Wat geef ik mijn vriendin cadeau? 0 1160

Wat geef ik mijn vriendin cadeau?

Je vriendin is bijna jarig. Het is dus tijd om een cadeautje voor haar te scoren. Veel mannen vinden het lastig om een cadeau uit te zoeken voor hun vriendin. Natuurlijk kun je het gewoon aan je vriendin vragen wat ze graag hebben wilt, maar dan heb je eigenlijk de eerste minpuntjes al gescoord. Vrouwen willen graag verrast worden, maar dan wel met iets wat ze echt graag hebben willen. Dus ben je weer terug bij af, want dat vind je nu juist zo moeilijk. Want wat wil ze nou heel graag hebben?

Ga je voor de romantiek of niet?

Je hebt ook vrouwen die zeggen dat ze niet weten wat ze graag willen hebben of dat ze geen cadeautje hoeven. Maar wat zijn ze stiekem teleurgesteld als je op hun verjaardag met lege handen staat of aankomt met die handige stofzuiger dat ze het meest onromantische cadeau ever vinden.

Ga je voor de romantiek of niet

Een veilig of een hartverwarmend cadeau?

Veilige cadeautjes zijn bijvoorbeeld een lekker luchtje of een cadeaubon van die mooie luxe parfumeriezaak. Maar maak je ze daar ook echt heel blij mee? Je wordt al een stukje warmer als je kiest voor een cadeau met betekenis. Bijvoorbeeld door die prachtige foto van jullie samen uit te laten vergroten en in een mooie lijst te doen. Geef een armbandje met een lieve tekst of een romantisch uitje voor met zijn tweeën.

Zet je sensoren op scherp

Soms zijn er vrouwen die subtiele hintjes geven op de dagen voorafgaand aan hun verjaardag. Bijvoorbeeld een magazine open laten liggen op de bladzijde waar die mooie designerstas op staat. De kans is groot dat je de hint niet doorhebt als ze er geen pijlen bij zet en je nog eens extra wijst op die mooie tas. Je slaat waarschijnlijk het magazine dicht en bergt het op. Je kunt haar ook mee naar de stad nemen om te winkelen en scherp in de gaten houden bij welk item ze langer blijft staan of twijfelt om het te kopen.

Een heel bijzonder cadeau

Wil je nu echt een goede beurt maken, dan ga je voor gouden ringen. Goud ziet er waardevol uit, net zoals je vriendin. Het wordt niet voor niets vaak gebruikt voor trouwringen, dat komt omdat gouden ringen ook een enorme symbolische waarde hebben. Het goud symboliseert namelijk de band tussen twee mensen. Het materiaal is onvergankelijk hopelijk net zoals de band die jullie hebben. De gouden ringen mogen natuurlijk ook vriendschapsringen zijn. Het wordt alleen lastig om volgend jaar dit geweldige cadeau te evenaren.

gouden ringen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbel! 0 627

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbe

Heb je al een video deurbel geïnstalleerd thuis? Dan ben je vast al onder de indruk van de verbeterde beveiliging en het gemak dat deze slimme apparaten bieden. Maar wist je dat jouw video deurbel nog veel meer kan doen als je deze integreert met andere smart home-apparaten en -systemen? In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht langs enkele slimme integraties die jouw video deurbel nog functioneler en leuker maken!

Koppel je video deurbel aan slimme verlichting

Stel eens voor: het is laat op de avond en iemand belt aan. In plaats van in het donker te tasten, gaan je slimme lampen automatisch aan zodra de video deurbel beweging detecteert. Zo zorg je voor extra veiligheid en gemak. Merken zoals Philips Hue en LIFX bieden naadloze integratiemogelijkheden met veel populaire video deurbellen, zoals de video deurbel zonder abonnement.

Verbind je video deurbel met een slim slot

Een andere handige koppeling is die tussen de video deurbel en uw slimme slot. Zo kun je bijvoorbeeld de Eufy deurbel verbinden met slimme sloten zoals Nuki of August. Wanneer je via de app ziet wie er voor de deur staat, kun je met een druk op de knop de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je gasten verwacht of een pakketje wilt laten afleveren!

Integreer je video deurbel met een smart home-assistent

Heb je een Google Home of Amazon Echo? Koppel deze aan je video deurbel en ontvang meldingen via je slimme luidsprekers! Vraag de assistent wie er voor de deur staat, of bekijk de live videostream op een compatibel scherm. Deze slimme integratie maakt je leven net een beetje gemakkelijker en leuker.

Creëer automatiseringen met IFTTT

IFTTT (If This Then That) is een krachtige service waarmee u allerlei slimme apparaten en services aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je jouw video deurbel verbinden met tal van andere apparaten en acties automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een opname op je beveiligingscamera’s zodra de video deurbel beweging detecteert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versterk je beveiliging met een slim alarmsysteem

Wil je nog een stap verder gaan? Integreer de video deurbel met een slim alarmsysteem zoals SimpliSafe of Ring Alarm. Zo kunt je je hele huis beschermen en houdt je alles in de gaten via één gebruiksvriendelijke app. Je video deurbel vormt dan de perfecte aanvulling op de algehele beveiliging.

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 551

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks