Mannen opgelet! Tips om optimaal te genieten van jouw seksleven 0 822

optimaal te genieten van jouw seksleven

Het grootste deel van de Nederlanders is gelukkig tevreden met zijn of haar seksleven. Toch zijn er ook nog altijd mannen én vrouwen die het gevoel hebben dat het beter kan. Heb jij ook het idee dat je niet optimaal kunt genieten van je seksleven? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Een goed seksleven brengt veel voordelen met zich mee. Zo blijkt het dat mannen met een goed seksleven minder stress ervaren en bovendien ook minder risico lopen op bepaalde gezondheidsproblemen. Ben jij toe aan wat vernieuwing en wil je dolgraag weer optimaal kunnen genieten van jouw seksleven? In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

Soloseks

Het hebben van soloseks heeft ontzettend veel lichamelijke en emotionele voordelen. Zeker wanneer men hierbij ook in staat is tot het krijgen van een orgasme. Soloseks is voor een man vaak gemakkelijk. De meeste mannen doen dit regelmatig en hebben hier geen hulpmiddelen bij nodig. Toch is het ook verstandig om hier de nodige aandacht aan te besteden. Wanneer je altijd maar dezelfde handelingen verricht, dan gaat dit uiteindelijk vervelen. Probeer daarom eens te experimenteren met masturbators of wellicht zelfs een penispomp of penisring. Dit zorgt voor nét wat meer stimulans. Op het gebied van seksspeeltjes voor mannen is er echt meer te vinden dan je denkt.

seksspeeltjes voor mannen

Wist je dat soloseks bovendien het verlangen naar elkaar kan versterken? Ook in een relatie is het daarom geen enkel probleem om te masturberen. Soms is het voor de partner zelfs opwindend om dit te vernemen. Hier kan je uiteindelijk ook op in spelen door bijvoorbeeld een keer samen te masturberen. Wie weet wat voor spannende sekservaring dat oplevert!

Voorspel

Opvallend genoeg maakt het voor mannen vaak niet uit hoe de dag is geweest. Zij kunnen gemakkelijk na een avondje luieren op de bank zin krijgen in seks. Dit terwijl de vrouw vaak meer stimulans nodig heeft. Zeker na een luie dag. Begin daarom eens met een goed voorspel in de ochtend. Stuur spannende appjes, foto’s of vertel haar in de ochtend al waar je zin in hebt en ga vervolgens naar het werk. Het resultaat van deze inspanningen zal je vast en zeker verrassen. Zo hou je de seks leuk, spannend en wordt het minder een routine.

Pak erectieproblemen aan

Erectieproblemen zijn niet iets om je over te schamen. Heel veel mannen hebben hier mee te kampen. Zeker wanneer ze ouder worden. Deze problemen kunnen het seksleven echter enorm verstoren. Helemaal wanneer dit niet uitgelegd wordt aan de partner. Zij kan hierdoor het gevoel krijgen dat je haar simpelweg niet meer aantrekkelijk vindt. Wees daarom altijd open en eerlijk en verzin samen mogelijke oplossingen om dit probleem aan te pakken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te experimenteren met een penispomp of penisring. Maar ook bepaalde medicatie kunnen een enorm groot verschil maken.

Wist je dat erectieproblemen zeker niet hoeven te betekenen dat je helemaal geen erectie kunt krijgen? Vaak lukt dit wel, maar is er gewoon meer seksuele inspanning nodig. Stiekem kan dit ook wel heel fijn zijn, omdat jullie zo meer aandacht aan elkaar zullen besteden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbel! 0 627

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbe

Heb je al een video deurbel geïnstalleerd thuis? Dan ben je vast al onder de indruk van de verbeterde beveiliging en het gemak dat deze slimme apparaten bieden. Maar wist je dat jouw video deurbel nog veel meer kan doen als je deze integreert met andere smart home-apparaten en -systemen? In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht langs enkele slimme integraties die jouw video deurbel nog functioneler en leuker maken!

Koppel je video deurbel aan slimme verlichting

Stel eens voor: het is laat op de avond en iemand belt aan. In plaats van in het donker te tasten, gaan je slimme lampen automatisch aan zodra de video deurbel beweging detecteert. Zo zorg je voor extra veiligheid en gemak. Merken zoals Philips Hue en LIFX bieden naadloze integratiemogelijkheden met veel populaire video deurbellen, zoals de video deurbel zonder abonnement.

Verbind je video deurbel met een slim slot

Een andere handige koppeling is die tussen de video deurbel en uw slimme slot. Zo kun je bijvoorbeeld de Eufy deurbel verbinden met slimme sloten zoals Nuki of August. Wanneer je via de app ziet wie er voor de deur staat, kun je met een druk op de knop de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je gasten verwacht of een pakketje wilt laten afleveren!

Integreer je video deurbel met een smart home-assistent

Heb je een Google Home of Amazon Echo? Koppel deze aan je video deurbel en ontvang meldingen via je slimme luidsprekers! Vraag de assistent wie er voor de deur staat, of bekijk de live videostream op een compatibel scherm. Deze slimme integratie maakt je leven net een beetje gemakkelijker en leuker.

Creëer automatiseringen met IFTTT

IFTTT (If This Then That) is een krachtige service waarmee u allerlei slimme apparaten en services aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je jouw video deurbel verbinden met tal van andere apparaten en acties automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een opname op je beveiligingscamera’s zodra de video deurbel beweging detecteert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versterk je beveiliging met een slim alarmsysteem

Wil je nog een stap verder gaan? Integreer de video deurbel met een slim alarmsysteem zoals SimpliSafe of Ring Alarm. Zo kunt je je hele huis beschermen en houdt je alles in de gaten via één gebruiksvriendelijke app. Je video deurbel vormt dan de perfecte aanvulling op de algehele beveiliging.

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 551

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks