Overstappen naar Greenchoice, zou ik dit doen? 0 62

Overstappen naar Greenchoice

Overstappen naar een groene energieleverancier is nog nooit zo belangrijk geweest. We leven in een samenleving die steeds energiebewuster wilt leven. Mensen stappen massaal over naar zelfopgewekte energie en we willen ons steentje bijdragen aan het milieu. Energiebewust leven is niet meer weggelegd voor zogenaamde ‘geiten-wollen-sokken-types’, maar maakt deel uit van ons dagelijks leven. Het is eerder een uitzondering geworden als je niet denkt over energiebewuster leven. Overstappen naar een groene energieleverancier is dan ook geen vreemde stap. Na verloop van tijd zal heel Nederland CO2 neutraal worden. We zijn dan allemaal over op groenere energiebronnen. Waarom dan niet nu al die stap maken? Greenchoice is een van de grootste energiebedrijven op dit gebied. Maar is overstappen op energie van Greenchoice ook voor jou een goede keuze?

Waarom overstappen naar Greenchoice?

Waar sta jij over 10 jaar? De meeste mensen vinden het heerlijk om over de toekomst te fantaseren, maar wat als die toekomst niet verzekerd is? Voor de toekomstige generaties is het niet zeker dat het milieu stabiel blijft. De verwachtingen zijn niet overwegend positief. Gaat de wereld zoals we hem nu kennen kapot, simpelweg omdat wij en onze vorige generaties deze uitgeput hebben? Uitgeput door consumptiedrang, prestatiedrang, de drang om steeds meer te willen? Misschien.

Het is duidelijk dat er verandering moet komen en daar is de Nederlandse overheid het mee eens. De eerste stap is een CO2 vrij Nederland, iets wat in 2050 gerealiseerd moet zijn. Dat vraagt om nieuwe innovatieve manieren om energie op te wekken. Veel energie wordt tegenwoordig opgewekt door natuurlijke bronnen. Denk aan zonne- en windenergie. Er is zelfs zonne-energie uit Nederland. Uiteindelijk moeten we allemaal die overstap maken. Waarom wachten tot het te laat is? Door te kiezen voor Greenchoice, kies je nu voor een betere wereld. Een wereld waarin onze toekomstige kinderen en (achter)kleinkinderen veilig kunnen leven. Wie wil dat nu niet?

duurzame energie greenchoice

Betrouwbaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren van belang, alvorens je besluit de overstap naar Greenchoice te maken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de betrouwbaarheid van het bedrijf? Veel mensen hebben waarschijnlijk nog nooit gehoord van deze energiemaatschappij. Dit roept direct vragen op. Toch hoeft dit niks te zeggen. Greenchoice is in handen van twee grote energiebedrijven, voor 70% van Energie Concurrent en voor 30% van Eneco. De kans is groot dat je van deze bedrijven wel gehoord hebt. Sterker nog, je hebt vertrouwen in de kennis van deze maatschappijen. Bij het lezen van de ervaringen van andere consumenten kunnen we stellen dat Greenchoice goed scoort op verschillende onderdelen. Zo wordt het bedrijf de groenste energieleverancier van Nederland genoemd, werken ze oplossingsgericht, klantvriendelijk en zijn de prijzen zeer aantrekkelijk. Genoeg interessante voordelen om een overstap te overwegen.

Uitsluitend groene energie

Greenchoice levert uitsluitend groene energie. Je kunt hier dus niet terecht al je geen behoefte hebt aan deze energievorm. Daarnaast investeert het bedrijf in verschillende duurzame projecten. Hiermee proberen ze de schade die is aangericht door aardgas te compenseren. Het bewustzijn van de consument wordt geprikkeld door deze acties. Wat kan jij doen om de wereld nog mooier te maken?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke dashcam moet ik kopen?  0 14

Dashcams, dat zijn toch die apparaten waarmee je bijzondere gebeurtenissen en ongelukken kunt vastleggen? Precies! Wellicht heb je op internet al eerder filmpjes van grappige of klunzige ongevallen, vreemde gebeurtenissen of misschien zelfs mystieke verschijnselen gezien, die dankzij een dashcam werden vastgelegd. Is een dashcam dan alleen geschikt voor puur vermaak? Niet per se. Een dashcam wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Ook in Nederland zien we deze auto-camera’s steeds meer verschijnen. Wil jij een dashcam kopen? In dit artikel vertellen we waar je op moet letten en hoe je de beste auto-camera uitzoekt.

dashboard cam

Waarom een dashcam kopen?

De reden waarom er enorm veel video’s van ongelukken en vreemde verkeerssituaties in Rusland te zien zijn, is omdat de meeste auto’s met een dashcam zijn uitgerust. Dit is bij de wet verplicht in Rusland. Dit heeft vooral te maken met het rechtssysteem. Bij een auto-ongeluk is het vaak moeilijk om een dader aan te wijzen en de getuigenissen van omstanders wegen niet altijd even zwaar. Dankzij een dashcam is er duidelijk een dader en slachtoffer aan te wijzen. Een bijkomstig voordeel is dat je soms ook nog eens zeer bijzondere beelden kunt opnemen. Heel Youtube staat bijvoorbeeld vol met filmpjes van auto-ongelukken, vreemde gebeurtenissen en zelfs vliegtuigcrashes.

Ook in Nederland groeit de populariteit van de dashcam. Het is inderdaad een handige manier om een dader aan te wijzen tijdens een auto-ongeluk, maar het biedt ook mogelijkheden om speciale gebeurtenissen vast te leggen. Dashcams zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het wordt dan ook hoog tijd om meer over dit onderwerp te weten te komen!

Opnamekwaliteit

Wat is het belangrijkste waar je op moet letten als je een videocamera aanschaft? De opnamekwaliteit natuurlijk! Dit is bij een dashcam dan ook niet anders. Als de camera van zeer slechte kwaliteit is en de filmpjes alleen maar onscherpe beelden tonen, heb je hier uiteindelijk helemaal niks aan. De opnamekwaliteit kan zeer uiteenlopend zijn. Hier betaal je dan ook voor. Een goedkope dashcam heb je al voor €20, maar hierbij is het bijvoorbeeld niet mogelijk om nummerborden te onderscheiden. Dure dashcams beschikken weer over heel veel extra functies, niet elke functie is even belangrijk. Vergelijk de dashcams daarom altijd op beeldkwaliteit en eventuele extra’s. Bedenk ook wel extra’s voor jou niet van toepassing zijn en maak dan pas een keuze.

Camera

De meeste dashcams filmen alleen de gebeurtenissen die door de voorruit gezien worden. Er zijn echter ook camera’s die zowel op de voor- als achterruit gericht zijn. Dit is natuurlijk super handig, omdat je zo een duidelijk overzicht krijgt van het verkeer om je heen. Ook bij ongelukken die achter je gebeuren, krijg jij een duidelijk beeld te zien. Een dashcam hoeft overigens niet alleen als camera gebruikt te worden. Tegenwoordig zijn er zelfs dashcams op de markt verkrijgbaar die over een ‘lane departure warning system’ beschikken. Hierbij kan de dashcam een melding geven als je van de rijstrook afwijkt. Er zijn zelfs dashcams verkrijgbaar die verkeersborden kunnen lezen of je een waarschuwing geven als je de maximum snelheid overtreedt.

Welke dashcam voor jou het meest geschikt is? Dat is afhankelijk van jouw eigen wensen en de reden waarom je een dashcam wilt installeren. Vind je het vooral erg fijn om beelden terug te kijken of gebruik je hem enkel om sterker in je schoenen te staan bij een verkeersongeval? Kies dan voor een dashcam met een hoge beeldkwaliteit. Geniet je liever van meer extra’s? Ga dan voor een dashcam uit een wat duurder segment. Er is voor ieder wat wils!

Een vloer om trots op te zijn! 0 41

Visgraat parket

Veel mannen vinden het leuk om te klussen in en rondom het huis. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit en het kluswerk van laminaat leggen. Martijn de Wit vloeren is gespecialiseerd in vloeren leggen en biedt prachtige, kwalitatieve vloeren.

Origineel en dynamisch

Een visgraat parket is een aparte vorm van laminaat plaatsen. Zo worden de houten onderdelen in een schuin patroon neergelegd, wat een fantastisch dynamische uitstraling geeft aan je woning. Zorg voordat jij begint aan het leggen van deze vloer, dat je genoeg kennis hebt ingewonnen bij een expert. Het is namelijk een lastige klus en niet iedereen beschikt over de juiste kennis en kunde om een mooi visgraat parket neer te leggen.

Kijk naar de ruimte

Het is belangrijk goed te kijken naar welke ruimte van je woning je wilt verbouwen of renoveren. De slaapkamer, woonkamer of de keuken zijn allemaal andere kamers die in vele huishoudens op een eigenzinnige wijze zijn ingericht. Maak daarom een doordachte keuze in ontwerp en stijlen. Het aanschaffen van materiaal met goede kwaliteit is essentieel, voordat je begint aan een grote klus. Op deze manier voorkom je dat je twee jaar later de klus opnieuw moet doen.

Trends 2019

De nieuwste trends in interieur zijn de; vintage, minimalistisch en industriële stijl. Daarnaast is het dit jaar erg in trek om kleuren met elkaar te combineren, maak hierbij gebruik van kleurenpallets. Kies kleuren door meerdere tonen van één kleur te nemen (bijvoorbeeld donkerblauw) en combineer deze met één contrasterende kleur (bijvoorbeeld okergeel) die voor een fascinerend en levendig balans zorgen.

Grafische prints op kussens, tafelkleden of ingelijste afbeeldingen bieden een welkome toevoeging voor een inspirerend interieur.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks