Restaurant tips bij Amsterdam Bijlmer Arena voor de echte man 0 1568

Restaurant tips bij Amsterdam Bijlmer Arena

Je bezoekt een concert, wedstrijd of ander evenement en wil ervoor of erna graag ergens wat eten. Eetgelegenheden genoeg natuurlijk, maar welke restaurant bij Amsterdam Bijlmer Arena is geschikt voor een echte man. Wij hebben er een paar voor je uitgezocht, zodat je zelf niet op zoek hoeft naar een leuke eetgelegenheid. Hieronder vind je een aantal leuke restaurants.

GÅRD

Als een Viking geen echte man is weten wij het ook niet meer. Een Viking eet natuurlijk Scandinavisch. Wil je zelf ook eens Scandinavisch gaan eten dan kan dat aan de Hoogoorddreef 1. Hier zit namelijk een geweldig Scandinavisch restaurant: GÅRD. Hier kan je eten in stijl met voorgerechten als: Eikenhout gerookte Carpaccio van hert. Ze hebben ook prachtige stukjes vlees zoals de gegrilde T-bone steak van 450 gram. Houd je meer van vis dan is er onder andere ovengebakken zalm voor je op het menu gezet.

GÅRD

Burger Bitch

Burger Bitch is gevestigd aan de Arena boulevard nummer 79. Hier kan je zoals de naam al doet vermoeden een prima burger eten. Bestel je Juicy Lucy, Crazy chick of That’s a huge Bitch burger met een portie verse friet. Je milkshake kan je aanvullen met JW Red Label of Bacardi om het net wat sterker te maken. Bitterballen en Chicken wings staan trouwens ook gewoon op het menu. Als je als een echte man van burgers houdt is dit: ‘the place to be”.

Marmaris Grill en Pizza

Als echte man valt de keus natuurlijk ook snel op de Grill. Voor die grill zit je bij Marmaris Grill en Pizza aan de Hoekenronde 5 helemaal goed. Şiş Kebab, Grilled Lamb chops, Mediterranen Mix Grill het kan hier allemaal. Daarnaast kan je er ook heerlijk een pizza eten en mocht je nou meer zin hebben in pasta, ook dat kunnen ze voor jou klaarmaken.

East Harbour Seafood Restaurant

Mocht vis helemaal je ding zijn dan ga je natuurlijk eten bij het East Harbour Seafood Restaurant aan de Hoekenrode 4. Zeevruchtenmixen, kabeljauwhaas, zalm, garnalen en gamba’s je komt de zee tegen op je bord. Geniet van de vis en mocht je iemand in je gezelschap hebben die liever vlees eet dan hebben ze: ossenhaas of lam met honing. Haaienvinnen soep met bami behoort ook tot de mogelijkheden, net als bami of nasi.

East Harbour Seafood Restaurant

Little Chinatown

Little Chinatown aan het Bijlmerplein 992 is ook een prima plek voor een echte man. Broodje, nasi, bami, tjap tjoy gewoon alles wat je van een Aziatisch restaurant gewend bent. Naast de Aziatische keuken kan je ook kiezen voor de Surinaamse keuken. Met vier en een halve stip op TripAdvisor staat dit restaurant door een scherpe combinatie van kwalitatief goed eten en niet al te hoge prijs als een van de betere plekken aangeschreven rondom de Bijlmer Arena.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 90

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks