Waarom zijn seksspeeltjes voor mannen nog steeds taboe? 0 3060

seksspeeltjes man

In vroegere tijden was alles wat met seks te maken had taboe. Gelukkig staan mensen meer en meer open om erover te praten, want soms doet het wel eens goed om gedachten over seks te delen, vooral in een relatie is het belangrijk om openlijk over seks te kunnen praten. Tegenwoordig worden vele aspecten van seks besproken tussen vrienden, koppels en zelfs collega’s. Een avondje uit met vrienden waarin je verteld dat je met iemand geslapen hebt en dat het toch niet was wat je ervan verwachte of een intiem gesprek met je beste vriend over de seks problemen in je relatie, zijn allemaal dingen die we tegenwoordig wel eens durven te doen.

Toch is het taboe rond seks nog niet helemaal opgeheven, want de reden waarom er niet veel mensen op de hoogte zijn over de markt van seksspeeltjes voor mannen is omdat er nauwelijks over gepraat wordt. Het is raar dat hier nog steeds een taboe rond heerst, zeker als je weet dat een vrouw er wel naar hartenlust over kan praten met haar vrienden.

Ook voor mannen is er steeds meer keuze in de seksshop

Het is moeilijk de reden te achterhalen waarom er nog steeds zo’n taboe bestaat rond seksspeeltjes voor mannen. Vermoed wordt dat dit te maken heeft met het beeld dat wordt geschept wanneer een man het heeft over zijn seksspeeltjes. Er wordt dan vaak een beeld van een opblaasbare pop voor ogen gezien en ook in de media wordt dit vaak belachelijk gemaakt. Tegenwoordig kunnen mannen net zoals vrouwen kiezen uit een uitgebreid gamma aan seksspeeltjes en ze zijn tegenwoordig ook allemaal te koop online, gemakkelijk toch? Easytoys.nl is zo’n site met een uitgebreid aanbod aan seksspeeltjes voor hem én voor haar. Zo heb je er bijvoorbeeld: de vibrerende penisring, de prostaat stimulator,
de buttplug, blowjobmachine, de fleslight, en nog vele andere zalige speeltjes, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een klassieker en een dildo kopen bij Easytoys.nl.

strap on

Opnieuw spanning in je seksleven

Heel wat koppels die een lange tijd getrouwd zijn ondervinden vroeg of laat problemen in de slaapkamer. De sleur komt erin en ze zeggen vaker nee dan ja. Toch is seks een belangrijk onderdeel van de relatie. Seks zorgt ervoor dat beide partners zich geliefd en tevreden voelen en kan zelf zorgen voor minder frustraties tussen beide partners. Vaak proberen koppels wel eens een seksspeeltje uit om het vuur er terug in te krijgen, maar meestal gebruiken ze dan een seksspeeltje voor de vrouw. Hoewel het even aangenaam kan zijn voor de vrouw als voor de man( die zijn vrouw ziet genieten), kan je het misschien ook eens anders aanpakken en openstaan om seksspeeltjes voor de man uit te proberen. Het kan je seksleven een extra boost geven en het geeft hem wat extra genot. Je kan ze natuurlijk ook beiden combineren, of kiezen voor een optie die beide partners kan plezieren zoals een vibrerende penisring. Openstaan voor nieuwe dingen op vlak van seks is goed voor je seksleven, want zo krijgen jij en je partner vaker zin in seks en zal de seks ook beter zijn. En seksspeeltjes zijn daarbovenop ook nog eens goed voor de prestaties van de man, want uit onderzoek is uitgewezen dat seksspeeltjes de man kunnen helpen bij erectiestoornissen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo gebruik je een openbare laadpaal 0 1197

Zo gebruik je een openbare laadpaal

Heb je een nieuwe auto aangeschaft? De kans is groot dat je dan een elektrische auto voor de deur hebt staan. Alleen komt hier ook een geheel andere manier van ‘tanken’ bij kijken. In dit geval ga je namelijk niet meer naar de tankstations bij jou in de omgeving, maar moet je op zoek gaan naar een laadpaal om een volle accu te krijgen. De eerste keer dat je jouw voertuig op gaat laden, kan dit wel eens moeilijkheden opleveren. Maar hoe kan je dan jouw voertuig goed opladen met bijvoorbeeld een Shell Recharge oplaadpunt? Onderstaande informatie geeft jou nieuwe inzichten.

Jouw laadsessie goed plannen

Voordat je naar een openbare laadpaal gaat, is het handig om je laadsessie te plannen. Tegenwoordig zijn er verschillende mobiele apps en online platforms beschikbaar die real-time informatie bieden over beschikbare laadpalen, hun locatie, laadsnelheid en betalingsmethoden. Door een van deze tools te gebruiken, kun je de dichtstbijzijnde laadpalen vinden en controleren of ze compatibel zijn met jouw voertuig. Zorg ervoor dat je de benodigde kabels en adapters bij je hebt voordat je naar de laadpaal gaat. De meeste openbare laadpalen hebben meerdere aansluitingen, zoals Type 2 (Mennekes), CHAdeMO of CCS, afhankelijk van het land en de laadinfrastructuur. Het is belangrijk om te weten welk type aansluiting jouw voertuig vereist, zodat je de juiste kabel meeneemt.

De laadpaal en het voertuig identificeren

Controleer de informatie op de laadpaal om ervoor te zorgen dat het de juiste aansluiting heeft voor jouw voertuig. Sommige laadpalen vereisen mogelijk dat je een laadpas of een mobiele app gebruikt om de laadsessie te starten. Volg de instructies op de laadpaal of gebruik je mobiele app om jezelf te identificeren en de laadsessie te activeren. Neem de juiste laadkabel voor jouw voertuig en sluit deze aan op de laadpaal en je EV. Zorg ervoor dat de verbinding stevig is vastgemaakt om te voorkomen dat de kabel losraakt tijdens het opladen. Moderne laadkabels en aansluitingen zijn ontworpen met veiligheidsmechanismen om ervoor te zorgen dat het laden veilig verloopt. Je bent van alle gemakken voorzien.

Het opladen starten

Zodra je voertuig correct is aangesloten, kun je het opladen starten. Veel laadpalen hebben een startknop op het display, of je kunt de laadsessie activeren via de bijbehorende app. Controleer of het laadproces is gestart en of de juiste laadsnelheid wordt toegepast. Sommige laadpalen bieden verschillende snelheden, zoals snel laden of normaal laden, afhankelijk van jouw behoeften en de mogelijkheden van de laadpaal. Nu is het tijd om geduldig te wachten terwijl je voertuig wordt opgeladen. De laadsnelheid varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals de capaciteit van de laadpaal, de batterijstatus van je voertuig en het vermogen dat beschikbaar is. Blijf in de buurt van je voertuig en houd het laadproces in de gaten. Sommige laadpalen bieden ook real-time laadstatusupdates via een app, zodat je de voortgang kunt volgen. Wanneer je klaar bent met opladen of je voertuig voldoende is opgeladen voor je volgende bestemming, kun je de laadsessie beëindigen. 

Tips voor het kiezen van de juiste autorijschool 0 710

Tips voor het kiezen van de juiste autorijschool

Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven, maar welke rijschool kan jou het beste helpen om die mijlpaal te bereiken?

Het aanbod is enorm groot, dus het kiezen van de juiste rijschool kan lastig zijn. Daarom delen we in dit blog een aantal handige tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste autorijschool.

Check klantervaringen

Eén van de manieren om snel een eerste selectie van autorijscholen te maken, is door naar klantervaringen te kijken. Kijk bijvoorbeeld naar reviews op Google en sites zoals klantenvertellen.nl.

Selecteer de rijscholen waarvan jij vindt dat de klantervaringen goed genoeg zijn. Wat ook kan helpen is om aan vrienden en kennissen te vragen waar ze rijlessen hebben gevolgd.

Vraag naar de ervaring en kwalificaties van de instructeurs

De kwaliteit van de instructeurs is cruciaal bij het kiezen van een autorijschool. Vraag naar de ervaring en kwalificaties van de instructeurs. Hoe lang geven ze al rijlessen? Een ervaren instructeur kan een wezenlijk verschil maken in het aantal rijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Boek een proefles

Eén van de beste manieren om een rijschool te kiezen is door een autorijles af te nemen. Op die manier kun je in de praktijk ervaren of er een klik is tussen jou en instructeur en of de manier van lesgeven bij jou past.

Let op de lesplanning en flexibiliteit

Controleer of de autorijschool flexibiel is met de lestijden. Zeker als je in de avonduren wilt lessen of in het weekend is dit belangrijk.

Vraag ook naar het beleid voor annuleringen en het opnieuw plannen van lessen. Een rijschool die begrip toont voor onverwachte veranderingen in je planning is vaak de beste keuze.

Prijs en lespakketten

Hoewel prijs niet de enige factor moet zijn bij het kiezen van een autorijschool, is het belangrijk om de prijzen en lespakketten te vergelijken. Veel rijscholen bieden lespakket aan waardoor je kunt besparen op de kosten voor de rijlessen.

Een nadeel van lespakketten is dat wanneer je niet alle lessen gebruikt je als het ware geld weggooit.

Om het risico daarop zo klein mogelijk te maken, kun je op basis van de proefles een advies vragen voor het aantal lessen dat je nodig hebt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een klein pakket af te nemen en lessen die buitenpakket vallen tegen het uurtarief te betalen. Op die manier pak je toch een stukje voordeel van een pakket en elimineer je het risico op betaalde rijlessen die je niet benut.

Check de wachtlijsten

Ter afsluiting: tegenwoordig is er vrijwel overal een personeelstekort. Dat is ook bij rijscholen het geval. Doe daarom navraag naar de termijn waarop je kunt starten met het volgen van lessen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks