Overstappen naar Greenchoice, zou ik dit doen? 0 522

Overstappen naar Greenchoice

Overstappen naar een groene energieleverancier is nog nooit zo belangrijk geweest. We leven in een samenleving die steeds energiebewuster wilt leven. Mensen stappen massaal over naar zelfopgewekte energie en we willen ons steentje bijdragen aan het milieu. Energiebewust leven is niet meer weggelegd voor zogenaamde ‘geiten-wollen-sokken-types’, maar maakt deel uit van ons dagelijks leven. Het is eerder een uitzondering geworden als je niet denkt over energiebewuster leven. Overstappen naar een groene energieleverancier is dan ook geen vreemde stap. Na verloop van tijd zal heel Nederland CO2 neutraal worden. We zijn dan allemaal over op groenere energiebronnen. Waarom dan niet nu al die stap maken? Greenchoice is een van de grootste energiebedrijven op dit gebied. Maar is overstappen op energie van Greenchoice ook voor jou een goede keuze?

Waarom overstappen naar Greenchoice?

Waar sta jij over 10 jaar? De meeste mensen vinden het heerlijk om over de toekomst te fantaseren, maar wat als die toekomst niet verzekerd is? Voor de toekomstige generaties is het niet zeker dat het milieu stabiel blijft. De verwachtingen zijn niet overwegend positief. Gaat de wereld zoals we hem nu kennen kapot, simpelweg omdat wij en onze vorige generaties deze uitgeput hebben? Uitgeput door consumptiedrang, prestatiedrang, de drang om steeds meer te willen? Misschien.

Het is duidelijk dat er verandering moet komen en daar is de Nederlandse overheid het mee eens. De eerste stap is een CO2 vrij Nederland, iets wat in 2050 gerealiseerd moet zijn. Dat vraagt om nieuwe innovatieve manieren om energie op te wekken. Veel energie wordt tegenwoordig opgewekt door natuurlijke bronnen. Denk aan zonne- en windenergie. Er is zelfs zonne-energie uit Nederland. Uiteindelijk moeten we allemaal die overstap maken. Waarom wachten tot het te laat is? Door te kiezen voor Greenchoice, kies je nu voor een betere wereld. Een wereld waarin onze toekomstige kinderen en (achter)kleinkinderen veilig kunnen leven. Wie wil dat nu niet?

duurzame energie greenchoice

Betrouwbaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren van belang, alvorens je besluit de overstap naar Greenchoice te maken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de betrouwbaarheid van het bedrijf? Veel mensen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van deze energiemaatschappij. Dit roept direct vragen op. Toch hoeft dit niks te zeggen. Greenchoice is in handen van twee grote energiebedrijven, voor 70% van Energie Concurrent en voor 30% van Eneco. De kans is groot dat je van deze bedrijven wel gehoord hebt. Sterker nog, je hebt vertrouwen in de kennis van deze maatschappijen. Bij het lezen van de ervaringen van andere consumenten kunnen we stellen dat Greenchoice goed scoort op verschillende onderdelen. Zo wordt het bedrijf de groenste energieleverancier van Nederland genoemd, werken ze oplossingsgericht, klantvriendelijk en zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Genoeg interessante voordelen om een overstap te overwegen.

Uitsluitend groene energie

Greenchoice levert uitsluitend groene energie. Je kunt hier dus niet terecht al je geen behoefte hebt aan deze energievorm. Daarnaast investeert het bedrijf in verschillende duurzame projecten. Hiermee proberen ze de schade die is aangericht door aardgas te compenseren. Het bewustzijn van de consument wordt geprikkeld door deze acties. Wat kan jij doen om de wereld nog mooier te maken?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 18

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 28

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks