De veel gestelde vragen van laserontharing 0 45

laser ontharing man

Laserontharing komt veel voor. Zo willen mannen vaak gladde schouders en een gladde rug, buik en borst. Daarnaast zouden vrouwen het liefst gladde benen, bikinilijn, oksels en een onthaard gezicht hebben. Val jij nu ook onder deze groep? Of zijn er andere gebieden waar je laserontharing zou willen toepassen? Lees dan vooral even verder. Want wij nemen de veel gestelde vragen van laserontharing met je door

Is het pijnloos?

Je wilt haren laten verwijderen en dit niet meer terug laten komen. Maar kan dit wel zonder pijn? Gelukkig is er vandaag de dag technologie waarmee men haar kan verwijderen zonder daarmee pijn te hoeven lijden. Zij kun je een professionele ontharingskliniek inschakelen om jouw haren pijnloos te laten verwijderen. Ontharingskliniek Sensitif in Amsterdam is een voorbeeld van zo’n professionele kliniek. Deze ontharingskliniek werkt met een ontharingsapparaat die is goedgekeurd door de ebste experts op het gebied van medische lasertechniek. Ze zorgen er op vakkundige manier voor dat je geen pijn hoeft te lijden en dat de behandeling zo effectief mogelijk zal plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Een laserontharing apparaat maakt gebruik van vacuümtechnologie waardoor de huid in de laser wordt gezogen. Op deze manier worden de haarzakjes bij de kern aangepakt en vernietigd. Met deze techniek zal je geen last krijgen van pijn. Het is dan ook een zeer veilige, verantwoorde, snelle en pijnloze techniek. Het duurt helemaal niet lang en je hoeft je geen zorgen te maken over deze minimale ingreep.

Is het blijvend?

Je zal misschien denken dat pas na veel behandelingen een blijvend resultaat zal boeken. Maar gelukkig is dit tegenwoordig niet meer het geval. Zo is het zelfs mogelijk om na zes behandelingen al een goed, blijvend resultaat te boeken. En wanneer er nog haartjes blijven, zal dit minder opvallen omdat ze zeer dun zijn. Een goede kliniek heeft daarnaast altijd artikelen die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ze kunnen je deze artikelen laten zien om de effecten van de behandeling te bewijzen.

Is het voor iedereen weggelegd?

Laserontharing is gelukkig voor iedereen toepasbaar. Het makt dus niet uit welke huiskleur je hebt. Of welke huidtype. En mocht je om wat voor reden dan ook toch niet geschikt zijn, dan zal de kliniek dit vooraf aan je laten weten. Want voor je aan de behandeling begint, wordt er altijd streng gekeken of je geschikt bent. Hierbij krijg je ook meer informatie over de resultaten en exacte werkwijze. Een goede kliniek zal dit allemaal met je doornemen.

Laserontharing is heel populair. En dat is dus niet zomaar. Tegenwoordig is het zeer veilig, snel en ook nog eens niet te duur. Maar zorg er wel voor dat je een goede praktijk uitkiest. Je wilt natuurlijk een praktijk waar alleen maar experts werken. Je kunt eventueel de recensies lezen of om ervaringen vragen van andere klanten. Een goede ontharingskliniek zal je vooraf voorzien van advies hoe je jouw situatie het beste aan kunt pakken. Zo hoef je jezelf nergens druk om te maken en kan je zonder zorgen de behandeling ondergaan.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom je Goede mannen moet lezen 0 40

Goede mannen

Goede mannen, dat willen we allemaal wel zijn. Tegenwoordig heeft die term echter wel een nieuwe lading gekregen. De roman van Arnon Grunberg die in 2018 verscheen draagt namelijk deze titel. Dit spreekt je natuurlijk direct al aan. De vraag is alleen wat je ervan kan leren. Door het boek hier te bespreken, is het goed mogelijk om eens duidelijk te maken waarom ook jij het moet lezen. Er zijn namelijk allerlei lessen uit te leren. En door de stijl van de auteur is het nog leuk om te lezen ook. Dat weegt natuurlijk ook mee.

Niets is wat het lijkt

Wat vooral goed is om te leren uit de roman Goede mannen is dat niets is wat het lijkt. Zo draagt de hoofdpersoon een Poolse naam. Met als gevolg dat hij dan ook door iedereen met zijn bijnaam De Pool wordt aangesproken. Sterker nog, zo noemt hij zichzelf ook. Hij is echter gewoon een Nederlander. Zijn vader was weliswaar Pools, mij hij is gewoon in Nederland geboren. Zoals hij ook brandweerman van beroep is, maar eigenlijk nooit een brand te zien krijgt. Is dit niet wat velen in hun beroep tegenkomen tegenwoordig op de werkvloer?

Omgaan met pech

Zoals altijd het geval is in de romans van Grunberg speelt pech ook In Goede mannen weer een belangrijke rol. Dit is iets waar de auteur dan ook in belangrijke mate mee bezig is. Het is namelijk in de pech waarin grote schoonheid te ontdekken is volgens de schrijver. Alleen wanneer er een bepaalde mate van in een verhaal is waar te nemen, kan het een succes zijn. Bovendien is het ook belangrijk dat aan de pech niet te ontkomen is, zelfs niet wanneer de hoofdpersoon dat wil probeert. Ook in dit verhaal is dat weer aan de orde.

Wie je bent als man

Wat vooral aantrekkelijk is om te leren uit Goede mannen is dat het een spiegel is. Wanneer je goed kijkt naar de diepere boodschap, dan leer je iets over wie je bent als man en waarom je doet wat je doet. Menselijk gedrag zegt namelijk heel veel in allerlei situaties. Ook in dit geval is dat sterk aan de orde. Door het boek te lezen zal je dingen herkennen die je op een bepaalde manier op je eigen situatie kan betrekken. Dat maakt het dus ook zo aantrekkelijk om het mee te nemen.

De tijd nemen voor het boek

Goede mannen is niet een boek wat je zomaar even doorwerkt. Omdat je een druk leven hebt, denk je misschien dat het niks voor jou is om ermee aan de slag te gaan. Het is echter wel aan te raden om er de tijd voor te nemen en eens lekker te gaan lezen. Je zal merken dat je er echt beter uit komt. Bovendien is het je natuurlijk allang bekend dat alle succesvolle mannen veel lezen. Daarom alleen als is het de hoogste tijd dat jij er ook aan begint. Je zal er direct plezier in hebben.

 

 

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 37

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks