De 4 voordelen van online daten 0 46

online dating

Het is tegenwoordig steeds vaker een uitzondering als je in het dagelijks leven iemand ontmoet. Daten gaat veel vaker via het internet. Dat is ook eigenlijk niet zo vreemd als je bedenkt hoe groot de rol van het internet in ons dagelijks leven is. Je bent echt niet de enige die direct zijn social media checkt bij het opstaan of bij elk wissewasje een zoekmachine raadpleegt. De digitale wereld heeft ons leven een stuk makkelijker gemaakt. We staan op eens in contact met de hele wereld en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Ook op het gebied van daten is dit het geval. In dit artikel zetten we de 4 belangrijkste voordelen van online daten voor jou op een rijtje. Wedden dat een datingsite profiel maken hoog op jouw prioriteitenlijstje komt te staan de komende dagen?

1. Enorm veel singles online

Als je over straat loopt lijkt het alsof bijna iedereen een relatie heeft. Mensen lopen hand in hand door de straten in het dorp en in de bioscoop zitten enkel verliefde stelletjes. Single dames vinden kan dan ook best een uitdaging zijn. Online is dit echter niet het geval. Hier vind je honderden singles bij jou in de buurt. Ze hebben allemaal één overeenkomst: ze zoeken naar een partner om hun toekomst mee te delen. Hierdoor is het een stuk minder moeilijk om in contact te komen met andere singles, iets wat buitenshuis dikwijls een uitdaging lijkt te zijn.

2. Verschillende contacten leggen

Als je buitenshuis een dame aanspreekt is het niet zo netjes als je vervolgens ook de andere dames in haar buurt een drankje aanbiedt. Online wordt dit echter algemeen geaccepteerd. Iedereen praat met meerdere contacten tegelijkertijd. Zo kun je niet alleen je horizon verbreden, maar kun je na verloop van tijd ook kiezen met welke dames je later in het datingsavontuur wilt stappen.

online contacten maken

3. Makkelijk sociale contacten leggen

Ben jij iemand die niet zo makkelijk een vrouw aanspreekt? Voel je je al verlegen worden bij de gedachten alleen al? Het online datingsavontuur biedt solaas. Het is vaak een stuk makkelijker om binnen de veiligheid van je eigen huis een vreemde vrouw aan te spreken. Daarnaast vind je het vaak makkelijker om digitaal met anderen te praten. Datingsites helpen jou je sociale vaardigheden te verbeteren. Daarnaast is het bij ‘real life’ daten ook direct een stuk makkelijker om een vrouw te spreken die je online al eerder gesproken hebt. Je weet wat je van haar kunt verwachten en je kunt haar misschien al voorbereiden op jouw verlegenheid.

4. Minder kosten

Vaak vinden mensen het vervelend dat ze moeten betalen voor internetdaten. Bedenk echter nu eens hoeveel geld je kwijt zal zijn als je telkens een traditionele date moet doorstaan en dit steeds op niks uitloopt? Je bent al gauw een tientje per keer kwijt. Van dat geld kan je ook een maandlang internetdaten. Zo kun je rustig kennismaken met diverse vrouwen en de vrouw die je het meeste aanspreekt op een date vragen. Op de lange termijn bespaar je zo een hoop geld.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Snel de beste kantoorartikelen in huis 0 56

beste kantoorartikelen

U werkt beter als u alles in huis heeft. Vooral kantoorartikelen mogen niet ontbreken. In de zakelijke hectiek is constante toegang tot kantoorartikelen essentieel. Denk maar aan een post-it tijdens een belangrijk telefoongesprek, een pen (en pennenbak) zodat een notie direct gemaakt is, een perforator voor het netjes archiveren van belangrijke documenten en een perfecte printer voor het uitdraaien van rapporten en presentaties. Om deze en andere kantoorartikelen zo snel mogelijk in huis hebben, bestelt u deze bij de Koninklijke Hofleverancier Stumpel.

Compleet aanbod van kantoorartikelen 

Wat u ook nodig heeft voor uw kantoor, grootleverancier Stumpel biedt de meest veelzijdige keuze. Hier vindt u uit alle mogelijke kantoorartikelen, van diverse merken. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Verzend- en verpakkingsmaterialen
  • Balpennen, vulpennen, stiften, markeerstiften, potloden en inkt
  • Plakband, plakbandhouders, lijmen, correctiemiddelen, verpakkingsband, touw en elastiek
  • Twee-, vier- of meergaatsperforatoren van Leitz, Kangaro, Esselte, Herma en 4Office
  • Paperclips, papercliphouders, papierklemmen, hoekclips, splitpennen en klemborden
  • Geldkisten, kassa’s, sleutelkastjes, geldtelmachines en valsgelddetectoren
  • Nietmachines, langarmnietmachines, niettangen, bloknieters, elektrische nietmachines, nietpistolen, ringhechters, ontnieters en nietjes
  • Batterijen van Duracell, Varta, Q-Connect en Industrial: penlite AAA, penlite AA, type-C, type-D en N-batterijen, knoopcelbatterijen, oplaadbare batterijen en 9V-blokbatterijen
  • Pakket- en briefwegers, brieopeners, datumstempels, woordstempels, tekststempels, numeroteurs, stempelkussens, postzegels en stempelinkt

Het belang van bureauartikelen

Bij het bestellen van kantoorartikelen doet u er verstandig aan extra rekening te houden met uw bureauartikelen. Want aan het bureau gebeurt het allemaal. Dit is waar u en uw collega’s belangrijke telefoongesprekken voeren, ideeën uitwerken, gegevens bijhouden en kennis vergaren. In die dagelijkse hectiek schept u orde met hoogwaardige bureauartikelen zoals memoblokken, post-its, pennenbakken, onderleggers, boekensteunen, memoblokken, papercliphouders en brievenbakken.

Offline en online winkelen

In de webshop vindt u snel wat u nodig heeft. Meer dan 150.000 artikelen liggen op voorraad, gemakkelijk te vinden met de zoekfunctie. Vul simpelweg de gewenste productnaam of het merk in en bestel meteen. Doet u dit voor 17:00, dan ontvangt u uw bestelling al de volgende dag. Bestellingen boven €20,00 worden gratis bezorgd. Retourneren mag binnen 14 dagen na bestelling.

Een kras op de auto: wat nu? 0 43

kras auto

Veel mensen zien de auto als een gemakkelijk voertuig om van A naar B te komen. Voor anderen is het een manier om aanzien te krijgen, om te genieten van vrijheid en geweldige features. Wat jouw reden ook is om voor een bepaalde auto te kiezen, een kras op de auto kan voor veel ongemakken zorgen.

Helaas zijn krassen op de auto een bekend probleem bij iedere autobezitter. Vooral de eerste kras op een nieuwe auto kan ontzettend pijnlijk zijn. Vaak is de oorzaak van de kras onbekend. Zodra je instapt merk je opeens op dat er een vervelende kras op de bumper of het portier is ontstaan. Vervelend is het wel! Als je de uitstraling van je auto wilt behouden is het belangrijk dat de kras wordt aangepakt. In veel gevallen is het nodig om de gehele auto over te spuiten voor één klein krasje. Zonde eigenlijk, want dat kan best in de papieren lopen! Gelukkig zijn er ook andere en minder rigoureuze oplossingen te vinden. In dit artikel vertellen we meer over de meest gebruikte methodes bij het verwijderen van krassen op de auto.

De plaats zelf aanpakken

Krassen verwijderen auto: is dat überhaupt wel mogelijk als je alleen de kras zelf wilt aanpakken?

Veel autobezitters vinden het ontzettend zonde dat de gehele auto wordt overgespoten om een klein plekje aan te pakken. Waarom is het niet mogelijk om de plaats zelf aan te pakken? Dit is een begrijpelijke vraag die vaak wordt beantwoord met het risico op kleurverschil. Tegenwoordig kiezen bekende monteurs er steeds vaker voor om de plaats oppervlakkig aan te plakken. Door de locatie van de kras te schuren, plamuren en te lakken zorgen ze ervoor dat deze weer een eenheid vormt met de rest van het voertuig. Soms is het ook mogelijk om gebruik te maken van zogenaamde ‘spotrepair’. Hierbij wordt niet een geheel onderdeel van een voertuig aangepakt, maar enkel een klein gebied van nog geen a4’tje groot.

spotrepair auto

Door enkel de kras te behandelen is de monteur veel minder tijd kwijt. Dat scheelt jou in de tijd waarin je de auto moet missen en zo bespaar je ook nog eens heel veel kosten. Bovendien ziet je auto er na de behandeling weer als nieuw uit. Volledig overspuiten is in de meeste gevallen niet meer noodzakelijk.

Wanneer is polijsten mogelijk?

Auto polijsten is soms ook mogelijk. Dit is echter alleen mogelijk bij zeer ondiepe krassen. De krassen mogen dan niet dieper reiken dan de bovenste toplaag. Hierbij geef je aan of je het verstandig vindt dat de monteur een onderdeel van de auto aanpakt of gelijk de hele auto meeneemt. Natuurlijk hangt daar wel een verschillend kostenplaatje aan.

auto polijsten

Krassen verwijderen auto: wat kost dat?

De kosten voor het verwijderen van krassen op de auto zijn zeer uiteenlopend. Dit is afhankelijk van de diepte van de kras, de hoeveelheid verschillende krassen en de methode die er gebruikt gaat worden. In overleg met de monteur kunnen jullie bepalen welke methode het mooiste resultaat oplevert en wat het kostenplaatje hierbij zal zijn. Bij meerdere krassen is het vaak mogelijk om in aanmerking te komen voor korting. Neem contact op met de monteur en vraag direct een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks