De 4 voordelen van online daten 0 89

online dating

Het is tegenwoordig steeds vaker een uitzondering als je in het dagelijks leven iemand ontmoet. Daten gaat veel vaker via het internet. Dat is ook eigenlijk niet zo vreemd als je bedenkt hoe groot de rol van het internet in ons dagelijks leven is. Je bent echt niet de enige die direct zijn social media checkt bij het opstaan of bij elk wissewasje een zoekmachine raadpleegt. De digitale wereld heeft ons leven een stuk makkelijker gemaakt. We staan op eens in contact met de hele wereld en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Ook op het gebied van daten is dit het geval. In dit artikel zetten we de 4 belangrijkste voordelen van online daten voor jou op een rijtje. Wedden dat een datingsite profiel maken hoog op jouw prioriteitenlijstje komt te staan de komende dagen?

1. Enorm veel singles online

Als je over straat loopt lijkt het alsof bijna iedereen een relatie heeft. Mensen lopen hand in hand door de straten in het dorp en in de bioscoop zitten enkel verliefde stelletjes. Single dames vinden kan dan ook best een uitdaging zijn. Online is dit echter niet het geval. Hier vind je honderden singles bij jou in de buurt. Ze hebben allemaal één overeenkomst: ze zoeken naar een partner om hun toekomst mee te delen. Hierdoor is het een stuk minder moeilijk om in contact te komen met andere singles, iets wat buitenshuis dikwijls een uitdaging lijkt te zijn.

2. Verschillende contacten leggen

Als je buitenshuis een dame aanspreekt is het niet zo netjes als je vervolgens ook de andere dames in haar buurt een drankje aanbiedt. Online wordt dit echter algemeen geaccepteerd. Iedereen praat met meerdere contacten tegelijkertijd. Zo kun je niet alleen je horizon verbreden, maar kun je na verloop van tijd ook kiezen met welke dames je later in het datingsavontuur wilt stappen.

online contacten maken

3. Makkelijk sociale contacten leggen

Ben jij iemand die niet zo makkelijk een vrouw aanspreekt? Voel je je al verlegen worden bij de gedachten alleen al? Het online datingsavontuur biedt solaas. Het is vaak een stuk makkelijker om binnen de veiligheid van je eigen huis een vreemde vrouw aan te spreken. Daarnaast vind je het vaak makkelijker om digitaal met anderen te praten. Datingsites helpen jou je sociale vaardigheden te verbeteren. Daarnaast is het bij ‘real life’ daten ook direct een stuk makkelijker om een vrouw te spreken die je online al eerder gesproken hebt. Je weet wat je van haar kunt verwachten en je kunt haar misschien al voorbereiden op jouw verlegenheid.

4. Minder kosten

Vaak vinden mensen het vervelend dat ze moeten betalen voor internetdaten. Bedenk echter nu eens hoeveel geld je kwijt zal zijn als je telkens een traditionele date moet doorstaan en dit steeds op niks uitloopt? Je bent al gauw een tientje per keer kwijt. Van dat geld kan je ook een maandlang internetdaten. Zo kun je rustig kennismaken met diverse vrouwen en de vrouw die je het meeste aanspreekt op een date vragen. Op de lange termijn bespaar je zo een hoop geld.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke dashcam moet ik kopen?  0 15

Dashcams, dat zijn toch die apparaten waarmee je bijzondere gebeurtenissen en ongelukken kunt vastleggen? Precies! Wellicht heb je op internet al eerder filmpjes van grappige of klunzige ongevallen, vreemde gebeurtenissen of misschien zelfs mystieke verschijnselen gezien, die dankzij een dashcam werden vastgelegd. Is een dashcam dan alleen geschikt voor puur vermaak? Niet per se. Een dashcam wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Ook in Nederland zien we deze auto-camera’s steeds meer verschijnen. Wil jij een dashcam kopen? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten en hoe je de beste auto-camera uitzoekt.

dashboard cam

Waarom een dashcam kopen?

De reden waarom er enorm veel video’s van ongelukken en vreemde verkeerssituaties in Rusland te zien zijn, is omdat de meeste auto’s met een dashcam zijn uitgerust. Dit is bij de wet verplicht in Rusland. Dit heeft vooral te maken met het rechtssysteem. Bij een auto-ongeluk is het vaak moeilijk om een dader aan te wijzen en de getuigenissen van omstanders wegen niet altijd even zwaar. Dankzij een dashcam is er duidelijk een dader en slachtoffer aan te wijzen. Een bijkomstig voordeel is dat je soms ook nog eens zeer bijzondere beelden kunt opnemen. Heel Youtube staat bijvoorbeeld vol met filmpjes van auto-ongelukken, vreemde gebeurtenissen en zelfs vliegtuigcrashes.

Ook in Nederland groeit de populariteit van de dashcam. Het is inderdaad een handige manier om een dader aan te wijzen tijdens een auto-ongeluk, maar het biedt ook mogelijkheden om speciale gebeurtenissen vast te leggen. Dashcams zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het wordt dan ook hoog tijd om meer over dit onderwerp te weten te komen!

Opnamekwaliteit

Wat is het belangrijkste waar je op moet letten als je een videocamera aanschaft? De opnamekwaliteit natuurlijk! Dit is bij een dashcam dan ook niet anders. Als de camera van zeer slechte kwaliteit is en de filmpjes alleen maar onscherpe beelden tonen, heb je hier uiteindelijk helemaal niks aan. De opnamekwaliteit kan zeer uiteenlopend zijn. Hier betaal je dan ook voor. Een goedkope dashcam heb je al voor €20, maar hierbij is het bijvoorbeeld niet mogelijk om nummerborden te onderscheiden. Dure dashcams beschikken weer over heel veel extra functies, niet elke functie is even belangrijk. Vergelijk de dashcams daarom altijd op beeldkwaliteit en eventuele extra’s. Bedenk ook wel extra’s voor jou niet van toepassing zijn en maak dan pas een keuze.

Camera

De meeste dashcams filmen alleen de gebeurtenissen die door de voorruit gezien worden. Er zijn echter ook camera’s die zowel op de voor- als achterruit gericht zijn. Dit is natuurlijk super handig, omdat je zo een duidelijk overzicht krijgt van het verkeer om je heen. Ook bij ongelukken die achter je gebeuren, krijg jij een duidelijk beeld te zien. Een dashcam hoeft overigens niet alleen als camera gebruikt te worden. Tegenwoordig zijn er zelfs dashcams op de markt verkrijgbaar die over een ‘lane departure warning system’ beschikken. Hierbij kan de dashcam een melding geven als je van de rijstrook afwijkt. Er zijn zelfs dashcams verkrijgbaar die verkeersborden kunnen lezen of je een waarschuwing geven als je de maximum snelheid overtreedt.

Welke dashcam voor jou het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van jouw eigen wensen en de reden waarom je een dashcam wilt installeren. Vind je het vooral erg fijn om beelden terug te kijken of gebruik je hem enkel om sterker in je schoenen te staan bij een verkeersongeval? Kies dan voor een dashcam met een hoge beeldkwaliteit. Geniet je liever van meer extra’s? Ga dan voor een dashcam uit een wat duurder segment. Er is voor ieder wat wils!

Een vloer om trots op te zijn! 0 41

Visgraat parket

Veel mannen vinden het leuk om te klussen in en rondom het huis. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en het kluswerk van laminaat leggen. Martijn de Wit vloeren is gespecialiseerd in vloeren leggen en biedt prachtige, kwalitatieve vloeren.

Origineel en dynamisch

Een visgraat parket is een aparte vorm van laminaat plaatsen. Zo worden de houten onderdelen in een schuin patroon neergelegd, wat een fantastisch dynamische uitstraling geeft aan je woning. Zorg voordat jij begint aan het leggen van deze vloer, dat je genoeg kennis hebt ingewonnen bij een expert. Het is namelijk een lastige klus en niet iedereen beschikt over de juiste kennis en kunde om een mooi visgraat parket neer te leggen.

Kijk naar de ruimte

Het is belangrijk goed te kijken naar welke ruimte van je woning je wilt verbouwen of renoveren. De slaapkamer, woonkamer of de keuken zijn allemaal andere kamers die in vele huishoudens op een eigenzinnige wijze zijn ingericht. Maak daarom een doordachte keuze in ontwerp en stijlen. Het aanschaffen van materiaal met goede kwaliteit is essentieel, voordat je begint aan een grote klus. Op deze manier voorkom je dat je twee jaar later de klus opnieuw moet doen.

Trends 2019

De nieuwste trends in interieur zijn de; vintage, minimalistisch en industriële stijl. Daarnaast is het dit jaar erg in trek om kleuren met elkaar te combineren, maak hierbij gebruik van kleurenpallets. Kies kleuren door meerdere tonen van één kleur te nemen (bijvoorbeeld donkerblauw) en combineer deze met één contrasterende kleur (bijvoorbeeld okergeel) die voor een fascinerend en levendig balans zorgen.

Grafische prints op kussens, tafelkleden of ingelijste afbeeldingen bieden een welkome toevoeging voor een inspirerend interieur.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks