Overstappen naar Greenchoice, zou ik dit doen? 0 245

Overstappen naar Greenchoice

Overstappen naar een groene energieleverancier is nog nooit zo belangrijk geweest. We leven in een samenleving die steeds energiebewuster wilt leven. Mensen stappen massaal over naar zelfopgewekte energie en we willen ons steentje bijdragen aan het milieu. Energiebewust leven is niet meer weggelegd voor zogenaamde ‘geiten-wollen-sokken-types’, maar maakt deel uit van ons dagelijks leven. Het is eerder een uitzondering geworden als je niet denkt over energiebewuster leven. Overstappen naar een groene energieleverancier is dan ook geen vreemde stap. Na verloop van tijd zal heel Nederland CO2 neutraal worden. We zijn dan allemaal over op groenere energiebronnen. Waarom dan niet nu al die stap maken? Greenchoice is een van de grootste energiebedrijven op dit gebied. Maar is overstappen op energie van Greenchoice ook voor jou een goede keuze?

Waarom overstappen naar Greenchoice?

Waar sta jij over 10 jaar? De meeste mensen vinden het heerlijk om over de toekomst te fantaseren, maar wat als die toekomst niet verzekerd is? Voor de toekomstige generaties is het niet zeker dat het milieu stabiel blijft. De verwachtingen zijn niet overwegend positief. Gaat de wereld zoals we hem nu kennen kapot, simpelweg omdat wij en onze vorige generaties deze uitgeput hebben? Uitgeput door consumptiedrang, prestatiedrang, de drang om steeds meer te willen? Misschien.

Het is duidelijk dat er verandering moet komen en daar is de Nederlandse overheid het mee eens. De eerste stap is een CO2 vrij Nederland, iets wat in 2050 gerealiseerd moet zijn. Dat vraagt om nieuwe innovatieve manieren om energie op te wekken. Veel energie wordt tegenwoordig opgewekt door natuurlijke bronnen. Denk aan zonne- en windenergie. Er is zelfs zonne-energie uit Nederland. Uiteindelijk moeten we allemaal die overstap maken. Waarom wachten tot het te laat is? Door te kiezen voor Greenchoice, kies je nu voor een betere wereld. Een wereld waarin onze toekomstige kinderen en (achter)kleinkinderen veilig kunnen leven. Wie wil dat nu niet?

duurzame energie greenchoice

Betrouwbaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren van belang, alvorens je besluit de overstap naar Greenchoice te maken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de betrouwbaarheid van het bedrijf? Veel mensen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van deze energiemaatschappij. Dit roept direct vragen op. Toch hoeft dit niks te zeggen. Greenchoice is in handen van twee grote energiebedrijven, voor 70% van Energie Concurrent en voor 30% van Eneco. De kans is groot dat je van deze bedrijven wel gehoord hebt. Sterker nog, je hebt vertrouwen in de kennis van deze maatschappijen. Bij het lezen van de ervaringen van andere consumenten kunnen we stellen dat Greenchoice goed scoort op verschillende onderdelen. Zo wordt het bedrijf de groenste energieleverancier van Nederland genoemd, werken ze oplossingsgericht, klantvriendelijk en zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Genoeg interessante voordelen om een overstap te overwegen.

Uitsluitend groene energie

Greenchoice levert uitsluitend groene energie. Je kunt hier dus niet terecht al je geen behoefte hebt aan deze energievorm. Daarnaast investeert het bedrijf in verschillende duurzame projecten. Hiermee proberen ze de schade die is aangericht door aardgas te compenseren. Het bewustzijn van de consument wordt geprikkeld door deze acties. Wat kan jij doen om de wereld nog mooier te maken?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks