Waarom zijn seksspeeltjes voor mannen nog steeds taboe? 0 126

seksspeeltjes man

In vroegere tijden was alles wat met seks te maken had taboe. Gelukkig staan mensen meer en meer open om erover te praten, want soms doet het wel eens goed om gedachten over seks te delen, vooral in een relatie is het belangrijk om openlijk over seks te kunnen praten. Tegenwoordig worden vele aspecten van seks besproken tussen vrienden, koppels en zelfs collega’s. Een avondje uit met vrienden waarin je verteld dat je met iemand geslapen hebt en dat het toch niet was wat je ervan verwachte of een intiem gesprek met je beste vriend over de seks problemen in je relatie, zijn allemaal dingen die we tegenwoordig wel eens durven te doen.

Toch is het taboe rond seks nog niet helemaal opgeheven, want de reden waarom er niet veel mensen op de hoogte zijn over de markt van seksspeeltjes voor mannen is omdat er nauwelijks over gepraat wordt. Het is raar dat hier nog steeds een taboe rond heerst, zeker als je weet dat een vrouw er wel naar hartenlust over kan praten met haar vrienden.

Ook voor mannen is er steeds meer keuze in de seksshop

Het is moeilijk de reden te achterhalen waarom er nog steeds zo’n taboe bestaat rond seksspeeltjes voor mannen. Vermoed wordt dat dit te maken heeft met het beeld dat wordt geschept wanneer een man het heeft over zijn seksspeeltjes. Er wordt dan vaak een beeld van een opblaasbare pop voor ogen gezien en ook in de media wordt dit vaak belachelijk gemaakt. Tegenwoordig kunnen mannen net zoals vrouwen kiezen uit een uitgebreid gamma aan seksspeeltjes en ze zijn tegenwoordig ook allemaal te koop online, gemakkelijk toch? Easytoys.nl is zo’n site met een uitgebreid aanbod aan seksspeeltjes voor hem én voor haar. Zo heb je er bijvoorbeeld: de vibrerende penisring, de prostaat stimulator,
de buttplug, blowjobmachine, de fleslight, en nog vele andere zalige speeltjes, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een klassieker en een dildo kopen bij Easytoys.nl.

strap on

Opnieuw spanning in je seksleven

Heel wat koppels die een lange tijd getrouwd zijn ondervinden vroeg of laat problemen in de slaapkamer. De sleur komt erin en ze zeggen vaker nee dan ja. Toch is seks een belangrijk onderdeel van de relatie. Seks zorgt ervoor dat beide partners zich geliefd en tevreden voelen en kan zelf zorgen voor minder frustraties tussen beide partners. Vaak proberen koppels wel eens een seksspeeltje uit om het vuur er terug in te krijgen, maar meestal gebruiken ze dan een seksspeeltje voor de vrouw. Hoewel het even aangenaam kan zijn voor de vrouw als voor de man( die zijn vrouw ziet genieten), kan je het misschien ook eens anders aanpakken en openstaan om seksspeeltjes voor de man uit te proberen. Het kan je seksleven een extra boost geven en het geeft hem wat extra genot. Je kan ze natuurlijk ook beiden combineren, of kiezen voor een optie die beide partners kan plezieren zoals een vibrerende penisring. Openstaan voor nieuwe dingen op vlak van seks is goed voor je seksleven, want zo krijgen jij en je partner vaker zin in seks en zal de seks ook beter zijn. En seksspeeltjes zijn daarbovenop ook nog eens goed voor de prestaties van de man, want uit onderzoek is uitgewezen dat seksspeeltjes de man kunnen helpen bij erectiestoornissen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks