Restaurant tips bij Amsterdam Bijlmer Arena voor de echte man 0 79

Restaurant tips bij Amsterdam Bijlmer Arena

Je bezoekt een concert, wedstrijd of ander evenement en wil ervoor of erna graag ergens wat eten. Eetgelegenheden genoeg natuurlijk, maar welke restaurant bij Amsterdam Bijlmer Arena is geschikt voor een echte man. Wij hebben er een paar voor je uitgezocht, zodat je zelf niet op zoek hoeft naar een leuke eetgelegenheid. Hieronder vind je een aantal leuke restaurants.

GÅRD

Als een Viking geen echte man is weten wij het ook niet meer. Een Viking eet natuurlijk Scandinavisch. Wil je zelf ook eens Scandinavisch gaan eten dan kan dat aan de Hoogoorddreef 1. Hier zit namelijk een geweldig Scandinavisch restaurant: GÅRD. Hier kan je eten in stijl met voorgerechten als: Eikenhout gerookte Carpaccio van hert. Ze hebben ook prachtige stukjes vlees zoals de gegrilde T-bone steak van 450 gram. Houd je meer van vis dan is er onder andere ovengebakken zalm voor je op het menu gezet.

GÅRD

Burger Bitch

Burger Bitch is gevestigd aan de Arena boulevard nummer 79. Hier kan je zoals de naam al doet vermoeden een prima burger eten. Bestel je Juicy Lucy, Crazy chick of That’s a huge Bitch burger met een portie verse friet. Je milkshake kan je aanvullen met JW Red Label of Bacardi om het net wat sterker te maken. Bitterballen en Chicken wings staan trouwens ook gewoon op het menu. Als je als een echte man van burgers houdt is dit: ‘the place to be”.

Marmaris Grill en Pizza

Als echte man valt de keus natuurlijk ook snel op de Grill. Voor die grill zit je bij Marmaris Grill en Pizza aan de Hoekenronde 5 helemaal goed. Şiş Kebab, Grilled Lamb chops, Mediterranen Mix Grill het kan hier allemaal. Daarnaast kan je er ook heerlijk een pizza eten en mocht je nou meer zin hebben in pasta, ook dat kunnen ze voor jou klaarmaken.

East Harbour Seafood Restaurant

Mocht vis helemaal je ding zijn dan ga je natuurlijk eten bij het East Harbour Seafood Restaurant aan de Hoekenrode 4. Zeevruchtenmixen, kabeljauwhaas, zalm, garnalen en gamba’s je komt de zee tegen op je bord. Geniet van de vis en mocht je iemand in je gezelschap hebben die liever vlees eet dan hebben ze: ossenhaas of lam met honing. Haaienvinnen soep met bami behoort ook tot de mogelijkheden, net als bami of nasi.

East Harbour Seafood Restaurant

Little Chinatown

Little Chinatown aan het Bijlmerplein 992 is ook een prima plek voor een echte man. Broodje, nasi, bami, tjap tjoy gewoon alles wat je van een Aziatisch restaurant gewend bent. Naast de Aziatische keuken kan je ook kiezen voor de Surinaamse keuken. Met vier en een halve stip op TripAdvisor staat dit restaurant door een scherpe combinatie van kwalitatief goed eten en niet al te hoge prijs als een van de betere plekken aangeschreven rondom de Bijlmer Arena.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 20

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks