toch een keer de regels wat buigen? Waarborg dan in elk geval de privacy en veiligheid van anderen. Zo geniet je van een fijne hobby, zonder dat dit van overlast is voor anderen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks