Bamboe kleding, is dit echt de toekomst van de modewereld? 0 1476

bamboe kleding

Bamboe is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds vaker zien we Bamboo Basics in de winkels liggen. Ook webshops die duurzame bamboe kleding verkopen schieten als paddenstoelen uit de grond. Dit heeft meerdere reden. Allereerst is de vraag naar bamboe kleding sterk toegenomen. Iedere dag zijn er weer mannen die de kwaliteiten van bamboe ontdekken. Als je eenmaal bamboe gedragen hebt, wil je eigenlijk nooit meer wat anders. Maar wat betekent dit voor de toekomst van de modewereld? Dragen we in de toekomst alleen nog maar bamboe ondergoed en andere basics? Is dit juist goed of slecht voor onze wereld? Op die vragen geven we antwoord in dit artikel.

Populariteit verklaard

Veel mannen kunnen het zich moeilijk voorstellen dat bamboe zo populair is. Waarom kiezen voor bamboe als er nog zoveel andere materialen verkrijgbaar zijn? Materialen die bovendien vaak ook nog eens goedkoper zijn. Het mag geen verrassing zijn dat wij liever zo min mogelijk geld in onze kleding investeren.

Het antwoord is niet zo moeilijk als het lijkt. Bamboe is een zeer duurzaam materiaal. Net materiaal zelf is heel fijn om te dragen. In een tijd waarin duurzaamheid een zeer belangrijke rol speelt, is bamboe ontzettend gewenst. Bovendien beschikt bamboe over een zeer lange levensduur. Bamboevezels zijn namelijk ontzettend sterk en behouden hun vorm goed. Hierdoor kan de kleding eenvoudig gewassen worden en zal deze vrijwel nooit slijten. Hierdoor geniet je jarenlang van jouw favoriete basics. Ben je dus écht meer geld kwijt aan bamboe kleding? Op de langere termijn niet. Je hoeft immers veel minder vaak nieuwe items te kopen. Dat bespaart je niet alleen een hoop tripjes naar de winkels, maar ook nog eens veel geld!

Bamboe kleding is de toekomst

Tegenwoordig besteden we al veel aandacht aan duurzaam leven, maar in de toekomst zal dit waarschijnlijk alleen nog maar meer toenemen. Tenminste, wel als het aan de overheid ligt. Daardoor zullen we niet alleen kritischer kijken naar onze woningen, maar ook ons koopgedrag onder de loep nemen. Kiezen voor duurzame materialen is dan ook een logische vervolgstap. Eentje die we vaak terugzien bij de aanschaf van nieuwe kleding. Bamboe kleding lijkt dan ook inderdaad de toekomst te zijn. Wellicht weten we over vijftig jaar niet anders meer.

Voordelen van bamboe kleding

Alleen nog maar bamboe kleding dragen, dat klinkt bijna als toekomstmuziek. Toch is het voor veel mannen wel al mogelijk om heel veel basics voor bamboe om te wisselen. Maar waarom zou je dit doen? Op de duurzaamheid na dan? Wij zetten enkele voordelen voor jou op een rijtje.

  • Wil je een bamboe t shirt heren kopen? Doen! Bamboe is een geweldig materiaal dat zeer comfortabel en zacht aan voelt. Bovendien is het materiaal zeer sterk, waardoor je veel langer met je kleding doet.
  • Bamboe is een zeer ademend materiaal. Bovendien kunnen de bamboevezels veel meer vocht opnemen en afvoeren. Dit is ideaal als je snel transpireert en de bamboe T-shirts kunnen daarom ook gebruikt worden tijdens het sporten.
  • Bamboe kan uit zichzelf schimmels weren. Hierdoor is het niet nodig om chemische toevoegingen aan de producten toe te voegen. Daardoor is bamboe kleding ook geschikt voor mensen die kampen met allergieën.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 89

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks