Toys voor homoseksuele mannen 0 158

Toys voor homoseksuele mannen

Het gebruik van seksspeeltjes in de slaapkamer is de afgelopen jaren steeds meer genormaliseerd. Voor vrouwen is het al jaren normaal om een collectie vibrators en dildo’s in het nachtkastje te hebben. Voor mannen lag dit wel eventjes anders. Gelukkig blijkt uit diverse onderzoeken dat het ook voor mannen steeds normaler wordt om seksspeeltjes te gebruiken. Zo gebruikt maar liefst 56% van de Nederlandse bevolking speeltjes in de slaapkamer. Hierdoor merken we dat het taboe steeds meer doorbroken wordt. Dat is goed nieuws! Maar hoe zit dat bij de homoseksuele man? Welke speeltjes kan jij gebruiken om jouw seksleven een boost te geven? Zijn er bijvoorbeeld anaal speeltjes verkrijgbaar die het seksleven van jou en je partner op kan spicen? Wij geven een aantal tips!

Dildo’s

Dildo’s zijn veruit de meest gekozen seksspeeltjes voor zowel man als vrouw. Bovendien kunnen ze gebruikt worden om meer ervaren te worden op het gebied van anale seks. Deze zijn immers verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Als je wat meer ervaren bent en stevige stimulatie wilt ervaren, is een dildo van glas of metaal een uitstekende keuze. Wanneer je minder ervaren bent of een zachtere aanpak prettiger vindt, kan een flexibele dildo van rubber of siliconen de uitkomst bieden. Er zijn dildo’s speciaal voor anaal gebruik verkrijgbaar. Deze zijn te herkennen aan de smallere top, waardoor je ze eenvoudiger kunt inbrengen. Er zijn ook dildo’s waarbij de prostaat mee gestimuleerd kan worden. Sommige mannen genieten van een zeer intense orgasme als ook hun prostaat tijdens het penetreren wordt bevredigd.

Cockring

Wil je langer van seks genieten en het seksleven van jou en je partner een nieuwe dimensie geven? Maak dan gebruik van de cockring of penisring. Dit is een speciale ring die strak om de penis wordt geschoven. Hierdoor kan er wel bloed naar de penis toestromen, maar is het niet mogelijk dat dit wegstroomt. Hierdoor geniet je van een langdurige erectie, waardoor je veel langer tussen de lakens kunt genieten.

Cockring

De cockring wordt tegens geadviseerd voor mannen die te kampen hebben met erectieproblemen. Voordat je naar de viagra grijpt, kan het dan ook verstandig zijn om eerst een cockring uit te proberen.

Anaal vibrators

Ben je op zoek naar fijne anaal speeltjes? Dan kan je bij de Gayshop een heel breed assortiment vinden. Hier vind je onder andere buttplugs. Deze sluiten de gehele anus af, waardoor jij je aandacht kunt richten op de erogene zone. Ook anaal vibrators zijn ontzettend populair. Dit zijn vibrators die specifiek bedoeld zijn om de anus te stimuleren. Doordat in de anus veel zenuwuiteinden bij elkaar komen, kan dit een prettige stimulans geven. De trillingen van de vibrator kunnen bijdragen aan een sensationeel orgasme, maar ze kunnen ook de anus helpen te ontspannen. Hierdoor is penetreren op een later moment minder pijnlijk.

Gebruik je anale speeltjes of ben je jezelf aan het klaarstomen voor anale seks? Dan kan ook glijmiddel niet ontbreken. Er zijn glijmiddelen speciaal voor anale seks verkrijgbaar. Deze hebben tevens een verdovende werking op de anus.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 20

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 31

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks