DJ koptelefoons: dit zijn de trends van 2021 0 798

DJ koptelefoons

Een nieuw jaar is weer van start gegaan. En een nieuw jaar betekent ook altijd weer de komst van nieuwe producten in de muziekwereld. Als dj wil jij natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste koptelefoon modellen en waar nodig een vervangend product kopen. Daarom is het belangrijk om jezelf goed in te lezen over de nieuwste modellen van dit moment. Wie weet is er een koptelefoon verkrijgbaar die nóg beter bij je past dan jouw huidige model.

Ben jij al tijden op zoek naar een nieuwe dj koptelefoon? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat het komende jaar zal brengen?  Lees dan snel verder en laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van koptelefoons van 2021.

Nieuwste modellen Sony 2021

Sony behoort al jaren tot één van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van koptelefoons. Ook dit jaar brengen ze weer een heel groot aantal nieuwe producten uit. Opvallend zijn de enorme hoeveelheid functies en uiteenlopende functionaliteiten. Hierdoor kies je geheel zelf wat bij jou past. Dit jaar zijn met name de Hi-Res modellen een grote hit. Deze modellen maken het mogelijk om nóg meer van muziek te genieten. De tonen uit de koptelefoon zijn zuiverder en krachtig weergegeven. Daarnaast is er sprake van ruisonderdrukking. Hierdoor blijft het geluid uit de koptelefoon mooi. De functies van de koptelefoons van Sony zijn de afgelopen jaren steeds bijgeschaafd. Dit is ieder jaar terug te zien.

Philips koptelefoons 2021

Philips is al jaren een bekend merk wanneer het om koptelefoons gaat. Dit jaar is er echter een geheel nieuwe reden bijgekomen om voor dit merk te kiezen. In 2021 richt Philips zich namelijk meer dan voorgaande jaren op dj’s. De ontwerpen en het geluid wat zij voortbrengen zijn inmiddels razend populair bij de meeste dj’s. Wie op zoek is naar een goede koptelefoon om mee te beginnen of de al groeiende collectie uit te breiden, dan mag een Philips koptelefoon uit 2021 in elk geval zeker niet ontbreken.

Audio-Technica koptelefoons 2021

Deze koptelefoons zijn met name populair bij dj’s, maar worden ook veelvuldig gebruikt door gewone muziekliefhebbers. Dat is ook geen wonder, want het merk richt zich op werkelijk alle doelgroepen en brengt ieder jaar weer een heel groot aantal nieuwe koptelefoons uit. Hierbij zorgen ze ervoor dat er aan de wensen van werkelijk iedereen wordt gedacht. Of je deze nu wilt gebruiken in de studio, op je werk, tijdens het sporten of gewoon voor thuis en onderweg… er is altijd een koptelefoon die bij jou past.

Met hun goede geluid en comfortabele pasvorm van de modellen zijn de koptelefoons van Audio-Technica een gent om te gedragen. Bovendien vind je in het assortiment van dit merk diverse modellen met o.a. Over-Ear, On-Ear en In-ear modellen. Deze beschikken weer over allerlei andere toffe functies die de muziekbelevenis nog mooier maken. Denk aan Noise-Cancelling, maar ook aan Bluetooth en nog veel meer. Wij raden wel aan om eerst alle specificaties goed te lezen, zodat je zeker weet dat je de koptelefoon kiest die het beste bij jouw wensen aansluit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Emigreren: 3 fouten om te vermijden 0 249

Emigreren: 3 fouten om te vermijden

Misschien is het altijd al jouw droom geweest om Nederland te verlaten. Om een geheel nieuw leven in een ander land op te bouwen. Er zijn ook mensen die hier nooit over nagedacht hadden, maar zich genoodzaakt zien om te emigreren. Bijvoorbeeld voor de liefde. Als je eenmaal de knoop hebt doorgehakt, breekt een ongelooflijk spannende tijd aan. Je laat echt alles achter om iets geheel nieuws op te bouwen.

Jaarlijks emigreren talloze Nederlanders. In de praktijk blijkt dit echter ook regelmatig mis te gaan. Maar waar gaat het dan mis? En wat kunnen we leren van deze ervaringen? In dit artikel behandelen we de drie grootste fouten die je zeker moet kunnen vermijden.

1.      De taal niet leren

Hoe lastig is het als je niet met elkaar kunt communiceren? Als je de taal niet beheerst, wordt het leven al een heel stuk lastiger. Daarom goed om je ruim van tevoren al in te schrijven bij https://www.ste.nl/ en een taalcursus te volgen. Dit maakt het echt makkelijker. Bijvoorbeeld om een baan te zoeken, maar ook om met de lokale bevolking te spreken en gemeentezaken af te wikkelen. Het is vrijwel onmogelijk om in een land te leven als je de taal niet goed beheerst. Dit maakt het werken en leven gewoon veel lastiger.

De meeste mensen dromen al jaren over emigreren naar een specifiek land. Dit zijn ook de mensen die over genoeg voorbereidingstijd beschikken om de taal onder de knie te krijgen. Emigreren moet je sowieso nooit in een opwelling doen. Gebruik deze tijd dus om een cursus te volgen. Om alles te leren wat je moet leren. Zowel over de taal als de cultuur en het land zelf. Bij diensten STE kun je terecht voor zowel groepscursussen als één op één training. Zo bepaal je zelf hoe je leert.

2.      Overtuigd zijn van een beter leven

Sommige mensen zijn gewoon heel ongelukkig. Ze kunnen er de vinger niet echt op leggen, maar hebben het daardoor compleet gehad met het eigen land. Ze zijn er dan ook van overtuigd dat ze gelukkiger zouden zijn in een ander land. Vergeet echter niet dat je gevoelens en problemen niet op magische wijze zullen verdwijnen als je de grens oversteekt. Dit kan flink tegenvallen als je hier juist wel vanuit ging. Blijf dus wel realistisch voordat je deze stap neemt, zodat je niet spijt achteraf zult krijgen.

3.      Zich niet professioneel laten begeleiden

Verhuizen naar het buitenland heeft nogal wat voeten in de aarde. Denk alleen al aan alles wat geregeld moet worden. Elk land heeft weer andere regels. Weet jij bijvoorbeeld hoe je een zorgverzekering in dit land moet regelen? Hoe je de belasting moet regelen? Waar je verder nog aan moet denken wanneer je hier grond koopt? Nee? Dan is het slim om contact te zoeken met een expert in dit land. Het is natuurlijk het allermooist wanneer dit een Nederlander is die ooit geëmigreerd is. Een ervaringsdeskundige. Iemand die niet alleen de taal beheerst en weet wat er geregeld moet worden, maar ook in het Nederlands met jou kan communiceren. 

 

Zo ga je je relaxed op vakantie met de auto 0 281

Zo ga je je relaxed op vakantie met de auto

Wat is er nu leuker dan het vooruitzicht van een vakantie met de auto. Om te kunnen genieten van een onbezorgde vakantie met de auto moet je auto tiptop in orde zijn en helemaal klaar zijn voor de trip. 

Waar moet je allemaal aan denken als je je auto vakantieklaar wilt maken? Wij zetten een aantal handige tips voor je op een rij om relaxed op vakantie te gaan met de auto.

Ga langs bij je garage voor een check

Voordat je naar het buitenland rijdt is het handig om eerst even langs te gaan bij je garage voor een check. Vraag je garage om de auto nog even na te lopen zodat eventuele mankementen kunnen worden opgespoord voordat je weggaat. Het laatste wat je wilt is dat je met pech langs de kant van de weg komt te staan, dat is een behoorlijke domper op de vakantievreugde. Vraag of de monteur onder andere om de conditie van je accu te controleren en het profiel van je banden, en laat vooral je remmen nakijken. Vraag ook om te controleren of je airco het goed doet als je naar het zonnige zuiden rijdt. 

Controleer vlak voor vertrek alle vloeistoffen van je auto

De avond voordat je weggaat controleer je zelf ook nog het peil van alle vloeistoffen in je auto: olie, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en remvloeistof. Neem voor de zekerheid in ieder geval olie en koelvloeistof mee, zodat je ook als je geen tankstation kunt vinden wanneer het nodig is kunt bijvullen. Is onderweg je ruitenwisservloeistof op dan kun je -mits je in een warm land bent- het aanvullen met gewoon kraanwater. 

Ga je met een caravan op pad, monteer extra spiegels

Een caravan is doorgaans breder dan je auto, zodat je in de zijspiegels van je auto alleen de caravan ziet. Om het achteropkomend verkeer te kunnen zien moet je extra spiegels monteren op je auto waarmee je voorbij je caravan kunt kijken. Controleer voordat je vertrekt of de spiegels goed vastzitten en of je daadwerkelijk iets kunt zien. 

Monteer een dakkoffer voor extra bergruimte

Als je veel wilt meenemen op vakantie of spullen die niet in de bagageruimte van je auto passen zoals wintersportartikelen, dan biedt een dakkoffer uitkomst. Ga je een dakkoffer kopen dan zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Past de dakkoffer wel op je dakdragers, steekt de dakkoffer niet te ver uit en overschrijdt het gewicht van de dakkoffer als hij vol zou zijn niet de maximum daklast van je auto. Koop niet bij voorbaat de grootste dakkoffer die op je auto past, want hoe groter de dakkoffer is, hoe meer luchtweerstand er ontstaat waardoor je meer brandstof verbruikt tijdens het rijden. 

Zorg voor een goed werkende autoradio en goede muziek

Als je op vakantie bent met de auto wil je onderweg de lokale radiostations kunnen ontvangen. Natuurlijk om te kunnen genieten van die geweldige zomerhits, maar vooral om op de hoogte te blijven van calamiteiten en filemeldingen. Zorg ook voor goede muziek voor onderweg, want dat maakt het rijden een stuk plezieriger. Maak voor vertrek een usb-stick met je favoriete nummers zodat je straks swingend de grens over rijdt. 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks