Toys voor homoseksuele mannen 0 2258

Toys voor homoseksuele mannen

Het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer is de afgelopen jaren steeds meer genormaliseerd. Voor vrouwen is het al jaren normaal om een collectie vibrators en dildo’s in het nachtkastje te hebben. Voor mannen lag dit wel eventjes anders. Gelukkig blijkt uit diverse onderzoeken dat het ook voor mannen steeds normaler wordt om seksspeeltjes te gebruiken. Zo gebruikt maar liefst 56% van de Nederlandse bevolking speeltjes in de slaapkamer. Hierdoor merken we dat het taboe steeds meer doorbroken wordt. Dat is goed nieuws! Maar hoe zit dat bij de homoseksuele man? Welke speeltjes kan jij gebruiken om jouw seksleven een boost te geven? Zijn er bijvoorbeeld anaal speeltjes verkrijgbaar die het seksleven van jou en je partner op kan spicen? Wij geven een aantal tips!

Dildo’s

Dildo’s zijn veruit de meest gekozen seksspeeltjes voor zowel man als vrouw. Bovendien kunnen ze gebruikt worden om meer ervaren te worden op het gebied van anale seks. Deze zijn immers verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Als je wat meer ervaren bent en stevige stimulatie wilt ervaren, is een dildo van glas of metaal een uitstekende keuze. Wanneer je minder ervaren bent of een zachtere aanpak prettiger vindt, kan een flexibele dildo van rubber of siliconen de uitkomst bieden. Er zijn dildo’s speciaal voor anaal gebruik verkrijgbaar. Deze zijn te herkennen aan de smallere top, waardoor je ze eenvoudiger kunt inbrengen. Er zijn ook dildo’s waarbij de prostaat mee gestimuleerd kan worden. Sommige mannen genieten van een zeer intense orgasme als ook hun prostaat tijdens het penetreren wordt bevredigd.

Cockring

Wil je langer van seks genieten en het seksleven van jou en je partner een nieuwe dimensie geven? Maak dan gebruik van de cockring of penisring. Dit is een speciale ring die strak om de penis wordt geschoven. Hierdoor kan er wel bloed naar de penis toestromen, maar is het niet mogelijk dat dit wegstroomt. Hierdoor geniet je van een langdurige erectie, waardoor je veel langer tussen de lakens kunt genieten.

Cockring

De cockring wordt tegens geadviseerd voor mannen die te kampen hebben met erectieproblemen. Voordat je naar de viagra grijpt, kan het dan ook verstandig zijn om eerst een cockring uit te proberen.

Anaal vibrators

Ben je op zoek naar fijne anaal speeltjes? Dan kan je bij de Gayshop een heel breed assortiment vinden. Hier vind je onder andere buttplugs. Deze sluiten de gehele anus af, waardoor jij je aandacht kunt richten op de erogene zone. Ook anaal vibrators zijn ontzettend populair. Dit zijn vibrators die specifiek bedoeld zijn om de anus te stimuleren. Doordat in de anus veel zenuwuiteinden bij elkaar komen, kan dit een prettige stimulans geven. De trillingen van de vibrator kunnen bijdragen aan een sensationeel orgasme, maar ze kunnen ook de anus helpen te ontspannen. Hierdoor is penetreren op een later moment minder pijnlijk.

Gebruik je anale speeltjes of ben je jezelf aan het klaarstomen voor anale seks? Dan kan ook glijmiddel niet ontbreken. Er zijn glijmiddelen speciaal voor anale seks verkrijgbaar. Deze hebben tevens een verdovende werking op de anus.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbel! 0 1660

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbe

Heb je al een video deurbel geïnstalleerd thuis? Dan ben je vast al onder de indruk van de verbeterde beveiliging en het gemak dat deze slimme apparaten bieden. Maar wist je dat jouw video deurbel nog veel meer kan doen als je deze integreert met andere smart home-apparaten en -systemen? In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht langs enkele slimme integraties die jouw video deurbel nog functioneler en leuker maken!

Koppel je video deurbel aan slimme verlichting

Stel eens voor: het is laat op de avond en iemand belt aan. In plaats van in het donker te tasten, gaan je slimme lampen automatisch aan zodra de video deurbel beweging detecteert. Zo zorg je voor extra veiligheid en gemak. Merken zoals Philips Hue en LIFX bieden naadloze integratiemogelijkheden met veel populaire video deurbellen, zoals de video deurbel zonder abonnement.

Verbind je video deurbel met een slim slot

Een andere handige koppeling is die tussen de video deurbel en uw slimme slot. Zo kun je bijvoorbeeld de Eufy deurbel verbinden met slimme sloten zoals Nuki of August. Wanneer je via de app ziet wie er voor de deur staat, kun je met een druk op de knop de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je gasten verwacht of een pakketje wilt laten afleveren!

Integreer je video deurbel met een smart home-assistent

Heb je een Google Home of Amazon Echo? Koppel deze aan je video deurbel en ontvang meldingen via je slimme luidsprekers! Vraag de assistent wie er voor de deur staat, of bekijk de live videostream op een compatibel scherm. Deze slimme integratie maakt je leven net een beetje gemakkelijker en leuker.

Creëer automatiseringen met IFTTT

IFTTT (If This Then That) is een krachtige service waarmee u allerlei slimme apparaten en services aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je jouw video deurbel verbinden met tal van andere apparaten en acties automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een opname op je beveiligingscamera’s zodra de video deurbel beweging detecteert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versterk je beveiliging met een slim alarmsysteem

Wil je nog een stap verder gaan? Integreer de video deurbel met een slim alarmsysteem zoals SimpliSafe of Ring Alarm. Zo kunt je je hele huis beschermen en houdt je alles in de gaten via één gebruiksvriendelijke app. Je video deurbel vormt dan de perfecte aanvulling op de algehele beveiliging.

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 1581

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks