De verschillende opties voor je e-sigaret 0 519

De verschillende opties voor je e-sigaret

Voordat je begint aan of switcht naar een e-sigaret is het goed om te kijken welk type het best bij jou past. Er zijn namelijk verschillende soorten e-sigaretten waarbij het onderscheid ‘m zit in de manier van inhaleren. Bij een reguliere sigaret kun je zelf bepalen hoe je inhaleert, bij een e-sigaret ben je ook afhankelijk van het type: ga je voor een Mouth to Lung (MTL) of een Direct to Lung (DL) variant? We leggen je de verschillen uit in deze blog, zodat jij goed voorbereid een keuze kunt maken.

Direct to Lung (DL) e-sigaretten

Bij deze variant e-sigaret gaat de damp direct naar je longen, het slaat daarbij je mond in feite over. Omdat je longinhoud een stuk groter is dan die van je mond wordt er bij de DL e-sigaret ook meer damp gecreëerd dan bij de MTL of een regulier sigaret. Bij deze variant is de smaak van de e-liquid ook sterker, evenals de geur.

Mouth to Lung (MTL) e-sigaretten

Zoals gezegd gaat de DL variant rechtstreeks naar de longen, bij de MTL variant komt de damp eerst in je mond terecht. Je kunt dan zelf de keuze maken of je het nog verder inhaleert over de longen, of dat je het direct weer uitblaast. Deze manier valt daarom ook het best te vergelijken met ‘regulier’ roken en wordt daarom vaak gekozen door mensen die willen stoppen of minderen met roken. Deze variant produceert dus ook wat minder damp dan de DL.

Verschillend opgebouwd

De beide varianten hebben dus een andere manier van inhaleren en hiervoor hebben ze ook een verschillende opbouw en zien er ook iets anders uit. Bovendien verschillende coils van elkaar. De coil is het gloeidraadje dat je vloeistof verwarmt om damp te produceren. Bij de DL is die een stukje sterker, omdat daar ook meer damp geproduceerd moet worden. Dit merk je ook in de batterij.

Meer weten?

Als je meer wil weten over de verschillende manieren van inhaleren, of als je direct een starterset wil bestellen kun je terecht bij betrouwbare webshop als Smokesmarter. Daar kun je terecht met al je vragen en vind je een breed aanbod aan e-sigaretten en accessoires.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij op zoek naar licht- en geluidsapparatuur? 0 369

Ben jij op zoek naar licht- en geluidsapparatuur

Om een knaller van een feest te organiseren kunnen licht- en geluidsapparatuur niet ontbreken. Zonder goede muziek en een mooie lichtshow is het feest niet compleet. Bij MaxiAxi vind je alle producten die je nodig hebt om een onvergetelijke avond te organiseren. Ook voor andere consumentenelektronica ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. In dit blogartikel vertellen we je meer over waarom MaxiAxi een geschikte partij is voor alle licht- en geluidsapparatuur die je nodig hebt.

Wat is MaxiAxi?

In 2009 is het bedrijf MaxiAxi opgericht en speelt het een rol in de verkoop van elektronica. Hierbij hoort ook de licht- en geluidsapparatuur die je nodig hebt voor het grote feest. Naast licht- en geluidsapparatuur verkoop MaxiAxi ook andere consumentenelektronica, denk hierbij aan een platenspeler of een karaoke set. Een middag op de bank genieten van je favoriete platen? Of toch een avondje met je beste vrienden losgaan met de karaokeset? Bij MaxiAxi ben je aan het juiste adres. Wanneer je zelf niet zo handig bent of je liever de aansluiting laat doen door specialisten, dan kan dat bij MaxiAxi. Je wordt met plezier geholpen door het team van specialisten bij MaxiAxi. Het aanbod in consumentenelektronica van MaxiAxi is ruim. De specialiteit ligt bij de licht- en geluidsapparatuur. Verschillende bedrijven uit verschillende branches worden dagelijks geholpen aan de beste licht- en geluidsapparatuur.

Positieve terugkoppeling van de consument

Sinds 2009 is het doel hetzelfde gebleven: beschikbaar maken van licht- en geluidsapparatuur voor iedereen. Dag in, dag uit wordt er keihard gewerkt om dit doel te behalen. De klanten van MaxiAxi zijn tevreden, dit blijkt uit de klantenbeoordeling. Met een gemiddelde van 9,2 uit meer dan tienduizend beoordelingen kan MaxiAxi trots op zijn.

Consumentenelektronica kopen?

Ben je zelf nog op zoek naar verschillende elektronische apparaten? Neem een kijkje op de website van MaxiAxi. MaxiAxi heeft een team vol met specialisten die graag al jouw vragen beantwoord en je met plezier verder helpen. Op de website vind je de producten uit het ruime assortiment van MaxiAxi met een duidelijke uitleg erbij.

Je producten op een creatieve manier promoten met displays 0 455

Je producten op een creatieve manier promoten met displays

Heb je een product dat je graag wilt promoten, dan kun je daar verschillende kanten mee op. Je kunt de promotie bijvoorbeeld aanpakken met reclameborden, banners en posters, maar wist je dat ook displays een goede aanvulling voor elke campagne zijn? Die kun je op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld om je producten in uit te stallen. Er zijn verschillende soorten displays op de markt, zoals een winkeldisplay en displays voor op beurzen. Hoe ga je creatief om met dit soort promotiemateriaal? We vertellen het je in dit artikel.

Kies voor karton

Karton is bij uitstek een geschikte materiaalsoort om displays van te laten maken. Kies bij voorkeur voor honingraatkarton. Dat is karton met een unieke structuur aan de binnenkant die iets wegheeft van een honingraat. Deze constructie maakt het karton uitzonderlijk stevig en weerbaar. Een display gemaakt van dit soort karton kan tegen een stootje en gaat lang mee. Ideaal wanneer je hem neer wilt zetten op een plek waar veel mensen langskomen. Mocht hij dan eens worden omgestoten, dan is dat geen probleem. Daarnaast is zo’n display licht van gewicht. Dat maakt het gemakkelijk hem te verplaatsen.

Laat je display op maat maken

Elk product is anders, en heeft dus baat bij een op maat gemaakte display. Met kartonnen displays is meer mogelijk dan je denkt. Je kunt bijvoorbeeld platte, maar ook driedimensionale vormen uitbeelden. Het fijne daarbij is dat karton een betaalbare materiaalsoort is. Dat maakt het een aantrekkelijke keuze om te gebruiken in bijvoorbeeld een campagne of bij een tijdelijke aanbieding. Een ervaren drukker zoals Aelen en Van Leeuwen kan je helpen om jouw idee werkelijkheid te maken, en maakt elke display op zo’n manier dat die perfect bij je product past.

Verschillende promotiematerialen

Naast kartonnen displays zijn er meer soorten promotiematerialen die je kunt gebruiken om je campagne of de promotie van een product tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan materialen zoals posters, detectiepoorthoezen en kubusdisplays. Daarmee kun je je campagne precies op maat maken en je product op de juiste manier promoten. Ook wanneer je een winkel hebt, kun je slim gebruik maken van displays. Denk aan een leuke baliedisplay die je vlakbij de toonbank kunt zetten en die mensen verleidt tot een impulsaankoop. Op die manier kun je met deze promotiematerialen alle kanten op.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks