Mannen opgelet! Tips om optimaal te genieten van jouw seksleven 0 327

optimaal te genieten van jouw seksleven

Het grootste deel van de Nederlanders is gelukkig tevreden met zijn of haar seksleven. Toch zijn er ook nog altijd mannen én vrouwen die het gevoel hebben dat het beter kan. Heb jij ook het idee dat je niet optimaal kunt genieten van je seksleven? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Een goed seksleven brengt veel voordelen met zich mee. Zo blijkt het dat mannen met een goed seksleven minder stress ervaren en bovendien ook minder risico lopen op bepaalde gezondheidsproblemen. Ben jij toe aan wat vernieuwing en wil je dolgraag weer optimaal kunnen genieten van jouw seksleven? In dit artikel geven we een aantal nuttige tips.

Soloseks

Het hebben van soloseks heeft ontzettend veel lichamelijke en emotionele voordelen. Zeker wanneer men hierbij ook in staat is tot het krijgen van een orgasme. Soloseks is voor een man vaak gemakkelijk. De meeste mannen doen dit regelmatig en hebben hier geen hulpmiddelen bij nodig. Toch is het ook verstandig om hier de nodige aandacht aan te besteden. Wanneer je altijd maar dezelfde handelingen verricht, dan gaat dit uiteindelijk vervelen. Probeer daarom eens te experimenteren met masturbators of wellicht zelfs een penispomp of penisring. Dit zorgt voor nét wat meer stimulans. Op het gebied van seksspeeltjes voor mannen is er echt meer te vinden dan je denkt.

seksspeeltjes voor mannen

Wist je dat soloseks bovendien het verlangen naar elkaar kan versterken? Ook in een relatie is het daarom geen enkel probleem om te masturberen. Soms is het voor de partner zelfs opwindend om dit te vernemen. Hier kan je uiteindelijk ook op in spelen door bijvoorbeeld een keer samen te masturberen. Wie weet wat voor spannende sekservaring dat oplevert!

Voorspel

Opvallend genoeg maakt het voor mannen vaak niet uit hoe de dag is geweest. Zij kunnen gemakkelijk na een avondje luieren op de bank zin krijgen in seks. Dit terwijl de vrouw vaak meer stimulans nodig heeft. Zeker na een luie dag. Begin daarom eens met een goed voorspel in de ochtend. Stuur spannende appjes, foto’s of vertel haar in de ochtend al waar je zin in hebt en ga vervolgens naar het werk. Het resultaat van deze inspanningen zal je vast en zeker verrassen. Zo hou je de seks leuk, spannend en wordt het minder een routine.

Pak erectieproblemen aan

Erectieproblemen zijn niet iets om je over te schamen. Heel veel mannen hebben hier mee te kampen. Zeker wanneer ze ouder worden. Deze problemen kunnen het seksleven echter enorm verstoren. Helemaal wanneer dit niet uitgelegd wordt aan de partner. Zij kan hierdoor het gevoel krijgen dat je haar simpelweg niet meer aantrekkelijk vindt. Wees daarom altijd open en eerlijk en verzin samen mogelijke oplossingen om dit probleem aan te pakken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te experimenteren met een penispomp of penisring. Maar ook bepaalde medicatie kunnen een enorm groot verschil maken.

Wist je dat erectieproblemen zeker niet hoeven te betekenen dat je helemaal geen erectie kunt krijgen? Vaak lukt dit wel, maar is er gewoon meer seksuele inspanning nodig. Stiekem kan dit ook wel heel fijn zijn, omdat jullie zo meer aandacht aan elkaar zullen besteden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks