Wat zijn de beste mannentijdschriften? 0 84

Wat zijn de beste mannentijdschriften?

In de tijd van smartphones en tablets enerzijds en mannenblogs anderzijds, lijkt het alsof je niets meer hebt aan het papieren tijdschrift. Niets is echter minder waar. Het is nog altijd fijn om je even af te sluiten van de buitenwereld en alleen met je tijdschrift te zijn. Bijvoorbeeld door lekker achterin je tuin te gaan zitten. De vraag is dan natuurlijk wel welke tijdschriften daar het best bij passen. Voor mannen zijn er genoeg goede keuzes. Het is leuk om eens te bekijken welke er in ieder geval bij jou op de mat moeten vallen om goed bij te blijven in de maatschappij.

Bijblijven over je favoriete sport

Het is leuk om naar je favoriete sport te kijken op televisie. Daarnaast wil je echter natuurlijk ook wel lekker bijblijven wat er verder allemaal gebeurt. Je volgt het nieuws online, maar je wilt ook goed op de hoogte zijn van de achtergronden. Daarom is het goed om ook tijdschriften te lezen. Daarin geven jouw favorieten zich bloot en kan je meer over ze leren. Denk bijvoorbeeld aan het Voetbal International tijdschrift. Dit is altijd één van de grootste bladen van het land geweest en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een andere optie is ProCycling over de wielersport. Afhankelijk van wat jij leuk vindt.

Wat de man leuk vindt

Sportbladen zijn misschien leuk voor mannen om te lezen, maar ze zijn natuurlijk niet specifiek op mannen gericht. Er zijn ook tijdschriften die wel voldoen aan de eis. Het beste voorbeeld van allemaal is misschien wel Playboy. Dit is ook nog eens een van de oudere bladen die nog altijd op de markt is. Dat zegt natuurlijk ook wel iets. Bovendien is het door de jaren heen ook zo ontwikkeld dat de dames zonder kleren wat minder belangrijk zijn geworden en de lifestyle van de man wat meer voorop is komen te staan. Dat is ook de moeite waard om mee te nemen hierin.

Iedere week iets nieuws leren

Er zijn ook talloze tijdschriften voor mannen op de markt waar je ook iets van kunt leren. Zo kan je bijvoorbeeld voor Wetenschap in beeld kiezen. Wil je het iets meer praktisch aanpakken? Dan kan je kijken naar Quest of Kijk. Over een hele andere boeg gooi je het als je kijkt naar bladen als Autoweek of Elsevier. Je leer dan meer over de zaken die jou bezighouden. Het hangt er dus maar net van af wat je wilt. Bovendien kan je de bladen ook gewoon goed combineren. Je leest ze dan gewoon allemaal om goed bij te blijven. Dat is ook altijd een goed idee natuurlijk.

Werken aan je gezondheid

Ook interessant is het mannentijdschrift waar je direct iets aan hebt. Dan gaat het bijvoorbeeld om bladen met betrekking tot mannenlifestyle. Of nog belangrijker, een blad dat zich richt op je gezondheid. Daarom is Men’s Health ook één van de grootste bladen van het land. De trainingstips, maar ook tips op andere vlakken van gezondheid en lifestyle, zijn al voor vele mannen waardevol gebleken. Het is wel heel aantrekkelijk om er dus lid van te zijn en iedere keer weer iets nieuws te leren. De gezondheid is het grootste goed en dit blad helpt je om die te behouden. Dat is ook leuk om te weten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak de meest prachtige foto’s met een drone 0 198

Maak de meest prachtige foto's met een drone

Hou jij van fotograferen, maar heb je vaak moeite om van bovenaf goede foto’s te maken. Denk er dan eens aan om te investeren in een drone. Een drone is een klein vliegtuig met een camera die je vanaf de grond kunt besturen. Fotografie is een dure hobby. De camera’s kosten vaak al veel geld. Wat heb je echter aan een dure camera als je niet de foto’s kun maken die je wil maken. Zeker voor degene die graag natuurgebieden of grote steden fotograferen is het lastig om een goede foto met vogelperspectief te maken. Je kunt namelijk niet jezelf de lucht in krijgen om van bovenaf een foto te maken. Dit is jammer, want luchtfoto’s leveren prachtige plaatjes op.

Met een drone heb je hier geen last meer van. Je kunt namelijk een camera op een drone bevestigen om toch dit soort foto’s te maken. De drone camera’s zijn tegenwoordig bijna net zo goed als normale camera’s. Lees hier waarom een drone online kopen een goed idee is voor de fotografen onder ons.

Hoe bestuur je een drone?

Een drone wordt bestuurd door middel van een controller. Met deze controller kan je heel gemakkelijk de drone van links naar rechts of van boven naar beneden bewegen. Om de drone te besturen heb je dus eigenlijk maar twee knopjes nodig. Een knop op de controller laat de drone naar de zijkant bewegen en de andere knop beweegt de drone naar boven of beneden. Veel simpeler kan het eigenlijk niet!

Een voordeel van foto’s maken met een drone is dat je geen last meer hebt van trillende handen. Zolang je de controller niet gebruikt om de drone te laten bewegen, blijft de drone stil in de lucht handen. Je maakt dus heel gemakkelijk scherpe foto’s. Daarnaast kun je zelf de richting en de hoek van de camera bepalen. Je kan de drone kantelen in elke richting die je wil. Ook als je stilstaat is de drone zelf naar beneden, boven, of de zijkant te kantelen. Hiermee richt je de camera op precies datgene dat jij wil fotograferen.

Verschillende perspectieven foto’s

Met een drone ben je vrij om vanuit elk perspectief een foto te maken. Het meest voor de hand liggende perspectief die je met een drone kunt maken is natuurlijk vogelperspectief. Met een drone kun je vanuit de lucht een foto recht naar beneden maken. Vooral in natuurgebieden levert dit mooie foto’s op, maar je kunt de drone ook gebruiken om vanuit dit perspectief een stad of dorp van bovenaf te fotograferen.

Een ander perspectief dat heel gemakkelijk met een drone te bereiken is en waar je misschien niet gelijk aan denkt bij een drone is een kikvorsperspectief. Zelf kun je dit perspectief ook goed bereiken, maar met een drone wordt het nog een stukje makkelijker. Als je bijvoorbeeld heel laag op de grond moet liggen om een foto te maken, lig je waarschijnlijk niet heel comfortabel. Met een drone kun je gewoon blijven staan, terwijl je de drone laag naar de grond brengt om een foto te maken. Andere perspectieven zijn ook makkelijk haalbaar. De drone is namelijk in alle richtingen en hoogtes te gebruiken.

 

Werkschoenen voor mannen: zo blijven jouw schoenen in optimale conditie! 0 270

Werkschoenen voor mannen: zo blijven jouw schoenen in optimale conditie!

Mooie werkschoenen voor mannen zijn tegenwoordig bijna overal te vinden. Waar werkschoenen voorheen enkel heel praktisch moesten zijn, vinden steeds meer mannen het tevens belangrijk dat de uitstraling naar wens is. Want waarom zou een werkschoen niet zowel praktisch als mooi kunnen zijn? Gelukkig is dat tegenwoordig steeds beter mogelijk. Maar als je nou eindelijk zo’n mooi paar op de kop hebt weten te tikken, dan wil je natuurlijk wel dat je deze ook zo lang mogelijk mooi, waterdicht en comfortabel houden. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je jouw werkschoenen op de juiste manier kunt onderhouden. Hierdoor blijven ze langer mooi én functioneel.

Benieuwd hoe jij jouw werkschoenen het langst mooi en functioneel kunt houden? Hier volgen enkele onderhoudstips om je op weg te helpen.

Schaf de juiste werkschoenen aan

Dit klinkt misschien als een open deur, maar het zal je nog verbazen hoeveel mannen op de verkeerde werkschoenen lopen. Deze zijn tegenwoordig immers in alle soorten en maten verkrijgbaar, passend bij de werkomstandigheden waar ze voor bedoeld zijn. Maar wanneer je werkschoenen draagt die niet passen bij de werkzaamheden die je uitvoert, kan dat zowel onveilig als onpraktisch zijn. Het kan zelfs de levensduur van je schoenen zeer nadelig beïnvloeden. Het aanschaffen van de juiste werkschoenen is dan ook de eerste stap om ze in optimale conditie te houden. Laat je dan ook goed informeren door een goede schoenenwinkel, zodat je zeker weet dat je het juiste paar koopt.

Goed drogen

Soms kan je het gewoon niet voorkomen dat je werkschoenen nat zullen worden. Het is echter een grote fout om vervolgens niet de tijd te nemen om ze te laten drogen en ze de volgende dag weer nat aan te trekken. Dat zorgt er niet alleen voor dat je te maken krijgt met nare luchtjes, maar het kan ook het materiaal kapot maken. Haal daarom de inlegzolen en de veters er bij thuiskomst zo snel mogelijk uit en stop er dikke kranten in. Je kunt deze eventueel nog een keer vervangen voordat je naar bed gaat. De kranten nemen het vocht op, waardoor de schoenen de volgende dag weer heerlijk droog zijn. Let op: zet de schoenen nooit bij een verwarming neer of in de volle zon. Door de extreme hitte kan het leer uitdrogen en daarmee zelfs scheuren.

Koop 2 paren

Het is geen goed idee om slechts over één paar werkschoenen te beschikken. Er kan altijd een moment zijn waarop het ene paar nog moet drogen en dan zit je direct zonde. Bovendien zorg je er met twee paren ook voor dat je de werkdruk van de schoenen wat kunt verminderen. Hierdoor gaan ze allebei dubbel zo lang mee. Als je iedere dag dezelfde werkschoenen draagt en er geen mogelijkheid is om deze even te laten rusten, dan zal je ook weer veel sneller aan nieuwe werkschoenen toe zijn. Uiteindelijk ben je dan vaak zelfs duurder uit wanneer je slechts maar over één paar werkschoenen beschikt dan wanneer je er gelijk twee in huis haalt.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks