Creëer de ultieme mancave 0 157

ultieme mancave

Alle mannen dromen stiekem wel van een ultieme mancave. Een mancave moet een plek zijn waar je kan ontspannen, het moet een kamer zijn voor onszelf. Het moet geen probleem zijn om je voeten op tafel te leggen en de stijl moet bij ons passen. Het moet als het ware een ‘mannengrot’ zijn gevuld met dingen die je leuk vindt. Van voetbal tot een goed gevulde bar met industriele barkrukken. Wij hebben een lijst samengesteld met zaken die niet mogen ontbreken in jouw ultieme mancave.

Vind je stijl

Een mancave is dé kans om eens een kamer geheel in te richten naar jouw stijl. Je kan van alles gebruiken voor een mancave. Denk aan een kelder met een pooltafel of een garage die omgebouwd is tot feestruimte.

Loop eens rond in de ruimte die je gaat omtoveren tot jouw mancave en bedenk een thema. Het thema kan bijvoorbeeld te maken hebben met een bepaalde sport of juist een stijl zoals modern of industrieel.

Je mancave hoeft niet duur te zijn

Het maken van een mancave hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo hoef je bijvoorbeeld helemaal niet dure materialen te gebruiken zoals hoogwaardig hout of dure lak. Je kan zelfs tweede hands materiaal gebruiken om jouw mancave vorm te geven. Door het gebruik van tweedehands materiaal worden de kosten van het maken van je mancave aanzienlijk lager. Daarnaast draag je ook je steentje bij voor een beter milieu. Sommige artikelen zijn zelfs bijna of helemaal gratis. Denk aan lokale bedrijven die pallets weggooien. Een pallet kan je prima gebruiken als decoratie in een stoere mancave. Wees dus vooral creatief!

Creëer de ultieme mancave

Doe gedegen onderzoeken

Online zijn er een eindeloos aantal voorbeelden te vinden van mancaves van andere mannen. Een simpele zoekopdracht in Google zorgt al voor een hele lijst met toffe voorbeelden. Pak de beste concepten en gebruik dit als inspiratie voor jouw mancave. Je weet nooit op wat voor ideeën je uitkomt. Voorbeelden van anderen zijn een goed startpunt in het bouwen van de ultieme mancave.

Begin met het verzamelen van spullen

Je wilt je mancave een persoonlijke sfeer geven. Vaak zie je dat mannen spullen zoals oude whiskyflessen of voetbalshirts gebruiken in een mancave. Dit soort items maken een mancave helemaal af en zijn afgestemd op je persoonlijkheid. Maak dus een lijstje met dingen die bij je passen. Modelauto’s, voetbalshirtjes, vintage platen, noem het maar op. Veel van dit soort spullen staan misschien op je zolder. Is dit niet het geval, dan kan je altijd een tweedehands zaak bezoeken. Hier kun je voor weinig geld erg leuke spullen kopen voor je mancave.

Het belangrijkste van een mannengrot is dat het overeenkomt met jezelf en je stijl. Wees dus niet bang om het helemaal te creëren naar je eigen wensen. Want iedere man wilt een mancave waarmee je indruk maakt op je vrienden. Het moet een droomruimte zijn en een ruimte waar je ergernissen kwijt kan op z’n tijd. Of een ruimte waar je rustig kan ontspannen met een biertje in je handen. Hoe dan ook. Met de tips uit dit artikel hopen wij je geholpen te hebben met het creëren van jouw ultieme mancave.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een geslaagd evenement organiseren: dé 3 cruciale onderdelen 0 7

celebration-colorful-colourful-cupcakes-587741

Een evenement organiseren brengt altijd veel stress met zich mee. Vooral als je het nog niet heel vaak hebt gedaan. De onzekerheid zorgt ervoor dat er af en toe dingen vergeten worden. Dat is vaak geen probleem maar toch is het handig om een draaiboek klaar te hebben liggen. Zo kan je altijd nog even terugkijken hoe de zaken geregeld waren. Dit artikel omschrijft vijf tips die kunnen helpen bij een evenement. Vooral de onderdelen van het evenement die niet vergeten mogen worden.

Draaiboek

Het werd in de inleiding al even besproken: het draaiboek. Een onmisbaar deel van je evenementenorganisatie. Zonder draaiboek staat alles een beetje op losse pootjes en is de basis ver te zoeken. Organiseer je evenement op een SMART manier. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Als je begint bij de eerste stap gaat het over het stellen van doelen. Belangrijk is om dat zo nauwkeurig mogelijk te definiëren. Stel precies wat je wilt bereiken. Hoe specifieker, hoe groter de kans dat het lukt. Vervolgens maak je de doelen meetbaar. Een voorbeeld: ‘Ik wil 400 deelnemers, waarvan minimaal 200 zich inschrijven voor de volgende bijeenkomst’. De doelen moeten wel haalbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat het geen uitdaging mag zijn. De relevantie mag ook niet onbesproken blijven. Zijn de doelstellingen wel relevant voor je evenement? Daar moet je goed over nadenken. Als laatste is ‘tijdsgebonden’ aan de beurt, oftewel, de planning. Dé sleutel voor een geslaagd evenement.

Evenementenlocatie

Dit moet top zijn: de evenementenlocatie. Ga kijken bij verschillende locaties en voel daarbij aan wat bij jouw evenement past. Dat kan soms best lastig zijn. Ga eens langs bij Mereveld in Utrecht. Prachtige locatie voor allerlei gelegenheden en evenementen. Je zult de sfeer heel prettig vinden. Liever een andere evenementenlocatie kan natuurlijk ook. Misschien iets intiemer, nóg groter of misschien denkt u zelfs aan een evenement in het buitenland. Alles is mogelijk maar verdiep je in de juiste locatie. Als de locatie is gekozen gaat het onderdeel uitmaken van de fundatie van je evenement. Het kan dus maar beter goed zijn.

Cateraar

Over fundatie van een evenement gesproken: de catering! Niets is zo onmisbaar als goed voedsel op jouw evenement. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven die de catering voor evenementen regelen. Een mooie voorbeeld van een goede catering is Cateraar Amsterdam. Laten we kijken naar de belangrijkste overwegingen voor catering en evenementenplanning om je te helpen met zoeken. Het begint bij een formaat. Het cateringbedrijf moet  de gasten allemaal tevreden zien te houden. Het formaat van het bedrijf moet daarom passen bij dat van het evenement. Ook de locatie speelt een rol en het budget van de organisatie. Sommige locaties hebben trouwens zelf al catering waarmee ze het liefste werken. Super handig!

Twee accessoire musthaves voor mannen 0 7

Twee accessoire musthaves voor mannen

Je koopt regelmatig een bosje bloemen of lekker geurtje voor je vrouw. Waarom? Omdat ze dat in jouw ogen gewoon verdiend. Maar hoe zit het dan met jezelf? Jij mag jezelf toch ook weleens kietelen omdat je dat gewoon verdient? Wij mannen hebben vaak alles al en dat maakt het lastig voor vrouwen om iets terug te geven. Daarom hebben we voor jou een aantal musthaves op een rijtje gezet voor mannen. Mannen musthaves waar je nooit genoeg van kan hebben.

Een mooi horloge is altijd goed

Bijna elke man draagt vrijwel dagelijks een horloge om zijn pols. De meeste mannen hebben niet één, maar meerdere horloges in de kast liggen. Een horloge voor op het werk, vrije tijd of een speciale voor bijzondere gelegenheden. Je hebt ze in verschillende merken, soorten en maten. Een horloge met stalen band en steeds vaker zelfs met plastic of houten bandje. Kortom herenhorloges zijn altijd leuk om te kopen of te krijgen.

Smartwatch steeds populairder

Alweer een aantal jaar geleden kwam Apple met de allereerste smartwatch. In eerste instantie waren de mogelijkheden beperkt. Maar tegenwoordig kunnen we er steeds meer mee doen. De smartwatch wordt gebruikt tijdens het sporten en is ook heel handig om handsfree te bellen. Contactloos betalen in de supermarkt? Ook dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met je smartwatch!

In de huidige tijd zijn ze er in verschillende soorten en maten. Naast de bekende merken als Apple en Samsung verkopen smartwatches. Let wel op dat de Apple Watch alleen geschikt is voor mannen met een iPhone.

Ook andere bekende horlogemerken richten zich massaal op het verkopen van smartwatches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende horlogemerken als Fossil en Armani. Let wel op de bij de aanschaf van dit soort smartwatches. Deze zijn namelijk vaak het meest geschikt voor mannen met een Android Smartphone. Mannen met een iPhone kunnen het beste kiezen voor de Apple Watch.

Mannen en teenslippers

Tegenwoordig dragen ook mannen in de hete zomermaanden teenslippers. Ook dat is een echte musthave voor mannen geworden. Het is dan ook goed om minimaal één paar teenslippers in je kast te hebben liggen. Welk merk het meest populair is? Dat zijn natuurlijk de Havaianas teenslippers. Elke man heeft wel een paar teenslippers van dit merk in zijn kast liggen. Je hebt ze in verschillende prints en stoere kleuren voor zowel mannen als vrouwen.

De teenslippers van dit merk worden overal ter wereld verkocht. Op vakantie kom je het merk tegen op elke boulevard en zelfs in de supermarkt. Het nadeel van deze populaire accessoire is dat er veel namaakproducten worden verkocht.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks