Steigerbuizen voor iedere klus 0 1083

Steigerbuizen voor iedere klus

Ben je op zoek naar een groot assortiment steigerbuizen? Er is een ruime keuze in verschillende ontwerpen en materialen. Ook is het mogelijk om zelf de kleur te bepalen. Erg handig dus als je op zoek bent naar een specifieke steigerbuis. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen.

Verschillende soorten en maten steigerbuizen

Door de jaren heen is het assortiment flink uitgebreid. Er zijn verschillende vormen steigerbuizen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ronde gegalvaniseerde of vierkante buizen. Ook is het mogelijk om zwarte stalen steigerbuizen te kiezen of misschien wil je liever ronde aluminimum buizen? Een andere optie is een rondhouten steigerbuizen.

Qua lengte van de steigerbuizen zijn er diverse mogelijkheden. Zo ligt de standaard handelslengte tussen de 3 en 6 meter. Ook hier is weer maatwerk mogelijk. Wanneer je een specifieke maat in gedachten heb, wordt deze op de gewenste maat gezaagd. Als je wilt gaan voor rondhout, is de maximale lengte 3,9 meter. Hierbij zijn geen uitzonderingen mogelijk.

De meeste steigerbuizen zijn in verschillende doorsnedes verkrijgbaar en zijn direct op voorraad. Je hebt de steigerbuizen dan snel in huis.

Om de steigerbuizen te laten matchen met je interieur zijn er ook steigerbuizen en buiskoppelingen beschikbaar in trendy zwart.  Als je liever een andere kleur hebt, is dit ook mogelijk. Dan worden de steigerbuizen en buiskoppelingen gepoedercoat in de RAL kleur die jij in gedachten hebt.

Je kunt de buiskoppelingen en de steigerbuizen gebruiken voor verschillende doeleinden. Ze zijn namelijk de perfecte basis voor een winkelinterieur, inrichting van een horecagelegenheid, een frame voor jouw bedrijfsspandoek, meubels. Maar misschien heb jij al een andere idee in gedachten?

Verschillende soorten en maten steigerbuizen

Hout voor alle doeleinden

Om jouw klus verder te voltooien is er ook een groot assortiment hout beschikbaar, zoals steigerhout. Daarnaast vind je natuurlijk ook de populaire soorten hout in het assortiment terug, zoals vuren en douglas/lariks. Deze soorten hout zijn er geschikt voor het meubelmaker vak.

Wanneer je op zoek bent naar hout om een solide tafel in elkaar te zetten, is steenschot een goede keuze. Deze soort kun je ook goed gebruiken bij het maken van vlonders en terrassen.

Het steigerhout is meestal gemaakt van vuren of douglas/lauriks. Je kunt kiezen voor allerlei soorten kleuren. De ‘old look’ variant past in een tuin waarbij het accent ligt op natuurlijk tinten. Verder zijn er ook trendy kleuren, zoals ‘black wash’.

Vurenhout is een soort dat heel geschikt is als constructief bouwhout, aftimmerhout en gevelhout. Dit hout is verkrijgbaar in de kwaliteitsklasse B tot en met D. In het filtermenu op de site kun je aangeven welke certificaten het hout moet bevatten, bijvoorbeeld NEN 5466 en Pefc en SLS.

Hout dat vooral geschikt is voor buiten, is verduurzaamd vuren en douglas/lariks. Verduurzaamd vuren kan tegen veel nattigheid want het is druk geïmpregneerd. Op die manier is het hout goed bestand tegen vocht. Nadat je dit hout hebt gezaagd is het handig om de zaagkanten even te behandelen met een impregneermiddel. Zo zijn deze kanten ook goed beschermd tegen weersomstandigheden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Burn-out herkennen, voorkomen en genezen 0 236

Burn-out herkennen, voorkomen en genezen

Een burn-out ontstaat wanneer je langere tijd onder te grote druk hebt gestaan. Dit kan zowel op de werkvloer als in de privésituatie zijn geweest. Misschien heb je wel een te veeleisende functie op het werk en lukt het je niet om te ontspannen of is er ontzettend veel extra stress thuis door ziekte of door perikelen met de kinderen. Dit alles kan ertoe leiden dat het lichaam opgebrand raakt. 

Wanneer de stress en de druk te lang aanhoudt, geeft het lichaam het op. Stress doet veel met een lijf. Op den duur trekt deze zelf aan de bel. Dit resulteert in de welbekende burn-out klachten. Je hebt plotseling geen energie meer over. Je lichaam zegt je dat je nú rust moet pakken. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het herkennen, voorkomen en genezen van een burn-out. 

Negeer de signalen niet 

Allereerst is het belangrijk om de signalen vroegtijdig op te pikken. Zodra de eerste signalen van een burn-out verschijnen, is het belangrijk om hier zo spoedig mogelijk iets mee te doen. Je lichaam vertelt je immers dat het mis is. Mogelijke signalen zijn chronische vermoeidheid, prikkelbaarheid, labiliteit, slaapproblemen en een algeheel gevoel van onrust. Daarnaast kunnen er ook fysieke signalen ontstaan. Denk hierbij aan hoofdpijn, misselijkheid en minder of juist meer eetlust. 

Als je de signalen herkent, is het belangrijk om hier goed op in te spelen. Schakel bijvoorbeeld vroegtijdig een burn out coach van Gortcoaching in. Zij kunnen jou helpen bij het aanleren van de nodige tactieken om te voorkomen dat je in een volledige burn-out terechtkomt. Luister naar wat jij op dit moment nodig hebt en handel hiernaar. Zo kun je erger voorkomen. 

Geef vaker je grenzen aan 

Vaak zien we dat mensen gevoeliger zijn voor een burn-out als ze een ander altijd plezier willen doen. Als ze nooit eens ‘nee’ zeggen en er alles aan doen om anderen te helpen. Natuurlijk is dat een hele mooie eigenschap, maar het is niet altijd het beste voor jou. Besef daarnaast goed dat anderen het ook best begrijpen als je een keertje nee zegt. Zelf begrijp je dit toch ook? Probeer daarom echt goed je grenzen aan te geven. Zowel op het werk als privé. Op die manier zorg je ervoor dat je niet ook nog eens de stress van anderen op je schouders neemt. Dat hou je simpelweg gewoon niet vol. 

Pak stressvolle situaties aan 

Ga ook bij jezelf na waar deze extra stress vandaan komt. Wat maakt dat je op dit moment het even niet meer trekt? Wat is er veranderd? Zijn er situaties die je kunt veranderen? Stel, je ervaart veel stress doordat je relatie niet lekker loopt. Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om een punt achter de relatie te zetten als deze echt niet gezond voor je is. Je kunt er ook voor kiezen om relatietherapie Den Haag te volgen. Op die manier pak je de situatie aan en blijf je er niet in zitten. Dat geeft veel meer rust.

Hoe jij jouw digitale veiligheid kunt waarborgen 0 163

Hoe jij jouw digitale veiligheid kunt waarborgen

Het internet is geweldig, je kunt van alles vinden. Van je favoriete muziek tot hulp bij je huiswerk. Toch zijn er ook schaduwzijden. Er zijn namelijk mensen en organisaties die slechte bedoelingen hebben online. Voor meer informatie over digitale veiligheid, kun je ook eens een kijkje nemen op https://www.digitrust.nl/. Het is essentieel om te weten hoe je veilig blijft terwijl je surft, chat of games speelt. Net zoals je de deur op slot doet als je het huis verlaat, moet je ook bepaalde deuren op het internet sluiten.

Veilig surfen op het internet

Om veilig te blijven tijdens het surfen is het van belang om te weten welke websites veilig zijn en welke niet. Een groen slotje in de adresbalk is een goed teken. Het laat zien dat de site een beveiligde verbinding gebruikt. Download ook alleen dingen van betrouwbare bronnen. Klik niet zomaar op elke link of pop-up die je ziet, vooral als ze je iets gratis aanbieden. En oh ja, als een deal te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo.

Belang van bescherming tegen cyberaanvallen

Cyberaanvallen zijn geen sciencefiction. Ze gebeuren elke dag en kunnen echt schade aanrichten, zowel financieel als wat betreft je privacy. Voor bedrijven is het belangrijk om bepaalde normen en standaarden te volgen zoals ISO 27001. Dit helpt bij het beschermen van hun data en die van hun klanten. Voor jou persoonlijk betekent het dat je altijd een up-to-date antivirusprogramma moet hebben en regelmatig moet controleren op updates voor je software en apps.

Informatiebeveiliging en de AVG

Je hebt misschien weleens van de AVG gehoord. Dat staat voor Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wet zorgt ervoor dat bedrijven zorgvuldig omgaan met jouw persoonlijke gegevens. Ze mogen niet zomaar alles bewaren of doorverkopen. Als consument heb je het recht om te weten welke gegevens bedrijven van jou hebben. Je mag ook vragen om die gegevens te wijzigen of te verwijderen. Kortom, deze wet beschermt jouw digitale privacy.

Jouw organisatie veilig online houden

Als je later een eigen bedrijf hebt of bij een organisatie werkt, is digitale veiligheid net zo belangrijk. Zorg ervoor dat alle computers en systemen beveiligd zijn met wachtwoorden. Verander deze wachtwoorden ook regelmatig. Train jezelf en je collega’s om alert te zijn op vreemde e-mails of verzoeken. Deze kunnen namelijk pogingen zijn om binnen te dringen in het systeem. Het is altijd beter om dit te voorkomen dan te genezen. Je hebt vast weleens van tweestapsverificatie gehoord. Als dat niet zo is, dan is het hoog tijd dat je erover leert. Het is een extra laag van beveiliging die je aan je online accounts kunt toevoegen. Naast je wachtwoord voer je een andere code in die je ontvangt via je telefoon of een speciale app. Dus stel je voor dat iemand je wachtwoord weet te achterhalen. Zonder de unieke code van de tweestapsverificatie kunnen ze nog steeds niet inloggen. Het toevoegen van deze beveiligingslaag kan in het begin misschien wat tijd kosten. Je moet tenslotte steeds die extra code invoeren. Maar het is de moeite waard. Je zult je een stuk veiliger voelen, wetende dat je accounts een extra slot op de deur hebben.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks