Wat zijn de beste mannentijdschriften? 0 886

Wat zijn de beste mannentijdschriften?

In de tijd van smartphones en tablets enerzijds en mannenblogs anderzijds, lijkt het alsof je niets meer hebt aan het papieren tijdschrift. Niets is echter minder waar. Het is nog altijd fijn om je even af te sluiten van de buitenwereld en alleen met je tijdschrift te zijn. Bijvoorbeeld door lekker achterin je tuin te gaan zitten. De vraag is dan natuurlijk wel welke tijdschriften daar het best bij passen. Voor mannen zijn er genoeg goede keuzes. Het is leuk om eens te bekijken welke er in ieder geval bij jou op de mat moeten vallen om goed bij te blijven in de maatschappij.

Bijblijven over je favoriete sport

Het is leuk om naar je favoriete sport te kijken op televisie. Daarnaast wil je echter natuurlijk ook wel lekker bijblijven wat er verder allemaal gebeurt. Je volgt het nieuws online, maar je wilt ook goed op de hoogte zijn van de achtergronden. Daarom is het goed om ook tijdschriften te lezen. Daarin geven jouw favorieten zich bloot en kan je meer over ze leren. Denk bijvoorbeeld aan het Voetbal International tijdschrift. Dit is altijd één van de grootste bladen van het land geweest en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een andere optie is ProCycling over de wielersport. Afhankelijk van wat jij leuk vindt.

Wat de man leuk vindt

Sportbladen zijn misschien leuk voor mannen om te lezen, maar ze zijn natuurlijk niet specifiek op mannen gericht. Er zijn ook tijdschriften die wel voldoen aan de eis. Het beste voorbeeld van allemaal is misschien wel Playboy. Dit is ook nog eens een van de oudere bladen die nog altijd op de markt is. Dat zegt natuurlijk ook wel iets. Bovendien is het door de jaren heen ook zo ontwikkeld dat de dames zonder kleren wat minder belangrijk zijn geworden en de lifestyle van de man wat meer voorop is komen te staan. Dat is ook de moeite waard om mee te nemen hierin.

Iedere week iets nieuws leren

Er zijn ook talloze tijdschriften voor mannen op de markt waar je ook iets van kunt leren. Zo kan je bijvoorbeeld voor Wetenschap in beeld kiezen. Wil je het iets meer praktisch aanpakken? Dan kan je kijken naar Quest of Kijk. Over een hele andere boeg gooi je het als je kijkt naar bladen als Autoweek of Elsevier. Je leer dan meer over de zaken die jou bezighouden. Het hangt er dus maar net van af wat je wilt. Bovendien kan je de bladen ook gewoon goed combineren. Je leest ze dan gewoon allemaal om goed bij te blijven. Dat is ook altijd een goed idee natuurlijk.

Werken aan je gezondheid

Ook interessant is het mannentijdschrift waar je direct iets aan hebt. Dan gaat het bijvoorbeeld om bladen met betrekking tot mannenlifestyle. Of nog belangrijker, een blad dat zich richt op je gezondheid. Daarom is Men’s Health ook één van de grootste bladen van het land. De trainingstips, maar ook tips op andere vlakken van gezondheid en lifestyle, zijn al voor vele mannen waardevol gebleken. Het is wel heel aantrekkelijk om er dus lid van te zijn en iedere keer weer iets nieuws te leren. De gezondheid is het grootste goed en dit blad helpt je om die te behouden. Dat is ook leuk om te weten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geld lenen bij een kredietverstrekker 0 221

Geld lenen bij een kredietverstrekker

In ons land zijn er ontzettend veel mensen die besluiten om te gaan lenen. Dit is ook niet zo gek, aangezien je hiermee een hoop doelen kunt realiseren. Echter zul je wel vast zitten aan maandelijkse lasten om de lening af te betalen én betaal je rente over de lening die je hebt afgesloten. Je kunt immers niet gratis lenen. Maar wat voor leningen kun je dan afsluiten bij een kredietverstrekker? Kies je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet? De verschillende mogelijkheden lees je in deze blog.

Waarom leen je geld?

Je kunt geld lenen voor verschillende doelen. Dit kan erg variëren. Het is belangrijk dat je een lening niet verward met een hypotheek. Bij een hypotheek leen je in principe ook geld van een hypotheekverstrekker, maar dit wordt vaak anders gezien. Overigens kun je een hypotheek alleen afsluiten om een woning te kopen en deze looptijd duurt 30 jaar. Bij een lening kun je voor een maximale tijd van 15 jaar lenen. Als je kijkt naar het doel van een lening, dan kun je denken aan iets zoals een verbouwing. Denk hierbij aan een verbouwing van je badkamer waarbij je allerlei gadgets nodig hebt, een nieuwe keuken of een verandering van je tuin. Daarnaast kun je ook prima lenen om je school te betalen of een rijbewijs te halen. 

Verschillen doorlopend krediet en persoonlijke lening

Allereerst is het handig om te weten dat je bij het lenen van een groot bedrag eerder kiest voor een persoonlijke lening dan een doorlopend krediet. Daarnaast zul je bij een lening aan een vaste looptijd vastzitten, wat bij een krediet niet het geval is. Het is logisch dat je bij het lenen van geld rente moet betalen. Echter is de hoogte van de rente bij het afsluiten van een persoonlijke lening vooraf vastgesteld. Bij een doorlopend krediet is dit rentepercentage variabel. Hoewel je bij een lening meer zekerheid hebt van een vaste looptijd en dezelfde lasten, zul je meer flexibiliteit ervaren bij een krediet. Je kunt hierbij namelijk het afgeloste bedrag opnieuw opnemen als je dit wilt. 

Hoogte van je lening

Voordat je besluit om geld te lenen bij een bepaalde bank, is het handig om eerst verschillende aanbieders te vergelijken. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat je bij iedere aanbieder hetzelfde geld kwijt bent voor het lenen van geld. Bij de ene verstrekker zul je namelijk meer rente moeten betalen dan bij de ander. Uiteraard wil je zo goedkoop mogelijk kunnen lenen. Op deze manier zul je namelijk sneller leningvrij zijn en dit is erg prettig. De hoeveelheid die je als particulier kunt lenen hangt van wat zaken af. Zo zal er gekeken worden naar jouw maandelijkse inkomen, de eventuele schulden die op jouw naam staan en de maandlasten die je moet betalen om te kunnen wonen. Het kan dus ook zo zijn dat je minder kunt lenen dan je in eerste instantie dacht, of zelfs helemaal niet in staat bent om te lenen.

Taart online bestellen? Hier moet je aan denken! 0 373

Taart online bestellen Hier moet je aan denken!

Staat er binnenkort een feestje op het programma? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bruiloft of geboorte? Dan is het natuurlijk ook hoog tijd voor een heerlijke taart. Als je het ons vraagt, is het eigenlijk altijd wel een goed moment voor taart. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer mogelijkheden. Niet alleen bij de plaatselijke bakker, maar ook online!

Ga je voor een marsepeintaart, slagroomtaart, allemaal kleine gebakjes of misschien wel een echte red velvet taart? Jij beslist! Ben jij ook van plan om binnenkort een taart online te bestellen? Maar is dit de allereerste keer dat je dit online doet? Dan zit je vast met vragen. Daarom volgen hier enkele tips. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit, de lekkerste smaak en stel je jouw taart geheel naar eigen wens samen.

Bepaal het budget

Taarten zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ook in heel veel verschillende prijscategorieën. Dit is ook afhankelijk per aanbieder. Grote bakkerijen kunnen sneller grote hoeveelheden leveren en hebben meer personeel in dienst. Vaak kunnen zij door hun jarenlange ervaring en betere materialen de kosten relatief laag houden. Dit terwijl een zelfstandige die handmatig alle taarten maakt, vaak meer kosten maakt. Tevens is dit per taart verschillend. Wil je een grote 3D taart met verschillende lagen? Dan betaal je logischerwijs veel meer dan voor een simpele slagroomtaart.

De smaak

Van welke smaak geniet je nu echt het meest? Ben je dol op een frisse smaak? Kies dan voor een mooie fruittaart. Hou je meer van zoet? Dan is marsepein weer heerlijk. Wil je iets unieks. Laat dan een taart geheel op maat maken en kies zelf welke vullingen je wilt. Als je op zoek bent naar een verjaardagstaart lijkt het misschien verleidelijk om een taart te kiezen die iedereen lust. Dan kom je toch al gauw uit op een slagroomtaart of een taart met marsepein. Maar waarom zou je dit kiezen als je zelf graag wat anders zou eten? Blijf echt heel dicht bij je eigen smaak. Jij moet ervan genieten.

Bezorgtijd

Wacht niet te lang met het bestellen van een taart. Zeker niet wanneer je deze op een speciale datum nodig hebt. Het laatste wat je wilt is dat de taart straks veel te laat wordt bezorgd en je je speciale dag niet optimaal kunt vieren. Bestel daarom bij voorkeur minimaal één week van tevoren en geef de juiste datum door. Vier je de hele dag feest met taart? Laat deze dan de dag voor het feest bezorgen. Een verse taart kun je gemakkelijk één of meerdere dagen goed houden in de koelkast.

Let op: lees ook altijd de bijgeleverde instructies bij de taart. Wanneer deze bijvoorbeeld van een speciale botercrème is gemaakt, is het extra lekker wanneer deze voor het serveren minimaal een half uur uit de koelkast wordt gezet. Dan is de taart een stuk smeuïger dan wanneer hij rechtstreeks uit de koelkast wordt gegeten. 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks