Waarom zijn seksspeeltjes voor mannen nog steeds taboe? 0 2215

seksspeeltjes man

In vroegere tijden was alles wat met seks te maken had taboe. Gelukkig staan mensen meer en meer open om erover te praten, want soms doet het wel eens goed om gedachten over seks te delen, vooral in een relatie is het belangrijk om openlijk over seks te kunnen praten. Tegenwoordig worden vele aspecten van seks besproken tussen vrienden, koppels en zelfs collega’s. Een avondje uit met vrienden waarin je verteld dat je met iemand geslapen hebt en dat het toch niet was wat je ervan verwachte of een intiem gesprek met je beste vriend over de seks problemen in je relatie, zijn allemaal dingen die we tegenwoordig wel eens durven te doen.

Toch is het taboe rond seks nog niet helemaal opgeheven, want de reden waarom er niet veel mensen op de hoogte zijn over de markt van seksspeeltjes voor mannen is omdat er nauwelijks over gepraat wordt. Het is raar dat hier nog steeds een taboe rond heerst, zeker als je weet dat een vrouw er wel naar hartenlust over kan praten met haar vrienden.

Ook voor mannen is er steeds meer keuze in de seksshop

Het is moeilijk de reden te achterhalen waarom er nog steeds zo’n taboe bestaat rond seksspeeltjes voor mannen. Vermoed wordt dat dit te maken heeft met het beeld dat wordt geschept wanneer een man het heeft over zijn seksspeeltjes. Er wordt dan vaak een beeld van een opblaasbare pop voor ogen gezien en ook in de media wordt dit vaak belachelijk gemaakt. Tegenwoordig kunnen mannen net zoals vrouwen kiezen uit een uitgebreid gamma aan seksspeeltjes en ze zijn tegenwoordig ook allemaal te koop online, gemakkelijk toch? Easytoys.nl is zo’n site met een uitgebreid aanbod aan seksspeeltjes voor hem én voor haar. Zo heb je er bijvoorbeeld: de vibrerende penisring, de prostaat stimulator,
de buttplug, blowjobmachine, de fleslight, en nog vele andere zalige speeltjes, maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een klassieker en een dildo kopen bij Easytoys.nl.

strap on

Opnieuw spanning in je seksleven

Heel wat koppels die een lange tijd getrouwd zijn ondervinden vroeg of laat problemen in de slaapkamer. De sleur komt erin en ze zeggen vaker nee dan ja. Toch is seks een belangrijk onderdeel van de relatie. Seks zorgt ervoor dat beide partners zich geliefd en tevreden voelen en kan zelf zorgen voor minder frustraties tussen beide partners. Vaak proberen koppels wel eens een seksspeeltje uit om het vuur er terug in te krijgen, maar meestal gebruiken ze dan een seksspeeltje voor de vrouw. Hoewel het even aangenaam kan zijn voor de vrouw als voor de man( die zijn vrouw ziet genieten), kan je het misschien ook eens anders aanpakken en openstaan om seksspeeltjes voor de man uit te proberen. Het kan je seksleven een extra boost geven en het geeft hem wat extra genot. Je kan ze natuurlijk ook beiden combineren, of kiezen voor een optie die beide partners kan plezieren zoals een vibrerende penisring. Openstaan voor nieuwe dingen op vlak van seks is goed voor je seksleven, want zo krijgen jij en je partner vaker zin in seks en zal de seks ook beter zijn. En seksspeeltjes zijn daarbovenop ook nog eens goed voor de prestaties van de man, want uit onderzoek is uitgewezen dat seksspeeltjes de man kunnen helpen bij erectiestoornissen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie 0 87

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie

Je krijgt vroeg of laat te maken met (ziekte)verzuim onder personeelsleden als je ondernemer bent of aan het hoofd staat van een organisatie. De meesten van hen gaan binnen enkele weken weer aan het werk, maar helaas komt het ook vaak voor dat een zieke werknemer langer uit de roulatie blijft. Je bent in dat geval verplicht om samen met de werknemer in kwestie te zorgen voor een effectief re-integratietraject. Er zijn twee manieren om de medewerker te laten terugkeren op de werkvloer: eerste spoor re-integratie en tweede spoor re-integratie. Bij eerste spoor re-integratie gaat de werknemer bij de huidige werkgever aan de slag en krijgt die eventueel een aangepaste of een nieuwe functie. In het geval van re-integratie tweede spoor wordt de medewerker begeleid bij het zoeken van passend werk bij een andere werkgever.

Ben jij ook werkgever en heb je vragen over re-integratie? Vraag jij je bijvoorbeeld af of je de juiste stappen zet? De experts van een re-integratiebureau in Rotterdam of een andere plaats kunnen je bijstaan in re-integratietrajecten bij arbeidsongeschiktheid en het voeren van bezwaar en beroep bij arbeidsongeschiktheid. Ook hebben zij een antwoord op al je vraagstukken als je eigenrisicodrager voor de Ziektewet bent.

Voorkom juridische geschillen

Soms ontstaan er rondom re-integratietrajecten conflicten, waaronder onenigheid over de exacte betekenis van de term passende werkzaamheden. Ook verdeeldheid in het kader van re-integratie is aan de orde van de dag, bijvoorbeeld over het aantal re-integratie-uren. In bepaalde situaties zijn er meningsverschillen over het functioneren. Verder komt het geregeld voor dat werkgevers er een dubbele agenda op nahouden, omdat ze graag van de zieke werknemer af willen. Maar hoe het ook zij, doe je er als werkgever verstandig aan je uitgebreid te laten informeren en begeleiden. Dan ben je goed voorbereid en voorkom je juridische geschillen als er onverhoopt toch een conflict ontstaat.

Een slepend juridisch proces wil je immers koste wat het kost voorkomen. Daarom is het cruciaal om onzekerheden en onduidelijkheden samen met de werknemer te bespreken en op een zo goed mogelijke voet te blijven. Proberen elkaars belangen te begrijpen en elkaar te respecteren, is daarbij een helpende factor.

Oplossingen bij ongewenste omgangsvormen

Slachtoffers van ongewenste omgangsvormen zouden terecht moeten kunnen bij een externe vertrouwenspersoon. Hoewel iedere werkgever zijn werknemers een veilige werkomgeving hoort te bieden, kan er toch sprake van grensoverschrijdend gedrag of misstanden die de veiligheid op de werkvloer schaden. Dit kan uiteindelijk leiden tot (langdurige) uitval. Werknemers die worden geconfronteerd met ongewenst gedrag kun je na een incident laten begeleiden door een gecertificeerde, externe vertrouwenspersoon. Werknemers die zich geïntimideerd, gediscrimineerd of gepest voelen, hebben hier baat bij. De externe vertrouwenspersoon helpt slachtoffers van ongewenste omgangsvormen in een gegarandeerd vertrouwelijke setting en zoekt samen met hen naar constructieve oplossingen.

Taoïsme: Wat is het? 0 124

Taoïsme Wat is het

Als je je graag verdiept in bijzondere cultuur en religies en hier veel verstand van hebt, dan is de kans groot dat je ook wel is van het taoïsme hebt gehoord en hier ook een beetje kennis over hebt. Echter, wereldwijd en dus ook in Nederland zijn er heel erg veel mensen die deze interesse niet zo bijzonder sterk voelen. Voor deze mensen zal het begrip taoïsme waarschijnlijk nieuw in de oren klinken. Wanneer je er niets over weet of meer over wilt leren ben je hier aan het juiste adres. Hier kun je namelijk meer lezen over wat het taoïsme nu precies is.

Introductie over het taoïsme

Het taoïsme is een stroming die eigenlijk niet wereldwijs sterk vertegenwoordigt, is. Als je zou kijken naar een kaart van waar deze stroming aanhangers heeft. Dan zal het opvallen dat de aanhangers van de stroming eigenlijk vrijwel allemaal uit hetzelfde land komen. Het is dus niet zo dat het een stroming is die over de wereld wijd verspreid is geraakt. Het land waar het taoisme de meeste aanhangers kent, is het land China. Voor het taoïsme zijn er verschillende plaatsen die als heilig worden beschouwd. Bij deze plaatsen horen bijvoorbeeld ook speciale heilige bergen in China. Andere symbolen die voor het taoïsme belangrijk zijn zijn priesters en tempels.

Het taoïsme is een stroming die je zowel als een religieuze stroming als ook als een filosofische stroming zou kunnen beschouwen. Zowel religieuze als filosofische elementen komen in deze speciale en bijzondere stroming aan bod. De mystieke basis waar de religieuze en filosofische elementen van deze stroming op gebaseerd zijn heeft te maken met de zogenoemde Lao Zi. Een andere hele belangrijke naam binnen het taoïsme is de naam Tao. De stroming gaan namelijk voor een heel groot deel over hoe er in harmonie met deze Tao geleefd kan worden. De stroming gaat dus vooral over hoe het leven goed geleid kan worden.

Belangrijke werkend in het taoïsme

In iedere stroming is het gebruikelijk dat er enkele boeken of werken centraal zijn die van groot belang zijn binnen de stroming. In het Christendom wordt de bijbel bijvoorbeeld erg belangrijk gevonden en als het woord van God beschouwd. Ook in de Koran is er een boek dat van grote waarde is. Dit boek is de Koran. Voor het taosime geldt dit concept in prinicipe hetzelfde. Ook voor het taoïsme zijn er enkele werken en boeken die belangrijk zijn binnen de stroming. In deze stroming zijn er drie teksten die als de belangrijkste teksten van de stroming worden beschouwd.

De teksten die binnen de stroming als belangrijk worden beschouwd hebben de volgende namen; Zhuang Zi, Daodejing en tot slot Liezi. Het is binnen religies en levensstromingen ook gebruikelijk dat er enkele principes worden opgesteld die gelden als kernwaardes voor die bepaalde religie of stroming. Ook dit is iets wat ook voor het taoïsme het geval iets. Voor deze stroming zijn er ook enkele principes die als belangrijke waardes worden beschouwd. Deze principes hebben bijvoorbeeld te maken met simpliciteit. Daarnaast is het in deze stroming ook erg belangrijk dat de mens in harmonie leeft met de natuur.

Het taoïsme in de praktijk

Als je meer over een religie of een levenstroming te weten wilt komen is het vanzelfsprekend interessant om meer te leren over de heilige werken die in die religie of levenstroming centraal staan. Daarnaast is het ook interessant om te leren wat de bepaalde kernwaardes of belangrijke principes van een bepaalde religie of levenstroming zijn. Echter, als je meer wilt leren over een religie of een bepaalde levenstroming zijn dit natuurlijk niet de enige dingen waarover je graag meer zou willen leren. Het is logisch als je ook graag meer inzicht zou willen krijgen over hoe de bepaalde religie of levenstroming in de praktijk vormgegeven wordt.

Kunst is iets wat voor het taoïsme in de praktijk erg belangrijk is. Het uiten van meditatie is voor deze stroming iets wat onder kunst valt. De meditatie die binnen deze stroming kan worden uitgevoerd kan allerlei verschillende vormen aannemen. Je hebt verschillende soorten meditatie. Beweging is wel iets wat binnen het taoïsme een belangrijke rol speelt als het aankomt op meditatie. Je zou de meditatie kunnen onderverdelen in twee verschillende categorieën. De ene categorie is de vorm van meditatie die zich meer richt op bewegen in stilte. De andere categorie is de vorm die zich meer richt op stilte in bewegingen. Bij beide categorieën horen allerlei verschillende meditatieoefeningen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks