De leukste bijbanen voor studenten 0 322

Tegenwoordig zijn er baantjes genoeg voor iedereen, dus ook voor studenten! Maar misschien zoek je nog wel werk. Om een baantje te vinden kan je verschillende dingen doen, je kunt naar een uitzendbureau gaan en daar gaan vragen om werk. Tegenwoordig gaan de meeste mensen op zoek via Google, dit is dan ook wel logisch want je kunt er eigenlijk alles op vinden. We weten dat het zoeken van werk niet heel moeilijk is, maar wat voor leuke bijbanen zijn er nou eigenlijk? Omdat dit best lastig is om uit te zoeken hebben wij wat leuke banen op een rijtje gezet die geschikt zijn voor studenten!

  • Horeca: de horeca is 1 van de bekendste bijbaan voor studenten. Er zijn dan ook veel restaurants in Nederland en er is veel vraag naar personeel. Het enige wat je moet zijn is: vrolijk, open en flexibel. Het kan zomaar eens zijn dat je in de avond tot 3 uur door werkt. Dit zal niet standaard elke dag zijn maar je moet er wel rekening mee houden.
  • Privéchauffeur: heb je je rijbewijs en vind je het leuk om te rijden? Wordt dan een chauffeur, je kan bijvoorbeeld een privéchauffeur worden. Je mag dan rijden in een auto van de zaak en moet je mensen ophalen. Wanneer je privéchauffeur bent moet je meestal naar Schiphol rijden om bijvoorbeeld een zakenman op te halen en die naar een vergadering brengen
  • Verhuisbedrijf: er zijn verschillende verhuisbedrijven die op zoek zijn naar jonge sterke studenten. Zo is er bijvoorbeeld een verhuisbedrijf in den haag die meerdere studenten in dienst hebben. Er is dan ook veel vraag naar studenten verhuizers, dit komt omdat ze meestal jong zijn en goed kunnen verhuizen. Vind je het leuk om te verhuizen? Wordt dan studentverhuizer!

verhuisbedrijf

  • Supermarkt: elke stad of dorp heeft meestal wel een supermarkt, ze bieden dan ook mooi werk aan voor studenten. Dit kan een mooie baan zijn als je nog maar 15 jaar oud bent, je mag hier dan al gaan werken en geld verdienen. Als je 16 bent mag je er in de avond werken en werk je rond de 9 uur per week.
  • Hovenier: wil je liever lekker buiten werken? Dan is het leuk om bij een hovenier bedrijf te gaan werken. Je mag dan lekker in de tuin werken en van allerlei werk doen, je mag bijvoorbeeld grasmaaien en de boompjes snoeien.
  • Tuinbouw: heb jij groene vingers? Ga dan op zoek naar een kas! Misschien zit er wel een kas bij je in de buurt. Het is meestal wel iets wat zwaarder werk en krijg je meestal wel goed betaald.
  • Bijles: wanneer je ergens erg goed in bent kan je mensen bijles gaan geven. Dit kan bijvoorbeeld een sport zijn of iets wat met school te maken heeft. Je kan bijvoorbeeld heel erg goed zijn in wiskunde, je kunt dan mensen bijles geven die het niet zo heel goed kunnen. Je kan hier flink goed betaald voor krijgen en je helpt nog eens mensen ook!

Dit waren een paar leuke bijbanen die mogelijk zijn voor studenten, er zijn er nog veel meer als je even zoekt op het internet!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een geslaagd evenement organiseren: dé 3 cruciale onderdelen 0 7

celebration-colorful-colourful-cupcakes-587741

Een evenement organiseren brengt altijd veel stress met zich mee. Vooral als je het nog niet heel vaak hebt gedaan. De onzekerheid zorgt ervoor dat er af en toe dingen vergeten worden. Dat is vaak geen probleem maar toch is het handig om een draaiboek klaar te hebben liggen. Zo kan je altijd nog even terugkijken hoe de zaken geregeld waren. Dit artikel omschrijft vijf tips die kunnen helpen bij een evenement. Vooral de onderdelen van het evenement die niet vergeten mogen worden.

Draaiboek

Het werd in de inleiding al even besproken: het draaiboek. Een onmisbaar deel van je evenementenorganisatie. Zonder draaiboek staat alles een beetje op losse pootjes en is de basis ver te zoeken. Organiseer je evenement op een SMART manier. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Als je begint bij de eerste stap gaat het over het stellen van doelen. Belangrijk is om dat zo nauwkeurig mogelijk te definiëren. Stel precies wat je wilt bereiken. Hoe specifieker, hoe groter de kans dat het lukt. Vervolgens maak je de doelen meetbaar. Een voorbeeld: ‘Ik wil 400 deelnemers, waarvan minimaal 200 zich inschrijven voor de volgende bijeenkomst’. De doelen moeten wel haalbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat het geen uitdaging mag zijn. De relevantie mag ook niet onbesproken blijven. Zijn de doelstellingen wel relevant voor je evenement? Daar moet je goed over nadenken. Als laatste is ‘tijdsgebonden’ aan de beurt, oftewel, de planning. Dé sleutel voor een geslaagd evenement.

Evenementenlocatie

Dit moet top zijn: de evenementenlocatie. Ga kijken bij verschillende locaties en voel daarbij aan wat bij jouw evenement past. Dat kan soms best lastig zijn. Ga eens langs bij Mereveld in Utrecht. Prachtige locatie voor allerlei gelegenheden en evenementen. Je zult de sfeer heel prettig vinden. Liever een andere evenementenlocatie kan natuurlijk ook. Misschien iets intiemer, nóg groter of misschien denkt u zelfs aan een evenement in het buitenland. Alles is mogelijk maar verdiep je in de juiste locatie. Als de locatie is gekozen gaat het onderdeel uitmaken van de fundatie van je evenement. Het kan dus maar beter goed zijn.

Cateraar

Over fundatie van een evenement gesproken: de catering! Niets is zo onmisbaar als goed voedsel op jouw evenement. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven die de catering voor evenementen regelen. Een mooie voorbeeld van een goede catering is Cateraar Amsterdam. Laten we kijken naar de belangrijkste overwegingen voor catering en evenementenplanning om je te helpen met zoeken. Het begint bij een formaat. Het cateringbedrijf moet  de gasten allemaal tevreden zien te houden. Het formaat van het bedrijf moet daarom passen bij dat van het evenement. Ook de locatie speelt een rol en het budget van de organisatie. Sommige locaties hebben trouwens zelf al catering waarmee ze het liefste werken. Super handig!

Twee accessoire musthaves voor mannen 0 7

Twee accessoire musthaves voor mannen

Je koopt regelmatig een bosje bloemen of lekker geurtje voor je vrouw. Waarom? Omdat ze dat in jouw ogen gewoon verdiend. Maar hoe zit het dan met jezelf? Jij mag jezelf toch ook weleens kietelen omdat je dat gewoon verdient? Wij mannen hebben vaak alles al en dat maakt het lastig voor vrouwen om iets terug te geven. Daarom hebben we voor jou een aantal musthaves op een rijtje gezet voor mannen. Mannen musthaves waar je nooit genoeg van kan hebben.

Een mooi horloge is altijd goed

Bijna elke man draagt vrijwel dagelijks een horloge om zijn pols. De meeste mannen hebben niet één, maar meerdere horloges in de kast liggen. Een horloge voor op het werk, vrije tijd of een speciale voor bijzondere gelegenheden. Je hebt ze in verschillende merken, soorten en maten. Een horloge met stalen band en steeds vaker zelfs met plastic of houten bandje. Kortom herenhorloges zijn altijd leuk om te kopen of te krijgen.

Smartwatch steeds populairder

Alweer een aantal jaar geleden kwam Apple met de allereerste smartwatch. In eerste instantie waren de mogelijkheden beperkt. Maar tegenwoordig kunnen we er steeds meer mee doen. De smartwatch wordt gebruikt tijdens het sporten en is ook heel handig om handsfree te bellen. Contactloos betalen in de supermarkt? Ook dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met je smartwatch!

In de huidige tijd zijn ze er in verschillende soorten en maten. Naast de bekende merken als Apple en Samsung verkopen smartwatches. Let wel op dat de Apple Watch alleen geschikt is voor mannen met een iPhone.

Ook andere bekende horlogemerken richten zich massaal op het verkopen van smartwatches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende horlogemerken als Fossil en Armani. Let wel op de bij de aanschaf van dit soort smartwatches. Deze zijn namelijk vaak het meest geschikt voor mannen met een Android Smartphone. Mannen met een iPhone kunnen het beste kiezen voor de Apple Watch.

Mannen en teenslippers

Tegenwoordig dragen ook mannen in de hete zomermaanden teenslippers. Ook dat is een echte musthave voor mannen geworden. Het is dan ook goed om minimaal één paar teenslippers in je kast te hebben liggen. Welk merk het meest populair is? Dat zijn natuurlijk de Havaianas teenslippers. Elke man heeft wel een paar teenslippers van dit merk in zijn kast liggen. Je hebt ze in verschillende prints en stoere kleuren voor zowel mannen als vrouwen.

De teenslippers van dit merk worden overal ter wereld verkocht. Op vakantie kom je het merk tegen op elke boulevard en zelfs in de supermarkt. Het nadeel van deze populaire accessoire is dat er veel namaakproducten worden verkocht.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks