Wat zijn de beste mannentijdschriften? 0 519

Wat zijn de beste mannentijdschriften?

In de tijd van smartphones en tablets enerzijds en mannenblogs anderzijds, lijkt het alsof je niets meer hebt aan het papieren tijdschrift. Niets is echter minder waar. Het is nog altijd fijn om je even af te sluiten van de buitenwereld en alleen met je tijdschrift te zijn. Bijvoorbeeld door lekker achterin je tuin te gaan zitten. De vraag is dan natuurlijk wel welke tijdschriften daar het best bij passen. Voor mannen zijn er genoeg goede keuzes. Het is leuk om eens te bekijken welke er in ieder geval bij jou op de mat moeten vallen om goed bij te blijven in de maatschappij.

Bijblijven over je favoriete sport

Het is leuk om naar je favoriete sport te kijken op televisie. Daarnaast wil je echter natuurlijk ook wel lekker bijblijven wat er verder allemaal gebeurt. Je volgt het nieuws online, maar je wilt ook goed op de hoogte zijn van de achtergronden. Daarom is het goed om ook tijdschriften te lezen. Daarin geven jouw favorieten zich bloot en kan je meer over ze leren. Denk bijvoorbeeld aan het Voetbal International tijdschrift. Dit is altijd één van de grootste bladen van het land geweest en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een andere optie is ProCycling over de wielersport. Afhankelijk van wat jij leuk vindt.

Wat de man leuk vindt

Sportbladen zijn misschien leuk voor mannen om te lezen, maar ze zijn natuurlijk niet specifiek op mannen gericht. Er zijn ook tijdschriften die wel voldoen aan de eis. Het beste voorbeeld van allemaal is misschien wel Playboy. Dit is ook nog eens een van de oudere bladen die nog altijd op de markt is. Dat zegt natuurlijk ook wel iets. Bovendien is het door de jaren heen ook zo ontwikkeld dat de dames zonder kleren wat minder belangrijk zijn geworden en de lifestyle van de man wat meer voorop is komen te staan. Dat is ook de moeite waard om mee te nemen hierin.

Iedere week iets nieuws leren

Er zijn ook talloze tijdschriften voor mannen op de markt waar je ook iets van kunt leren. Zo kan je bijvoorbeeld voor Wetenschap in beeld kiezen. Wil je het iets meer praktisch aanpakken? Dan kan je kijken naar Quest of Kijk. Over een hele andere boeg gooi je het als je kijkt naar bladen als Autoweek of Elsevier. Je leer dan meer over de zaken die jou bezighouden. Het hangt er dus maar net van af wat je wilt. Bovendien kan je de bladen ook gewoon goed combineren. Je leest ze dan gewoon allemaal om goed bij te blijven. Dat is ook altijd een goed idee natuurlijk.

Werken aan je gezondheid

Ook interessant is het mannentijdschrift waar je direct iets aan hebt. Dan gaat het bijvoorbeeld om bladen met betrekking tot mannenlifestyle. Of nog belangrijker, een blad dat zich richt op je gezondheid. Daarom is Men’s Health ook één van de grootste bladen van het land. De trainingstips, maar ook tips op andere vlakken van gezondheid en lifestyle, zijn al voor vele mannen waardevol gebleken. Het is wel heel aantrekkelijk om er dus lid van te zijn en iedere keer weer iets nieuws te leren. De gezondheid is het grootste goed en dit blad helpt je om die te behouden. Dat is ook leuk om te weten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het BBQ seizoen staat voor de deur. Deze twee barbecues zijn populair 0 100

Het BBQ seizoen staat voor de deur. Deze twee barbecues zijn populair

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat de barbeque weer uit de berging, schuur, garage of stalling kan worden gehaald! Menig barbeque liefhebbend man kan niet wachten om de eerste T-bone steaks, biefstukken, gemarineerde entrecotes of de wat subtielere kipspies perfect te bereiden. Logisch, want laten we eerlijk zijn, vlees kan niet nóg lekkerder bereid worden dan op de BBQ!

Heb je nog geen BBQ? Of wil je graag een nieuwe om je mancave naar the next level te brengen? Dat is mooi want in dit artikel vertellen we jou alles over de twee populairste BBQ’s in barbecueland.

De Pellet Smoker: De T-Bone steak onder de barbeques

Hoewel de pellet smoker al een tijdje onder ons is, begint deze grote vleesbereider steeds meer terrein te winnen. Niet voor niets, want je bereidt serieus lekker vlees met deze barbeque!

Maar we beginnen even bij het begin. Wat is een pellet smoker eigenlijk? De naam van een pallet smoker geeft al iets weg van de werking van dit type barbeque, namelijk dat deze werkt op pellet snippers in plaats van houtskool. Een ventilator zorgt dat het vuur niet uit gaat. Een karakteristiek kenmerk van de pellet smoker, is dat hij voorzien is  van een plaat in de rookkamer die de warmte evenredig verdeeld. Zo voorkom je makkelijk dat het biefstukje die nét boven de vlam lag, aanbrandt.

Pellets bieden nog een voordeel ten opzichte van houtskool: pellet snippers zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo geef je jouw steak een unieke twist! Probeer het verschil maar eens tussen beukenpellets en kersenpellets. Je kunt zo lekker variëren of gewoon áltijd je favoriet nemen.

De Kamado BBQ: Het ei van Columbus

De Kamado BBQ mag gerust ‘het ei van Columbus’ genoemd worden. Want uitgerust met good old houtskolen en een dikke keramische deksel, geef je je vlees met deze barbeque de meest verfijnde rooksmaak!

Het schijnt niet helemaal bekend te zijn of de Kamado van origine uit Japan of uit China komt. Algemeen bekend is echter wel dat veel wijsheid uit het oosten komt. Waar de Kamado BBQ dus ook vandaan komt, over de bereiding van vlees in een eivormige barbeque is hoe dan ook goed nagedacht. Met die kennis op zak bereid jij in een Kamado BBQ het lekkerste vlees.

Het geheim van de Kamado zit hem in de vorm, en de mogelijkheid om de lucht af- en toevoer te regelen. Door de ei-vormige deksel circuleert de hete lucht in de barbeque. Doordat je de temperatuur zelf kan bepalen is de Kamado BBQ veelzijdig. Grillen, braden en wokken, het kan allemaal met deze barbeque. Als kers op de taart kan je er zelfs pizza’s mee bakken! Een echte allrounder dus.

Welke gaat het worden?

Heb je al een keuze gemaakt? Hier zetten we de belangrijkste zaken nog even voor je op een rij.

Wil je je steak gelijkmatig garen? En houd je van een sappig stukje vlees? Neem dan een pellet smoker. Niet dat het onmogelijk is om sappig vlees te bereiden in een Kamado, maar dat is nou eenmaal meer een allrounder. Als je ervan houdt om je vlees eens een andere twist te geven, dan is een pellet smoker jouw barbeque. Met de verschillende soorten pelletsnippers geef je je vlees een unieke twist, die met houtskolen niet te evenaren is. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat er voldoende snippers in de voorraadbak liggen. Lekker makkelijk dus!

Houdt je van de traditionele steenkool barbeque? Of wil je juist meer dan alleen barbecueën? Ga dan voor de Kamado BBQ. Grillen, stomen en bakken, het is allemaal mogelijk met een Kamado. Handig aan dit barbequewonder is ook dat het maar weinig houtskolen verbruikt. Het risico dat je geen houtskolen meer hebt terwijl je biefstuk nog maar half gaar is, is minimaal. Dat is toch een prettige gedachte.

Met de perfecte barbeque in huis is het tijd om het te vieren! Weten hoe je het perfecte barbeque feest organiseert voor je vrienden? Hier lees je hoe je dat doet.

5 sportieve mannenhobby’s 0 146

5 sportieve mannenhobby’s

Wil jij aan jouw conditie werken, van de buitenlucht genieten of een uitlaatklep hebben na een drukke werkdag? Gelukkig bestaan er talloze oplossingen om de bovenstaande wensen waar te maken. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij en kom erachter welke sportieve activiteit het beste bij jou past.

1. Fietsen

Fietsen is dé perfecte hobby wanneer je wil genieten van de natuur om je heen, of dat nou op de mountainbike, wielrenfiets of Stromer Speed Pedelec is. Vooral wanneer het mooi weer is, is fietsen heerlijk. Met de zon in je gezicht en de wind in je haren kun je even alles vergeten. Maar naast dat is fietsen ook nog eens heel gezond voor je. Koop een goede fiets, doe de Castelli wielerkleding aan en maak heel wat kilometers. Zeg maar hallo tegen een goede conditie!

2. Yoga

Yoga is een goede manier om jouw lichaam te laten ontspannen. Zo is yoga prettig voor na een heftige workout, maar ook wanneer je behoefte hebt aan een relaxmomentje. En wanneer men aan yoga denkt, denken de meeste mensen dat dit geen sportieve activiteit is. Toch kun je yoga zo zwaar mogelijk maken als jij zelf wil, met verschillende yogaoefeningen.

3. Golfen

In Nederland wordt het steeds populairder om een potje te golfen. En het fijne van deze sport is dat je een paar uur, of zelfs wel een hele dag, intensief aan het bewegen bent. Je loopt namelijk heel wat kilometers op de golfbaan en slaat heel wat ballen weg. Het leuke van golfen is dat er verschillende banen zijn in Nederland én het buitenland. Een goede smoes om op vakantie te gaan.

4. Krachttraining

Sluit een abonnement af bij de sportschool en ga je focussen op krachttraining. Krachttraining heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Zo word je er niet alleen sterker van, het is ook heel goed voor jouw hart en bloedvaten. Ook is het goed voor jouw botten en je kunt er veel calorieën mee verbranden. Bovendien is krachttraining de ideale manier om even de hectiek van de dag te vergeten. Redenen genoeg om wat vaker een bezoekje te brengen aan de sportschool.

5. Calisthenics

Wil je liever jouw vrije uren niet doorbrengen in de sportschool, maar in de buitenlucht? Wellicht is calisthenics dan wat voor jou. Dit is namelijk ook een vorm van krachttraining waarbij er wordt gefocust op de grote spiergroepen. Vaak gebeurt dit met lichaamsgewicht, waarbij je moet rennen, springen, opstaan en duwen. Je kunt dit buiten doen bij een calisthenics-park.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks