De verschillende opties voor je e-sigaret 0 163

De verschillende opties voor je e-sigaret

Voordat je begint aan of switcht naar een e-sigaret is het goed om te kijken welk type het best bij jou past. Er zijn namelijk verschillende soorten e-sigaretten waarbij het onderscheid ‘m zit in de manier van inhaleren. Bij een reguliere sigaret kun je zelf bepalen hoe je inhaleert, bij een e-sigaret ben je ook afhankelijk van het type: ga je voor een Mouth to Lung (MTL) of een Direct to Lung (DL) variant? We leggen je de verschillen uit in deze blog, zodat jij goed voorbereid een keuze kunt maken.

Direct to Lung (DL) e-sigaretten

Bij deze variant e-sigaret gaat de damp direct naar je longen, het slaat daarbij je mond in feite over. Omdat je longinhoud een stuk groter is dan die van je mond wordt er bij de DL e-sigaret ook meer damp gecreëerd dan bij de MTL of een regulier sigaret. Bij deze variant is de smaak van de e-liquid ook sterker, evenals de geur.

Mouth to Lung (MTL) e-sigaretten

Zoals gezegd gaat de DL variant rechtstreeks naar de longen, bij de MTL variant komt de damp eerst in je mond terecht. Je kunt dan zelf de keuze maken of je het nog verder inhaleert over de longen, of dat je het direct weer uitblaast. Deze manier valt daarom ook het best te vergelijken met ‘regulier’ roken en wordt daarom vaak gekozen door mensen die willen stoppen of minderen met roken. Deze variant produceert dus ook wat minder damp dan de DL.

Verschillend opgebouwd

De beide varianten hebben dus een andere manier van inhaleren en hiervoor hebben ze ook een verschillende opbouw en zien er ook iets anders uit. Bovendien verschillende coils van elkaar. De coil is het gloeidraadje dat je vloeistof verwarmt om damp te produceren. Bij de DL is die een stukje sterker, omdat daar ook meer damp geproduceerd moet worden. Dit merk je ook in de batterij.

Meer weten?

Als je meer wil weten over de verschillende manieren van inhaleren, of als je direct een starterset wil bestellen kun je terecht bij betrouwbare webshop als Smokesmarter. Daar kun je terecht met al je vragen en vind je een breed aanbod aan e-sigaretten en accessoires.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze Accutools Moet Je Hebben 0 205

Deze Accutools Moet Je Hebben

 

Deze accutools moet je hebben! Ben jij op zoek naar een goede accutool om thuis te kunnen klussen, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij helpen je op weg. Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste elektrische gereedschappen zijn, zodat jij als doe-het-zelver aan de slag kunt met klussen in huis. We bespreken diverse tools met je en leggen je uit waar je op moet letten bij het uitkiezen van jouw gereedschap en machines met accu. Denk aan voltage, het merk en gewicht, maar ook de kwaliteit van het gereedschap en de levensduur van accu’s. Lees dus snel verder voor meer informatie!

Accuboormachine

Boormachines zijn perfect voor thuisklussers, en er zijn heel veel verschillende soorten! Een accuboormachine is een van de meest gebruikte elektrische gereedschappen voor thuisklussers. Met een accuboormachine kan je namelijk ontzettend veel verschillende dingen doen en dit maakt dit apparaat dus ook ontzettend handig om te hebben. Je kunt schroeven vast, maar ook losdraaien met dit product. Ook kan je boren in zachte materialen, zoals hout, metaal en zachte steensoorten, zoals cellenbetonblokken en baksteen. Bij het uitkiezen van een accuboormachine moet je goed letten op het vermogen van het apparaat. Hoe hoger het vermogen van de accu, hoe langer je met de accu kunt werken. En het is wel zo prettig dat je gewoon in één keer door kunt klussen zonder de accu steeds te moeten opladen. Wil jij een accu boormachine kopen? Bedenk dan eerst wat jij belangrijk vindt bij het kiezen van gereedschap. Een goede accu met veel voltage en kracht, het merk of hoe hij in de hand ligt? Het is aan jou! Bepaal snel welke boormachines het beste bij jouw wensen passen!

Decoupeerzaag

Een ander voorbeeld van het beste elektrisch gereedschap is een decoupeerzaag. Een decoupeerzaag is een zaag waarmee je makkelijk bochten kunt zagen in hout of in tegels. De zaag is voorzien van een kort, verticaal zaagje dat in de machine is ingebracht. Het zaagblad is meestal zo’n 5 tot 10 centimeter lang en slechts een halve centimeter breed, waardoor je tijdens het zagen makkelijk van richting kunt veranderen. Dit maakt een decoupeerzaag heel handig om bochten mee te zagen. Je kunt het apparaat ook snel gebruiken om een balkje of latje in te korten, maar als je rechte, lange stukken wil zagen is een decoupeerzaag niet geschikt. Er zijn veel verschillende decoupeerzagen, zoals fijne en grove zaagjes voor het zagen van hout en korte zaagjes met wolfraam voor het zagen van tegels. Zorg dus dat je het juiste type zaag in huis hebt voor je begint aan je klus.

Schuurmachine

Een schuurmachine is handig elektrisch gereedschap waarmee je makkelijk hout kunt opschuren. Schuren kan natuurlijk ook met de hand, maar omdat dit ontzettend lang duurt, is het werken met een elektrische schuurmachine veel makkelijker. Er zijn verschillende schuurmachines met accu’s. Een vlakschuurmachine heeft een vierkante zool en kan je gebruiken voor fijnere afwerkklussen, zoals het schuren van meubelstukken of deuren. Een deltaschuurmachine heeft een driehoekige zool en is dit gereedschap is heel geschikt voor het schuren van kleine hoekjes, zoals bijvoorbeeld bij een raamkozijn. Je kunt ook kiezen voor een excentrische schuurmachine. Deze machine is voorzien van een ronde zool, draait rond en beweegt excentrisch. Een excentrische schuurmachine is ideaal wanneer je snel wil schuren, want met dit apparaat haal je twee keer zoveel materiaal weg als met een vlakschuurmachine. Het is met een excentrische schuurmachine wel lastiger om hoekjes te bereiken.

Het juiste accugereedschap kopen

Maar welk accugereedschap is nu het beste? Dat kan jij alleen bepalen! Bij het kiezen van een nieuwe machine, zoals een boormachine, is het belangrijk om te kijken naar je eigen wensen. Hoeveel kracht en power (voltage) moet het gereedschap hebben, hoe snel mag de accu leeg zijn, hoe lang moet de levensduur ongeveer zijn? Wil je een grote of een kleine machine? Hoe goed moet de kwaliteit zijn? Zet op een rijtje wat jij belangrijk vindt wanneer je machines gaat kopen waarmee je bijvoorbeeld in de tuin kunt klussen, zodat je zeker weet dat jij gereedschap koopt waar je blij van wordt!

De beste airco voor je mancave 0 303

De beste airco voor je mancave

Wat is de beste airco voor je mancave? Wij vertellen het je allemaal in dit artikel. In een mancave moet je lekker lang kunnen blijven zonder dat het er te warm wordt, maar welke airco kan je hier nu het beste voor gebruiken? Wat zijn eigenlijk je opties? Ga je voor een mobiele airco, of toch voor een vaste airco? Lees snel verder en je ontdekt het antwoord op al deze vragen.

Wat zijn je opties?

Als je een airco wil kopen voor je mancave, heb je verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Heel globaal zijn er twee mogelijkheden: een mobiele airco en een vaste airco. Hieronder lees je wat de voor- en nadelen van deze twee apparaten zijn.

Mobiele airco

Een mobiele airco is een apparaat dat je niet hoeft te installeren. Een mobiele airco voert warme lucht van binnen naar buiten af via een afvoerslang. Deze slang gaat naar buiten via een raam of deur. Het voordeel van een mobiele airco is dat je deze kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. Ook is er geen ingewikkelde installatie nodig om een mobiele airco gebruiksklaar te maken. Wel heb je bij een mobiele airco een afdichtingskit nodig. De slang naar buiten moet via een raam of deur naar buiten en dit raam of deze deur moet daarom openstaan. Om te voorkomen dat er daardoor te veel warme lucht naar binnen komt, gebruik je een afdichtingskit die voorkomt dat de warme lucht je mancave in komt. Met deze mobiele airco test op Reviewmeisters.nl weet je zeker dat je het beste product selecteert..

Vaste airco

Je kunt ook kiezen voor een vaste airco voor je mancave. Een vaste airco moet natuurlijk wel geïnstalleerd worden, maar is daarna dan ook altijd klaar voor gebruik om warme lucht goed af te voeren. Het voordeel van een vaste airco is dat de afvoerslang netjes geïnstalleerd wordt en je geen extra afdichtingskit hoeft te kopen om te voorkomen dat er warme lucht naar binnen komt. De warme lucht wordt afgevoerd via een geïnstalleerde en vastgezette buis, waardoor het niet mogelijk is dat er warme lucht naar binnen komt. Het nadeel van een vaste airco is dat je deze niet kunt verplaatsen en dat het dus niet mogelijk is om meerdere ruimtes te koelen met dit apparaat. Je kiest van tevoren welke ruimte de airco moet koelen (bijvoorbeeld je woonkamer of je slaapkamer) en dat kan je niet meer veranderen.

Waar moet je op letten?

Bij het uitkiezen van de juiste airconditioning voor je mancave, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Wij hebben de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.

De locatie van de mancave

Een mancave kan je op heel veel verschillende plekken hebben, zoals in de kelder van je huis of in het schuurtje achterin je tuin. Afhankelijk van de locatie van je mancave, moet je een airco kiezen die bij deze locatie past. Zit jouw mancave in de kelder? Dan wordt een mobiele airco lastig, omdat er in een kelder geen raam zit waar je een afvoerslang door naar buiten kunt hangen. Zo kan de airco zijn warmte dus niet kwijt. In een kelder kan je wel een vaste airconditioning installeren, maar realiseer je wel dat dit een grotere klus is dan in een slaapkamer. De airco moet namelijk een langere route naar buiten afleggen. Als je je mancave in een schuurtje in de tuin hebt, is dit een stuk makkelijker en kan je ook gebruikmaken van een mobiele airco door de afvoerslang door het raam of door de deur naar buiten te hangen.

Het geluidsniveau

De ene airco maakt meer geluid dan de andere. Alleen jij kunt bepalen hoe storend je het vindt als een airco geluid maakt. Zit je vaak te gamen met een koptelefoon op in je mancave? Dan mag een airco misschien wat meer geluid maken. Maar als je je mancave hebt ingericht als plek om lekker een filmpje te kijken, of gewoon wat te lezen, dan is een airco die veel geluid maakt misschien wel heel storend. Bepaal dus voor jezelf hoeveel geluid de airco mag maken en kies een airco die daarbij past.

Het oppervlakte van de mancave

Niet alle airco’s hebben de capaciteit om een grote ruimte te koelen. Kijk dus bij het zoeken van de beste airco altijd naar het koelvermogen. De meeste mancaves hebben geen enorm groot oppervlakte en dus heb je meestal ook geen grote airco nodig. Kies dus een mobiele airco of een vaste airco die past bij het oppervlak van jouw mancave.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks