De voordelen van de haarproducten van Reuzel 0 781

De voordelen van de haarproducten van Reuzel

Als je haar maar goed zit. Het is en blijft een ding: goede haarproducten voor mannen. De een houdt het haar niet lang genoeg in vorm, de ander zorgt voor een vette kuif, etc. Maar heb je de producten van Reuzel al geprobeerd?

Soorten haarproducten

Er zijn diverse haarproducten van het merk Reuzel. Maar ze zijn vooral bekend geworden met hun pomade. Het merk is een samenwerking tussen een Amerikaanse fabrikant de Schorem Haarsnijders en Barbiers. Dit zijn jongens uit Rotterdam, welke de barbiers weer op de kaart hebben gezet.

Algemene producten
Ondanks dat ze bekend zijn geworden met de pomade, hebben ze niet alleen pomades. Er zijn ook andere haarproducten, zoals Grooming Tonic of Grooming Cream. Deze producten zorgen voor bescherming tegen de warmte van het föhnen en ze geven fijne voordelen als volume, lift en textuur. Het staat bekend om de natuurlijke uitstraling na gebruik. Dus zeg maar dag tegen die vette kuif. En verder zijn er natuurlijk ook shampoo’s, conditioners en producten voor het scheren te vinden. Voor de volledige verzorging van de man.

Reuzel pomade
De naam zegt het al. Een pomade draait om vet. Ten minste vanuit vroeger, jaren terug. pomade werd gemaakt van vet van varkens en zorgde voor een vet haarproduct. Maar tegenwoordig is dit wel anders. Het is geen dierlijk product meer en ook niet meer zo vet. Daarnaast is de naam pomade een afleiding van het Franse woord voor de appel. Vroeger werden pomade’s voorzien van een appelgeur.

Toch is dit niet te vergelijken met de Reuzel pomade. Deze pomade’s zijn er op basis van olie met beeswax, voor een vettere pomade met glans. Maar er zijn ook pomade’s op basis van water. Zo is er voor ieder wat wils: meer glans, matte finish, meer volume of een stevige hold.

Voordelen van Reuzel pomade

De voordelen van deze haarstyling producten zitten in het feit dat pomade het haar minder uitdroogt dan gel of haarsprays. Hierdoor houd je je haar en hoofdhuid in de beste conditie. Daarnaast kun je allerlei verschillende haarstijlen maken met een pomade. Of je het nu kort, glad en glanzend wil hebben of liever warriger en lang. Het kan allemaal.

Daarnaast is een groot voordeel van de pomade dat het zo lang goed blijft zitten. Zelfs een lang kapsel blijft precies zitten, zoals je hem in de ochtend hebt gemaakt. Dit is met veel andere haarproducten en vooral gel en haarspray nog wel eens anders.

Vroeger was pomade lastig uit het haar te wassen. Tegenwoordig is dit wel anders. Vooral de pomade van dit merk is prima uit te wassen en al helemaal in combinatie met hun eigen shampoo en conditioner. Echter hoef je je haar niet iedere dag te wassen om een geweldige look te creëren. Met de tonic kun je pomade op olie-basis weer heractiveren. Ideaal op de vroege ochtenden.

Welke haarproducten gebruik jij in de ochtend? Wij raden je zeker aan om de pomade eens uit te proberen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 90

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks