Zoek je een dynamische en uitdagende functie? Ga werken bij de overheid! 0 62

Zoek je een dynamische en uitdagende functie? Ga werken bij de overheid

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken bij de overheid? Dat is een goede stap. Want werken bij de overheid is interessant, verrijkend en van toegevoegde waarde. Voor jou als professional én voor de overheid. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid lever je met je werk een bijdrage aan de stad. Bovendien krijg je bij de overheid veel kansen om jezelf te ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Bij de eigenzinnige detacheerder Joinuz vind je allerlei dynamische vacatures bij de overheid, bijvoorbeeld die van bouwinspecteur en vergunningverlener Wabo. 

Creatief en communicatief

Behoren het waarborgen van kwaliteit en veiligheid tot je DNA en heb je een scherp oog voor het opsporen van illegale sloop- en bouwactiviteiten? Dan is de vacature van bouwinspecteur bij de overheid absoluut iets voor jou, zeker als je ook beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je op een creatieve manier met diverse partijen kunt meedenken. Het houden van toezicht op vergunde bouwwerken behoort als bouwinspecteur bij de gemeente tot je dagelijkse werk én is je passie. Je bent uitstekend in staat om de juiste beslissingen te nemen door de verschillende belangen die er spelen in ogenschouw te nemen. Ook weet je in conflictsituaties altijd op de juiste manier te reageren. Tot voor kort stond het beroep van bouwinspecteur bekend als typische mannenfunctie. Maar bouwkunde en daaraan gerelateerde studies worden ook onder vrouwen steeds populairder. Het aandeel vrouwen dat kiest voor een technische opleiding in het hoger onderwijs is tussen 2008 en 2019 bijna verdubbeld, van tien procent naar achttien procent. Zo blijkt uit cijfers van het CBS.

Creatief en communicatief

Doorgroeimogelijkheden

Als je wilt werken bij de gemeente heeft Joinuz binnen de sector Omgeving & Recht nog veel meer interessante vacatures, bijvoorbeeld die van vergunningverlener Wabo. Met deze baan met legio doorgroeimogelijkheden zorg jij voor de kwaliteit van de bebouwde omgeving door bouwaanvragen adequaat af te handelen. Binnen deze uitdagende functie verstrek je advies over het toekennen van beschikkingen, doorloop je ontheffingsprocedures en onderhoud je contact met externe partijen. Ook houd je de termijnen van lopende aanvragen haarscherp in de gaten. Heb jij een juridische studie of een aan bouwkunde gerelateerde opleiding op zak én ben je een pro-actief en ondernemend persoon? Dan ben je uit het juiste hout gesneden om als vergunningverlener Wabo aan de slag te gaan.

Boeiende functies

Ben jij ook toe aan een nieuwe functie? Joinuz biedt je nog veel meer boeiende functies bij de overheid, zowel in een uitvoerende, beleidsmatige, ondersteunende als adviserende rol en op ieder niveau. Je vindt er dus altijd een baan die je past als een jas. Op basis van detachering doet Joinuz er alles aan om banen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen van werkzoekenden. Als je gedetacheerd bent, kom je in dienst van Joinuz en word je uitgeleend aan een opdrachtgever. Is je taak daar volbracht, dan wordt direct gezorgd voor een nieuwe opdracht. Met als voordeel dat je je over jouw inkomen dus geen zorgen hoeft te maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom een telefoonhoesje zo belangrijk is! 0 30

De smartphone is een apparaat waar menigeen niet zonder kan. Even snel je berichten checken, een telefoontje plegen of simpelweg op het internet surfen. Een smartphone maakt het dagelijkse leven enorm makkelijk. Jouw beste vriend moet dan natuurlijk wel over de juiste bescherming beschikken. Het is dan ook niet gek dat je de meeste smartphones niet meer zonder telefoonhoesje ziet. Maar wat is nu eigenlijk precies het belang van een kwalitatief telefoonhoesje?

 Ultieme bescherming

De belangrijkste reden om voor een telefoonhoesje te kiezen is natuurlijk om je smartphone meer bescherming te bieden. Hoewel een smartphone veel voordelen heeft, behoort een onbreekbaar scherm helaas niet tot dat rijtje. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje. Als hij net even tussen je vingers door glipt en op het asfalt terecht komt, zijn de gevolgen niet te overzien. Ook als je kleine kinderen in huis rond hebt lopen is extra bescherming geen overbodige luxe. Om dit te voorkomen heb je liever een telefoonhoesje van enkele euro’s dan een peperdure reparatie. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Om zoveel mogelijk schade bij een ongeluk te beperken is het belangrijk om niet alleen een kwalitatief hoesje aan te schaffen, maar ook een screenprotector te gebruiken. Zo blijven alle onderdelen van jouw smartphone intact.

 Ultieme bescherming

Let op: zodra je telefoon een keer hard op het beeldscherm is gevallen, moet je direct een andere screenprotector plaatsen. Zo weet je zeker dat deze nog steeds ultieme bescherming kan bieden.

Telefoonhoesje onderhouden

Over het algemeen zal een telefoonhoesje heel wat jaren zijn functie kunnen vervullen. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je met bepaalde zaken rekening houdt. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • Is je telefoon een keer enorm hard gevallen? Controleer dan goed of je telefoonhoesje nog geheel intact is. Zodra deze beschadigd is kan hij wellicht zijn functie minder goed vervullen. Hierdoor loop je het risico dat bij een volgende valpartij er te weinig bescherming zal zijn. Zo kan je smartphone alsnog beschadigd raken en dat wil je uiteraard voorkomen.
  • Haal je telefoon regelmatig even uit zijn hoesje en maak deze goed schoon. Doordat je je smartphone continu meeneemt, komt deze met veel stof en vuil in aanraking. Dit hoopt zich op onder het hoesje. In het ergste geval kan dit vuil zelfs extra krassen op je telefoon veroorzaken. Probeer het hoesje daarom met enige regelmaat schoon te maken, zodat je onnodige krassen kunt voorkomen.

Maak een statement

Een telefoonhoesje wordt natuurlijk niet alleen gebruikt ter bescherming. Anders zou er op de hele wereld maar één soort hoesje verkrijgbaar zijn. De reden dat er zoveel verschillende verkocht worden is omdat mensen dit gebruiken om een statement te maken. Iedereen heeft immers een andere smaak en persoonlijke voorkeur. Met een telefoonhoesje kan je jouw stijl duidelijk naar voren laten komen. Kies je voor een chique uitstraling of misschien wel een grappig hoesje? Aan jou de keuze!

Er zijn ook hoesjes met speciale functies verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een hoesje die ruimte biedt voor pasjes. Zo hoef je niet altijd een portemonnee mee te nemen als je de deur uit gaat. Je hebt immers altijd je pinpas, ID-kaart en OV-chipkaart bij de hand. Hartstikke handig! Ben je vaak buiten? Kies dan voor een waterdicht hoesje om waterschade te voorkomen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met welk telefoonhoesje verrijk jij jouw smartphone?

4 tips voor een snelle en makkelijke maaltijd 0 26

4 tips voor een snelle en makkelijke maaltijd

Even weinig tijd of zin om uren in de keuken te staan? Geen probleem! Snel en makkelijk eten hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Met het maken van de juiste keuzes kom je al een heel eind. Kan je wel wat extra hulp gebruiken? In dit artikel vind je 4 tips om meer tijd te besparen in de keuken.

1.    Verwen jezelf eens met wat lekkers

Door de alledaagse drukte is het soms moeilijk om een rustmomentje in te plannen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om toch nog van een lekkere maaltijd te genieten, zonder dat je hier weer heel wat tijd aan kwijt bent. Een snelle makkelijke maaltijd bestellen is tegenwoordig zo gedaan. Het aanbod van maaltijdbezorging is ontzettend groot. Kies eenvoudig uit de verschillende cuisines en geniet van de diversiteit in gerechten. Jezelf af en toe verwennen is net wat je nodig hebt om weer wat extra energie te krijgen.

2.    Krijg er plezier in

Is koken niet jouw grootste hobby en zie je het enkel als noodzakelijk kwaad? Probeer er dan juist wat lol in te krijgen. Dit klinkt misschien makkelijker dan gezegd, maar het werkt wel. Als jij er plezier aan beleeft, zal dit uiteindelijk helpen om betere en snellere maaltijden te bereiden. Probeer daarom eens lekker te experimenteren of schakel je vrienden in om samen een gerecht te bereiden. Dat geeft niet alleen veel lol, maar zorgt soms ook voor de meest verrassende gerechten. Wat eten we vanavond 2 personen? Die vraag kan jij in de toekomst snel beantwoorden.

3.    Ovengerechten

Ovengerechten zijn van die typische maaltijden die weinig tijd kosten en ook nog eens super lekker zijn. Bovendien zijn ze eenvoudig voor te bereiden. Enkel wat groentes snijden, eventueel wat vlees aanbakken en voor een aantal minuten in de oven. De bereidingstijd is meestal niet meer dan een kwartier, waardoor je genoeg tijd over houdt voor andere dingen. Probeer wel zo veel mogelijk met verse ingrediënten te koken. Pakjes en zakjes bevatten vaak veel zout en suikers die je eigenlijk niet nodig hebt. Bovendien kost het gebruik van verse ingrediënten over het algemeen helemaal niet veel extra tijd.

4.    Haal iedere week genoeg boodschappen in huis

Ben jij iemand die na het werk altijd naar de supermarkt snelt en even wat ingrediënten op de kop tikt? Dan merk je vast dat dit niet alleen heel veel tijd kost, maar ook nog eens minder prettig is. Zeker na een lange werkdag wil je niet ook nog eens tijd besteden aan het doen van boodschappen. Doe daarom slechts één keer in de week boodschappen. Maak een duidelijk weekmenu en houd je aan de planning. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

Ben je toch een keer vergeten boodschappen te doen? Dan is er natuurlijk niks mis met eten bestellen in Enschede. Zolang je geniet van mate, mogen deze momenten er natuurlijk best zijn. Bovendien bestaat er natuurlijk geen makkelijkere (en stiekem ook nog eens lekkere) maaltijd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks