Overstappen van energiemaatschappij, hoe pak je dat aan? 0 128

Overstappen van energiemaatschappij

Uit recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat veel mensen een lange periode bij dezelfde energieleverancier doorbrengen. Waarom zou je immers overstappen als je tevreden bent over je huidige energiecontract? Toch blijkt het maken van een overstap in veel gevallen positief uit te pakken. Overstappen van energiemaatschappij levert niet alleen veel interessante financiële voordelen op, maar kan ook bijdragen aan een duurzame samenleving. De energietransitie is inmiddels in volle gang en niet iedere energieleverancier is hier al op voorbereid. Door te kiezen voor een groene energieleverancier, draag je je steentje bij aan het milieu en kan je ook nog eens veel geld besparen. Genoeg redenen om een overstap te overwegen, maar hoe pak je dat dan aan?

Energie vergelijken

Wanneer je overweegt om over te stappen van energieleverancier, wil je logischerwijs meer weten over de verschillende voordelen die hierbij komen kijken. De vraag of het rendabel is om over te stappen, is enkel te beantwoorden door energie te vergelijken. Dit kun je op meerdere manieren aanpakken. Wij zetten ze voor jou op een rijtje:

  • Ervaringen van ander consumenten lezen is een goede leidraad als je meer over een bepaalde energiemaatschappij wilt weten. Nuon ervaringen van de gemiddelde consument kunnen een waardevolle bijdrage leveren als je een definitieve beslissing wilt maken. Deze vertellen je veel over de kwaliteit, het klantencontact en de prijs van de door hun opgestelde energiecontracten
  • Vergelijkingstools worden steeds vaker ingezet om de goedkoopste deal te ontdekken. Deze tools zijn eenvoudig in gebruik en stellen de consument in staat om direct in één oogopslag te zien waar ze het voordeligst uit zijn. Uiteraard dient een online vergelijkingstool enkel als leidraad gezien worden. Als consument moet je zelf nog onderzoek doen naar de verschillende diensten, maar het geeft je alvast een goed idee van de voordeligste keuze. Hierdoor is de keus sneller gemaakt.
energie vergelijkingstool
bron: https://www.energievergelijking.nl/

Energiecontract afsluiten, waar moet je op letten?

Wanneer je een geschikte energieleverancier gevonden hebt, is het hoog tijd om je huidige energiecontract onder de loep te nemen. In het kader van energie besparen is het immers niet alleen noodzakelijk om je energieverbruik te verlagen, maar ook inzicht te krijgen in je huidige verbruik. Maak hierbij gebruik van de meest recente jaarafrekening. Zo kun je gemakkelijk uitrekenen bij welke energieleverancier je het voordeligst uit bent. Soms lijken energiemaatschappijen bijvoorbeeld voordeliger, maar blijkt dit plotseling voor jou niet te gelden omdat het energieverbruik te hoog of te laag ligt. Daarnaast is het belangrijk om te weten over welk contract je op dit moment beschikt. Is er sprake van een contract voor onbepaalde tijd? Dan kan je probleemloos overstappen naar een andere energieleverancier. Beschik je over een contract voor bepaalde tijd en is die periode nog niet verlopen? Dan ligt het iets complexer.

Bij een contract voor bepaalde tijd ben je volgens de wet verplicht om de periode vol te maken. Als je toch besluit het contract tussentijds op te zeggen, zal hier vaak een boete op komen te staan. Dit hoeft echter geen struikelblok te zijn. In veel gevallen is een nieuwe leverancier bereidt om deze kosten te vergoeden als je bij hun een contract afsluit. Dit geldt echter niet bij iedere energiemaatschappij. Neem daarom contact op met de leverancier die van jouw voorkeur geniet en bespreek de mogelijkheden om kosteloos over te stappen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks