Soorten gehoorbatterijen: de hoorbatterijen 312 0 40

De ene man krijgt er wel mee te maken, de ander niet: een verminderd gehoor. En niet iedere man krijgt er op dezelfde leeftijd last van. Mocht het zich toch voordoen, dan is het niet alleen belangrijk om de juiste hoortoestellen aan te schaffen en deze juist te gebruiken, maar ook om de juiste gehoorbatterijen te kopen. In deze blog zullen we de hoorbatterijen 312 uiteenzetten: wat zijn het, wat zijn de voor- en nadelen en waar kun je ze bestellen. Daarnaast gaan we nog even kort in op de verwerking van de gehoorbatterijen als ze eenmaal leeg zijn.

Overzicht van de hoorbatterijen 312

Of de hoorbatterijen 312 de aangewezen batterijen zijn voor jouw gehoorapparaat, ligt steeds aan het merk en het soort gehoorapparaat dat je bezit. Op de verpakking en in de bijgeleverde handleiding kun je steeds de specificaties en eisen van de gehoorbatterijen nalezen. De hoorbatterijen 312 zijn in ieder geval enkel geschikt voor gehoorapparaten; ze zijn dan ook niet geschikt voor een zogeheten cochleair implantaat (CI). Hiervoor dien je andere batterijen aan te schaffen, die veelal ook gewoon bij dezelfde webwinkel te krijgen zijn.

power one p312 batterij

De hoorbatterijen 312 staan bekend als een van de krachtigste gehoorbatterijen die er gemaakt worden. Ze gaan dan ook lang mee. Zeker bij gehoorapparaten is het belangrijk dat de batterijen niet regelmatig vervangen hoeven te worden. De drager van het apparaat ondervindt daar immers direct last van. Mocht je je gehoorapparaat een tijd niet gebruiken, dan is het ook bij deze gehoorbatterijen belangrijk om dan de batterijen er zo lang uit te halen. Dat voorkomt roesten en het niet meer kunnen gebruiken van de batterijen én van het apparaat zelf.

Ook gehoorbatterijen zijn klein chemisch afval

De hoorbatterijen 312 behoren tot het zogeheten klein chemisch afval (KCA). Dat betekent dat ze schade toebrengen aan het milieu als je ze zomaar in de afvalemmer gooit. Het weggooien van gehoorbatterijen dient dus ook te gebeuren in een daarvoor bestemd verwerkingsluik, net zoals bij iedere andere batterij. Deze vind je in winkels en gemeentelijke milieuparken waar ze normaal gesproken gratis worden ingenomen en verwerkt.

Online verkrijgbaar

Tegenwoordig zijn ook gehoorbatterijen, net zoals de batterijen die we voor meer reguliere apparaten gebruiken, gewoon verkrijgbaar via webwinkels als KnoopcelGigant. Hoorbatterijen 312 hebben met andere gehoorbatterijen gemeen dat ze klein van stuk zijn en dat dat ook voor hun verpakking geldt. Ze kunnen daarom vaak in het kleinste poststuk worden verstuurd en dat houdt de bezorgkosten laag. Bij de genoemde webwinkel worden zij vervolgens de volgende dag nog bij je thuis afgegeven.

knoopcelgigant

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iTunes kaart inwisselen? De tips voor februari! 0 40

itunes logo

Deze maand zetten we weer de leukste, nieuwste apps voor je op een rijtje. Deze keer is er een erg divers aanbod van zowel zakelijke als creatieve apps die je stuk voor stuk waarschijnlijk wel kunt gebruiken. Lees snel verder, want deze iTunes tips wil je niet missen.

itunes-kaart wisselen

Family Organizer (maandabonnement)

Het leven van een familie wordt door ontwikkelaar KeepSolid een stuk makkelijker gemaakt met deze kalender. Met de app kun je namelijk persoonlijke en gezamenlijke evenementen, taken en zelfs boodschappen toevoegen. Op deze manier weet het hele gezin wie wat gaat doen en natuurlijk ook wanneer. Om alle functies te kunnen gebruiken, heb je een abonnement van € 1,99 per maand nodig.

GoodNotes (€ 8,99)

Vind je het heerlijk om bij teksten handgeschreven aantekeningen te maken? Dan is de app GoodNotes een must-have voor jou. Met je vinger of een speciale smartphone pen kun je notities maken op bijvoorbeeld PDFs, PowerPoints en Worddocumenten. Bovendien kun je zelfs in jouw geschreven tekst terugzoeken, want de app herkent de woorden die je schrijft. GoodNotes klinkt als een app die niet op jouw iPad mag ontbreken.

Prêt-à-Template (jaarabonnement)

Heb je nog geld op jouw iTunes kaart staan en ben je een echte creatieveling? Bekijk dan de app Prêt-à-Template, waarmee je je iPhone of iPad omtovert tot een schetsboek voor fashion. Dankzij alle templates en verschillende kleuren en patronen kun je jouw fantasie omzetten tot daadwerkelijke tekeningen van kledingstukken. De app kost wel wat geld, maar is het zeker waard wanneer jouw hobby of werk zich in deze branche bevindt.

itunes kaart

Tape a Call (€ 11,99)

Maak je dagelijkse werk gemakkelijker en geef jezelf wat rust tijdens die lange conference calls. Geen gemiste informatie meer! Tape a Call is jouw nieuwe zakelijke assistent.

Soms is het handig om bepaalde telefoongesprekken op te nemen, maar niet als je hier heel veel handelingen voor moet uitvoeren. De app Tape a Call maakt het je erg makkelijk door tijdens inkomende en uitgaande gesprekken met één druk op de knop een opname te starten. Vervolgens kun je ze eenvoudig downloaden en delen, net waarvoor jij de opnames nodig hebt.

Endel (maandabonnement)

Deze lijst met nieuwste apps wordt afgesloten met Endel, een mobiele omgeving waarin je tot rust wordt gebracht met heel fijne geluiden. Zo kun je na een drukke tijd eindelijk eens goed focussen, relaxen of juist slapen. De app is dus zowel op werk als thuis goed in te zetten.

Gemakkelijk een autoverzekering afsluiten
 0 34

Gemakkelijk een autoverzekering afsluiten


Een autoverzekering afsluiten is altijd belangrijk op het moment dat je gebruik gaat maken van een auto. Je kunt immers altijd in problemen komen, ook wanneer je dit niet verwacht. Dat je dan de dekking hebt van een goede verzekering kan heel veel zorgen bij je wegnemen. Natuurlijk is het dan wel zeer belangrijk om de juiste verzekering af te sluiten en er zeker van te zijn dat je altijd meEnergie vergelijken is de laatste tijd erg populair geworden en is 1 van de manieren om te kunnen zien dat je kosten bespaart op jaarbasis. Omdat er vet de kosten die bijvoorbeeld ongelukken met zich meebrengen kan omgaan. Natuurlijk is het wel van enig belang om goed op te letten welke verzekering je dan moet hebben.

Eerst vergelijken, dan afsluiten

Een autoverzekering afsluiten doe je het best nadat je eerst een vergelijking hebt gemaakt. Dat kan heel gemakkelijk online worden gedaan. Daar zijn allerlei tools te vinden die je kunt gebruiken om de best mogelijke verzekering voor jouw situatie te vinden. Op die manier is het gemakkelijk mogelijk om de kosten goed laag te houden. Je kunt immers alle verzekeraars en alle verzekeringen die zijn in het aanbod hebben naast elkaar leggen en op die manier zorgen dat je niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Wanneer je dit weet kun je direct overgaan tot het afsluiten.

Goed opletten bij de keuze

Het is bij een autoverzekering afsluiten wel van belang om goed op te letten. Er zijn meerdere varianten. Daarbij is het goed om te weten dat de WA-verzekering voor iedereen die autorijdt verplicht is. Wanneer je echter meer dekking wilt, dan zijn er ook allerlei aanvullende vormen op de markt te vinden. Natuurlijk zitten er prijsverschillen tussen al deze vormen. Het is daarom dus ook van belang om goed op te letten dat je de juiste soorten verzekeringen naast elkaar legt en aan de hand daarvan uiteindelijk een besluit neemt welke je gaat afsluiten voor jezelf.

autoverzekering

Ook de kwaliteit bekijken

Een autoverzekering afsluiten die lekker goedkoop is, is altijd aan te raden. Er is wel nog meer om op te letten. Zo moet bijvoorbeeld de verzekering ook wel van enige kwaliteit zijn. Dat kan je tegenwoordig gemakkelijk achterhalen. Er worden immers steeds meer beoordelingen gegeven door mensen die er verstand van hebben, bijvoorbeeld mensen die al verzekerd zijn bij deze verzekeraar. Zo kun je dus ook direct zien of de kosten opwegen tegen wat ervoor geboden wordt. Dit is minstens zo belangrijk als je een keuze voor een autoverzekering moet gaan maken als consument. Let hier dus op.

Direct te regelen

Een autoverzekering afsluiten is tegenwoordig heel direct te regelen. Dat doe je gewoondirect nadat je de vergelijking hebt gemaakt met behulp van de vergelijkingstool. Alle reden om dit dus ook direct even te doen. Wanneer je de best mogelijke optie voor jouw situatie hebt gevonden, dan kan je hier direct mee aan de slag gaan. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om zelf ook even te kijken of er misschien een betere optie voor jou te vinden is. Je kunt dan veel besparen zonder dat het je ook maar enige moeite hoeft te kosten als consument.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks