De nieuwste Android smartphones op een rijtje 0 63

Samsung Galaxy S10

Het is vandaag de dag vaak de eerste keuze die je maakt met betrekking tot je mobiele telefoon: ga ik voor een Android toestel of toch voor een iPhone van Apple? Vaak heb je vroeger al eens een keuze gemaakt en dan blijkt het lastig om daarna ooit nog eens te switchen tussen bepaalde besturingssystemen. Je raakt namelijk gewend aan het gekozen systemen of aan een bepaald merk smartphone dat draait op het systeem. Want de keuze voor Android of Apple is natuurlijk een keuze tussen twee besturingssystemen. Wat vind je lekker werken? En welk systeem werkt goed samen met eventuele andere apparaten die je al in huis hebt? Het zijn maar een aantal vragen die je jezelf af moet vragen, als je een nieuwe telefoon besluit te nemen. Wil je binnenkort een nieuwe Android smartphone met abonnement uit gaan kiezen? Dan is dit artikel echt iets voor jou.

Welke keuzes heb je op dit moment?

Want wat zijn op dit moment een beetje de keuzes qua smartphones die op Android draaien? Natuurlijk zijn er erg veel merken waar je uit kan kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld de populaire telefoons van Samsung met hun vlaggenschip de Galaxy. Deze heb je inmiddels ook weer in tientallen soorten, zoals in een S- en een A-variant. Sterker nog, de Samsung Galaxy S10 wordt op dit moment in allerlei lijstjes zelfs genoemd als beste mobiele telefoon ooit. Dat is nog al wat. Naast Samsung heb je ook merken als Huawei, Sony, LG, Xiaomi en Google Pixel, ieder weer met allerlei andere varianten. Kortom, keuze genoeg als je besluit om een smartphone te kopen die op het besturingssysteem Android draait.

Huawei

Welke keuzes heb je in de nabije toekomst?

Maar als je geen telefoon wilt die nu al uit is … welke keuzes heb je dan? Er staan natuurlijk altijd bepaalde smartphones op de planning bij de grote merken. Elke variant is weer net wat sneller, heeft een betere camera of heeft net een andere vorm dan de ander.

– Omdat de Samsung Galaxy S10 zo goed is, qua accu-duur, camera en snelheid, wordt er reikhalzend uitgekeken naar zijn opvolger, namelijk de Samsung Galaxy S11. De verwachting is dat er meerdere camera’s op zullen zitten, om nog betere foto’s te kunnen maken. Hiermee zal het model proberen te concurreren met de iPhone 11 Pro. Daarnaast worden er ook veranderingen aan de processor verwacht om hem nog sneller te maken. En ook het scherm zal waarschijnlijk groter worden.

– Naast de nieuwe Galaxy, zal er ook een nieuwe telefoon van Oneplus op de markt komen, waarschijnlijk met de naam OnePlus 8 (Pro). Deze zal, met een beeldformaat van 6,5 inch, een goed alternatief zijn voor mensen die weer eens een wat kleinere smartphone willen hebben. Een prima keuze dus als je gaat voor een Android toestel.

– Ook het merk Huawai komt dit jaar nog met een nieuwe telefoon: de Huawei P40. Deze zal waarschijnlijk 5 camera’s hebben, dus dit lijkt op dit moment wel een trend. Door een nieuw handelsverdrag van president Donald Trump zal het merk wel meer moeite hebben om voet aan wal te krijgen in de VS en om de telefoon op Android te laten draaien. De mogelijkheid bestaat dus dat de telefoon zal gaan draaien op een besturingssysteem als de Harmony OS.

Je merkt het al: er staan dus weer genoeg spannende dingen op de planning met betrekking tot Android smartphones.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom een telefoonhoesje zo belangrijk is! 0 29

De smartphone is een apparaat waar menigeen niet zonder kan. Even snel je berichten checken, een telefoontje plegen of simpelweg op het internet surfen. Een smartphone maakt het dagelijkse leven enorm makkelijk. Jouw beste vriend moet dan natuurlijk wel over de juiste bescherming beschikken. Het is dan ook niet gek dat je de meeste smartphones niet meer zonder telefoonhoesje ziet. Maar wat is nu eigenlijk precies het belang van een kwalitatief telefoonhoesje?

 Ultieme bescherming

De belangrijkste reden om voor een telefoonhoesje te kiezen is natuurlijk om je smartphone meer bescherming te bieden. Hoewel een smartphone veel voordelen heeft, behoort een onbreekbaar scherm helaas niet tot dat rijtje. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Als hij net even tussen je vingers door glipt en op het asfalt terecht komt, zijn de gevolgen niet te overzien. Ook als je kleine kinderen in huis rond hebt lopen is extra bescherming geen overbodige luxe. Om dit te voorkomen heb je liever een telefoonhoesje van enkele euro’s dan een peperdure reparatie. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Om zoveel mogelijk schade bij een ongeluk te beperken is het belangrijk om niet alleen een kwalitatief hoesje aan te schaffen, maar ook een screenprotector te gebruiken. Zo blijven alle onderdelen van jouw smartphone intact.

 Ultieme bescherming

Let op: zodra je telefoon een keer hard op het beeldscherm is gevallen, moet je direct een andere screenprotector plaatsen. Zo weet je zeker dat deze nog steeds ultieme bescherming kan bieden.

Telefoonhoesje onderhouden

Over het algemeen zal een telefoonhoesje heel wat jaren zijn functie kunnen vervullen. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je met bepaalde zaken rekening houdt. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • Is je telefoon een keer enorm hard gevallen? Controleer dan goed of je telefoonhoesje nog geheel intact is. Zodra deze beschadigd is kan hij wellicht zijn functie minder goed vervullen. Hierdoor loop je het risico dat bij een volgende valpartij er te weinig bescherming zal zijn. Zo kan je smartphone alsnog beschadigd raken en dat wil je uiteraard voorkomen.
  • Haal je telefoon regelmatig even uit zijn hoesje en maak deze goed schoon. Doordat je je smartphone continu meeneemt, komt deze met veel stof en vuil in aanraking. Dit hoopt zich op onder het hoesje. In het ergste geval kan dit vuil zelfs extra krassen op je telefoon veroorzaken. Probeer het hoesje daarom met enige regelmaat schoon te maken, zodat je onnodige krassen kunt voorkomen.

Maak een statement

Een telefoonhoesje wordt natuurlijk niet alleen gebruikt ter bescherming. Anders zou er op de hele wereld maar één soort hoesje verkrijgbaar zijn. De reden dat er zoveel verschillende verkocht worden is omdat mensen dit gebruiken om een statement te maken. Iedereen heeft immers een andere smaak en persoonlijke voorkeur. Met een telefoonhoesje kan je jouw stijl duidelijk naar voren laten komen. Kies je voor een chique uitstraling of misschien wel een grappig hoesje? Aan jou de keuze!

Er zijn ook hoesjes met speciale functies verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een hoesje die ruimte biedt voor pasjes. Zo hoef je niet altijd een portemonnee mee te nemen als je de deur uit gaat. Je hebt immers altijd je pinpas, ID-kaart en OV-chipkaart bij de hand. Hartstikke handig! Ben je vaak buiten? Kies dan voor een waterdicht hoesje om waterschade te voorkomen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met welk telefoonhoesje verrijk jij jouw smartphone?

4 tips voor een snelle en makkelijke maaltijd 0 25

4 tips voor een snelle en makkelijke maaltijd

Even weinig tijd of zin om uren in de keuken te staan? Geen probleem! Snel en makkelijk eten hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met het maken van de juiste keuzes kom je al een heel eind. Kan je wel wat extra hulp gebruiken? In dit artikel vind je 4 tips om meer tijd te besparen in de keuken.

1.    Verwen jezelf eens met wat lekkers

Door de alledaagse drukte is het soms moeilijk om een rustmomentje in te plannen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om toch nog van een lekkere maaltijd te genieten, zonder dat je hier weer heel wat tijd aan kwijt bent. Een snelle makkelijke maaltijd bestellen is tegenwoordig zo gedaan. Het aanbod van maaltijdbezorging is ontzettend groot. Kies eenvoudig uit de verschillende cuisines en geniet van de diversiteit in gerechten. Jezelf af en toe verwennen is net wat je nodig hebt om weer wat extra energie te krijgen.

2.    Krijg er plezier in

Is koken niet jouw grootste hobby en zie je het enkel als noodzakelijk kwaad? Probeer er dan juist wat lol in te krijgen. Dit klinkt misschien makkelijker dan gezegd, maar het werkt wel. Als jij er plezier aan beleeft, zal dit uiteindelijk helpen om betere en snellere maaltijden te bereiden. Probeer daarom eens lekker te experimenteren of schakel je vrienden in om samen een gerecht te bereiden. Dat geeft niet alleen veel lol, maar zorgt soms ook voor de meest verrassende gerechten. Wat eten we vanavond 2 personen? Die vraag kan jij in de toekomst snel beantwoorden.

3.    Ovengerechten

Ovengerechten zijn van die typische maaltijden die weinig tijd kosten en ook nog eens super lekker zijn. Bovendien zijn ze eenvoudig voor te bereiden. Enkel wat groentes snijden, eventueel wat vlees aanbakken en voor een aantal minuten in de oven. De bereidingstijd is meestal niet meer dan een kwartier, waardoor je genoeg tijd over houdt voor andere dingen. Probeer wel zo veel mogelijk met verse ingrediënten te koken. Pakjes en zakjes bevatten vaak veel zout en suikers die je eigenlijk niet nodig hebt. Bovendien kost het gebruik van verse ingrediënten over het algemeen helemaal niet veel extra tijd.

4.    Haal iedere week genoeg boodschappen in huis

Ben jij iemand die na het werk altijd naar de supermarkt snelt en even wat ingrediënten op de kop tikt? Dan merk je vast dat dit niet alleen heel veel tijd kost, maar ook nog eens minder prettig is. Zeker na een lange werkdag wil je niet ook nog eens tijd besteden aan het doen van boodschappen. Doe daarom slechts één keer in de week boodschappen. Maak een duidelijk weekmenu en houd je aan de planning. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Ben je toch een keer vergeten boodschappen te doen? Dan is er natuurlijk niks mis met eten bestellen in Enschede. Zolang je geniet van mate, mogen deze momenten er natuurlijk best zijn. Bovendien bestaat er natuurlijk geen makkelijkere (en stiekem ook nog eens lekkere) maaltijd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks