DJ koptelefoons: dit zijn de trends van 2021 0 870

DJ koptelefoons

Een nieuw jaar is weer van start gegaan. En een nieuw jaar betekent ook altijd weer de komst van nieuwe producten in de muziekwereld. Als dj wil jij natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste koptelefoon modellen en waar nodig een vervangend product kopen. Daarom is het belangrijk om jezelf goed in te lezen over de nieuwste modellen van dit moment. Wie weet is er een koptelefoon verkrijgbaar die nóg beter bij je past dan jouw huidige model.

Ben jij al tijden op zoek naar een nieuwe dj koptelefoon? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat het komende jaar zal brengen?  Lees dan snel verder en laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van koptelefoons van 2021.

Nieuwste modellen Sony 2021

Sony behoort al jaren tot één van de meest vooruitstrevende merken op het gebied van koptelefoons. Ook dit jaar brengen ze weer een heel groot aantal nieuwe producten uit. Opvallend zijn de enorme hoeveelheid functies en uiteenlopende functionaliteiten. Hierdoor kies je geheel zelf wat bij jou past. Dit jaar zijn met name de Hi-Res modellen een grote hit. Deze modellen maken het mogelijk om nóg meer van muziek te genieten. De tonen uit de koptelefoon zijn zuiverder en krachtig weergegeven. Daarnaast is er sprake van ruisonderdrukking. Hierdoor blijft het geluid uit de koptelefoon mooi. De functies van de koptelefoons van Sony zijn de afgelopen jaren steeds bijgeschaafd. Dit is ieder jaar terug te zien.

Philips koptelefoons 2021

Philips is al jaren een bekend merk wanneer het om koptelefoons gaat. Dit jaar is er echter een geheel nieuwe reden bijgekomen om voor dit merk te kiezen. In 2021 richt Philips zich namelijk meer dan voorgaande jaren op dj’s. De ontwerpen en het geluid wat zij voortbrengen zijn inmiddels razend populair bij de meeste dj’s. Wie op zoek is naar een goede koptelefoon om mee te beginnen of de al groeiende collectie uit te breiden, dan mag een Philips koptelefoon uit 2021 in elk geval zeker niet ontbreken.

Audio-Technica koptelefoons 2021

Deze koptelefoons zijn met name populair bij dj’s, maar worden ook veelvuldig gebruikt door gewone muziekliefhebbers. Dat is ook geen wonder, want het merk richt zich op werkelijk alle doelgroepen en brengt ieder jaar weer een heel groot aantal nieuwe koptelefoons uit. Hierbij zorgen ze ervoor dat er aan de wensen van werkelijk iedereen wordt gedacht. Of je deze nu wilt gebruiken in de studio, op je werk, tijdens het sporten of gewoon voor thuis en onderweg… er is altijd een koptelefoon die bij jou past.

Met hun goede geluid en comfortabele pasvorm van de modellen zijn de koptelefoons van Audio-Technica een gent om te gedragen. Bovendien vind je in het assortiment van dit merk diverse modellen met o.a. Over-Ear, On-Ear en In-ear modellen. Deze beschikken weer over allerlei andere toffe functies die de muziekbelevenis nog mooier maken. Denk aan Noise-Cancelling, maar ook aan Bluetooth en nog veel meer. Wij raden wel aan om eerst alle specificaties goed te lezen, zodat je zeker weet dat je de koptelefoon kiest die het beste bij jouw wensen aansluit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbel! 0 627

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbe

Heb je al een video deurbel geïnstalleerd thuis? Dan ben je vast al onder de indruk van de verbeterde beveiliging en het gemak dat deze slimme apparaten bieden. Maar wist je dat jouw video deurbel nog veel meer kan doen als je deze integreert met andere smart home-apparaten en -systemen? In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht langs enkele slimme integraties die jouw video deurbel nog functioneler en leuker maken!

Koppel je video deurbel aan slimme verlichting

Stel eens voor: het is laat op de avond en iemand belt aan. In plaats van in het donker te tasten, gaan je slimme lampen automatisch aan zodra de video deurbel beweging detecteert. Zo zorg je voor extra veiligheid en gemak. Merken zoals Philips Hue en LIFX bieden naadloze integratiemogelijkheden met veel populaire video deurbellen, zoals de video deurbel zonder abonnement.

Verbind je video deurbel met een slim slot

Een andere handige koppeling is die tussen de video deurbel en uw slimme slot. Zo kun je bijvoorbeeld de Eufy deurbel verbinden met slimme sloten zoals Nuki of August. Wanneer je via de app ziet wie er voor de deur staat, kun je met een druk op de knop de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je gasten verwacht of een pakketje wilt laten afleveren!

Integreer je video deurbel met een smart home-assistent

Heb je een Google Home of Amazon Echo? Koppel deze aan je video deurbel en ontvang meldingen via je slimme luidsprekers! Vraag de assistent wie er voor de deur staat, of bekijk de live videostream op een compatibel scherm. Deze slimme integratie maakt je leven net een beetje gemakkelijker en leuker.

Creëer automatiseringen met IFTTT

IFTTT (If This Then That) is een krachtige service waarmee u allerlei slimme apparaten en services aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je jouw video deurbel verbinden met tal van andere apparaten en acties automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een opname op je beveiligingscamera’s zodra de video deurbel beweging detecteert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versterk je beveiliging met een slim alarmsysteem

Wil je nog een stap verder gaan? Integreer de video deurbel met een slim alarmsysteem zoals SimpliSafe of Ring Alarm. Zo kunt je je hele huis beschermen en houdt je alles in de gaten via één gebruiksvriendelijke app. Je video deurbel vormt dan de perfecte aanvulling op de algehele beveiliging.

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 551

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks